2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kızlar merhaba ya sağ tarafa yatmak sakıncalımı ben gebelikten önce hep sağıma yatmaya alışık olduğum için şimdide öyle yatmak istiyorum fakat sağ tarafa yatmanın bebek için iyi olmadığını duydum sola yatmak çok yoruyo beni oyuzden sabahları hep yorgun kalkıyorum

Canim esinle konustun mu bu konuyu?onlar hemen sahiplenemiyorlar sanki.yani ne bilim babalik duygulari henuz yok.biz icimizde taşıdığımız icin bagimiz var,dogustan gelen bi annelik ic güdüsü var.ama erkeklerin oyle degil galiba.benim esim de benim kadar hevesli degil

Bende öyle 1 hafta oncesine kadar hep sağ tarafima yatiyordum.sag da daha rahat ediyorum.yeni yeni sol tarafima yatmaya basladim ama gece veya sabah uyandigimda sağ tarafta buluyorum kendimi yine :/ uykuda farketmiyosun heryere donuyosun.bi sıkıntı olmadi Allaha şükür.ama yinede alistiralim kendimizi.baksana herkes sola yatiyor.sag da kan akışı gitmiyormus.rabbime emanet meleklerimiz

Hahaha seninki de iyiymiş :) aynen hiç bir beklentiye girmemek lazım boşa stres oluruz sonra

Eşim sağolsun bebek konusunda duyarlı çoğu zaman, her kontrole beraber gideriz, gelir sarılır eller göbeğimi, ama benim çok atak her şeye koşan bi yapıda olmamı bekler bazen. Ama hamileyim diye hatırlatmak zorunda kalıyorum, herkesin bünyesi bir değil başkaları rahat geçirebilir ama bazen zorlanıyorum, zorlandığım anda sanki naz yapıyorum gibi geliyor ona ama tatlı sert atışarak orta yol bulmaya çalışıyorum

Bende de var maalesef ya aynı pimpiriklik doktora sorarım yine bende :)

Bende de var maalesef ya aynı pimpiriklik doktora sorarım yine bende :)
Sor canim.ben de bugün sabah kontrole gittim.doktora soyledim.bu kontrolde dinlemesek olmaz mi iyi olduğunu bilsem yeter dedim.olur sen nasil istersen dedi :)))) dinleseydik te birsey olmazdi.ama bu sefer ben kendi kendimi yerdim:))

Canım bence bu kadar takma bu konuyu kafana. Sonuçta biz bebeğimiz karnımıza düstugu anda anneyiz ama eslerimiz çocuk doğunca baba oluyorlar. Benim eşimde çok sormaz ama bu istemediği anlamina gelmez hatta bana o şu anda sadece senin bebeğin çünkü sadece sen yaşıyorsun onunla ama doğunca ikimizin olacak diyor yani benim dediğim sonradan baba olma olaynı ispatlıyor. Emin ol bebiş doğunca daha farklı olacak hersey. Benim eşimde hamileliğim konusunda çok sakin ben ağlarken o kızdı bana daha çok üzdü. Bizim gibi hissetmeleri çok ama çok zor. Lütfen bu konuyu sorun yapma ve hamileliğinin tadını çıkar. Evlilikte illaki herkesin sorunu oluyor o da çözülür.

Sagol canim pazartesi gideyim bari mutlaka
tamam canim.insallah sadece krem yazip yollamaz fitil de yazar
Gecen hafta gittigimde kasinti sikayetim oldugunu soyleyince vajen muayenesi yapildi mantar oldugunu soyledi hem ic hem dis icin 2 ilac verdi. Sonrasinda 1 litre suya yarim cay bardagi sirke karistir vajen icinede girebilecek sekilde vajen dus al dedi

Bende bugün gittim doktora.icerde kaşıntı oldugunu ve cok akintim olduğunu soyledim.akintim kötü kokulu olursa,ve peynir kesigi seklinde pütür pütür olursa o zaman gel fitil yazarim dedi.ama onun haricinde ileri boyutta olmadigi surece ben hamilelere fitil tedavisi vermiyorum dedi.eğer bu soylemis oldugum sorunlar olursa gelirsin dedi.zaten o derece peynir kesigi akıntı ve kötü kokulu akintida yoktu.ama kaşıntı vardi felaketti.onda da sirkeli su yaptim bende.biraz ferahlatti beni.suan daha iyiyim

Gecmis olsun canim.. ben malesef bu iki ilactan baska ilacta kullanamayacagim diger ilaclar troid hastalarina zararliymis hala ara ara kasintilar yokluyor sabaha karsi uykularimdan oluyorum dis kremi surerken alev aliyor resmen allah kurtarsin bizi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…