2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doğunca en çok sevilen o olacak genelde böyle olur :) bide sürpriz kalmışsın sanki kendin istedin bu erkekleri de anlamak zor

Banada süpriz oldu ama nıyeyse bu konu üzerinde duran yok Ilk oğlumun yatağını, herbişeyini vermiştim. Çocuk ikimizde düşünmüyorduk. Biraz gezmeye düşkün bir aileyiz. Yurtdışı planlarımız vardı. Ama oldu, öpüp koklamaktan başka bir seçenek kalmıyor ki. Ama sezeryanda tüplerimi bağlatacağım.

Acele etme, 21-22 haftalarda netleşecek. Boşuna yorma kendini.

Arkadaş ortamın nasıl. Tabıkı eşinin olmaması herşeyi zorlaştırıyor sana. Ama öyle yada böyle geçiyor zaman. Bak
Burda pek arkadasim yok canim,esimin dogu gorevi nedeniyle siirtte yasiyorum.Evet hayirlisiyla 4 ayi da atlatsaydik,bu gunlerimize de şükür

Eşim hep uzakta mı böyle sık sık yoksa bu geçici mi
Benimde eşim ilk yıl hep iş gezileri için başka ülkeler giderdi çok zor olurdu
Kuzum esim askeri personel.çoğu zaman operasyon oluyor üs bölgesine gidiyorlar.evlendigim ilk yıl esim gitmisti 3 ay gelmemisti.ondan sonra kendi bölüğüne geçince birdaha gitmemisti.5 yil sonrasinda ilk defa bu kadar uzun ayrı kaliyoruz.yine 3 ay oldu hatta gecti bile.hayirlisi sag salim dönsün de.Allaha şükür bugunlere geldik,insallah guzel gunleri de gormek nasip olur canim

İnşallah Allah ikinizinde yardımcısı olsun çok zor ayrı kalmak

Benimde sürpriz bende kariyer derdindeydim artık çocuk üzerine yaparım
İnş ilerde iyi ki doğurmuşum dersin beyefendi de üzülür yaptıklarına

Çok fazla sırt kaburgalarımda ağrı oluyo ilk önce geçer dedim soğuk falan almışımdır diye düşündüm ama artık uyuyumayorum ve hareket edince çoğalan değişik bi ağrı hamileliğimin başında zatürre geöirmiştim ciğerimde leke olmuştu acaba bundan mı kaynaklı diyede düşünüyorum hangi bölüm bakıyo onu bile bilmiyorum acaba bebeğe bi sıkıntı yaratmıyosa doktora gitmesem sorun olurmu kızlar ?

Allah razi olsun canim benim,evet zor gercekten ama napalim hayirlisi buymus.
Hazir seni tutmusken bi soru sorayim,hangi demir ilacini kullaniyosun balım ? :)))
Bebek doğacak sen gene Demir ilacı diyecen bu gidişle:)
Ben bi türlü doktora gidemedim ayrıntılıdan sonra doktor değiştirdim onun verdiği tarihlerde hep Master derslerime denk geldi
daha kullanmıyorum ama buradaki markalar tr dekiler genelde farklı

Benim de bu aralar sırt bel kuyruk şokumu çok ağrıyor ders çalışıyorum masa başı ondan sırt da bence karın büyüdükçe ağrıyor
aöa genelde sen kendini bilirsin dayanılmayacaksa git yoksa rutin kontrolde sor

Anladim canim,tesekkur ederim.bu gidisle bende kullanamiycam galiba :)) hic olmadi ferplex e devam. Sagol canim

Ya hani böyle normal bi ağrı gibi değil şiddetli bi şekilde giriyo ve nefes alıp veremiyorum inşallah bebek büyüdüğü içindir gerçekten hamileliğimde başıma gelmeyen kalmadı kaç gündr bu ağrıda beni delirtti umarım ciğerdeki lekeden kaynaklı değildir röntgen vs bile çektiremiyorum çektirmek zorunda kalmaktanda korkuyorum açıkcası o yüzden doktora gitmiyorum

Canim magnezyum kullaniyorsun degil mi?bende aldim magnezyum yeni,ağrılari geçiriyormuş.bence gebelikten kaynaklidir.her gebelik kendine özgü.benimde sag arka belim agriyor.sanirim rahim büyüdükçe organlar sıkışıyor bilemedim.ama sen yinede doktora git bi istersen.

Hamile destek korsesi kullaniyorum yoksa ayni durumu ben de yasiyorum. Doktorum plesantayi yukari kaldirdigini ve bu sebeple daha rahat edicegimi belirtti.. hem belime hem gobuse buyuk bi rahatlik..

Belimde ve gobiste bi sorun yok aslinda ama gidince yine soracagim
Kizimi 39+5 te kucagima almistim hic boyle seyler hatirlamiyorum ya olmamisti prenseslikmis resmen :) agrida insanin canini sıkıyor bi sure sonra.Evde cocukta olunca can istedikce yatmakta olmuyor.

Son hafta basladi canim bide ara ara degil saydigim seyler oldugunda ozellikle oluyor.Yani agirlik binince,giyinirken ve merdiven cikarken ozellikle.Belki de cidden kizimi kucaklayisim zorluyor.Yani bacak bacak ustune atacakken mesela o gucu dengelemek zor oluyor,yuruyusumede yansiyor.
Olan var mi diye sormamin sebebi aslinda bende zaten yasima uygun olmayan bir kemik erimesi mevcut.Acaba ondan mi diye icim icimi yiyor.
Insallah gecicidir yaniliyorumdur :)
Buarada sarimsagin yarari olur zarari olmaz ama tansiyon konusunda zorlayabilir seni

Cok tesekkur ederim canim,korktum surekli basım dönünce ve bugün yemeyi kestim sarimsagi :)))

Eger kemik erimesi varsa hamileliginde bol bol kalsiyum alman gerek.almadığın zaman hamilelikte kemik erimesi ilerleyebilir.belki gecici bir durumdur ama yinede kendini fazla zorlama ağır kaldirma canım.

Depolar saglam,sutum peynirimde sikinti yok,yogurdumu hep yapar yerimde ama vucudunda malesef bi acigi iste bazi bolgelerde daha zayif kemik durumu.
Dikkat ediyorum ama hic almamak mumkun degil kucagada malesef.Bakalim yine de tek derdimiz bu olsun insallah❤
Hersey deger dedirtiyor yine bıdıklar :)

Sana da ara vermek iyi gelmistir insallah :) yazinda yogurtlu sarimsakli ayri bi tayli oluyor :)

Neler yiyorsun mesela canim? Benimde cok saglikli beslendigim soylenemez tost kizartma makarna pilav çorba hep böyle gidiyor.vitamin ilacini ihmal etme

Allah sifa versin canim benim.sag salim hepimiz kucagimiza aldığımız gunleri görürüz insallah.

Ay sorma yaa kac gündür canim kizartma cekiyodu ama cok kalorili ve kanserojen diye yiyemiyordum.sonra firinda baharatlı kizartma yaptim Allahim yok boyle birsey.yağ da kizartsan inan bu kadar lezzetli olamazdi.sarimsakli yogurtla da nasil yedim nasil yedim.3 gündür sarimsakli yogurtla kizartma yiyorum hala canim cekiyor ama ara vermem lazim.yiyorum ama 3 gündür de basim dönüyor sarimsaktanmis meğer.nasil da lezzetli meret.bak yine canim cekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…