2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Herşey olabilir dedi, bebeğin bir hareketi, benim ters bir hareketim, enfeksiyon, yada durup dururken bile. Ayrıca enfeksiton yokken kese açıldı diye de enfeksiyon olabiliyormuş . Nedeni belli değil yani
Allah yardımcınız olsun canım hepimizin duaları seninle inşallah sag salim atlatacaksınız bugunleri bebişinde sende..

Sağol cnm bnm. Tek umudumuz o bizim de. 4-5 hafta daha kalabilse o bile yetecekti belki. Ama şimdi imkansız. Tek duam birazcık daha durması içerde.

İnşallah 24e kadar durur sonrası da güzel gelişir.. allahtan hiç bir zaman umut kesilmez.. dilerim bu gğnlerini unutturacak harika günler yaşarsınız bebeğinle.

Ben de alıcam ama dogumdan sonra planliyorum.. dogumda zaten ev dandini.. aileler sehirdisindan gelip epey kalicaklar.. (bana kalsa hic gelmesinler onlar gittikten sonra mutfagimi sil bastan derleyip toplamak zorunda kaliyorum aradigim hicbiseyi bulamiyorum.. kendi duzenimin şirazesi kaciyor.. bildigin stres topuna dönüşüyorum onlar varken ama pek yansitmamaya calisiyorum ona ilaveten bide yardimci fazlaligini cekemem sanirim

Canim derdimizden buyuk Rabbim var o na sigin insallah gecicek ama sen sıkma canini

Sen benden baya ilerdesin canım ben senin haftana geldiğinde 1-2 kilo daha almış olurum muhtemelen. Bence seninki makul
Ben 20 kilo almak istiyorum diyince herkes saçmalamaaaaaa diyo bana ya ama napym ben normalde kilo alamıyorum doğumdan sonra biraz kalsin istiyorum senin haftanda toplam 7 kilo almıştım

gun dogmadan neler dogar umitsizlige kapilmayin.dua edin

Sağol cnm bnm. Tek umudumuz o bizim de. 4-5 hafta daha kalabilse o bile yetecekti belki. Ama şimdi imkansız. Tek duam birazcık daha durması içerde.
Allah isterse imkansız diye bir şey yok umutsuzluğa kapılma bebeğin şuanda iyi dikkat ettiğin sürece de iyi olur inşallah. En kötüyü düşünmek zorunda değilsin, yumurtaya can veren Allah senin yavruna da sağlıklı hayırlı uzun ömürler yazsın inşallah.

Günlük sütü kaynatmadan tüketebilirsin canım pastarizasyondan geçiyor şişe sütler. Uht sütün hiçbir yararı yok dediğin gibi. Hatta normalde sütten daha fazla kalsiyum içeren şeyleri yiyip sütü içmesen de olur kendini zorlama. Mesela kefir içebilirsin, kaşar yiyebilirsin, ev yapımı probiyotik yoğurt yiyebilirsin. Bunlar sütten daha faydalı

-Pinkberry- kuzum nolur moralini yuksek tut.bu mubarek günlerde rabbim dualarimizi kabul eder insallah.keske ailene de soylesen.onlarda dua ederler bi moral olurdu sana da.rabbim istedikten sonra hayirlisiyla sag salim alirsin kucagina.uzme tatli canini tamam mi guzel hamis❤

Kizlar surekli idrarini tutmak zorunda kalan ve artik cisinin geldiğini bile farketmemeye başlayan uye kimdi? Hatirliyor musunuz?

Hamileligin basindan beri toplasan 4 bardak süt icmemisimdir.yumurta da yiyemedim hic.hala da bunlari yiyip icmiyorum.ama kaşarlı tost yogurt ceviz badem vs yiyorum.zaten extra vitamin ilaci da alıyoruz. Bir türlü sutle ve haslanmis yumurtayla yildizim barismadi:))

Hoşgeldin canım. Belliki çok kırılmışsın. Rabbim gönlünü ferahlatsın.
Kız 4 ay kalmadı mı ? Eylülü saymıyorum ben
Hoşbuldum canım, evet inanılmaz kırgın ve öfke doluyum, sindiremiyorum yaşadıklarımızı ama dünyada insanın başına herşey gelebilirmiş. İmtihan dünyasıymış adı üstünde.

SaymaZsak 4 evet:) ben göreceğimi zamnetmiyorum Eylülü zaten, önden önden gidiyor miniğim belki biraz erken çıkar gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…