- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.261
Aman canım çok yorma kendini ev de rahatım dışarıda oluyor ne oluyorsa benim ki gaz canım inan otobüs vs hastane dışarıda en basitinden yemek yemek için eşimle çıktık dün akşam o sandalyeye oturuncaya kadar birşey yok ama oturduktan sonra felaket karnım şişiyor sertleşiyor gaz doluyor maalesef başkasının oturduğu yere oturunca böyle oluyorum sebebini ben de bilmiyorumYoruluyoruz illa ki ya bebisler kilo aliyor bende 2 dk dk ayakta duramıyorum belim kopuyor resmen ama yürüyüş bana cok iyi geliyor. Mutfağı bile nasıl topladıgımı bilmiyorum hemen kendimi koltuga atıp saatlerce kalkmıyorumama gecenlerde evi temizledim 6 saat hic oturmadan hemde ama bi oturdum bir daha kalkamadm
Her tuhaflık var bu hamilelikte :) benimde evdeyken karnim şişer hep seninki tam tersi. Napacaz biz daha sıcaklar gelecekAman canım çok yorma kendini ev de rahatım dışarıda oluyor ne oluyorsa benim ki gaz canım inan otobüs vs hastane dışarıda en basitinden yemek yemek için eşimle çıktık dün akşam o sandalyeye oturuncaya kadar birşey yok ama oturduktan sonra felaket karnım şişiyor sertleşiyor gaz doluyor maalesef başkasının oturduğu yere oturunca böyle oluyorum sebebini ben de bilmiyorum
Geçmiş olsun canım psikolojik olabilir mi tiksiniyorsundur rahat edemiyorsundur gaz olarak geri dönüyordur sana. Rahat olmaya bak biraz, ben de lama gibi sokağa tükürenlerden tiksiniyordum dışarı çıkınca midem bulanıyordu ilk hamileliğimdeAman canım çok yorma kendini ev de rahatım dışarıda oluyor ne oluyorsa benim ki gaz canım inan otobüs vs hastane dışarıda en basitinden yemek yemek için eşimle çıktık dün akşam o sandalyeye oturuncaya kadar birşey yok ama oturduktan sonra felaket karnım şişiyor sertleşiyor gaz doluyor maalesef başkasının oturduğu yere oturunca böyle oluyorum sebebini ben de bilmiyorum
Olabilir canım inan hiç rahat edemiyorum evde çok rahatım misal anneme kv ye görümcelerim abime vs gittiğimde de rahatım onun dışında komşumun evine bile gitsem aynı şekilde karnım sertleşiyor gaz doluyor içim hamile değilken de vardı hamilelikte nirvana yaptı.Geçmiş olsun canım psikolojik olabilir mi tiksiniyorsundur rahat edemiyorsundur gaz olarak geri dönüyordur sana. Rahat olmaya bak biraz, ben de lama gibi sokağa tükürenlerden tiksiniyordum dışarı çıkınca midem bulanıyordu ilk hamileliğimde
Hayır canım 2. Bebeğim olacak nasipse :) 1 kızım var Ağustos 6 da 3 yasinda olacak dolu dolu ❤Her tuhaflık var bu hamilelikte :) benimde evdeyken karnim şişer hep seninki tam tersi. Napacaz biz daha sıcaklar geleceksenin ilk bebegin mi ?
Allah yardımcın olsun canim ben ilk hamilelikte yaşadım hem mantar hem idrar yolları enfeksiyonu. İdrar yollarından tedavim başarı oldu ama mantar maalesef doğum yapana kadar çektim o sıkıntıyı kullanmadığım fitil ilaç krem kalmamıştı. Şöyle ki 1 hafta çok yoğun sıkıntı yaşıyorsam 3 hafta rahattım en azından kasinmasi biraz geçiyordu doktor sana uygun fitili verecektir emin ol kullanman bebek için daha faydalı olacak.Kizlar bende mantar var cok kasiniyo ici.fitil kullansam bebeğe zarari olur mu acaba? Bu dönemde mantara yakalanan var mi?
Doktor bana artik kizacak surekli gidiyorum diye,12 gun once gitmistim en son.ama mecburum.bu mantar dayanilcak gibi degil.vajinal muayene yaparmi ki?Allah yardımcın olsun canim ben ilk hamilelikte yaşadım hem mantar hem idrar yolları enfeksiyonu. İdrar yollarından tedavim başarı oldu ama mantar maalesef doğum yapana kadar çektim o sıkıntıyı kullanmadığım fitil ilaç krem kalmamıştı. Şöyle ki 1 hafta çok yoğun sıkıntı yaşıyorsam 3 hafta rahattım en azından kasinmasi biraz geçiyordu doktor sana uygun fitili verecektir emin ol kullanman bebek için daha faydalı olacak.
Canım kızmaya hakkı yok sonuçta sen de sağlığının peşine düşmüşsün ben ilk tanı için vajinal muayene olmustum sonra zaten geçene kadar 2 3 defa fitil+krem kullanmıştım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun.Doktor bana artik kizacak surekli gidiyorum diye,12 gun once gitmistim en son.ama mecburum.bu mantar dayanilcak gibi degil.vajinal muayene yaparmi ki?
Endişelendiğim durum kendim için canım:) böyle devAm ederse çok zorlanırım gibime geliyor. Kızım 2500 gram doğdu pek zorlanmadım onu taşırken ve doğururken bu minik iri olursa nasıl taşırım zaten zayıf bir kadınım boyum kısa sayılmaz ama minyon tipliyim
Kızlar selam benimkini çok az hissediyorum.Daha erken mi 19. Haftadayız
Kizlar bende mantar var cok kasiniyo ici.fitil kullansam bebeğe zarari olur mu acaba? Bu dönemde mantara yakalanan var mi?
Canım önce karbonatlı su ile bölgeni yıka banyoda bana cok iyi gelmisti ve ic camasirlarin pamuklu olsun 95° de yıka mutlaka. Eger faydası olmazsa kullanırsınKizlar bende mantar var cok kasiniyo ici.fitil kullansam bebeğe zarari olur mu acaba? Bu dönemde mantara yakalanan var mi?
Sagol canim pazartesi gideyim bari mutlakaCanım kızmaya hakkı yok sonuçta sen de sağlığının peşine düşmüşsün ben ilk tanı için vajinal muayene olmustum sonra zaten geçene kadar 2 3 defa fitil+krem kullanmıştım. Seni o kadar iyi anlıyorum ki Allah yardımcın olsun.
tamam canim.insallah sadece krem yazip yollamaz fitil de yazarBen 1,56 boyundayım ılk oğlum 4kg doğduAllah bir kolaylığını verıyor, sadece normal doğum yaptırmamıştı doktorum. Çok kesiğin olur demişti. Bende kendimi Türk hekimlerine emanet etmiştim.
Tabıkı normal. Bazı insanlar 22 haftadan sonra hissetmeye başlıyor. Boşuna strese sokma kendini.
Mantarı mutlaka göstermelisin, ne ilaç verırsede kullanmalısın. Enfeksiyon sevilmiyor biliyorsun.
Kefir icsem kaybolur mu acaba mantar? Birde gecenlerde cok stres olmustum.ve karnim agrimaya basladi 3 gündür karnim agriyor.erken dogum olur diye korkuyorumCanım önce karbonatlı su ile bölgeni yıka banyoda bana cok iyi gelmisti ve ic camasirlarin pamuklu olsun 95° de yıka mutlaka. Eger faydası olmazsa kullanırsın
Oyy maşallah Allah bağışlasın :) Biraz sabır o zaman canim yapacak bisey yok gibiHayır canım 2. Bebeğim olacak nasipse :) 1 kızım var Ağustos 6 da 3 yasinda olacak dolu dolu ❤
Senin ilk bebeğin mi :) aslında benim bu sorunum önceden de vardı hamilelikte çok yoğun yaşıyorum.
Olur belki ama dedigim yöntem bi anda ferahlatiyor. Evde mantar kremin yok mu ? Kullanabilirsin demisti bana doktor.Kefir icsem kaybolur mu acaba mantar? Birde gecenlerde cok stres olmustum.ve karnim agrimaya basladi 3 gündür karnim agriyor.erken dogum olur diye korkuyorum
Evde mantar kremim var hic acilmamis travazol.birde fitillerim var yine acilmamis.mixovul ve flora düzenleyici fitil.kullansam mi acabaOlur belki ama dedigim yöntem bi anda ferahlatiyor. Evde mantar kremin yok mu ? Kullanabilirsin demisti bana doktor.
Bence kremi bir kullan önce ama dedigim gibi duşta karbonatlı su ile yıka cikincada travazolu sür. Gecer inşallah hemen canım cok zor oluyorEvde mantar kremim var hic acilmamis travazol.birde fitillerim var yine acilmamis.mixovul ve flora düzenleyici fitil.kullansam mi acaba
Hemde nasil canim,inan korkmasam kanatana kadar kasiycam oyle pis bir kasinti ki.cok sagol balım.travazolu icine surebiliyor muyuz?Bence kremi bir kullan önce ama dedigim gibi duşta karbonatlı su ile yıka cikincada travazolu sür. Gecer inşallah hemen canım cok zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?