2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Hadi bakalım iyi geçtiğine sevindim canim :)

Kizlar bana 19+4 te ayrintili icin gun verdiler.
Hafta olarak normal mi
Yoksa erken mi vermisler gun olarak?

Gozunaydin tatlım. İnşallah canım hepimiz saglikla afiyetle bereketle alalim kucaklarimiza

Hemde nasil canim,inan korkmasam kanatana kadar kasiycam oyle pis bir kasinti ki.cok sagol balım.travazolu icine surebiliyor muyuz?
Canim benim bildigim travazol gebelikte sakıncalı . Emin olmadan doktora danışmadan sürme derim. Buz torbası koy kaşıntı ataklarina çok iyi geliyor

Canim benim bildigim travazol gebelikte sakıncalı . Emin olmadan doktora danışmadan sürme derim. Buz torbası koy kaşıntı ataklarina çok iyi geliyor
Sagol canim.hamileliğin basindan beri her 15 gune 1 doktorun yanindayim.en son 10 gun once gittim yine.kizacak diye korkuyorum devamli ne gelip duruyosun diyecek :)) sirkeli ve karbonatli suyu deneyeyim.olmazsa senin yontemi deniycem.en son care doktorun yanina gidip ilac almak olucak galiba

Kızacak bi durum yok rahat ol bu konuda sıkıntın varsa tabii ki gideceksin. Gebelikte kullanilan mantar ilaçları vardir mutlaka onlardan birini yazar. Git mutlaka mantar sakaya gelmez.

Kızlar bugün kontrolüm vardı. Benim doktorum aynı zamanda perinatolog. Her gittiğimde zaten çok ayrıntılı bakıyor ama bu ay ve gelecek ay biraz daha detaya ineriz dedi. Bugün öncekilere göre daha detaylı baktı ve herşey yolunda çok şükür :) 19+2 yiz aslında ama 20+1 çıktık. Hep önden gidiyoruz :) 328 gr, 22 cm olmuşuz :) ben de 7 kg aldım. Zayıfta değildim hamile kaldığımda, çok kilolu da değildim. Doktorum “ödemin vs yok, tahlillerin herşeyin gayet iyi. Onun için kilo almanda bir problem yok” dedi. Rahim ağzı boyu falan da normal çok şükür :)
Tetenoz aşısı için sağlık ocağına gitmene gerek yok, bir dahaki randevunda burada yaparız dedi.
Darısı kontrolü olun herkesin başına. Herkes güzel haberler alsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…