2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın kızlar
Şeker yüklemesi konusunda ne düşünüyorsunuz? Yaptıracak mısınız?
Bir sonraki kontrolümde şeker yüklemesi yapılacak bana
Ailede şeker olan yoksa problem olmaz diyor doktor ama ben yaptırmayı düşünüyorum ileride ne olur ne olmaz. Mantıksız gelen tarafıda var birden yüklenen şekerle senin günlük şeker durumun kontrol edilemez ama yinede yaptırmak istiyorum ben ilk gebelik diye

Kızlar bebeğimin hareketlerini çok hissetmiyorum sanki sabaha karşı hafif tekme gibi birşeyler oldu ama emin değilim çarşamba detaylı var inşallah bir sorun yoktur. Onun harici karnımın bazen sağ bazen sol tarafı acıyor bebekten mi acaba diyorum. Karnım kaşınıyor bir de küçük sivilceler çıkmış sıcaktan mı ne bilmiyorum

Kendi doktorum da ayrıntılı için gittiğim doktor da ihmal etme mutlaka yaptır dedi. Kuzenim şeker hastası benim anne baba da yok ama akraba da var. İlerde sıkıntı yaratmasın diye yaptırmak lazım bence de. Gebelikte şeker olabiliyormuş ve çoğu hamile farkına bile varmıyormuş

Bende de dun kaşinti başladı ve 2 tane sivilce cikmis canım. Galiba catlıycaz

Evet ilk hamileligim benim canim

Bende de dun kaşinti başladı ve 2 tane sivilce cikmis canım. Galiba catlıycaz

Yaa öyle mi.diyorsun sıcaktan dedim ama lıerac almıştım ihmal ettim süreyim düzenli bari onu.Bir de bugün sol tarafıma sancı giriyor kasığım değil karnım off çok stresliyim ya niye hissetmiyorum ben bişey dondurma yedim uzandım yok yok yani uyuyor mu ne.

Günaydın kızlar kaşınmaya başlamışsınız sakın kaşımayın avuç içinizle ovusturun yoksa çatlarsiniz. Nemlendirmeyi ihmal etmeyin.

Ya ben hep kaşıdım bir de göbek deliğimin baya üstü kaşınıyır yukarısı yani tam karnım değil oralarda da var ama daha çok yukarısı kızardı

Canım soğuk süt içip deneyebilirsin belki hissedersin normal ama daha bende arada hissediyorum bazen tık yok

Ailede seker olmayip gebelik sekeri cikan,ailede olup cikmayanda cok canim.
Once aclik sekerine baktiklari icin sonrasi belli ediyor.Icmeyip tatli yiyip olcturende cok bu kadar cok muhabbeti döndugu icin.
Isteyen evde aclik tokluk olcup not alip durumu anlayabilir zaten ama herkes yapamadigi icin kontrol oluyor rutin.Ilkinde cikarsa ikinci gebelikte bu yol izleniyor

Kaşıma tatlim:))

Şu an bildiğin karnımı patlatıyor bu kadar şiddetli ilk şuan 3gündür eşimde eliyle farkediyordu zaten bugün başka ama takla atıyor sanki

O zaman haklısın canım artık ayrıntılıyı bekleyeceksin bu arada kız kardeşimin adı Melisa Deniz Melisa çok güzel bir isim

Babası oğlumu futbola götürdü kızıda voleybola yazdırmışlar şimdi de ona geldik zaten yazlığa gideceğiz şurda kaç gün var. Saat çok orta bi saat 2de başlıyor haftasonu bağlanıyor yani orta yerinden neyse artık belki Eylül’de daha erken olur saatleri

Biraz daha sabret benim 23.haftada netlesti tekmeler. Sen daha 20.haftalardasn vakit var daha iyidir merak etme. Ben bir yerden sonra takmamaya basladm bu sefer daha bi çoğaldı hareketleri

Slm kızlar
16 sinda benim randevu detaylı olacak 20 Haftalik olurum o zaman
Hareketleri bende bir gün hafif hissediyorum 3 4 gün tık yok net hissetseydim artik bi rahatlıyorum hissedemeyince yine tedirgin oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…