- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.621
Doktoruma geçen seferki kontrol de bacaklarım ağrıyo dedim eklemlerim bana ayaklarınu havaya dik dedi belki magnezyum verir diye düşündüm ama yok vermedi bende onu düşünüyorum acaba kendi başıma alıp içsem bi sıkıntı olurmu inş magnezyumdandır ağrılarım sürekli değil ani ve şiddetli oluyo bi 10 dk içerisinde azalıyor ve beni ağlatacak kadar şiddetli oluyo malesef doktora gitmeyede korkuyorum inşallah geçerde kurtulurum uyumayı özledim çünküCanim magnezyum kullaniyorsun degil mi?bende aldim magnezyum yeni,ağrılari geçiriyormuş.bence gebelikten kaynaklidir.her gebelik kendine özgü.benimde sag arka belim agriyor.sanirim rahim büyüdükçe organlar sıkışıyor bilemedim.ama sen yinede doktora git bi istersen.
Allah sifa versin canim benim.sag salim hepimiz kucagimiza aldığımız gunleri görürüz insallah.
Ay sorma yaa kac gündür canim kizartma cekiyodu ama cok kalorili ve kanserojen diye yiyemiyordum.sonra firinda baharatlı kizartma yaptim Allahim yok boyle birsey.yağ da kizartsan inan bu kadar lezzetli olamazdi.sarimsakli yogurtla da nasil yedim nasil yedim.3 gündür sarimsakli yogurtla kizartma yiyorumhala canim cekiyor ama ara vermem lazim.yiyorum ama 3 gündür de basim dönüyor sarimsaktanmis meğer.nasil da lezzetli meret.bak yine canim cekti
Canım doktor bana da vermedi magnezyum.boyle bi ilaçtan haberim bile yoktu.ilac da degil bu,suda eritilen saşe.magvital aldim ben.limonlu bi icecek.burdaki arkadaslar önerdi hemen hemen herkes kullaniyormus.arastirdim internette de.magnezyum eksikliginden olurmuş o ağrılar.saglik ocagindaki doktora sordum magnezyum rutin veriliyormus.kullanmanin hic sıkıntısı yokmus.bende alıp iciyorum.bence sende al ic.faydasi yok zarari var.ben magnezyum kullandigini düşünüyordum,agrilarin baska birşeyden kaynaklidir die düşünmüştüm.ama kullanmiyormussun bence büyük ihtimal magnezyum eksikligindenDoktoruma geçen seferki kontrol de bacaklarım ağrıyo dedim eklemlerim bana ayaklarınu havaya dik dedi belki magnezyum verir diye düşündüm ama yok vermedi bende onu düşünüyorum acaba kendi başıma alıp içsem bi sıkıntı olurmu inş magnezyumdandır ağrılarım sürekli değil ani ve şiddetli oluyo bi 10 dk içerisinde azalıyor ve beni ağlatacak kadar şiddetli oluyo malesef doktora gitmeyede korkuyorum inşallah geçerde kurtulurum uyumayı özledim çünkü
Evet canim bundan sonra favori yemegim fırında kizartmaCok severim firinda :)
Tefal actifry kullaniyorum bide genelde.
Esim hic sevmez kizartma kokusu sagolsun iyi de oluyor :))))))
Benimde canimi cektirdin
Neyse ki kaynagini bulmussun buna sukur :)
Magnezyum iyi geldi mi bari bende alip kullanmayı ďüşünüyorum doktor bana da yazmadı ama bi sıkıntı olur mu kendi başıma alsam.Tam adı neydi o magnezyumunCanım doktor bana da vermedi magnezyum.boyle bi ilaçtan haberim bile yoktu.ilac da degil bu,suda eritilen saşe.magvital aldim ben.limonlu bi icecek.burdaki arkadaslar önerdi hemen hemen herkes kullaniyormus.arastirdim internette de.magnezyum eksikliginden olurmuş o ağrılar.saglik ocagindaki doktora sordum magnezyum rutin veriliyormus.kullanmanin hic sıkıntısı yokmus.bende alıp iciyorum.bence sende al ic.faydasi yok zarari var.ben magnezyum kullandigini düşünüyordum,agrilarin baska birşeyden kaynaklidir die düşünmüştüm.ama kullanmiyormussun bence büyük ihtimal magnezyum eksikliginden
Canim ben kabızlık için kullaniyorum inan cok rahatlatti.kabizlik beni mahvetmisti.makatimdan kan geliyordu artik ikinmakttan.kasik ağrılarım oluyordu karnim sertlesiyordu,suan hafifledi.3 gündür kullaniyorum gercekten cok ise yariyor.ben uzun arastirmalarim sonucu magvital aldim.ilac ta degil bence suda eritilen limonlu bi sase.magnezyumlarin hepsi ayni farketmiyo.ben tadindan dolayi magvitali tercih ettim.magnorm varmis birde o cok sekerliymis.portakal aromaliymis.benimki limonlu eksimsi ve tatlimsi cok hos:))))Magnezyum iyi geldi mi bari bende alip kullanmayı ďüşünüyorum doktor bana da yazmadı ama bi sıkıntı olur mu kendi başıma alsam.Tam adı neydi o magnezyumun
Saol canim bende tavsiye ettiğinden alıyim bende de arada kabizlık oluyo.Dün sırt agrım oldu ağrilarıma da iyi gelir inşallahCanim ben kabızlık için kullaniyorum inan cok rahatlatti.kabizlik beni mahvetmisti.makatimdan kan geliyordu artik ikinmakttan.kasik ağrılarım oluyordu karnim sertlesiyordu,suan hafifledi.3 gündür kullaniyorum gercekten cok ise yariyor.ben uzun arastirmalarim sonucu magvital aldim.ilac ta degil bence suda eritilen limonlu bi sase.magnezyumlarin hepsi ayni farketmiyo.ben tadindan dolayi magvitali tercih ettim.magnorm varmis birde o cok sekerliymis.portakal aromaliymis.benimki limonlu eksimsi ve tatlimsi cok hos:))))
Iyi gelecegine inaniyorum canim.bu magnezyumu bana kesfettiren arkadaslardan da Allah bin kere razi olsun❤❤Saol canim bende tavsiye ettiğinden alıyim bende de arada kabizlık oluyo.Dün sırt agrım oldu ağrilarıma da iyi gelir inşallah
Canım çok soru sordum kusura bakma ama doktora mı yazdirdın baya ilaç gibi bi kutusu var şimdi baktım internetten bide 20.haftadan sonra kullanilıyomuş sanırım tereddüt ettim şimdiIyi gelecegine inaniyorum canim.bu magnezyumu bana kesfettiren arkadaslardan da Allah bin kere razi olsun❤❤
Aile hekimi yada kadın Doğum doktoru yazar reçetesizde alınabiliyor benim doktorum 15. Haftadan beri kullandırıyorCanım çok soru sordum kusura bakma ama doktora mı yazdirdın baya ilaç gibi bi kutusu var şimdi baktım internetten bide 20.haftadan sonra kullanilıyomuş sanırım tereddüt ettim şimdi
Bende yazdırıyım o zaman.Bugün değişik bi kasık ağrım var.Ara ara karnım sertleşiyo falan anlamadım inşallah bende de işe yararAile hekimi yada kadın Doğum doktoru yazar reçetesizde alınabiliyor benim doktorum 15. Haftadan beri kullandırıyor
İşte bu şikayetlere çok iyi geliyor Allah şifa versinBende yazdırıyım o zaman.Bugün değişik bi kasık ağrım var.Ara ara karnım sertleşiyo falan anlamadım inşallah bende de işe yarar
Doktoruma geçen seferki kontrol de bacaklarım ağrıyo dedim eklemlerim bana ayaklarınu havaya dik dedi belki magnezyum verir diye düşündüm ama yok vermedi bende onu düşünüyorum acaba kendi başıma alıp içsem bi sıkıntı olurmu inş magnezyumdandır ağrılarım sürekli değil ani ve şiddetli oluyo bi 10 dk içerisinde azalıyor ve beni ağlatacak kadar şiddetli oluyo malesef doktora gitmeyede korkuyorum inşallah geçerde kurtulurum uyumayı özledim çünkü
Sağol cAnım sen de çok zor günler yaşamışsın Allah sonunu hayr etsin çok ilgili sevecen bir eş ve babaya dönüşsün inşallah eşin. Benim sıkıntım bizden bağımsız, ne kadar süreceği de belirsiz sonunun ne olacağı da. Allah hayırlara çıkarsın inşallahHepimiz yaşıyoruz kırgınlıklar. Bazen küçük şiddetli, bazen daha büyük. İnşallah aşarsınız ve geçmişte kalır. Belki hatırlıyorsundur süpriz bir gebelik yaşıyorum. Eşimle 1,5 ay nerdeyse hiç konuşmadık. Bebişimizi ilk öğrendiğimizde aldırmamı çok istedi. Bende kıyamadım. Butun kontrollere onsuz gıttım. O kadar ağladım ki, tabi ona değil kendi kendime. Ama şimdi geçmişte kaldı. Hala hiç meraklı değil, sormuyor bile ama en azından kabullendi. Zaten kabullenmezse terkedecektim onu. Göze almıştım inan. Bak şimdi geçmişte kaldı. Zaman herseyın çaresı. Sabırlı olmakta bız kadınların payına düşen oluyor malesef.
Arkadaş ortamın nasıl. Tabıkı eşinin olmaması herşeyi zorlaştırıyor sana. Ama öyle yada böyle geçiyor zaman. Bak 20 küsürlere gecmeye başladık.
Aldım yızdızlı pekiyimi :) düşünüyorum, görüyorum ne durumda olanlar var diyorum. Dışarıya yansıtmıyorum durumumu ama yalnızken çok ağlıyorum. İnsanız işte ağır geliyor, dünya başımıza yıkulmış gibi. Allah sonunu hayr etsin en kötü günümüz böyle olsun diyorum. Adalet var mı:) inşallah, insan ömrü ne kadar ki en çok 60 yıl daha zulmederler. Allahın adaletine nasıl hesap verilecek asıl onlar düşünsünOlsun merak etme ilahi adalet denen bişey var bunu.. bu duruma sebep olan haksızlık yapanların yanına kalmaz.
Sen iyi şeylere odaklan ailene bebeğine daha kötüsünü düşünüp motive etmeye çalış kendini bebeğin var o sana Ümit olsun inş
Bu arada yoktun ama idrarını tutanı bile hatırlıyorsun benden sana yıldızlı 5
Evet canım eşimle ilgili maalesefCanım sormayayım diyorum ama eşinlemi ilgili birşey oldu yoksa iş durumu falanmı eşinin. Yani evimde değilim demişsin evinden kopacak kadar ne oldu((
Ya inşallah ondandır alırım yarın deli gibiyim aniden bastirıyo şiddetleniyo nefes alamıyorum zature geçirmişdim gebeliğimin ilk başında doktor tekrarlama ihtimali çok yüksek demişti çünkü iğne kullanmadım ilaç kullandım korkum onun tekrarlaması yoksa ağrı mühim değil artık gözümde yarın hemen alayım inş bundan kaybaklıdır ve iyi gelir umarımCanım doktor bana da vermedi magnezyum.boyle bi ilaçtan haberim bile yoktu.ilac da degil bu,suda eritilen saşe.magvital aldim ben.limonlu bi icecek.burdaki arkadaslar önerdi hemen hemen herkes kullaniyormus.arastirdim internette de.magnezyum eksikliginden olurmuş o ağrılar.saglik ocagindaki doktora sordum magnezyum rutin veriliyormus.kullanmanin hic sıkıntısı yokmus.bende alıp iciyorum.bence sende al ic.faydasi yok zarari var.ben magnezyum kullandigini düşünüyordum,agrilarin baska birşeyden kaynaklidir die düşünmüştüm.ama kullanmiyormussun bence büyük ihtimal magnezyum eksikliginden
Ben zaten çok maden suyu içiyorum canım sade çünkü beni rahatan tek şeydir ama benim bu sırt ağrımı parol da kesmiyo ilaca sarılan biri değilim direnirim ama çok kötü olduğum için 2 gündür ağrım olduğunda parol içtim ama malesef geçirmeyince onuda içmedim yarın magnezyum alayım oda çare olmassa tıpış tıpış gitcem hastaneye kesin yine röngen dicek ve ben kabul etmiycem bi doğursam artık diyorum valla başıma gelmeyen kalmadı hamileliğimden beri yine her halimize çok şükür tabi sağol yazdığın içinde canımCanım ilaç yerine bence sade soda iç hem büyük wc ihtiyacında düzenli olur hiç kabızlık yaşamazsın... İçinde yüksek miktar magnezyum var tabi sen bilirsin gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?