2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yani istesek bile 37+1de iş yerinde olamıyor muyuz bana kalsa tüm izinleri doğum sonrasına kullanıcam :)
Maalesef. Ben de açıkçası 38-39. hafta gibi doğurayım diye dua ediyorum ki bebek doğduktan sonraya daha fazla iznim kalsın. Şu an 19-20. haftasında olanlar şanslı, onlar bayram izninden sonra çıkacaklar, doğumdan önce fazla izinleri olacak.

Dediğin uygulamadan baktım şimdi canım 37+0a bakınca 28 ağustosa denk geliyor. İnşallah iyi gider de 32. Haftadan 37. Haftaya kadar çalışabiliriz...

Kaç gündür uğraşıyorum hissetsin diye ama yok. Eli hissediyormudur nedir ben kendi elimi de koysam hiç hareket etmiyor. Elimi çekiyorum hareket ediyor :) nazlı çıktı bizim oğlan :)
bende tekme atınca cagırıyorm geliyo tık yok cagırmasam peşpeşe 3 5 tane vuruyo hissediyolar bence
bide sabah şansına gezindi azıcık karnımı icinde onuda hissetmiş cok mutlu oldu ya uykulu uykulu baya güldüm

canım bebeğin duruşuna göre değişiyor
altta ya da üstte, yanlarda
37. hafta sonrasında yasal olarak istesende çalışamazsın.32. haftadan sonra da 37. haftaya kadar dr raporuyla çalışabilirsin

nasıl baktınız kızlar ınstagram mı banu çiftçi nereye yazacam benim son tarih 22 eylül 32 hangi haftaya geliyor bende bakıyım

Kizlar bebegimden degil de iki yasindaki kizimdan aldigim tekme darbesiyle bi kitu oldum acimadi fazla ama bebege bisey olmusmudur

nasıl baktınız kızlar ınstagram mı banu çiftçi nereye yazacam benim son tarih 22 eylül 32 hangi haftaya geliyor bende bakıyım
Store'dan uygulamayı indirmen gerekiyor canım banu ciftci gebelik yaz çıkar Bu mesela bana göre ayarlanmış şekilde.Son adet tarihine göre ayarlıyor program otamatik

Evet:) panik, heyecanli, telasli, endiseli aklima gelenler bunlar. Yani senin kizlar sunu bunu yedim bebege zararli midir yada bidon tasidim zararli midir diye sorularini görünce yüzümde bi tebessüm olmuyor degil :)
ay evet yaa sorma,neyseki 1 ay sonra annemlerin yanina gidecegim insallah

Merhaba güzel anneler
-Pinkberry- Allah yar ve yardımcınız olsun canım, inşallah bebeginle sağ salim çıkarsınız hastaneden, gününü tamamlar inşallah Rabbim ol derse oluverir. Dua edelim.
MinikPiranha hoşgeldin inşallah hersey çok daha güzel olur Rabbim evlatlarinla sana sağlık versin, hersey gönlünce olsun ömür boyu mutlu huzurlu olun.

Kizlar bebegimden degil de iki yasindaki kizimdan aldigim tekme darbesiyle bi kitu oldum acimadi fazla ama bebege bisey olmusmudur
benim de 28 aylık oğlum var o da bazen kucaktan inmiyor çok kasıklarım ağrıyor inşallah senin de bir şeyin yoktur doğunca da ayrı durumlar bizi bekleyecek :)

Sağlıklı olsunda boy kilo önemli değil. Uyusunda büyüsün kuzucuk :)
Galiba bende kilodan çok hissetmiyorum 8 kilo aldım Karnım çok büyük minik minik hissediyorum artık. Inşallah sert tekmeleri bizde hissedecegiz

Çok geçmiş olsun, inşallah işe yarar magnezyum.

Göbek civarı,kasık civarı,yanlarda heryerde hissediyorum. Duruşuyla alakalı bence. Biyerden eliyle biyerden ayağıyla vuruyor :)
Ah anlayabilsek bide hangisi eli hangisi ayağı :)
Darısı bizim başımıza artık :)
canım bebeğin duruşuna göre değişiyor
altta ya da üstte, yanlarda
Çok sağol canım cevabın için. Zaten evhamlı biriydim şimdide malesef çok çabuk endişeleniyorum herşey için :)

Geçen gün benimde yeğenim koşarken kafası direk karnıma çarptı. Çok şükür bişey olmadı canım. Aslında onlar çok korunaklı yerde ama hareketlerini hissetmesem endişelenirdim kesin :)

Aaaa yakindaymisiz bende siirtteyim canim,batmanda bakiliyorsa diyarbakira neden gidiyorsun canim?
Diyarbakır’da perinatoloji profesörü var o olmasada tüp bebek doktorum var sanki onların bakışı daha önemli benim için özellikle şu plasenta konusu kafamı çok meşgul ediyor buradakiler riskleri hakkında bir Bilgi vermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…