2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın
126 adet çok gelmez 15 günde biter. Benim 2016 doğumlu oğlum var günde 9 10 bez degistirdigimi hatırlıyorum ilk aylar çok kaka yapıyor.

Günaydın canım
Iyi haberlerle gel inşallah, bununda bir imtihan olduğunu düşünüyorum annelik onu ilk ogrendigin an başlıyor. ..
Doğana kadar hep bi tedirginiz dogunca ayrı bir tedirginlik, kustu mu, nefes alıyor mu. .. büyüyünce ay emeklemiyor ay konuşmuyor, ay yemek yemiyor. ..annelik hep böyle geçecek sanırım.

Kizlar kendime fetal el dopler almaya karar verdim.cok merak ettigim zamanlar çocuğun kalp atışını dinlemek icin.sizce nasil fikir?

Kizlar kendime fetal el dopler almaya karar verdim.cok merak ettigim zamanlar çocuğun kalp atışını dinlemek icin.sizce nasil fikir?

Merak etmediğin zaman olacak mi devamlı haraket hissedeyim diye tüm gün aklımdan çıkmıyor ben alsam elimden düşürmem tavsiye etmiyorum o yüzden

Kızlar banlıydım birkaç.gün yoktum sitede ama okudum hep. Benim bebek fazla hareket etmiyor hala moralim bozuluyor dün hiç.hissetmedim sabah biraz vardı sanki çarşamba detaylı var merak içindeyim bir de gece nasış yatarsam yatayım kalçama kramplar giriyor acıyor bi adamakıllı hissetseydim

Çok tavsiye etmiyorlar canım her zaman duymak mümkün olmayabiliyormuş sırtını dönüyormuş falan stres oluyormuş sağlık ocağındaki kadın ded bir almış ama ben önermem dedi

Çok tavsiye etmiyorlar canım her zaman duymak mümkün olmayabiliyormuş sırtını dönüyormuş falan stres oluyormuş sağlık ocağındaki kadın ded bir almış ama ben önermem dedi
Baya zararli birsey o zaman.tamam bu fikrimi bidaha gözden gecireyim canim Sagol

Güzel haberlerle gelin inşallah kontrolü olan arkadaşlarım.

Kırmızı pabuç tan ve pink den haber var mı kızlar. Hastanedelerdi en son. Allah şifa versin onlara ve diğer şifa bekleyenlere.

Biz bugün tam 23. Haftadayız ama bebeğim 1 hafta önden gidiyor. Şimdiden çok ağırlaştığımı hissediyorum, miniğimin tekmelerini göbek deliğimin 4-5 parmak üstünde hissediyorum şimdiden böyle olması beni endişelendiriyor.

Tam olarak hissedemeyen arkadaşlarım 22 den sonra çok net hissedeceksiniz inşallah :) Allah sağlık sıhhat versin hepimizin bebişlerine.

Kmsl Hnd gözün aydın canım 11 seneden sonra ozlemissindir tabi bu duyguyu :) gerçekten muhtesem bir duygu ben artık güçlü tekmeler yiyorum içim huzurla doluyor tek kotu yanı gece uyurken vuruyor bazen
Aynen canim cok guzel bir duygu co utlu oldum rabbim isteyen herkese nasip eder insallah

Boşuna endişe etmemelisin detayli ultrasona girdigimde ayaklarini göbek deliğimin üstünde gösterdi doktor asıl problem ben hissetmiyorum orda olduğunu :)) ama çıkmışlar yukarı artık

Boşuna endişe etmemelisin detayli ultrasona girdigimde ayaklarini göbek deliğimin üstünde gösterdi doktor asıl problem ben hissetmiyorum orda olduğunu :)) ama çıkmışlar yukarı artık
Canım sen şilede oturuyordun değil mi. Ben de ailemin yanına geleceğim oraya 10 güne kadar. Kadındoğum var mıydı devlet hastanesinde? Ayrıntılı ultrasonu nerede yaptın sen? Belki doğuma kadar kalırım orada doğum yaptırılıyor mu?

Endişelendiğim durum kendim için canım:) böyle devAm ederse çok zorlanırım gibime geliyor. Kızım 2500 gram doğdu pek zorlanmadım onu taşırken ve doğururken bu minik iri olursa nasıl taşırım zaten zayıf bir kadınım boyum kısa sayılmaz ama minyon tipliyim

evet şiledeyim ayy gel gel cok sevindim ben ayrintiliyi çekmeköyde bi tip merkezinde yaptırdım burdaki hastane hic sağlıklı degil kadin dogumcumuz var doğumda yaptırıyor ama hastane cok vasat

evet şiledeyim ayy gel gel cok sevindim ben ayrintiliyi çekmeköyde bi tip merkezinde yaptırdım burdaki hastane hic sağlıklı degil kadin dogumcumuz var doğumda yaptırıyor ama hastane cok vasat
Yeni hastane yapılıyor ya eskisine ilgi göstermiyor olabilirler o yüzden. Ümran tıp ta mı yaptırdın. Erdem hastanesi ve ümran tıpa gidiyorduk biz de orada olduğumuzda. Şimdi eşim yok yalnız geleceğim kızçemle gidemem oralara kadar vasat da olsa görür işimizi. Oğlumun nüfus cüzdanında şile yazsın isterim mesela :) eşimin memleketindeyiz şimdi burası yazacağına şile yazsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…