2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Canim benim bildigim travazol gebelikte sakıncalı . Emin olmadan doktora danışmadan sürme derim. Buz torbası koy kaşıntı ataklarina çok iyi geliyor
Ben 16. Hafta civarinda mntar gecirdim canim doktor travazolu yazdı bana . Gebelikte kullanılıyor sakıncası yok dedi

Ayy bugün çok dolaştım öğlen çıktık çarşıya yiğenime kıyafetler aldım bu ay sonu doğum günü yaşına girecek künye aldım yengemin doğumgünüydü ona aldım onunda yiğeninin bebeği oldu ona aldım dayıma tişört aldım haftaya istanbula gidicez hem annemi bırakıcaz çatşamba detaylıya gireyim de hayırlısıyla anneme de anneler günü hediyesi pantolon aldım kendime iç.çamaşırı şortlu pijama evde giymeye penye gecelik aldım. Gezdik baya. Çok enteresan bazen belim çok ağrıyor öğle tatilinde okulun çevresinde tur atayım diyorum belim kopuyor bugün rahat gezdim belki yemekten sonra yürüyünce karın daha çok şiştiğinden ağrıyordur. Eve geldim yattım ama yoruldum hava çok güzeldi acayip yağmur bastırdı

Kizlar kendime fetal el dopler almaya karar verdim.cok merak ettigim zamanlar çocuğun kalp atışını dinlemek icin.sizce nasil fikir?
Gereksiz bence el usg si çıksa daha makbul olur açar izleriz :))) çocuğumuz keyfi yerinde zaten evham yapmaya gerek yokki

Sen gel de bi Eylül anneleri buluşması yapalım kız istanbullu anneler olarak havalar da düzeldi artık bence süper olur
Kizlar bende mantar var cok kasiniyo ici.fitil kullansam bebeğe zarari olur mu acaba? Bu dönemde mantara yakalanan var mi?
Zararsız fitiller kremler var dr una danış bence travazol bana vermişti kullanabilirsin dış bölge için.
Kizlar bana 19+4 te ayrintili icin gun verdiler.
Hafta olarak normal mi
Yoksa erken mi vermisler gun olarak?
Erken sanki Benim dr 22haftanın ideal olduğunu söylemişti 20haftadab sonra yapabilirsiniz demişti

Trendyolda hamile giyimden kendime 5tisört aldım tişörtlerim dar olmaya başlamıştı iyi oldu, hava da soğuk eve kapandık bugün çocuklarla dışarı çıkmakta hiç istemiyorum karnım da bi kasılıyor bi ağrıyo biraz uzansam iyi olacak ta veletler durmuyor

Kaşıntı icerde de var ama pazartesi gideyim bari de soyleyeyim doktora.süt beyazi krem kivaminda akintim da var.oooyy oy hayirlisiyla biteydi su 4 ay
Bana olursa diye yazmıştı benim kaşıntı az var ama krem akıntım var ben de kullanmakya bsşlayacsğım

Bende öyle çok merak ediyorum nasıl olduğunu. Sağlığını, boyunu, kilosunu.
Bende çok özledim ya günler çok güzel geçiyo ama malesef 1 haftaya girince zaman duruyo senin yine az kalmış daha 1 haftam var bende boyunu kilosunu bide yüzünü çok merak ediyorum ve acayip özlüyorum 33 gün olcak gittiğimde malesef geç gidiyorum gibime geliyo siz kaç günde bi gidiyosunuz

Canim ben 15 20 güne bi gidiyodum,doktor bana 1 ay sonra gel diyip duruyo her gidisimde.bebegimin yüzünü gormek bana da kısmet olmadi henüz.hep yüzüstü yatiyor

Merhaba kizlar
Bende eylul sonu ekim basi gibi bekliyorum bebisimi. Carsamba gunu sag kasigimda asiri bi agriyla acile gittim wc de cok agriyordu. idrar tahlilinde cok enfeksiyon cikmadi ama dr 2 antibiyotik ve progestan verdi bu agrilar dogum agirisini tetikleyebilirmmis. 4 gundur yatiyorun ve ilaclari kullanmama ragmen pek duzelme olmadi. daha once bu tarz bi sorun yasayan varmi antibiyotik kullandigim icin kendimi cok kotu hissediyorum

Benimde böyle sorunum vardı enfeksiyon çıktı iki kez toz kullandım ayrıca magnezyum verdi o iyi geliyor içince

Ayda 1 canım. Geçen ay 9 nisanda gittim bu ayda 7 mayıs. 2 gün bile kardır deyip tam 4 hafta sonrasına aldım randevumu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…