2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Doktor kontrolünden çıktık biz:)
Çok şükür her şey yolunda. Sıvısı gayet iyi, plasenta rahim ağzına yakın değil dedi. Göbek hizasına gelmiş kızım. Kafası sağda ayaklar solda. O yüzden sol tarafıma ağrılar giriyor. Hareketlerini hissedemiyorum dedim. Bu haftadan sonra daha iyi hissedersin dedi. Nacak kalça ağrıları için normal çalıştığın için de yoruluyorsun o yüzden akşamları iyi değerlendir ayaklarını düz uzatıp dinlendir dedi. Haftasıyla uyumlu 20 cm 325 gr dedi. Saat 3 te ayrıntılı var inşallah o da iyi geçer:)

He ben cocuk yanlis yerde diye endise ettin sandim benim ilk cocuk anlamamışım ne dedigini :)) valla iki tane kadin dogumcumuz var bitanesi icin 3 tane sezeryana girdi bugun gibi konusmalar duydum op.dr ünvani arada kontrole gidiyorum bebegi görmeye normalde kurtköyde emsey hastanesine gidiyorum ama detayli icin randevu sirasi yoktu çekmeköy ozel tıp merkezi diye biyerde yaptırdım şile candır hayırla gelip hayırla dönesin inşallah

Kızlar selam benimkini çok az hissediyorum.Daha erken mi 19. Haftadayız

Kızlar selam birsey merak ediyorum bu kan uyuşmazlığı ignesini bazi doktorlar 28. Haftada bazı doktor doğumdan sonra yapıyor aradaki fark nedir hangisi doğru yada neden farklı yapıyorlar

Sat 26 Aralık 2017 Kastamonu ikiz 1erkek 1kız eklerseniz sevinirim

Kızlar selam birsey merak ediyorum bu kan uyuşmazlığı ignesini bazi doktorlar 28. Haftada bazı doktor doğumdan sonra yapıyor aradaki fark nedir hangisi doğru yada neden farklı yapıyorlar
Canım aradaki fark ne bilmiyorum ama bana doğumdan sonra yapıldi

merhaba ben mesaj oalrakta attim ama buradanda yazayim
Ikzilere hamileyim aslinda ekim annelerindeydim ama burayi da takip ederim
Benimde 37.haftamda dogum hedefleniyor. O haftada 20 eylule denk geliyor insallah daha da fazla dayaniriz bebislerimle
Mesajla tum bilgilerimi yazdim ekerseniz sevinirim

Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun yuruyus yapmak iyi geliyor sık sık yürü rahatlarsin
Aslında ev içinde aktifim küçük kızım var onunla koştur oyna derken yürüyüş halindeyim sadece dışarı yürüyüşe çıktığım zaman karnım gerilip sertleşir belime vuruyor ağrı en fazla 30 dk yavaş yavaş yürüyorum :/

Yoruluyoruz illa ki ya bebisler kilo aliyor bende 2 dk dk ayakta duramıyorum belim kopuyor resmen ama yürüyüş bana cok iyi geliyor. Mutfağı bile nasıl topladıgımı bilmiyorum hemen kendimi koltuga atıp saatlerce kalkmıyorum ama gecenlerde evi temizledim 6 saat hic oturmadan hemde ama bi oturdum bir daha kalkamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…