- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.581
:)Sagol minigim masallah hafizan canavar:))
Ağlamaktan içim dışıma çıktı. Bu nasıl bi bacak ağrısı, dayanamıyorum artık. Tuvaletimi yaparken kasıklarımda da hafif ağrı olmaya başladı. Yarın doktora gidicem devlet hastanesine. Sizce kadın doğuma mı gideyim yoksa ürolojiye
Hoşbuldum canım, evet inanılmaz kırgın ve öfke doluyum, sindiremiyorum yaşadıklarımızı ama dünyada insanın başına herşey gelebilirmiş. İmtihan dünyasıymış adı üstünde.
SaymaZsak 4 evet:) ben göreceğimi zamnetmiyorum Eylülü zaten, önden önden gidiyor miniğim belki biraz erken çıkar gelir.
Hayırlısı olsun hakkında canım, erkek bebek gününü doldurur derler ama kısmet artık yaşayıp göreceğiz bizde.Benimde 3 gün öndeydi hep çarşamba günü de 3 gündü ama ishal falan olup dün gidince 4 gün öne geçmişti 19+3 düm 20 haftalık çıkmış.50 gr öndeymiş kilosı öyle yazıyor ultrason kağıdında. Ben büyük ihtimal sezeryan olucam 38 bitince alıyorlar o yüzden eylülü saymamam lazım daha da öne geçerse daha öncede olabilir ama sayıyorum
Sorma ya annem geldiğinde aynı şey hiç benim gibi değil eline ne geçerse bi yere tıkıyo düzen tertip kalmıyorBen de alıcam ama dogumdan sonra planliyorum.. dogumda zaten ev dandini.. aileler sehirdisindan gelip epey kalicaklar.. (bana kalsa hic gelmesinler onlar gittikten sonra mutfagimi sil bastan derleyip toplamak zorunda kaliyorum aradigim hicbiseyi bulamiyorum.. kendi duzenimin şirazesi kaciyor.. bildigin stres topuna dönüşüyorum onlar varken ama pek yansitmamaya calisiyorumona ilaveten bide yardimci fazlaligini cekemem sanirim
Bel fıtığım hamilelik öncesi yoktu ama hamilelikle birlikte olduysa bilmiyorum valla. Kuyruk sokumundan başlayan bi ağrı, sol kasığım ve tüm sol bacağım ağrıyor. Arka tarafı daha çok ağrıyor, sanki geriliyor kaslarım damarlarım. Daha öncede ağrımıştı ama bu kadar şiddetli değildi 3 gün falan sürmüştü hafif ağrı 9 haftalıkken. O zaman doktora gittiğimde uzun süre devam ederse ortopediye görün demişti. Bakalım yarın ne diyecekBel fıtığın yada siyatiğin var gibi geliyor bana. Bacağının belli bir yeri mi ağrıyor yoksa tüm bacağına mı yayılıyor? Önce bir fizik tedavi uzmanına görünmelisin tüm bacağa yayılıyorsa. Yinede röntgen mr çok mecbur kalınmazsa çekilmicek ama elle muayene ile anlayabilir.
Benim ilk hamileliğimde 6. Ayımda belimde bir noktada ağrı oluşmuştu. O ağrı 4 senedir geçmedi ve ben hamile kalana kadar önemsememiştim. Şimdi o beldeki noktadan bacağıma ağrı iniyor bazen basamıyorum resmen. Fizik tedavi uzmanına gittim, siyatik değil büyük ihtimal kas gerilmesi dedi elle muayene ile ve beli güçlendirici hareketler verdi. Ağrım olunca hareketleri yapıyorum bir nebze rahatlatıyor. Hatta yüzmeye başlicam bu kasların güçlenmesi için.
Bu yüzden fizik tedavici işk görüneceğin dr olaun bence.
Hamileligin basindan beri toplasan 4 bardak süt icmemisimdir.yumurta da yiyemedim hic.hala da bunlari yiyip icmiyorum.ama kaşarlı tost yogurt ceviz badem vs yiyorum.zaten extra vitamin ilaci da alıyoruz. Bir türlü sutle ve haslanmis yumurtayla yildizim barismadi:))
evet doldurup sonuna kadar kaliyor benim oglan 41 de dogdu. dogdu demek yanlis olur zorla.cikardilarHayırlısı olsun hakkında canım, erkek bebek gününü doldurur derler ama kısmet artık yaşayıp göreceğiz bizde.
Bel fıtığım hamilelik öncesi yoktu ama hamilelikle birlikte olduysa bilmiyorum valla. Kuyruk sokumundan başlayan bi ağrı, sol kasığım ve tüm sol bacağım ağrıyor. Arka tarafı daha çok ağrıyor, sanki geriliyor kaslarım damarlarım. Daha öncede ağrımıştı ama bu kadar şiddetli değildi 3 gün falan sürmüştü hafif ağrı 9 haftalıkken. O zaman doktora gittiğimde uzun süre devam ederse ortopediye görün demişti. Bakalım yarın ne diyecek
Olsun merak etme ilahi adalet denen bişey var bunu.. bu duruma sebep olan haksızlık yapanların yanına kalmaz.Hoşbuldum canım, evet inanılmaz kırgın ve öfke doluyum, sindiremiyorum yaşadıklarımızı ama dünyada insanın başına herşey gelebilirmiş. İmtihan dünyasıymış adı üstünde.
SaymaZsak 4 evet:) ben göreceğimi zamnetmiyorum Eylülü zaten, önden önden gidiyor miniğim belki biraz erken çıkar gelir.
Eşim hep uzakta mı böyle sık sık yoksa bu geçici miZaman gecmek bilmiyor inanki,hic gecmeyecekmis gibi geliyor bana :)) belki eşim olsaydi gecerdi tabi ama yalniz olunca zaman durmus gibi iste
İnşallah canım ya, bebiş sağlıklı olsun dayanırım diyorum da, bizler sağlıklı olucaz ki her anlamda onlar da iyi olsun.İlk haftalarda bebek aşağıda oluşuyordu onun basısı, şimdi de bebişin bacakları biyerleri oraya baskı yapıyorsa o yüzden bu haftalarda tekrar çıkmıştr ağrı. Ben de jinekoloğuma bu bel ağrımı söyleyip ortapediyemi gitsem demiştim, ortapedi değil de fizik tedaviye git, yürüyemiyen gebelerim vardı bel bacak ağrısından onlar hep fizik tedaviye giderek aştılar dedi ben de o yüzden fizik tedaviye gittim canım. Bakalım yarın dr sana ne dicek, basit bir şeydir umarım da sen de hareket spor vs atlatabilirsin
Hoşbuldum canım, evet inanılmaz kırgın ve öfke doluyum, sindiremiyorum yaşadıklarımızı ama dünyada insanın başına herşey gelebilirmiş. İmtihan dünyasıymış adı üstünde.
Zaman gecmek bilmiyor inanki,hic gecmeyecekmis gibi geliyor bana :)) belki eşim olsaydi gecerdi tabi ama yalniz olunca zaman durmus gibi iste
Doğunca en çok sevilen o olacak genelde böyle olur :) bide sürpriz kalmışsın sanki kendin istedin bu erkekleri de anlamak zorHepimiz yaşıyoruz kırgınlıklar. Bazen küçük şiddetli, bazen daha büyük. İnşallah aşarsınız ve geçmişte kalır. Belki hatırlıyorsundur süpriz bir gebelik yaşıyorum. Eşimle 1,5 ay nerdeyse hiç konuşmadık. Bebişimizi ilk öğrendiğimizde aldırmamı çok istedi. Bende kıyamadım. Butun kontrollere onsuz gıttım. O kadar ağladım ki, tabi ona değil kendi kendime. Ama şimdi geçmişte kaldı. Hala hiç meraklı değil, sormuyor bile ama en azından kabullendi. Zaten kabullenmezse terkedecektim onu. Göze almıştım inan. Bak şimdi geçmişte kaldı. Zaman herseyın çaresı. Sabırlı olmakta bız kadınların payına düşen oluyor malesef.
Arkadaş ortamın nasıl. Tabıkı eşinin olmaması herşeyi zorlaştırıyor sana. Ama öyle yada böyle geçiyor zaman. Bak 20 küsürlere gecmeye başladık.
Canım sormayayım diyorum ama eşinlemi ilgili birşey oldu yoksa iş durumu falanmı eşinin. Yani evimde değilim demişsin evinden kopacak kadar ne olduHoşbuldum canım, evet inanılmaz kırgın ve öfke doluyum, sindiremiyorum yaşadıklarımızı ama dünyada insanın başına herşey gelebilirmiş. İmtihan dünyasıymış adı üstünde.
canım bence çoğu kişi her dakika hissetmiyor bunun için erken gönlünü ferah tut19+4 bitti ben hala çok hissedemiyorum ya benim oğlanı arada sağlam pıt pıtlar oluyır ama sürekli değil. Gerçi bende yemek yiyip yatıp dinlemiyorum ama dün sabah gittik uyuyordu doktor vurup uyandırdı hareketli uyanıkken aslında.
Bende de aynı ara ara pıt pıtlar devam günde en fazla 3 4 kez oda hala tam netleşmedi. Kaç haftadır böyle. Çok merak ediyorum ne zaman netleşecek.19+4 bitti ben hala çok hissedemiyorum ya benim oğlanı arada sağlam pıt pıtlar oluyır ama sürekli değil. Gerçi bende yemek yiyip yatıp dinlemiyorum ama dün sabah gittik uyuyordu doktor vurup uyandırdı hareketli uyanıkken aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?