2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım ben dün ondan sipariş ettim ve çok gelmez ilk haftalar 6/7kez belki daha fazla bez değiştirliyor. İlk ay 1numara kullanılır o paket 15/20günde biter zaten. Al bence ben aldım
Hangi site bu site hanımlar ?

Kızlar iyi geceler. Detaylı ultrason herkes yaptırıyor mu? Kesin gerekli mi? Bulunduğum ildeki doktorum beni bir periantolog mu diyorlar tam bilmiyorum ona yönlendirdi başka bir ilde o da. Bir sorun mu var diye sordum yok ben kendi cocuklarimi da goturdum. Bir başka gözün gormesi iyidir her zaman dedi. Ama iste bir sorayim sizlere dedim.

Merhabalar herkese, öncelikle hastanede olanlara acil sifalar dilerim... Hep iyi düşünelim iyi olsun.
Benim son 1 aydır gögüslerimin alt kısımları aşırı derecede kızarıyor ateş basıyordu derisi de selülit gibi Bi görünüm aldı. Ayrıca sağ koltuk altımda şişlik diyemem beze de değil ama bi doluluk hissi vardı dokununca da acıyor. 1 aydır böyle devam etti iç çamaşırı giymek işkence halini aldı. Bugun genel cerraha gittim. Gögüslerim aşırı süt üretmiş doğumdan sonra bu sekilde ates basar ve iltihap olur eğer yeterince süt sagılmazsa dedi. Çok erken oldugunu bebeğim olsa emzirebileceğimi söyledi. Şuan için yapılacak birsey yok ama daha fazla şişer ve ateş olursa antibiyotik yazarız dedi. Bu durumda olan başka biri var mı çok merak ettim.

Geçmiş olsun hiç duymadım acaba makina alıp sağıp donduruya atsanız hem rahatlarsınız hemde ilerde kullanırsınız çünkü dondurucuda 6 ay dayanıyor bebeğin ilk aylarında kullanırsınız

Geçmiş olsun hiç duymadım acaba makina alıp sağıp donduruya atsanız hem rahatlarsınız hemde ilerde kullanırsınız çünkü dondurucuda 6 ay dayanıyor bebeğin ilk aylarında kullanırsınız
Daha önce okuduğum kadarıyla doğumdan önce süt sağmak erken doğuma sebep olabiliyormuş. Şimdilik yapabileceğim pek birşey olmadığını söyledi doktor

Günaydın canım güzel haberlerini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…