2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bu bebeği hissetme durumu gece beni uyandırıyor bile sağa yatınca sürekli bir tekme yiyorum sola dönmek zorunda kalıyorum gün içindede maşallah kızım çok hareketli sürekli burdayım diyor :)
bugün bnmde cok hareketli ya maşallah diyelim hiç durmadı kıpır kıpır

Aklıma takıldı dönüp sordum nasıl ölçtü naptı anlamadım. Israrla sorun yok diyor. Haftaya diğer doktoruma gidicem ona diyeceğim özellikle ölçün diye.

eger yakın bi arkadasınsa al bence zaten kullanıp kullanmıcan da belli değil sonucta kuzum

oy maşallahhhh

Geldim geldim bir sıkıntımız yokmuş çok şükür her şey yerli yerinde kilo boy vs de. Ayrıca kesin kız. Darısı bütün ayrıntılı bekleyenlerin başına
Gozunaydin canim.. bana da doktorum yarin detayli ultrasonu yaptirabilirsin dedi a ben haftaya gidicem

Ayrıntılı ultrasonda bakıldı canım cervix L diye yazıyor 4 cm . Ama şimdi sen sormuşsun diye araştırdım, Haftalar ilerledikçe azalıyormuş bence riskli bir durum yoktur olsa bilgi verirlerdi canım için rahat olsun

Kızlar dün biraz stres yaşadım okulda yoruluyorum sinirlerde bozuk karnım sertleşti hala sert bebeği biraz biraz hissediyordum şimdi tık YÖK sertlikten çok rahatsızım Yatsamda geçmiyor nasıl geçer benim gibi olan var mı resmen stresten karnım semsert

Bu bebeği hissetme durumu gece beni uyandırıyor bile sağa yatınca sürekli bir tekme yiyorum sola dönmek zorunda kalıyorum gün içindede maşallah kızım çok hareketli sürekli burdayım diyor :)
Aynen benimde kızımın maşallahı var. Gün içerisinde artık ayaktayken bile hissediyorum tekmelerini. Sanırım kızlar daha hareketli oluyorlar. :)

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
Denize girebilirsin ama guneslenme. Hatta denize girmek ilerde kolay bir doğum yapmanı sağlıyormuş. Bende deniz sezonunu yarın açıyorum hayırlısı ile. Dun kendime mayo aldım. :)

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
kontrole gidince doktoruna sor canım. benim 20. Hafta kontrolumde doktorum herhangi bir sorun yok yolculuk yapabilirsin dedi 2 saatte bir mola verip 10 dk yürü dedi yada uçakla seyahat edebilirsin dedi. Denize girebilirsin dedi.
Ikinci bebeğim olacak ilk i erkek 2 yaşında doğumdan önce gidin tatile biraz rahatla doğumdan sonra zor olacak dedi bunları eşime söyledi tabi. eşimin tatilden anladığı memlekete anasinin evine gitmek daha çok yoruluyorum orda . Anasinin lafları strese sokuyor anlayissiz adam.
Bunları neden yazdım bilmiyorum ama çok doluyum.

4 cm demişti doktorum 18+2 de. Ama normal seviyesi ne inan bilmiyorum dokror söyleyince anlamadım bile ne olduğunu kısa olması bi sorunmu ?

4cm falan yazsa sorun yok canım, bu konuyu daha önceden bildiğimden riskli bir durum diye biliyorum kısalmasıni. Ama bu doktor sikinti yok diyor israrla. Diger doktorum aynı olcerse iş dikiş atmaya kadar gider sanırım. Yeter ki fark edilip önlem alınsın.

4 cm demişti doktorum 18+2 de. Ama normal seviyesi ne inan bilmiyorum dokror söyleyince anlamadım bile ne olduğunu kısa olması bi sorunmu ?

Evet canım kısa olması sorun erken doğuma sebep veriyormuş. Fark edilip dikiş atılırsa sıkıntı olmadan ilerleyebiliyor hamilelik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…