2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
3hAftada 1 gittim ben hep. Bu ay sonu gidceğim sonra yazlığa geçtiğim için seçimde geleceğim o hafta giderim temmuz ağıstos Ayda 1 gelirim İstanbul’a giderim belki

Canim ben 15 20 güne bi gidiyodum,doktor bana 1 ay sonra gel diyip duruyo her gidisimde.bebegimin yüzünü gormek bana da kısmet olmadi henüz.hep yüzüstü yatiyor
Ya benim dr usg probunu istediği gibi çevirip heryerini gösteriyor hiç görmediğimiz olmadı eli bazen oluyor onu da çektiriyoruz zorla madem o kadar sık gidiyorsun bi kere de başka dr a git bakalım o baksın bir de

Ya benim dr usg probunu istediği gibi çevirip heryerini gösteriyor hiç görmediğimiz olmadı eli bazen oluyor onu da çektiriyoruz zorla madem o kadar sık gidiyorsun bi kere de başka dr a git bakalım o baksın bir de
O konuda cok muzdaribim ahh keske baska doktora gitmeyi bende cok isterdim.ama siirtte 2 tane ozel hastane var bi tanede devlet.devlet hastanelerinde ultrasonlar cok küçük.siirtte sadece 2 tane iyi kadin dogum doktoru var.yani digerlerine nazaran işinin ehli.biriyle kavga etmistim 2 sene once kurtaj yapmisti beni bir cok sıkıntım çıkmıştı.ona gidemem.geriye bi tek bu kaliyo

-Gul- canim simdi beğeni yapinca aklima geldin,naptin magnezyumu sordun mu doktoruna?
Evet eşime yazdır dedim.Doktora demiş kabızlığa iyi geliyomuş falan diye.Doktorum magnezyumun hiç bi faydası yok demiş yazmamış.Bende üstelemedim artık

Sürekli değişiyor bence mesela ben hareketleri dün göbek hizamda hissediyordum bugün sanki vajinaya doğru hareket var alta vuruyor gibi

Her bebeğin duruşu, pozisyonu farklı olur diye biliyorum ben.

Ben kafası sağda ayaklar solda biliyorum, doğum zamanına yaklaşınca kafa sola gidiyor ayaklar sağa geçiyor sanıyordum acep böyle değilmi? Sağ tarafımda çok sert vuruşlar var ama sağda kafasının olması gerekir diye biliyorum.MAŞALLAH bukadar sert vuruşları kafasıyla yapabilirmi ki ?

Benim doktoru o bu aralar 360 derece dönebilir dedi şöyle olabilir mesela ben ultrasonda baktığım zaman bebeğin kolları yüzüne doğru genelde belki kollarıdır sert vuran kafa civarında oynuyor kolları yanı

Ya canım ben mi yanlış biliyorum acaba. Sagda ya da solda degilde kafası yukarı ya da asagida seklinde olmuyor mu? Sonucta ultrason kağıdında baş geliş ya da makat geliş yazıyor. Yani rahim ağzına dogru ya baş kısmı geliyor ya da poposu. Bebekler karnımzda yatay durmuyor yani dikey duruyor diye biliyorum

Yaşım 31 3 ve 4üncü olacak
Kızlar selam birsey merak ediyorum bu kan uyuşmazlığı ignesini bazi doktorlar 28. Haftada bazı doktor doğumdan sonra yapıyor aradaki fark nedir hangisi doğru yada neden farklı yapıyorlar
İlk gebelikte yapilmadı doğumdan sonra bebeğin kanına bakıp babanın kanındansa yapılıyor ve yapıldı.ikinci gebeliğim de 28 .haftada yapıldı doğumdan sonra babanın kanından olduğu için yine yapıldı üçüncü gebeliğim 28 .haftada yine olcam ilk hamileliğiğiniz mi

Bizimde hiç görmediğimiz olmadı en baştan beri görüyoruz yüzünü kah elini ağzına götürüyor kah elleriyle yüzünü kapatıyor falan her ultrasonda farklı hareketler yapıyor. 4 d ultrasonda da yüzünü çekiyor ama ayrıntılı da daha net olmasını umuyoruz .Uyuyorsa uyandırıyor doktor hareketli o zaman baya ama ben hissetmiyorum daha pek

Kızlar ben ilk 16.haftada hissettim bebeğimi.Şuan hareket ettiğinde karnımı açıyorum ve dalgalanma oluyor karnim kipirdio gozle gorulur sekilde çok değişik

Canım benim son kontrolümde kafa sağda makat geliş diye not aldı ama bugün değişti Eminim aşağılarda hareket ediyor

Canım benim son kontrolümde kafa sağda makat geliş diye not aldı ama bugün değişti Eminim aşağılarda hareket ediyor
Benim her tarafimdan vuruyor canım htta bugün once gobek deligime vurdu tam bi kac sn sonra sağ tarafa vurdu sonra sola yani donup duruyor saga sola ama bence yatay durmuyordur diye düşünüyorum

Ah şu kasık ağrıları hem endişelendiriyor hemde gerçekten rahatsız ediyor artık. Bir an önce kontrol günüm gelsin. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…