2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yaa ciddi misin bilgim yoktu riskinden. İnşallah gerek kalmaz canım. belki cihazdan kaynaklı bi değişkenlik vardır ilk ölçümün doğrudur

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
Yüzmek her türlü faydali. Benim doktorum ne kadar cok yüzersen denizde, havuzda o kadar rahat doguma gidersin diyor.

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .

Deniz yazın en rahat hissettiğimiz yer olacak. Islak mayoyla kalma yeter. Güneştede oturma.

Kızlar bir gün içerisinde 2 kere ultrasona girmek sıkıntı yaratır mı? Cumartesi günü önce kendi doktoruma randevum var ordan da izmire ayrıntılı ultrasona gidicem. Mesela bugün devlet hastanesindeki doktor sordu yakın zamanda girdin mi diye hayır 1 ay oldu ama Cumartesi günü giricem dedim. Tamam ona gir dedi ultrasona sokmadı

Canım benim ayrıntılı bakıldığı gün önce kendi doktorum 10 dk baktı sonra perinatolog uzmanı baktı yarım saat. Risk olsa detaylı usg başka güne verilirdi. Çok şükür sorun da olmadı için rahat olsun

Bende sinirlendiğim gibi kasılıyor karnım magnezyum içiyorum ılık bir duş iyi gelebilir belki

Beni şimdiye kadar her hafta girdim doktor sorun olmaz diyor

Yaratmaz canım ultrason ses dalgasından oluşuyor

Ben mesela özele gidiyorum her hafta bişey olmaz sıkılma

Ismini hatırlamıyorum fenerbahçeli yabancı futbolculardan biri karısına ultrason cihazı almıştı. O geldi aklıma. Kimbilir o ne kadar bakıyordur.

Beni şimdiye kadar her hafta girdim doktor sorun olmaz diyor

Yaratmaz canım ultrason ses dalgasından oluşuyor
Olmasın :) seviniyorum da iki kere görücem diye:)

Nereye gideceksin İzmirde ayrıntılı için??

Kızlar merhaba 22. Haftadayım ama ben bebeğimin hareketlerini cok zor hissediyorum. Bazen 2 gün hiç kımıldamıyor. Hareket ettiğinde de o kadar az ki anca yaşıyor cok şükür diyebiliyorum. Forumda okuyorum hep . Benimle aynı haftada olanların kıpır kıpır olduğunu okuyorum. Cok endişeliyim kızımda bir sıkıntı mı var diye... Normal mi bu cok üzülüyorum cok

Denize girebilirsin ama guneslenme. Hatta denize girmek ilerde kolay bir doğum yapmanı sağlıyormuş. Bende deniz sezonunu yarın açıyorum hayırlısı ile. Dun kendime mayo aldım. :)
Nasıl bir mayo aldın?hamile mayosu arıyorum henüz çıkmamış sanırım 9 haziranda tatile çıkıyoruz bizde...hamile mayosu ise resmini paylaşırmısın

Canım üzülme ilkse geç hissediliyor şahsen ben hala hissedemiyorum sen yine en azından yaşıyor diyebiliyorsun 1-2 haftaya net hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…