- 29 Ekim 2017
- 829
- 1.431
- 33
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.181
Ah yaa, şu huylarım. İnanın hırsımdan falan değil, gözüm ne müdürlükteydi ne maaşta. Bildiğin gururumla oynadılar, aptal yerine koydular ona dayanamıyorum. Sürekli hatırlıyorum, katlanamıyorum. Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı da bilmiyorum.Canım hakka girmek istemiyorsun lakin keyfi değil ki bu sefer kendine ve bebeğine haksızlık ediyorsun temponu biraz düşür hamile olduğunu sürekli belli et sen de unutma biraz işkolik bi insansın ve işini iyi yapan birisin güzel ama artık annesin unutma
Aynen bana da herkes tüp bebek olduğu için riske atmaz Dr sezeryan diyolar. Ama yunus beyle konuşmadık daha doğum şeklini. Sonuçta ilk bebek normal yapmak istiyorum ama bakalım sonuç ne gösterecek.Gittim kuzum bende orda yapıldı başka bir doktora da muayene oldum ben denipolde o doktor bana tüp bebek olduğu için sezeryan olur dedi riske atmak istemeyiz dedi. Yunus hoca birsey dedi mi doğum hakkında
Maalesef öyle. İş yavaşlatma yapsam pislik yapsam, zaten kovamayacaklar ama kendime yediremiyorum, bir işi illa layıkıyla yapmazsam çok kötü hissediyorum. Ama müstahak bunlara da... İnanır mısınız hastayım, ölüyorum, mesaide adam yok diye hasta halimle mesaiye geliyorum. Rapor alsam kim ne diyecek ama işte cidden enayiliğime doymayayım.
İlk yıllar sezonluk çalış, uzun ücretsiz izinlere çık derken daha 3600 ümü dolduramadım. Doldursam bakmayacağım gözlerinin yaşına. Vala aklıma gelmedi değil, inadına boşan geri evlen.
canım mükemmelliyetçilik senin de sorunun...benimde vardı diyemicem hala var ama biraz farkındalıkla aşmaya çalışıyorum..yıllar önce tek seans bir psikiyatriste gitmiştim bunu düşün tart kendin çözmezsen ilaç vericem demişti...anlattıkları ile yoluma ışık oldu..olayın altın anahtarı şu: senin önceliğin ne? herşeyi aynı anda ve mükemmel yapmaya kalkarsan çökersin..hem fiziksel hem ruhsal!ayrıca haketmediğin muamele ile insanlar üzerine yük üstüne yük ve karşılığını vermeden kullanmaya kalkar...bu nedenle vicdanın ile önceliklerini sıralamaya koyarak yapman gerekeni yapabildiğin ölçüde yapıp geri kalanı bırakmalısın dedi..bunun ben olmasam olmazı ben yapmazsam suçluluk duyarımı yok..şimdi olan olmuş kanmışsın iyi niyetinle verilen söz ve vaatlere ama bundan sonrası yapman gereken izindi rapordu bugün hastayım kalkamadım geç kaldımdı bu benim işim değil artık filanca müdürün kendisi bilir onun karar vermesi gerekirdi vs..odağına kendini ve bebeğini almak..atarlarsa tazminat (ki asla bu durumlarda senin gibi birini atmaz psikolojik yıpratmaya çalışıp iş performansını tekrar almaya çlışırlar..) atmazlarsa da hiiç bir lafa kulak asmayıp hamileliğinin keyfini çıkartıp alış-verişini yapmak olmalı canım..unutma bugünler geri gelmeyecek çektiğin stresi de bebeğine de yaşatıp bir ömür üzerinde o stresi izlemek zorunda kalabilirsin..çok muhtemel bu adamlarla ileride yolun ayrılacak bir iş biter yenisi gelir o da önemli değil de, sen bebişinin kendinin kıymetini bil..uzattım naçizane yaşanmışlıklarımdan tavsiyelerimdir...haddimi aştımsa yoksay..sevgilerAh yaa, şu huylarım. İnanın hırsımdan falan değil, gözüm ne müdürlükteydi ne maaşta. Bildiğin gururumla oynadılar, aptal yerine koydular ona dayanamıyorum. Sürekli hatırlıyorum, katlanamıyorum. Ne yapacağımı, nasıl yapacağımı da bilmiyorum.
benimde aklıma orası geldi ama bu halimle biraz zor iderim gibiistanbuldaysan eminönünde görmüştüm...
çok doğru şeyler yazmışsın valla hepimize tavsiye niteliğinde olsun.Hiç kimse ve hiç bir makam mevki benden ve bebğimden kıymetli değil.canım mükemmelliyetçilik senin de sorunun...benimde vardı diyemicem hala var ama biraz farkındalıkla aşmaya çalışıyorum..yıllar önce tek seans bir psikiyatriste gitmiştim bunu düşün tart kendin çözmezsen ilaç vericem demişti...anlattıkları ile yoluma ışık oldu..olayın altın anahtarı şu: senin önceliğin ne? herşeyi aynı anda ve mükemmel yapmaya kalkarsan çökersin..hem fiziksel hem ruhsal!ayrıca haketmediğin muamele ile insanlar üzerine yük üstüne yük ve karşılığını vermeden kullanmaya kalkar...bu nedenle vicdanın ile önceliklerini sıralamaya koyarak yapman gerekeni yapabildiğin ölçüde yapıp geri kalanı bırakmalısın dedi..bunun ben olmasam olmazı ben yapmazsam suçluluk duyarımı yok..şimdi olan olmuş kanmışsın iyi niyetinle verilen söz ve vaatlere ama bundan sonrası yapman gereken izindi rapordu bugün hastayım kalkamadım geç kaldımdı bu benim işim değil artık filanca müdürün kendisi bilir onun karar vermesi gerekirdi vs..odağına kendini ve bebeğini almak..atarlarsa tazminat (ki asla bu durumlarda senin gibi birini atmaz psikolojik yıpratmaya çalışıp iş performansını tekrar almaya çlışırlar..) atmazlarsa da hiiç bir lafa kulak asmayıp hamileliğinin keyfini çıkartıp alış-verişini yapmak olmalı canım..unutma bugünler geri gelmeyecek çektiğin stresi de bebeğine de yaşatıp bir ömür üzerinde o stresi izlemek zorunda kalabilirsin..çok muhtemel bu adamlarla ileride yolun ayrılacak bir iş biter yenisi gelir o da önemli değil de, sen bebişinin kendinin kıymetini bil..uzattım naçizane yaşanmışlıklarımdan tavsiyelerimdir...haddimi aştımsa yoksay..sevgiler
benimde tedavi ile oldu. şu an 21+3 üm ama bebek 1 hafta önden gidiyor.A öyle mi çok sevindim canım yukarı çıkmasına. Kaç haftalık sın canım sen? Yok ev işi bile yapmıyorum tüp bebek tedavisiyle hamile kaldığım için süpüntü bile yapmıyorum ev işlerini ablam gelip yapıyor.
Ben 2 gundur hastanede yatiyorum arkadaslar preeklemsi suphesiyle.dualarinizi esirgemeyin.
Gerçekten çok güzel yazmışsın, uygulanaya çalışıcam, ben de çok istiyorum bu kadar takmamayı. Ama birikip birikip patlıyorum işte. Çok teşekkür ederim cnm.canım mükemmelliyetçilik senin de sorunun...benimde vardı diyemicem hala var ama biraz farkındalıkla aşmaya çalışıyorum..yıllar önce tek seans bir psikiyatriste gitmiştim bunu düşün tart kendin çözmezsen ilaç vericem demişti...anlattıkları ile yoluma ışık oldu..olayın altın anahtarı şu: senin önceliğin ne? herşeyi aynı anda ve mükemmel yapmaya kalkarsan çökersin..hem fiziksel hem ruhsal!ayrıca haketmediğin muamele ile insanlar üzerine yük üstüne yük ve karşılığını vermeden kullanmaya kalkar...bu nedenle vicdanın ile önceliklerini sıralamaya koyarak yapman gerekeni yapabildiğin ölçüde yapıp geri kalanı bırakmalısın dedi..bunun ben olmasam olmazı ben yapmazsam suçluluk duyarımı yok..şimdi olan olmuş kanmışsın iyi niyetinle verilen söz ve vaatlere ama bundan sonrası yapman gereken izindi rapordu bugün hastayım kalkamadım geç kaldımdı bu benim işim değil artık filanca müdürün kendisi bilir onun karar vermesi gerekirdi vs..odağına kendini ve bebeğini almak..atarlarsa tazminat (ki asla bu durumlarda senin gibi birini atmaz psikolojik yıpratmaya çalışıp iş performansını tekrar almaya çlışırlar..) atmazlarsa da hiiç bir lafa kulak asmayıp hamileliğinin keyfini çıkartıp alış-verişini yapmak olmalı canım..unutma bugünler geri gelmeyecek çektiğin stresi de bebeğine de yaşatıp bir ömür üzerinde o stresi izlemek zorunda kalabilirsin..çok muhtemel bu adamlarla ileride yolun ayrılacak bir iş biter yenisi gelir o da önemli değil de, sen bebişinin kendinin kıymetini bil..uzattım naçizane yaşanmışlıklarımdan tavsiyelerimdir...haddimi aştımsa yoksay..sevgiler
Aynen bana da herkes tüp bebek olduğu için riske atmaz Dr sezeryan diyolar. Ama yunus beyle konuşmadık daha doğum şeklini. Sonuçta ilk bebek normal yapmak istiyorum ama bakalım sonuç ne gösterecek.
tansiyonum ve karaciger enzimlerim yukseliyorduAllah şifa versin inşallah sadece şüphedir ve gerçekte yoktur öyle birşey. Ellerinizde ve yüzünüzde şişme şikayetiniz var mıydı ?Neyden şüphelendi doktor
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsinKızlar merhaba. Muayenesinden iyi haberlerle dönenlerin gözleri aydın. Kritik süreçte ya da Bekleyişte olanlara Allahım sağlıkla atlatmalarını ve sağlıkla devamını nasip etsin gebeliklerinin
Biz de Bebeğimiz için bunları aldık. İlk resim hem mama sandalyesi hem sallanan müzikli beşik. Evde kullanımı çok ideal. Annemin karşı komşusunda gördüm Harika bişeyy. Hemen bugün sipariş verdim:) Rabbim sağlıkla bebeğimizin gelmesini nasip ederse kullanımı çok rahat ve güzel.Dondy 5 beşik diye geçiyor adı. Kraftın. Çoook çok tavsiye ederim
2. İse yine kraftın son model üretimi park yatağını aldık. Üstüne bi de cibinlik ve aparatını da aldık. Her ikisi de 2-3 yıl rahat kullanılabilirmiş. İnşallah doğru seçimdir..
Odası için 2 şifonyer bi de dolap aldık. Odamda ayrıca bazalı tek yatak ve kanepem de var onları çıkarımıcam. İhtiyaç olcak ilk zaman ve ilerde diye. Bazı giyim eşyalarını da aldık. Ve birkaç oyuncak:))Yorganları yapıldı hazır pamuklu da aldım. Bebek alışverişi çok güzel ve heyecanlıymış:)))ilk olunca çok özendik..İnşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri. Aminnn bolca amin
Amin canım guzel dileklerin için. Cok guzel görünüyor aldıkların Güle güle kullanKızlar merhaba. Muayenesinden iyi haberlerle dönenlerin gözleri aydın. Kritik süreçte ya da Bekleyişte olanlara Allahım sağlıkla atlatmalarını ve sağlıkla devamını nasip etsin gebeliklerinin
Biz de Bebeğimiz için bunları aldık. İlk resim hem mama sandalyesi hem sallanan müzikli beşik. Evde kullanımı çok ideal. Annemin karşı komşusunda gördüm Harika bişeyy. Hemen bugün sipariş verdim:) Rabbim sağlıkla bebeğimizin gelmesini nasip ederse kullanımı çok rahat ve güzel.Dondy 5 beşik diye geçiyor adı. Kraftın. Çoook çok tavsiye ederim
2. İse yine kraftın son model üretimi park yatağını aldık. Üstüne bi de cibinlik ve aparatını da aldık. Her ikisi de 2-3 yıl rahat kullanılabilirmiş. İnşallah doğru seçimdir..
Odası için 2 şifonyer bi de dolap aldık. Odamda ayrıca bazalı tek yatak ve kanepem de var onları çıkarımıcam. İhtiyaç olcak ilk zaman ve ilerde diye. Bazı giyim eşyalarını da aldık. Ve birkaç oyuncak:))Yorganları yapıldı hazır pamuklu da aldım. Bebek alışverişi çok güzel ve heyecanlıymış:)))ilk olunca çok özendik..İnşallah sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri. Aminnn bolca amin
Amin canım inşallah kullanmak nasip olsun hepimize deAmin canım guzel dileklerin için. Cok guzel görünüyor aldıkların Güle güle kullan
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin
İşte tecrübesiz olunca tedirgin oluyorsun canım :) benimki o zaman muhtemelen aşırı yemek yemekten mide kısmı geriliyor. Bir de göbeğim çok çabuk büyüdü, mide kısmımda kendimi bildim bileli şiştir düm düz değildir o yüzden geriliyor sanırım
Bu bende şuan oluyo nedeni ne peki bunun ?
Gidince sorucam muhakkak sağol canımGenelde vücudun kendini doğuma hazırlama sürecidir ama çok sık oluyorsa doktoruna danış canım, bebek strese mi giriyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?