2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende sürekli horlama sesine uyanıyorum sonra uyuyamıyorum bi dirsek atıyorum susuyor sonra tine devam

Aynı korkular bende de vat hep. Okuduğumuz kötü şeyler etkiliyor aslında bizi. Bi sorun olmasada en ufak ağrıda aklımıza en kötü şeyler geliyor malesef

ahahah müzikte seciyolar bacak kadar boylarıyla
valla bilmiyorum bnde korkuyorum yani üstüne bi elini atsa o bile yeter 85 kilo adam snucta

Ah ah birde suçlarını kabullenmemeleri yokmu. Sana öyle geliyor nedir ya. Benim eşimde bunu diyor bak sinirlendim şimdi :). Hamilesin ya hormonlardan sen abartıyorsun diyor bahaneleride hazır . Sen bugün mutlu mutlu bebişini izle canım ultrasonda eşinde çok merak ederse arar sorar ne oldu nasıldı bebeğimiz diye.

Aynı dertten muzdaribim :) kolunu bacağını sürekli bana çarpıyor uykuda, dibime dibime geliyor, kovuyorum artık yatağın diğer ucuna git diye

Aynı korkular bende de vat hep. Okuduğumuz kötü şeyler etkiliyor aslında bizi. Bi sorun olmasada en ufak ağrıda aklımıza en kötü şeyler geliyor malesef
Evet canim bende surekli endiseliyim.birde benim karın ağrım olmazdi.hep kasık agrisi olurdu.karnim agrimaya baslayinca bi kac gundur endise ettim.insallah hersey yolundadir.15 güne 1 ultrasondayim insallah bebisime zarari yoktur.doktora sordum ben bunu.ultrasonun zarari yok ama doplerin zarari var demisti.her gidisimde kalbini de dinletiyo.acaba desem mi dinlemesek diye :)

Aynen dediğin gibi hep hamilelik hormonları. Gerçi benim eşim hamilelik öncesi de her sorunda heh regl dönemin yaklaşıyor ondan böylesin diye çıkıyordu işin içinden :) gülsen mi ağlasam mı şaşırdım valla
Dediğin gibi ben bugünün keyfini çıkarayım :) çok sağol cevapların için sabah sabah sıktım belki senide :)

Zaten çok kısa dinletiyorlar ben her hafta gidiyorum kontrole hep soruyorum endişeleniyorum zararı var mı diye yok diyor

iyi seyler düşünn erken doğum fln allah korusun
bende dün eşime dedim 7 aydan sonra her an dogabiliyo cocuklar bizimki dogsa yatcak yeri biel hzır değil dedim tut içinde ne 7. ayı diyo

Üstüne eline atma diyince bu durum beni rahatsız ediyor :) kolunu karnıma koyuyor bebek sıkışıyor gibi hissediyorum hemen kolunu çekiyorum üstümden
bnce bebge zarrı yoktur a biz sıkışıyoruz

Zaten çok kısa dinletiyorlar ben her hafta gidiyorum kontrole hep soruyorum endişeleniyorum zararı var mı diye yok diyor
Anladim canim.peki şunu farkettin mi?her ultrasondan sonra cocuk cok hareketli oluyor.bütün gün yerinde durmuyor hissediyorum.sende de aynisi oluyor mu? Bu arada her hafta giriyorum dedin uste cikmis mi bebegin?

Benim için iyi olduğunu bilmek yetiyor mesela kalp dinlemesem de olur. Bu zamana kadar her gittiğimde doktor önce gösteriyor kalp atışını sonra dinletiyor çok kısa süre ama ayda 1 gidiyorum. Çok sık gitsem söylerdim ben zararı olacaksa dinlemeyelim diye :)

Anladim canim.peki şunu farkettin mi?her ultrasondan sonra cocuk cok hareketli oluyor.bütün gün yerinde durmuyor hissediyorum.sende de aynisi oluyor mu? Bu arada her hafta giriyorum dedin uste cikmis mi bebegin?
Hayır canım hareketlerini çok sık hissetmiyorum zaten bebeğin nerde olduğunu bilmiyorumda plasenta aşağıdaydı benim henüz çıkmadı birde içinde kanama alanı var sıkıntılı yani o yüzden bir hafta zor dayanıyorum işler yoluna girseydi belki bu kadar sık girmezdim

Bende soyleyeyim bari dinlemeyelim diye.benim icin de onemli degil inan ama doktor surekli açıp dinletiyor her gidisimde.bugun diycem ama.doktor hanim gecende zarari var dediniz kafama takildi bugun dinlemesek olmaz mi diyim :))

Yok canım vala hiç sinirini bozma, benimki de bildiğin hödük, ben heves ediyorum bir şeyler alıyorum, aman ne gerek vardı daha çok erken falan diyor. Milletin kocası göbek falan dinler, benimkine gel gel vurdu diyorum, dur şimdi kahve yapıyorum, tuvalete gidiyorum falan diyor. Benimki bildiğin geniş gerçi de, bir de nedense ablalarının çocuklarından bıkmış, hepsinde yanlarındaymış falan, olan bana oluyor. Ben zaten sinirli biriyimdir, bazen deyim yerindeyse ağzına sıçıyorum, yüzüme bakıp hormonlar falan diyor iyice çıldırıyorum. Yapcak bir şey yok, erkek milleti maalesef, bizdeki gibi doğuştan annelik duygusu yok onlarda, kucaklarına almadan baba olduklarını idrak edemiyor bazıları.

Insallah hemen yoluna girer canim.hayirlisiyla atlatabiliriz insallah bu gunleri.sende soyle bari doktora kalp atışını dinlemesemde olur diye.disardan gorunuyo zaten

Insallah hemen yoluna girer canim.hayirlisiyla atlatabiliriz insallah bu gunleri.sende soyle bari doktora kalp atışını dinlemesemde olur diye.disardan gorunuyo zaten
Bir kaç kez söyledim hiç bir zararı yok ama seni dinleyelim için rahat etsin dedi sonra yine dinletmeye başladı bende söylemekten vazgeçtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…