2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
sabahtan beri kasık ağrım var. ne yapsam geçmedi. aynı zamanda karnımın içi de acıyor :/ geçen ay da olmuştu böyle . hiçbir şey çıkmadı tahlillerde. bebek kendine yer açıyormuş ama canım cok yanıyor. her yanım ağrıyor.. sizin de böyle mi ? tek canı sağolsun o iyi olsun razıyım ağrıya sızıya

Canım zorunlu şeyleri tabi alacaksın. Benim ilk gebeliğimden kalanlar da var hamile iç çamaşırına kadar.
Benim ilk hamileliğin olmasına rağmen 1 hamile pantolonu ve sutyen aldım. Zaten önceki kıyafetlerim ben bol giymeyi sevdiğim için oluyor bana. Renk renk şalvarlarım var belleri lastikli olduğu için onlarda oluyor. Zaten geçici bir süreç o yüzden birşey almak istemiyorum bir daha ne zaman giyerim kimbilir. Sadece 1 tshirt istiyorum bulursam onu alicam. Hep hamilelerde görüyordum çok özeniyordum tam gobeginin ustunde bebek baskili tshirtlerden istiyorum hep bebegime biseyler almak istiyorum o konuda kendimi tutamiyorum

Lcw de var canım o bahsettiğin tsohrtlerden :)

Merhaba kızlar , bende hissettim oğlumun minik tekmelerini ama bi gün net hissediyorsam bikaç gün hissedemeyebiliyorum. Sizde durumlar ne bu haftalarda düzenli bir hareket oluyor mu acaba
Benim kızım son 1 haftadır net bi şekilde hep tekmeliyor. Yemeklerden sonra bazen bir bardak su içince gün içerisinde defalarca hissediyorum maşallah. Kızım çıkmak istiyor ben göbeğimi seviyorum kızım biraz daha sabret ne kaldı surada yolun yarisindayiz kavusucaz yakinda diye

Canım geçmiş olsun. Ben çok yürüdüğüm zaman kasık ağrısı oluyor. Yordun mu kendini acaba ?

Aynı ben. Ben de sadece bir kot aldım ama her çıktığımda bebişe bi şey alıyorum e bebek i eve taşıdım resmen

Canım geçmiş olsun. Ben çok yürüdüğüm zaman kasık ağrısı oluyor. Yordun mu kendini acaba ?
dün ev temizliği falan yaptım ama hep aynı şeyler. evin süpürülüp silinmesi eşimden ee bana da cok bişi kalmıyor ama bilmiyorum . üşütmekten olur mu acaba

Kızlar uzun süre aynı pozisyonda oturamıyorum. Kalkarken kalçam kuyruk sokumum ağrıyor sizde de oluyor mu? Oturduğum yer batıyor resmen bana. Şimdiden böyleyse nasıl araba yolculuğu yapacağım bilmiyorum
Bendede var uzun süre oturamıyorum malesef ve çok gıcık bi durum ağrı oluyo dediğin gibi

Kızlar şimdi hindiatan cevizini araştırıyordum ve amniyotik sıvıyı arttırdığını öğrendim. Makaleyi buraya ekran görüntüsü olarak atıyorum. Suyu azalma riski olan annişler değerlendirebilir

22 haftalığım arada hiisediyorum hala hergün düzenli olması için iyice büyümesi lazım bence canım gayet normal yani bence

Merhaba kızlar , bende hissettim oğlumun minik tekmelerini ama bi gün net hissediyorsam bikaç gün hissedemeyebiliyorum. Sizde durumlar ne bu haftalarda düzenli bir hareket oluyor mu acaba

Yeni hissetmeye basladiysan normaldir :)
Bazen hareketliligin vs etkileyebilir.
Ilerdeki zamanlar kadar duzenli olmuyor ama yemek sonralarina dikkat edebilirsin daha cok
Ben ilk kizimda 16.haftada hissetmeye baslamistim.Bunda daha erken hissettim.Gunicinde hissediyorum hep.Esimde gördü hatta gecen aksam oynamaya baslayinca elimde gosterdim yerini,gordu gobisi kipirdatinca :)

Evet düz yatma. Arada belini dinlendirmek icin az bi süre sadece.

Kızlar belki biraz erken ama biberonda sağlıklı kaliteli tercih ettiğiniz neler var. Özellikle ilk çocuğunda tecrübe etmiş annelerin görüşünü almak isterim. Plastik mi cam mı hangi markayi modeli tercih etmeliyiz temizlikleri nasıl olmalı falan... ? Memnun kalanlar görselleri de yükleyebilirlerse sevinirim.

bende araştırıyorum tecrübeli annelerimizin bilgisine ihtiyacımız var

Günaydın. Bugün kontrol günü. 1 aydır sabırsızlıkla beklediğim gün ama aynı hevesim var mı bilmiyorum. Eşimle aramız kötü ve tuhaf hissediyorum kendimi. Bütün enerjim çekilmiş gücüm kalmamış gibi.
Rabbim kimin ne derdi sıkıntısı varsa gidersin inşallah, bir çıkış yolu nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…