- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #21.721
Maalesef. Ben de açıkçası 38-39. hafta gibi doğurayım diye dua ediyorum ki bebek doğduktan sonraya daha fazla iznim kalsın. Şu an 19-20. haftasında olanlar şanslı, onlar bayram izninden sonra çıkacaklar, doğumdan önce fazla izinleri olacak.Yani istesek bile 37+1de iş yerinde olamıyor muyuz bana kalsa tüm izinleri doğum sonrasına kullanıcam :)
Maalesef. Ben de açıkçası 38-39. hafta gibi doğurayım diye dua ediyorum ki bebek doğduktan sonraya daha fazla iznim kalsın. Şu an 19-20. haftasında olanlar şanslı, onlar bayram izninden sonra çıkacaklar, doğumdan önce fazla izinleri olacak.
bende tekme atınca cagırıyorm geliyo tık yok cagırmasam peşpeşe 3 5 tane vuruyoKaç gündür uğraşıyorum hissetsin diye ama yok. Eli hissediyormudur nedir ben kendi elimi de koysam hiç hareket etmiyor. Elimi çekiyorum hareket ediyor :) nazlı çıktı bizim oğlan :)
canım bebeğin duruşuna göre değişiyorKızlar birşey sormak istiyorum. 20. 21. Haftasında olanlar bebeklerinizin hareketlerini nerede hissediyorsunuz. Ben geçen hafta göbek deliğime yakın hissederken 2 3 gündür daha çok kasığıma yakın hissediyorum. Bebeğin pozisyonundan mı kaynaklı acaba yoksa bir sorun mu oldu ki. Endişelendim biraz.
37. hafta sonrasında yasal olarak istesende çalışamazsın.32. haftadan sonra da 37. haftaya kadar dr raporuyla çalışabilirsinCanım bilmediğimden soruyorum mecburi izninin tarihini nasıl hesaplayabiliyosun? Benim doğum tarihim belirsiz doktor önümüzdeki haftalardaki gelişimine bağlı 38-42 haftalar arası olabilir dedi 1 aylık zaman dilimi verdi yani..
doktorum çok emin söyledi bende değişeceğini sanmıyorum ama 20 de kesin belli olacak hayırlısı sağlıklı olsunlar da17. Haftada yüzde 80 kiz dedi, 19. Haftada kesin artik dedi.
nasıl baktınız kızlar ınstagram mı banu çiftçi nereye yazacam benim son tarih 22 eylül 32 hangi haftaya geliyor bende bakıyımMaalesef. Ben de açıkçası 38-39. hafta gibi doğurayım diye dua ediyorum ki bebek doğduktan sonraya daha fazla iznim kalsın. Şu an 19-20. haftasında olanlar şanslı, onlar bayram izninden sonra çıkacaklar, doğumdan önce fazla izinleri olacak.
Store'dan uygulamayı indirmen gerekiyor canım banu ciftci gebelik yaz çıkarnasıl baktınız kızlar ınstagram mı banu çiftçi nereye yazacam benim son tarih 22 eylül 32 hangi haftaya geliyor bende bakıyım
Geldim geldimHadi canim hayirli haberlerle gel insallah
Evet:) panik, heyecanli, telasli, endiseli aklima gelenler bunlar. Yani senin kizlar sunu bunu yedim bebege zararli midir yada bidon tasidim zararli midir diye sorularini görünce yüzümde bi tebessüm olmuyor degil :)
Iyi haberlerle cikmissin çok şükür. Allah sağlıkla tamamlamayı nasip etsin.Geldim geldimbir sıkıntımız yokmuş çok şükür her şey yerli yerinde kilo boy vs de. Ayrıca kesin kız. Darısı bütün ayrıntılı bekleyenlerin başına
canım çok sağol uğraştım indiremedim senin son adet tarihi ne ona göre kendimi hesaplayım benStore'dan uygulamayı indirmen gerekiyor canım banu ciftci gebelik yaz çıkar Eki Görüntüle 2142469 Bu mesela bana göre ayarlanmış şekilde.Son adet tarihine göre ayarlıyor program otamatik
benim de 28 aylık oğlum var o da bazen kucaktan inmiyor çok kasıklarım ağrıyor inşallah senin de bir şeyin yoktur doğunca da ayrı durumlar bizi bekleyecek :)Kizlar bebegimden degil de iki yasindaki kizimdan aldigim tekme darbesiyle bi kitu oldum acimadi fazla ama bebege bisey olmusmudur
Sağlıklı olsunda boy kilo önemli değil. Uyusunda büyüsün kuzucuk :)Amin canım geldim şimdi iyi dedi genel olarak.. boyu 2 gün önden gidiyomuş kilosu 2 gün geriden geliyomuş. Uyyodu hareketsizdi. Karnıma vurunca hareketlendi.. 24. Haftadan sonra da hareket hissetmezsen öyle endişelenirsin daha 4 haftan var dedi. Benim kilolu olmam da engelliyomuş hareketleri hissetmemi. Anne karnında 2 saat uyur 5 dakika uyanık kalırmış bebekler. o 5 dakikayı yakalamak gerekir ama zor tabi dedi.
3 hafta sonra ayrıntılı usg inşallah...
Benim oğlanda aynı ama kiyamiyorum hiç aksama kadar canıma okuyor beter böcekbenim de 28 aylık oğlum var o da bazen kucaktan inmiyor çok kasıklarım ağrıyor inşallah senin de bir şeyin yoktur doğunca da ayrı durumlar bizi bekleyecek :)
Çok geçmiş olsun, inşallah işe yarar magnezyum.Bacak ağrısı sonucu gittim doktora. Kadın doğumcu ağrıların olması normal ama acaba varis olabilir mi dedi bildiğim kadarıyla yok dedim cerraha yönkendirdi kendisi de magnezyum verdi yine ve idrara baktı. Bir şey çıkmadı şükür ama bol su içmen lazım dedi. 2 litre içiyorum dedim 3 e çıkar dedi. Cerrah da baktı belirgin bir varis yok, hamilelikte olur böyle ağrılar ama eğer bir tarafta şişlik, kızarıklık olursa gel ultrasonda bakalım dedi. Hergün bacaklarının altına yastık koy kalp hizasından yukarda olsun 1 saat öyle yat dedi yarımşar saat arayla da yapabilirsin dedi. Çalışıyorsan orta dereceli varis çorabı da kullanabilirsin dedi.
oğlumun ismi de ömer kağan sanırım senin de kaan ne güzel evdesin ben işteyim maalesef onu çok özlüyorum eve gidince de beni bırakmıyor özlediği içinBenim oğlanda aynı ama kiyamiyorum hiç aksama kadar canıma okuyor beter böcek
Ah anlayabilsek bide hangisi eli hangisi ayağı :)Göbek civarı,kasık civarı,yanlarda heryerde hissediyorum. Duruşuyla alakalı bence. Biyerden eliyle biyerden ayağıyla vuruyor :)
Darısı bizim başımıza artık :)bende tekme atınca cagırıyorm geliyo tık yok cagırmasam peşpeşe 3 5 tane vuruyohissediyolar bence
bide sabah şansına gezindi azıcık karnımı icinde onuda hissetmiş cok mutlu oldu ya uykulu uykulu baya güldüm
canım bebeğin duruşuna göre değişiyor
altta ya da üstte, yanlarda
Çok sağol canım cevabın için. Zaten evhamlı biriydim şimdide malesef çok çabuk endişeleniyorum herşey için :)
Geçen gün benimde yeğenim koşarken kafası direk karnıma çarptı. Çok şükür bişey olmadı canım. Aslında onlar çok korunaklı yerde ama hareketlerini hissetmesem endişelenirdim kesin :)Kizlar bebegimden degil de iki yasindaki kizimdan aldigim tekme darbesiyle bi kitu oldum acimadi fazla ama bebege bisey olmusmudur
Diyarbakır’da perinatoloji profesörü var o olmasada tüp bebek doktorum var sanki onların bakışı daha önemli benim için özellikle şu plasenta konusu kafamı çok meşgul ediyor buradakiler riskleri hakkında bir Bilgi vermiyorAaaa yakindaymisiz bende siirtteyim canim,batmanda bakiliyorsa diyarbakira neden gidiyorsun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?