2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Tuhaf hissetme kendini bugün bebişinizi göreceksiniz. Tüm dertleri unutturur sana. Eşinlede probleminiz düzelir inşallah dua et sen.

Canim dün banliydim yazamadim.bugün yine doktorun yolunu tutucam 10 30 da randevum var :)))) mantari sorucam ilac yazdiricam.tabi bebisi de merak ediyorum karin agrim var 4 5 gündür.eşin niye kızar canim ?

Ahaha yerim minnoşu ya noluyor bu seslerde ne demiştir :) benimkide mutfak robotu çalışsa çıldırıyor korkuyor galiba ya ben öyle düşünüyorum :)

Gunaydin tatlı hamisleeeerrrrrr.bugün tekrar doktor randevum var.15 gune bir ultrasondayim doktor kesin beni haslayacak 19 uncu haftadayiz Allaha şükür.sabah bir kalktim karnim yamuk.kizim olduğu gibi sag tarafa toanmis yine Allahin izniyle bende artık gittikce daha net hissetmeye basladim

Tuhaf hissetme kendini bugün bebişinizi göreceksiniz. Tüm dertleri unutturur sana. Eşinlede probleminiz düzelir inşallah dua et sen.
Pek düzelecek birşey gibi değil. Aslında o konunun yanında en çok eşimin çocuğa karşı hevessiz olmasına da üzülüyorum. İsteyerek olan bir çocuk ama eşimde heves yok, ilgi yok. Belki eşimde biraz heves olsa o konuda çözülür ama yok işte. Bugün doktor çıkışında arayıp soracak mı en çok onu merak ediyorum mesela şuan. Her zaman hevesli hevesli arayıp anlatan ben oluyorum ama bu kez aramayı düşünmüyorum.

Ay Allah korumuş iyi ki sirtin donukmus canim.ayri mi yatsan acaba napsan

Allah korusun ya arada aklıma geliyor benimde korkuyorum bu durumdan bende :)

Ahaha yerim minnoşu ya noluyor bu seslerde ne demiştir :) benimkide mutfak robotu çalışsa çıldırıyor korkuyor galiba ya ben öyle düşünüyorum :)
bende cezanın türklük marsını dinlettigimde öyle oluyo ama seviyo bence diger müziklerde hiç hareket yok çünkü

biz bunlara güvenip beebgi nasıl yataga alıcaz :) bnmkide totosuyla vuruyo bana arkasını döndüğünde dövcek kadar sinirleniyorum da koca adam işte

bide yer seciyolar

Ya benimki de arkadan belime sarılıyordu, dönmek için heralde güç alayım dedi, öyle bir bastırdı ki kaburgalarım eziliyordu. Zaten doğru düzgün uyuyamıyoruz, bir de bu adamların zulmü nolcak bizim halimiz.

Erkekler genel olarak ruhsuz öyle şeyler yaşıyoruz ki sürekli eşime bu senin 10. çocuğun ondan böylesin diyorum susuyor. Mesela geçen doktor kontrolünde doktor bişiler anlatıyor bizimki elinde telefon oyun oynuyor. Sonra içeri geçtik biz bebeğime bakıyoruz onun hala gelesi yok en son gelmiyormusun dedim bağırdım doktor hanım diyor bende diyecektim gelmeyecekmisiniz diye. Durum böyle yani erkekler pek ilgili değil. Ama bencede arama sen bakalım kendi arayacakmı

Ay Allah korumuş iyi ki sirtin donukmus canim.ayri mi yatsan acaba napsan
Bir daha olursa kocaya salon yolu görülür
Allah korusun ya arada aklıma geliyor benimde korkuyorum bu durumdan bende :)
Normalde deli dolu yatan benimdir ama noldu eşime bende anlamadım :)
bende cezanın türklük marsını dinlettigimde öyle oluyo ama seviyo bence diger müziklerde hiç hareket yok çünkü
Bizim kız tam çingen kızı belli . Erik dalı falan böyle şeylerde oynuyoruz
biz bunlara güvenip beebgi nasıl yataga alıcaz :) bnmkide totosuyla vuruyo bana arkasını döndüğünde dövcek kadar sinirleniyorum da koca adam işte
İşte yanıma bebişi almayı hiç düşünmüyorum kendime güveniyorum ama eşime hayır

Birde gece nasıl uyudun diye soruyor dedim çok güzeldi bebekler gibi

bide yer seciyolar
Evet yaa cok tatli bacaklarını isirasim var birde bi kac gündür karin agrim var korkuyorum,erken dogum olur rahim agzinda acilma falan olur diye endiseliyim.birazdan hastaneye gidicem ama bi taraftan da ayaklarım geri geri gidiyor.insallah hersey yolundadır.saglikli olsunlar zamaninda dogsunlar da.

Aslında en sevmediğim şey başkasıyla kıyaslanmak veya bunu karşımdakine yapmak ama bu ara elimde değil etrafımdaki ilgili babalara bakıyorum eşime daha da çok sinir oluyorum.
Ki hani rahatsızlığımı içimde yaşayan biri de değilim. Tek tek sakin sakin anlatıyorum eşime derdimi aldığım cevap sana öyle geliyor , kuruntu yapıyorsun. Yani yine ben sorunluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…