2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Şu an bildiğin karnımı patlatıyor bu kadar şiddetli ilk şuan 3gündür eşimde eliyle farkediyordu zaten bugün başka ama takla atıyor sanki

Ah neredee bırak takla falan azcık kıpırtılar hissetsem razıyım ama yok. İşin garibi iki üç gün önce daha çok pıt pıt hissediyordum gece falan bi dolanmalar oluyordu ams yok dondurma yiyip dinliyorum yok o yüzden de endişeleniyorum zayıfımda birde yani 2 gün geçse de ayrıntılıya girsem dr pazartesi gitmiştim besin zehirlenmesi olunca kontrol için iyiydi uyuyordu doktor uyandırmıştı o zaman hareketliydi

Biraz daha sabret benim 23.haftada netlesti tekmeler. Sen daha 20.haftalardasn vakit var daha iyidir merak etme. Ben bir yerden sonra takmamaya basladm bu sefer daha bi çoğaldı hareketleri

İnşallah canım sabaha karşı sanki bi hafif tekme gibi oldu ama emin olamıyorum uyumuyorsa ultrasonda hareketli ama her an korkuyorum birşey mi oldu diye.Yapacak birşeyim yok dr p.tesi gittim hissetmiyorum diye de gitmek istemiyorum daha ileri hafta olsa giderim de çarşamba ayrıntılı var takmayayım rahat olayım bakalım

Aynen canim rahat birak kendini yoksa boyle endiselerle hamileligin tadını cıkaramıyoruz. Takmadıgında zaman da cabuk geçiyor

Aynen canim rahat birak kendini yoksa boyle endiselerle hamileligin tadını cıkaramıyoruz. Takmadıgında zaman da cabuk geçiyor

Canım takmıyordum iyiydim ama şu iki gündür böyleyim işte ya evde olunca dahapk takıyorum işyerinde kafam dağılıyor inşallah detaylı ultrasonda herşey yolunda çıkar rahatlarım şu an yapacak bişeyimde yok zaten

Canım soğuk süt içip deneyebilirsin belki hissedersin normal ama daha bende arada hissediyorum bazen tık yok

Onu da içiyorum akşamları bakalım bu akşam içince uzanayım bi bakayım benim oğlan tembel galiba doğunca da böyle uyuyacak mı bakalım

İnşallah canim güzel sonuçlarla geleceksin biliyorum

Hatırlatırım bak bunu

Benim hep az kıyafetim olmuştur, 2 hamilelik pantolonu 5 güzel hamilelik üstüm var evirip çevirip giydiğim. 2 tane de ayakkabım var biri spor biri klasik günlük. Bu gebeliğimi geçiririm bir şey almam kendime.

Çok kızıyorum kendime Yazık walla, unutuyoruz sonrada nerde ne vardı. Helal olsun sana walla

Çok iyi düşünmüşsün uzun müddet alma
Yılda bir yada iki kere giydiğin giydiğindede sana iyi enerji vermeyen ne varsa ver ihtiyaç sahiplerine fazla eşya insanın yaşam enerjisini alıyor minimal yaşam en güzeli
Bende uzun süredir almıyorum çok bişi
Sırf indirim var diye düşünmeden yığıyoruz sonra
O kalabalıkla boğuşuyorux

Kızlar uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum. Kalkarken kalçam kuyruk sokumum ağrıyor sizde de oluyor mu? Oturduğum yer batıyor resmen bana. Şimdiden böyleyse nasıl araba yolculuğu yapacağım bilmiyorum

Merhaba kızlar , bende hissettim oğlumun minik tekmelerini ama bi gün net hissediyorsam bikaç gün hissedemeyebiliyorum. Sizde durumlar ne bu haftalarda düzenli bir hareket oluyor mu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…