2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Evladinizi kucaginiza alınca aranızdaki bağ daha da güçlenecek bu günleri gülerek hatırlayacaksınız. Ne babalar var her halimize şükürler olsun.

selam kızlar..bugün epey kocalar çekiştirilmiş :) eksik kalmayayım dicem bende ama çokta taktığım söylenemez kocamı :) onunda yoktur öyle hareket etti mi karnını seveyim vs huyları..çoğu zaman oda unutuyor hamile olduğumu..üstelik ilk bebeğimizi de kaybettik biz..annesi babası hayatta değil benim annemde artık yazlıkta doğuma gelir :) kısaca bir bebeğim bir ben varız...zaten baştan öyle olacağı belli olduğu için bebeğimleben diye kullanıcı adı almışım :) ama bunlar eşimin beni yada bebeği sevmediğini düşündürtmüyor bana..hatta tüm çocukları sever oda benim gibi..sadece olana dek farkında değil bizim ne yaşadığımızın erkekler..duygusal boyutunu zaten bilemezler de fiziksel değişimleri de anlamıyor unutuyorlar..alış-veriş kısmına gelince ben özellikle bekledim detaylı usg sonrasını..inş haftaya yapılınca iyi çıkacak ve ağırlaşmadan iyice yaza sıcağa kalmadan bakmaya başlıcaz..şu ana dek pek anlamlı bişey almadık plastik bir banyo küveti dışında 1-2 parça e bebekten body ve battaniye aldım..onları da 6-9 aylık vs..kilosuna göre 0-3 almam sanırım fazla..eşime de böyle açıklayınca hadi gidelim derim gideriz..o bilir ben herşeyi ölçer biçer araştırır olması gerekeni olması gereken zamanda yaparım..onun düşünmesine yada fikir vermesine gerek yoktur hoş verse de çok anlamı olmayacaktır bilemiyorum yaşım sizden büyük diye mi yoksa beklentilerimi azalttığım için mi kızlar bunlar için canımı sıkmak istemiyorum ben..herşey olur yeter ki bebeklerimiz sağlıklı olsun eşya da babaların ilgisi de olur mesele biz ve bebeklerimiz iyi olsun..zaten anne ile bebek arasına kim girebilir ki :) büyüdükçe babada sorumluluk aldıkça öğrenir üzülmeyin tadını çıkarın

Amin cNim :)

Günaydın kızlar,işler güçlerden yazmaya fırsat bulamadım hiç. Hastanede olan arkadaşlardan haber var mı ?
haber yok sanırım arada kontrol ediyorm bende inşallah kötü bişey yoktur

Kizlar kac kilo aldiniz acaba. Ben 21 haftalik gebeyim. 5 kilo aldim. Sizde durum ne
9 kg

Hahaha seninki de iyiymiş :) aynen hiç bir beklentiye girmemek lazım boşa stres oluruz sonra
kesinlikleee
kv önceden satmak için bi battaniye yapmş onu vercekmiş işte görmedim bile daha tek sözünü yaptıgı o bide besigi alcaklar. hevesleri varsa alsınlar tabi ama kimse bişey almasada olur hatta daha iyi olur sonra begenmezsem kullanmak istemem :)

Masallah benimde 3.gebeliğim neyseki tek diğerlerinin yaşları kaç kız erkek?

Taze sıkılmış meyve suyu elma portakal armut ayva dünde bundan sonra başlamıştı şimdi içtim yine aynı tepkiler
Biri 9 biri 2 yaşında iki kızım var ikizlerim de biri kız biri erkek

Kızlar dolgum kirilmaya basladi uctan uctan.yavas yavas agri girmeye de basladi doktora sormayi unutmusum yine.hamilelikte dis dolgusu yaptiran var mi

Kizlar gebelik cizgileriniz ne alemde gobislerde?
Kizimda bu zamanlarda vardi diye hatirliyorum sanki,şuan hic yok :) Merak ettim.

Kilo bende +2 oldu.Ama göbek ilkinin bu zamanlarindan buyuk

Gecen esim gormustu hareketleri,bugunde kameraya yakalamak nasip oldu :)))))))
Bi buyuk kiz bi kucuk kiz not defterleride 2 oldu :)))))bi buyuge yaziyorum bi kucuge :)

Biri 9 biri 2 yaşında iki kızım var ikizlerim de biri kız biri erkek
Masallah canım ikiz kendiliğinden mi tüp mü? İyi bari erkek kıymetliniz olacak 3çiçek 1böcek yurt dışında mısın gurbetkuş nickin?
Kızlar dolgum kirilmaya basladi uctan uctan.yavas yavas agri girmeye de basladi doktora sormayi unutmusum yine.hamilelikte dis dolgusu yaptiran var mi
Senin dr un telefonu war mı? Yapılıyor sorun yok ama uyuşturucu iğne vurmazlar sanırım

aynen canım ya sırtüstü yatmak da aynı sakıncayı doğuruyomuş sanırım gebelik boyunca sağıma yatmak en çok özlüycem sey olacak:):)

benim göbek deliği okadar erken belirginleştiki sanırım 10-12 haftalarında çıkmıştı suanda zaten bildigin çizgi çizilmiş gibi:)

Her hamilelikte kişide aynı olmuyor bende hiç çıkmadı çizgi fln. Kızın kaç yaşında?

Numarasi yok eyvah uyusturucu iğne olmadan nasil yapılır ki acidan ziplarim herhalde ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…