2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sarilalim ama benim suan ki kilom 79 85 kilo ile doguma gitsem sukredicem.
bu kiloları yediğiniz içinmi alıyosunuz ya merak ediyorum.21 haftalığım bu zamana kadar aman aman iştahım hiç olmadı hatta bugün kendimi gebeliğin ilk günlerindeki gibi iştahsız hissediyorum yediğiim herşey acı bir tat bırakıyo yemek yememiş gibi oluyorum ona rağman 58 ile hamiş kaldım suan 64 olmustum en son niye böyle şişiyom anlamıyom:

Ben beyaz tenliyim ama bendede var o çizgi boylu boyunca hafif soluk rengi ama yakından bakınca belli oluyor.

benim göbek deliği okadar erken belirginleştiki sanırım 10-12 haftalarında çıkmıştı suanda zaten bildigin çizgi çizilmiş gibi:)

Deliğim belirgin acildi bayaa hatta :)
Ama o asagidan gelen cizgi yok :)
Kisiden kisiye degisiyor demek o da.Genelde hep duydugumuzdan :)

Her hamilelikte kişide aynı olmuyor bende hiç çıkmadı çizgi fln. Kızın kaç yaşında?

Onceki gebeligimde vardi :) 4 yasinda kizim persembe dogum gunu var canım :)
Yaa hep var diye duydugumuzdan hic cikmayacagini dusunmemistim :))))

-Pinkberry- geçmiş olsun canım okuyorum hep ama yazmaya fırsat bulamadım. burada herkes seni merak ediyor, umarım iyisindir. tez zamanda güzel haberlerini bekliyoruz inşallah.
MinikPiranha sen de hoş geldin canım, umarım yaşadığın kötü süreci kısa sürede atlatır ve eski düzenine dönersin kısa zamanda.

canım merhaba. sen sigorta yaptırıp doktorunu değiştirmeyi düşünüyordun, karar verdin mi?

İştah patlaması yaşıyor alıyorum kilo almak hiç bu kadar keyifli olmamıştı

Ben eskiden nasıl yiyorsam öyle yiyorum iştahım artmadı benimde. Aksine eskiden çok tatlı yerdim. Hergün bir sütlü tatlı yapardım evde. Şimdi sekerim biraz sınırda olduğu için tatlıda yemiyorum arada bir dondurma sadece. Gobegim çıktıkça cikiyor ama sanırsın 7 aylık. Birazda popoyada aldım kilo. Neden bu kadar aldım bende tam bilmiyorum. Ekmek kahvaltı harici yemem mesela. Bebegimde en son 1 hafta önden gidiyordu. 1 ay önce. Son durumu yarın öğrenicem hayırlısı ile. Ayrintili var yarın inşallah herşey yolundadır. Boyum 177 neyseki çok kilolu gözükmüyorum. Sadece eskiden çok hareketliydim. Ilk aylar düşük tehlikesi vardı yiyip icip yattim şimdide Gün de 1 saat anca yürüyorum dışarda. Onun haricinde evdeyim hep. Herhalde ondan almış olabilirim kilo. Bebek sağlıklı olsun da

yanlış söylemişim işte çizgi:):)

amin insaAllah saglıklı olsunlardabende eskidende sevmezdim tatlı şimdide aman aman yemiyorum hatta şekerli bişey yiyince rahatsız oluyorum ağzımın tadı gidiyo oyüzden yemiyorum.Çok nadir dondurma yiyorum.Ama muzu hergün tüketiyorum onu istiyo mesela canım bide bu ara çileğe sardım sonrasında rahatsız etsede yiyorum canım çok çekiyo çünkü.günde 1 saat bende yürüyüyorum yarım sabah yarım öğleden sonra.zaten kısa zamandada pilatese başlıycam insaallah

Kızlaar kaşıntıdan ölücem yaaa sadece göbek deliğimin üst tarafı boydan bota sağdan sola kadar kızermış durumda küçük küçük sivilceler de çıkmış dün bepanthol kaçıntı giderici aldık sabah sürdüm iyi geldi biraz şimdi yine deli gibi kaşınıyor kremi de almadım yanıma. Pupp diye birşey varmış böyle kızarıklık kaşıntı ondan mı oldum acaba cildiyeciye gidicem bakalım şu ayrıntılı geçsinde çarşamba günü ayrıntılıyı çekecek doktor da bir baksın çok fena internette baktım doğuma kadar geçmeyen varmış

selam kızlar kilolar konuşulmuş bende 69 la hamile kaldım şuan 73 üm çok kustum ama yine de kilo aldım çünkü çok yiyorum çarşamba ayrıntılı ultrason var çok heyecanlıyım doktor %90 kız dedi ama çarşamba kesinleşecek kilo için de kesin kızacak doktor ama doymuyorum sürekli yiyorum boyum 1,65 kısa da uzun da sayılmam ama daha 20. haftadayım çok kilo almaktan korkuyorum hayırlısı artık kıyafet daha almadım oğlumdan çok fazla zıbın pijama var onları kullanırım çok çabuk büyüyorlar zaten bir hastane çıkısı bir kaç takım alacam öyle çok bir şey almam hediye de çok geliyor ama kız kıyfetleri çok güzel :)

bende de yok henüz..bende beyaz tenliyim...umarım olmaz zaten şiş göbeğe alışmak zor oluyor birde çizgilisi yüzüm vücudum sivilcelenmeye başladı..herhalde çirkinleşmeye başlıcam inş lekelenme olmaz bari yüzümde filan gebelik maskesi diye birşey var bazı kadınlarda oluyor inş olmayız..geçiyor sonradan ama bazende leke kaldığı oluyor hele de yazın güneşlerinde napcaz şimdiden bilmiyorum

HAKKInı vererek alıyorum kilolarımı ne bulursam yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…