2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Bel fıtığın yada siyatiğin var gibi geliyor bana. Bacağının belli bir yeri mi ağrıyor yoksa tüm bacağına mı yayılıyor? Önce bir fizik tedavi uzmanına görünmelisin tüm bacağa yayılıyorsa. Yinede röntgen mr çok mecbur kalınmazsa çekilmicek ama elle muayene ile anlayabilir.

Benim ilk hamileliğimde 6. Ayımda belimde bir noktada ağrı oluşmuştu. O ağrı 4 senedir geçmedi ve ben hamile kalana kadar önemsememiştim. Şimdi o beldeki noktadan bacağıma ağrı iniyor bazen basamıyorum resmen. Fizik tedavi uzmanına gittim, siyatik değil büyük ihtimal kas gerilmesi dedi elle muayene ile ve beli güçlendirici hareketler verdi. Ağrım olunca hareketleri yapıyorum bir nebze rahatlatıyor. Hatta yüzmeye başlicam bu kasların güçlenmesi için.
Bu yüzden fizik tedavici işk görüneceğin dr olaun bence.

Benimde 3 gün öndeydi hep çarşamba günü de 3 gündü ama ishal falan olup dün gidince 4 gün öne geçmişti 19+3 düm 20 haftalık çıkmış.50 gr öndeymiş kilosı öyle yazıyor ultrason kağıdında. Ben büyük ihtimal sezeryan olucam 38 bitince alıyorlar o yüzden eylülü saymamam lazım daha da öne geçerse daha öncede olabilir ama sayıyorum

Hayırlısı olsun hakkında canım, erkek bebek gününü doldurur derler ama kısmet artık yaşayıp göreceğiz bizde.

Sorma ya annem geldiğinde aynı şey hiç benim gibi değil eline ne geçerse bi yere tıkıyo düzen tertip kalmıyor bende yatılı kadın mevzusunu çok düşünüyorum hatta gündüzlü mü bulsam sadece diyorum bazen sadece ihtiyacım olduğunda dışarı çıkacağımda falan kalacak biri mi olsa diyorum yarın iki kişiyle görüşeceğim 2kişi daha var listemde neye göre karar vereceğim onuda bilmiyorum

Bel fıtığım hamilelik öncesi yoktu ama hamilelikle birlikte olduysa bilmiyorum valla. Kuyruk sokumundan başlayan bi ağrı, sol kasığım ve tüm sol bacağım ağrıyor. Arka tarafı daha çok ağrıyor, sanki geriliyor kaslarım damarlarım. Daha öncede ağrımıştı ama bu kadar şiddetli değildi 3 gün falan sürmüştü hafif ağrı 9 haftalıkken. O zaman doktora gittiğimde uzun süre devam ederse ortopediye görün demişti. Bakalım yarın ne diyecek

Yani :) birşeyi yiyemiyorsak muadilini yiyebiliriz. Sen de yumurtayı farklı yöntemlerle yiyebilirsin, tavada da yiyemiyorsan belki çılbır yiyebilirsin, yada yumurta ile terbiye edilmiş çorba, son ihitimal forında yumurtalı ekmek vs :)
Benim hala iştahım yok sağlıklı beslenemiyorum

İlk haftalarda bebek aşağıda oluşuyordu onun basısı, şimdi de bebişin bacakları biyerleri oraya baskı yapıyorsa o yüzden bu haftalarda tekrar çıkmıştr ağrı. Ben de jinekoloğuma bu bel ağrımı söyleyip ortapediyemi gitsem demiştim, ortapedi değil de fizik tedaviye git, yürüyemiyen gebelerim vardı bel bacak ağrısından onlar hep fizik tedaviye giderek aştılar dedi ben de o yüzden fizik tedaviye gittim canım. Bakalım yarın dr sana ne dicek, basit bir şeydir umarım da sen de hareket spor vs atlatabilirsin

Olsun merak etme ilahi adalet denen bişey var bunu.. bu duruma sebep olan haksızlık yapanların yanına kalmaz.
Sen iyi şeylere odaklan ailene bebeğine daha kötüsünü düşünüp motive etmeye çalış kendini bebeğin var o sana Ümit olsun inş
Bu arada yoktun ama idrarını tutanı bile hatırlıyorsun benden sana yıldızlı 5

Zaman gecmek bilmiyor inanki,hic gecmeyecekmis gibi geliyor bana :)) belki eşim olsaydi gecerdi tabi ama yalniz olunca zaman durmus gibi iste
Eşim hep uzakta mı böyle sık sık yoksa bu geçici mi
Benimde eşim ilk yıl hep iş gezileri için başka ülkeler giderdi çok zor olurdu

İnşallah canım ya, bebiş sağlıklı olsun dayanırım diyorum da, bizler sağlıklı olucaz ki her anlamda onlar da iyi olsun.

Hepimiz yaşıyoruz kırgınlıklar. Bazen küçük şiddetli, bazen daha büyük. İnşallah aşarsınız ve geçmişte kalır. Belki hatırlıyorsundur süpriz bir gebelik yaşıyorum. Eşimle 1,5 ay nerdeyse hiç konuşmadık. Bebişimizi ilk öğrendiğimizde aldırmamı çok istedi. Bende kıyamadım. Butun kontrollere onsuz gıttım. O kadar ağladım ki, tabi ona değil kendi kendime. Ama şimdi geçmişte kaldı. Hala hiç meraklı değil, sormuyor bile ama en azından kabullendi. Zaten kabullenmezse terkedecektim onu. Göze almıştım inan. Bak şimdi geçmişte kaldı. Zaman herseyın çaresı. Sabırlı olmakta bız kadınların payına düşen oluyor malesef.

Zaman gecmek bilmiyor inanki,hic gecmeyecekmis gibi geliyor bana :)) belki eşim olsaydi gecerdi tabi ama yalniz olunca zaman durmus gibi iste

Arkadaş ortamın nasıl. Tabıkı eşinin olmaması herşeyi zorlaştırıyor sana. Ama öyle yada böyle geçiyor zaman. Bak 20 küsürlere gecmeye başladık.

Doğunca en çok sevilen o olacak genelde böyle olur :) bide sürpriz kalmışsın sanki kendin istedin bu erkekleri de anlamak zor

Canım sormayayım diyorum ama eşinlemi ilgili birşey oldu yoksa iş durumu falanmı eşinin. Yani evimde değilim demişsin evinden kopacak kadar ne oldu ((

Merhaba anneler
-Pinkberry- dualarım seninle inşallah herşey gönlüne gore güzellikler dolu olsun. Allahım seni ve tüm hamileleri korusun bebişlere sağlık versin.
MinikPiranha seni üzen nedir bilmiyorum ama inşallah çabucak geçer gider kötü bir anı olarak geride kalır
Bugün kontrolüm vardı doktora sordum şu garip can yakan kaşık ağrımi rahim bağlarinin olduğunu söyledi büyümeden kaynaklı idrar testi de ver ona da bakalım dedi ama bu idrarla alakalı değil biliyorum yatip kalkarken oluyor ya da oturduğum yerden kalkinca. Benim ağrı eşiğim yüksektir ufak şeylere acıyor demem yani böyle olunca da korkuyorum içim huzurlu değil ağrı eşiğim kadar sinirlerim de dayanıklı olsaydı keşke. Böyle sürekli bir ağrı değil aşağı doğru çekiyor gibi bisi bu durumu yaşayan var mı aranızda? Çok canım sıkılıyor

19+4 bitti ben hala çok hissedemiyorum ya benim oğlanı arada sağlam pıt pıtlar oluyır ama sürekli değil. Gerçi bende yemek yiyip yatıp dinlemiyorum ama dün sabah gittik uyuyordu doktor vurup uyandırdı hareketli uyanıkken aslında.

canım bence çoğu kişi her dakika hissetmiyor bunun için erken gönlünü ferah tut

Bende de aynı ara ara pıt pıtlar devam günde en fazla 3 4 kez oda hala tam netleşmedi. Kaç haftadır böyle. Çok merak ediyorum ne zaman netleşecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…