2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Usg yatay görüntü getiriyor diye biliyorum aynen ayaklar tepede baş aşağıda yani şu an için...

Kızlar bebeklerin kafaları göbegimizin ne tarafında sağda mı yoksa soldamı?

20. haftalara kadar dönebilir hareket degistirebilirler.
20.haftadan sonra genelde anne eksenine dik dururlar ama nadiren akside gorulebilir canim.
32.haftaya kadar bas yukarda olur genelde ama donebilirde sonrada donebilir.
Tekmelerden zamanla daha net anlasilir annede deneyimledikce :) bazen cok guclu tekmeler oldugundan bas vurur ya da oynadikca gerer vb.

Canim ben 15 20 güne bi gidiyodum,doktor bana 1 ay sonra gel diyip duruyo her gidisimde.bebegimin yüzünü gormek bana da kısmet olmadi henüz.hep yüzüstü yatiyor
Ben yüzünü gördüm bizim oğlan o konuda annesini üzmüyo şükür ama büyüdükçe daha net görünüyo şimdi dahada netleşmiştir merak ediyorum bu yüzden her seferinde sen iyimiş ya sık sık gidiyosun o kodar sık gitsem eşim beni keser

Ayda 1 canım. Geçen ay 9 nisanda gittim bu ayda 7 mayıs. 2 gün bile kardır deyip tam 4 hafta sonrasına aldım randevumu :)
Ay ben çok uzun bekliyom zaten iyi dayanıyorum ama eşim vardiya sistemiyle çalışıyo benimle gelebilmesi için eşimin işine göre ayarlıyorum ama çook uzun geliyo 33 35 günde bi oluyo malesef

Benim duruşu da hep kafa sagda ayaklar solda yanlamasina plasenta. Doguma kadar düzelmezse böyle olanların sezeryan oluyormuş hep.

Vuruşları ben de disardan goruyorum. Hıçkırık gibi görünüyor:) Içerdense baloncuk gaz patlaması gibi bir hisle cok tarifsiz güzel bir duygu :)

Benim her tarafimdan vuruyor canım htta bugün once gobek deligime vurdu tam bi kac sn sonra sağ tarafa vurdu sonra sola yani donup duruyor saga sola ama bence yatay durmuyordur diye düşünüyorum
Benim de heryerden vuruyor ama ayni yere geri geliyor seviyor sag tarafı galiba orada rahat ediyor. Hatta sola yat diyorlar ama solda hic rahat uyuyamiyorum hep saga donme isteği ile sagda rahat uyuyorum

Kızlar günaydın
Dün akıntımın bir kısmında kırmızılık vardı. Dr.um tedbir amaçlı günde 3 tane progestan iç dedi. Bi kere daha oldu küçük bi kırmızı nokta kadar. Bidaha olmadı. Bebeğin hareketlerini hissediyorum. İlacı içmelimiyim sizce? Çok yan etkisi var diye okudum. Boşu boşuna da içmek istemiyorum. Korkuyorum da... naapmalıyımm

Ben hamileliğin boyunca 2 kutu progestan içtim. Ilkinde içerde kanama alanı vardı ondan verdi. Geçen ay da kahverengi akintim oldu ondan verdi. Ama ben gün de 1 tane içiyordum. Doktorun verdiyse iç muhakkak, düşük tehlikesi olmasın diye veriyorlar.

Benim de heryerden vuruyor ama ayni yere geri geliyor seviyor sag tarafı galiba orada rahat ediyor. Hatta sola yat diyorlar ama solda hic rahat uyuyamiyorum hep saga donme isteği ile sagda rahat uyuyorum
Aynen benim bebisimde her yerden vurmuyoda hep sağdan vuruyor bazen aynı anda sağ kasigimdan ve sağ göbek deliği üstünden vuruş oluyor orada dik duruyor diye düşünüyorum. Bende sol tarafa yatınca karnım geriliyor ve acıyor göbeğimin altına ince bir yastık koyunca ancak sol tarafa yatabiliyorum. Oda gece uyurken ittiriyorum yastığı herhalde yastık ordan çıkınca hemen uyanıyorum. Ama sağ tarafa yatınca daha rahat uyuyorum. Bir de düz yatınca tabi. Gerçi düz yatmak iyi değil diyorlar ama.

Öğrendiğim günden beri kullanıyorum aynı zamanda iğnesinide yapıyorum sanırım Doğuma kadarda devam edecek nasip olursa ama benim kanama problemim o yüzden devam ettiriyorlar zararı olsa kullandırmazdılar

Günaydın kızlar
Şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Bir sonraki kontrolümde şeker yüklemesi yapılacak bana

Benim icin artik sağ sol falan hic onemli degil cunku uyuyamıyorum batıyor bana ne taraf olursa olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…