- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.741
Evet benimkide sadece kaanoğlumun ismi de ömer kağan sanırım senin de kaan ne güzel evdesin ben işteyim maalesef onu çok özlüyorum eve gidince de beni bırakmıyor özlediği için
21+2 yim çok hissetmesemde genelde geceleri hareketli oluyo ben göbek deliğimin yanında hissediyodum ertesi gün daha aşağıdaydı bence pozisyonla alakalı seninde dediğin gibiKızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
canım evde gerçekten iş bitmiyor her gün aynı ben memurum 2 yıl ücretsiz izin kullandım işe başlayalı 2 ay oldu çalışmak daha güzel oğlumu özlüyorum ama zaten ağustos da tekrar izne ayrılacam iki yıl daha evdeyim iki çocukla daha zor olacak ama idare edecem artık senin oğlun kaç yaşındaEvet benimkide sadece kaan
Bazen iyiki evdeyim diyorum bazende bitmek bilmeyen ev işleri ve yaramaz bir çocuk çok yoruluyorum keşke calissaydim diyorum. Neyse 2. Bebisimide 2 yaşına getirip çalışmayı düşünüyorum.
Çalışmalıyız bence arkadaşım çalışmak güzel.
Sonuçların güzel olmasına sevindim gözün aydın darısı başımıza inşallah canım sana sanki ilk başta erkek demişlerdi değilmi yanlış mı hatırlıyorum acabaGeldim geldimbir sıkıntımız yokmuş çok şükür her şey yerli yerinde kilo boy vs de. Ayrıca kesin kız. Darısı bütün ayrıntılı bekleyenlerin başına
28 aylık oğlum 6 ocak doğumlu. 2 yıl kendin buyutmen en güzeli. Ben özel sektordeydim oğluma hamile kaldigimi öğrenince ayrıldım.canım evde gerçekten iş bitmiyor her gün aynı ben memurum 2 yıl ücretsiz izin kullandım işe başlayalı 2 ay oldu çalışmak daha güzel oğlumu özlüyorum ama zaten ağustos da tekrar izne ayrılacam iki yıl daha evdeyim iki çocukla daha zor olacak ama idare edecem artık senin oğlun kaç yaşında
Bence girebilirsin canım havuz tehlikelide birde çok fazla güneş ışığına maruz kalmamak gerekiyormuş. Bizimkiler yıllarca kıbrısta yaşadı annem 9 aylık hamileyken bile yüzüyordum denizde dediği için bende yazın tatile gitmek istiyorum :)Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
Arkadaşlar okullar kapanınca şöyle 1 hafta gibi tatile gitmek istiyorum en merak ettigim denize girebilirmiyim hatta yüzmek bana zor bi durum yaşatirmi lütfen bilgisi olanlar yazsın çok sağolun. .
amin inşallah canımAh anlayabilsek bide hangisi eli hangisi ayağı :)
Darısı bizim başımıza artık :)
Geçen gün benimde yeğenim koşarken kafası direk karnıma çarptı. Çok şükür bişey olmadı canım. Aslında onlar çok korunaklı yerde ama hareketlerini hissetmesem endişelenirdim kesin :)
benim de 31 ocak doğumlu aynen canım güzel olur büyüyünce arkadaş olurlar inşallah bir kızım olmasını da çok çok istedim inşallah kızım olacak haftaya ayrıntılı da %100 belli olacak %90 kız dedi doktor hayırlısı artık yaş 30 benim ben istedim bir an önce büyüsünler zaman çok hızlı geçiyor28 aylık oğlum 6 ocak doğumlu. 2 yıl kendin buyutmen en güzeli. Ben özel sektordeydim oğluma hamile kaldigimi öğrenince ayrıldım.
Ama ömür boyu ev hanımı olmak içinde okumadik yani, hem büyüyünce bu sipalar annem ev hanımı diye begenmeyecekler
Ama çok güzel olacak 2 çocuklu bir anne olmak buyudukleri zaman beraber tiyatroya gideceğiz yemeğe gideceğiz
İyi yapmışınsınıx bazen çıkartmak gerek teli hayattanUnutmam canım sizi :) Tatilde telefondan uzak olma sözümüz vardı eşimle o yüzden elime almadım desem yeridir.. dün döndük ama kızım hasta ateşi var hafif onunla uğraştık sabaha kadar derken ancak bakmaya fırsatım oldu..
MinikPiranha çok sevindim seni gördüğüme,konu senin devretmeye gerek yok bence. İnşallah herşey yolundadır,daha bu sabah aklımdaydın..
Seni çok iyi anlıyorum bende iki saat gidiyorum oturmaktan kuyruk sökümü çok acıyorYine bana yollar göründü yoruldum ya tez için şehir dışına gitmeye asıl yazın dönem bitince gitmem gerekecek haftada üç gün ozaman napıcam bilmiyorum hiç
Nedir bizim bu plasentalardan çektiğimiz arkadaşım yaa :)Diyarbakır’da perinatoloji profesörü var o olmasada tüp bebek doktorum var sanki onların bakışı daha önemli benim için özellikle şu plasenta konusu kafamı çok meşgul ediyor buradakiler riskleri hakkında bir Bilgi vermiyor
Benim ölçtu gayet iyi dedi ama rakam soylemediBiz bugün doktora gittik kızlar. iki doktorum var 18+6 yiz ama 19+3 çıktı yavrum. Her şey çok güzel dedi 320 Gr olmus
Dist diye bir şey yazıyor ultrason kağıdında 2.89 cm diyor. Bu ne dedim rahim uzunluğu dedi. Kısa değil mi dedim hayır değil dedi. 4 civarı olması gerekiyor galiba dedim bana güvenmiyor musun dedidiğer doktorum 1 ay önce olctugunde 4.2 demişti.. doktordan doktora değişiyor mu bu anlamadım. Rahim uzunluğunu ölçtüren var mı aranızda?
Bende birtek bende öyle zannediyordum herkesde öyleyse sorun yok o zaman :)21+2 yim çok hissetmesemde genelde geceleri hareketli oluyo ben göbek deliğimin yanında hissediyodum ertesi gün daha aşağıdaydı bence pozisyonla alakalı seninde dediğin gibi
Biz bugün doktora gittik kızlar. iki doktorum var 18+6 yiz ama 19+3 çıktı yavrum. Her şey çok güzel dedi 320 Gr olmus
Dist diye bir şey yazıyor ultrason kağıdında 2.89 cm diyor. Bu ne dedim rahim uzunluğu dedi. Kısa değil mi dedim hayır değil dedi. 4 civarı olması gerekiyor galiba dedim bana güvenmiyor musun dedidiğer doktorum 1 ay önce olctugunde 4.2 demişti.. doktordan doktora değişiyor mu bu anlamadım. Rahim uzunluğunu ölçtüren var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?