2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
oğlumun ismi de ömer kağan sanırım senin de kaan ne güzel evdesin ben işteyim maalesef onu çok özlüyorum eve gidince de beni bırakmıyor özlediği için
Evet benimkide sadece kaan
Bazen iyiki evdeyim diyorum bazende bitmek bilmeyen ev işleri ve yaramaz bir çocuk çok yoruluyorum keşke calissaydim diyorum. Neyse 2. Bebisimide 2 yaşına getirip çalışmayı düşünüyorum.
Çalışmalıyız bence arkadaşım çalışmak güzel.

21+2 yim çok hissetmesemde genelde geceleri hareketli oluyo ben göbek deliğimin yanında hissediyodum ertesi gün daha aşağıdaydı bence pozisyonla alakalı seninde dediğin gibi

canım evde gerçekten iş bitmiyor her gün aynı ben memurum 2 yıl ücretsiz izin kullandım işe başlayalı 2 ay oldu çalışmak daha güzel oğlumu özlüyorum ama zaten ağustos da tekrar izne ayrılacam iki yıl daha evdeyim iki çocukla daha zor olacak ama idare edecem artık senin oğlun kaç yaşında

Geldim geldim bir sıkıntımız yokmuş çok şükür her şey yerli yerinde kilo boy vs de. Ayrıca kesin kız. Darısı bütün ayrıntılı bekleyenlerin başına
Sonuçların güzel olmasına sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah canım sana sanki ilk başta erkek demişlerdi değilmi yanlış mı hatırlıyorum acaba

28 aylık oğlum 6 ocak doğumlu. 2 yıl kendin buyutmen en güzeli. Ben özel sektordeydim oğluma hamile kaldigimi öğrenince ayrıldım.
Ama ömür boyu ev hanımı olmak içinde okumadik yani, hem büyüyünce bu sipalar annem ev hanımı diye begenmeyecekler
Ama çok güzel olacak 2 çocuklu bir anne olmak buyudukleri zaman beraber tiyatroya gideceğiz yemeğe gideceğiz

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .

Kuzular size bir soru. Süt sağma makinasını bebişi altı aylık olan bir arkadaşınız ödünç vermek istese alırmısınız. Philips avent almış sakın alma ben sana veririm dedi ama bilemedim şimdi başına bir iş gelse falan emanet sonuçta birde ikinci çocuktadamı isteyecem kafam karıştı ya eşimde harcamalar azalsın diye gönüllü tabi

Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
Bence girebilirsin canım havuz tehlikelide birde çok fazla güneş ışığına maruz kalmamak gerekiyormuş. Bizimkiler yıllarca kıbrısta yaşadı annem 9 aylık hamileyken bile yüzüyordum denizde dediği için bende yazın tatile gitmek istiyorum :)

denize girmende bir sorun yok. aksine yüzme tavsiye ediliyor hamilelere. ama havuz yasak.

amin inşallah canım

benim de 31 ocak doğumlu aynen canım güzel olur büyüyünce arkadaş olurlar inşallah bir kızım olmasını da çok çok istedim inşallah kızım olacak haftaya ayrıntılı da %100 belli olacak %90 kız dedi doktor hayırlısı artık yaş 30 benim ben istedim bir an önce büyüsünler zaman çok hızlı geçiyor

İyi yapmışınsınıx bazen çıkartmak gerek teli hayattan
Kızına da çok geçmiş olsun hava değişimimden olmuştır muhtemelen

Biz bugün doktora gittik kızlar. iki doktorum var 18+6 yiz ama 19+3 çıktı yavrum. Her şey çok güzel dedi 320 Gr olmus
Dist diye bir şey yazıyor ultrason kağıdında 2.89 cm diyor. Bu ne dedim rahim uzunluğu dedi. Kısa değil mi dedim hayır değil dedi. 4 civarı olması gerekiyor galiba dedim bana güvenmiyor musun dedi diğer doktorum 1 ay önce olctugunde 4.2 demişti.. doktordan doktora değişiyor mu bu anlamadım. Rahim uzunluğunu ölçtüren var mı aranızda?

Nedir bizim bu plasentalardan çektiğimiz arkadaşım yaa :)

Benim ölçtu gayet iyi dedi ama rakam soylemedi

21+2 yim çok hissetmesemde genelde geceleri hareketli oluyo ben göbek deliğimin yanında hissediyodum ertesi gün daha aşağıdaydı bence pozisyonla alakalı seninde dediğin gibi
Bende birtek bende öyle zannediyordum herkesde öyleyse sorun yok o zaman :)
bizim küçük beyler iyi olsunlarda :)

Kizlar biz doktordan geldik bebisim 400 grm olmus masallah 1 hafta onden gidiyoruz. Kizlar gercekten muz, kasar ve yogurt cok guzel gelistiriyor doktor bile dedi masallah hemencik buyus diye hic ial etmeyin yiyin bence...cinsiyet yine %90 dedi benim yaramaz bacak bacak ustune atmis doktor ne yaptiysa actiramadi bir turlu.. haftaya detayli ultrason bakalim artik.....

Haftalar ilerledikçe rahim boyu azalıyormu yoksa artıyormu bilmiyorum lakin 21 haftalıkken detaylı ultrasonda 42 mm çıktı benim.Ancak şu var ultrason kagıdında rahim boyu için serviks yazıyor, dist yazmıyor acaba yanlış anlamış olabilirmisin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…