2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Yani o biraz zor. Kayınvalidem erkek çocuk diye üzüldü resmen. Kız çocuk seviyormuş kendileri. :)

Allah korusun tabi inşallah zamanında sağlıkla doğarlar. Gerçekten hayırlısı diyorum artık. Bende kafama takmıcam artık hiç birşeyi.

Valla kızlar ben benimkini beklemedim, erken erken deyip duruyor zaten, 1 mayısta çıktım gittim izmire, yatağını, portbebesini, küvetine kadar herşeyi aldım getirdim eve odaya koydum. Adama da dedim aç bunları kur yoruldum ben, ertesi gün de annemlere gittik, herşeyden 2 tane alınmıştı annemler bakacak bebeğe diye, oradakileri de kurdurttum. Emrivaki yapmayınca olmuyor. Daha erkendi dedi, dedim sen bu çocuk düşecek falan diye mi bekliyorsun hayırdır erken erken, çok konuşma dedim. Erkek milleti böyle, babamim derdi (babaannem) erkek dediğinin en zekisi bile yeri geldi mi aptaldır, dürtmeden bir b.k yaptıramazsın, dürttünmü de istediğin b.ku yedireceksin diye. Bulgar deyimiymiş sanırım

Yani o biraz zor. Kayınvalidem erkek çocuk diye üzüldü resmen. Kız çocuk seviyormuş kendileri. :)
bnmde eşimin tarafı kız istiyodu onlarda baya üzüldü napalım artık fln dediler yüzüme karsı
ama kız erkek farketmiyo önemli olan saglıgı bunu anlamarı gerek

Kart kullanıyor olsak inan bende öyle yapıcam. Ama o sıkıntı var. İllaki alışverişe çıkarlen nakit almam gerekiyor eşimden.

bnmde eşimin tarafı kız istiyodu onlarda baya üzüldü napalım artık fln dediler yüzüme karsı
ama kız erkek farketmiyo önemli olan saglıgı bunu anlamarı gerek
Kız olsa da erkek istiyoruz derlerdi belki bilemiyorum. Hayır ne bu memnuniyetsizlik çocuk benim çocuğum ben mutluyum. Kime ne.

Masallah benimde 3.gebeliğim neyseki tek diğerlerinin yaşları kaç kız erkek?
Taze sıkılmış meyve suyu elma portakal armut ayva dünde bundan sonra başlamıştı şimdi içtim yine aynı tepkiler

Kız olsa da erkek istiyoruz derlerdi belki bilemiyorum. Hayır ne bu memnuniyetsizlik çocuk benim çocuğum ben mutluyum. Kime ne.

aman kime ne zaten ben cok memnunum oğlum olccak saglıgı da yerinde
alıncaklar da zamanla alınır çığlak kalmaz herhalde cocuklar

Yok artık kusura bakma da kayınvaliden de baya akıllıymış hani :) o niye beğeniyor. Hadi beğendi diyelim beğendiği şeyi o alsın getirsin size.
Kayınvalidemden evlendiğimden beri çöp görmedim ki. Bi de bizim evimizde kullandığımız eşyaları istiyor tavamı istedi ya, ama mobilyasını yeniledi. Ahhh ahh bazı konularda dertliyim

Aynen canım bende anneme çok yüklenmek istemiyorum zaten yeteri kadar borçları var o halde bile çabalıyorlar. Ama karşı taraftan görmeyince üzülüyorum
Aynen aynen canım, kv düşün kullandığımız tavayı istiyor ama yeni eve taşındı diye mobilyasını istiyor. Valla kusura bakma kullandığımız tavayı niye vereyim dedim. Ee o zaman insan alırım der demez mi param olsa alırım ama borç içindeyiz dedim sustu

bende araştırıyorum tecrübeli annelerimizin bilgisine ihtiyacımız var
İkisinide de 4ay sadece anne sütü verdim oğlumda 3ay gibi ek mama da vermeye başladım ve Philips avent kullandım. Temizliğini de her gece tencerede 10dk kaynatıyordum emziklerle birlikte. Sterilizatörler var onlardan da alabilirsiniz.
Canım maalesef erkekler kucağına almadan baba olduklarını anlayamıyorlar, kadınlarda durum farklı bizler o Rahime düştüğü anda içgüdüsel olarak anne oluyoruz. Aynı ilgiyi onlardan beklemek seni üzer sadece, çok ilgili baba adaylarıda gördüm o ayrı ama bunun için üzülmeye gerek yok çoğu sendekinden çünkü
biz bunlara güvenip beebgi nasıl yataga alıcaz :) bnmkide totosuyla vuruyo bana arkasını döndüğünde dövcek kadar sinirleniyorum da koca adam işte
Neyseki bizim yatak otel tipi 1.80 eni

bizimkide düğün zamanı tanesine 300 tl verdiğim paspaslardan birini istemişti
herseye hakları var sanıyolar
ben kimseden fazla bişey beklemiyorm beşikle arabayı alsınlar bana yeter

bizimkide geniş sayılır ama yatagın bnm oldugum kısmını kullanıyoruz niyeyse eşimin tarafı hep bos

Yok ne sıkılması canım ben rahatlıyorum sorunlarımı burda yazınca sende her zaman yazabilirsin tabi allah dert sorun vermesin.

Taze sıkılmış meyve suyu elma portakal armut ayva dünde bundan sonra başlamıştı şimdi içtim yine aynı tepkiler

Haftasonu portakal suyu da içiyorum yine yok anacım içeyim bari haftaiçi de. Ama dondurma çikolata yedin dün yok ancak durup dururken birşey yemeden hissettim azıcık tekme gibi birşeyler bugünde pıt pıtlar var içerden birşeyler artık işyerinde de çikolata falan getiricem ya. Tembel benimki tembel çarşamba detaylı da bir iyi olduğunu görsem de rahatlasam

Benim bir tane köpegim var. Gün içerisinde en az 2-3 kez gelir karnımı koklar uzun uzun sonra kafasını karnıma koyar yatar öyle bazen patisiyle dokunur. Eşim bunlar i gördüğü için herhalde o da tekme atıyor dediğimde hemen gelir bakar. Ama onun haricinde öyle bebekle konusma falan yapmaz o da bir çöp almadı daha bebeğe. Sanırım erkekler böyle. Kucaklarina alınca baba olduklarını anlayacaklar. Evdeki köpegim bebekle daha ilgili şuan. Karnım da bir canlı olduğunu hissediyor.adama anca söyleyince hatırlıyor.

ay güldüm

Çok takılmayın bence erkekler bizim gibi değil ki malesef duyguları çok farklı. Hem.biz anneyiz cennet bizim ayaklarımızın altında onlar baba elbette severler çocuklarını ama anne gibi değil. Iki kızım var benim ıkisinde de alıştım artık eşimin umursamaz tavırlarına. Çok seviyi çocuklarını öl deseler ölür o derece yani sırtında gezdirir bi dediklerini iki etmez ben kızarım o susar falan ama hamileligimde çok ilgilenmiyo. Erkekler daha geç anlıyorlar evlat sahibi olduklarını malesef. Sizde canınızı sıkmayın tabiki coo sevecek ama hiç hi zaman bizim gibi olamayacaklar.

Bana 15 gunde bir dopler yapılacak . Ayrıntılı ultrasondaki doktor söyledi mutlaka 2 haftada bir diye . Şimdi endişelendim zararlı diye duyunca bakk

Bana 15 gunde bir dopler yapılacak . Ayrıntılı ultrasondaki doktor söyledi mutlaka 2 haftada bir diye . Şimdi endişelendim zararlı diye duyunca bakk
Canım kısa süreli dinletiyorlar zaten sorun yok.ben doktoruma sordugumda ultrasonun zarari yok ama doplerin olabilir demisti.ama kısa dinletiyorum zaten bu yuzden demisti.sıkıntı olmaz demisti.doktor sana 2 haftada bir muhakkak dinleyelim dediyse dinleyin.kısa sureli olunca birsey olmaz.ben fazla pimpirikli oldugum icin kafam rahat olsun diye dinletmek istemiyom cok :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…