- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.801
Evet oluyor oğlumdada çektirmiştim onunla kıyaslayınca aynı abisine benzeyeceği kesinGözünüz aydın:) çok sevindim güzel haberlere :)
Hemen taze taze birşey sormak istiyorum. Yüzü belli oluyormuydu bebeğiniZin :)
Canım çok saol öncelikle. Benim bilinen bi pıhtılaşma sorunum yok İşte ve gerçekten doktorlar da bu konuda görüş ayrılığına sahip bence bi başka doktor da bana kan sulandirici igne gereksiz ama madem tüp bebek doktorun biraktirmadi benim de kestirmem etik olmaz demişti. Simdiki de kararı bana bıraktı senin gebeliğini şu an bu igneler devam ettirmiyor ama bırak derim birden bi pıhtılaşma gelişir bebegini kaybedersin bu sefer sorumlu ben olurum dedi. Benim diger sıkıntım da plasentam sezeryan kesime yapışık onu çıkarırken zaten çok kanamam olacakmis cok riskli bir doğum bekliyor benim doktorum da panik oldu tek başıma girmem hocamla gireceğim dedi bir de kan sulandirici kullanirsam cık işin içinden çıkabilirsenCanım şimdi tüp doktorumu aradım anlattım işte hem aşağıda hem kanama alanı var dedim iğne kullanmaya devam et bırakma dedi clexan 4 lük kullanıyorum benama coraspini bıraktırmıştı 7. Haftada kanamam olmuştu yine o zaman bıraktım onu
En iyisini doktorun bilir canım ama bizimkide bende ki sorun için değil tüm hastalarına veriyor benim takibi yapan doktorda aynı şeyleri söyledi tüp bebekte bu bir rutin oldu diyor Herkese veriyorlar ama ben sana kullan yada kullanma diyemem diyor doktorun vermişse bırak diyemem ama gerekliliği tartışmalıymış işte Allah’a emanet ilerliyoruz sonumuzda selamet olur inş bakarsın plasentan olması gereken yere gider seninde Benimde Allah büyükCanım çok saol öncelikle. Benim bilinen bi pıhtılaşma sorunum yok İşte ve gerçekten doktorlar da bu konuda görüş ayrılığına sahip bence bi başka doktor da bana kan sulandirici igne gereksiz ama madem tüp bebek doktorun biraktirmadi benim de kestirmem etik olmaz demişti. Simdiki de kararı bana bıraktı senin gebeliğini şu an bu igneler devam ettirmiyor ama bırak derim birden bi pıhtılaşma gelişir bebegini kaybedersin bu sefer sorumlu ben olurum dedi. Benim diger sıkıntım da plasentam sezeryan kesime yapışık onu çıkarırken zaten çok kanamam olacakmis cok riskli bir doğum bekliyor benim doktorum da panik oldu tek başıma girmem hocamla gireceğim dedi bir de kan sulandirici kullanirsam cık işin içinden çıkabilirsenbakalim perşembe tüp bebek doktorum ne diyecek?
Masallah tosuncuga.. canim seker testi icin erken degilmi 24. Haftada diye biliyorum benSelam canlar :) ben bugün şeker testi yaptırdım iyi cikti. Oğlum 600 Gr olmuş. Zaten kıpır kıpır maşallahkorkmuştum 10 kilo alınca şeker çıkacak diye ama çok şükür sorun yok
Ayyyyyyyy cok guzel bazi uerperde 10 dk. Suruyor diyorlar acaba devlet yada ozel farkediyor mu. Bende yarin gidicem ama ozele mi devlete mi gitsem karar veremedimKızlarrr
Bizde ayrıntılı ultrasyondan çıktık prensesimi gördümmaşallahı vardı herşey yolunda dedi doktor 1 saate yakın sürdü hiç bitmesin istedim ama yarından itibaren alışverişe başlayabilirim
Süper o zaman haftaya bizim de varda detaylı ultrasonumuz heyecanı başladı şimdiden :)Evet oluyor oğlumdada çektirmiştim onunla kıyaslayınca aynı abisine benzeyeceği kesin
Mor reçeteli bi ürün canım ücretsiz yani ilk lekem geldiğinde eczanelere sorduk bulamadık ecza deposundan aldık kürtajımda hastane kendisi vurdu şimdi bebmi alıcam hastanemi vurcak bilmiyorumKızlar kan uyuşmazlığı ignesini nerde yaptirdiniz yaptıran varsa ne kadar fiyati bilgisi olan var mı
Bugun tam 24 haftalık kuzum zatenMasallah tosuncuga.. canim seker testi icin erken degilmi 24. Haftada diye biliyorum ben
Kayınpederenin ismi ne güzelmiş ya seviyosan koy çok güzelde uymul mertle bende kayınpederimin ismini koymayı istiyodum vefat ettiği içim ama ismi çok zor ve eski bi isim bu yüzden vazgeçtim ama seninki güzel olmuş akar ne demek acabaKızlar biz isim konusunda kararsızdık kayın pederimin ismini de koymak istiyordum ama tek isim istediğimiz için düşünmüyorduk sadece onun ismi olmasın diye. Şimdi iki isim koyma da yoğunlaştık kayınpederimin ismi Akar önüne Mert ekleyelim Mert Akar olsun dedik herkeste beğendi uyumlu olmuş dedi siz ne diyorsunuz kızlar iyi mi
Bu göbek kalır olayı bence eski sezeryanlar için geçerli eskiden şartlar bu kadar iyi değildi şimdi dikiş bile incecik oluyo göbekte kalmıyo arkadaşımdan biliyorum sezeryan olduğu halde benden düz vallaNormal doğumdan korktuğum için kendi isteğimle sezeryan doğum yaptım. Gayet rahat geçti süreç,hiç pişman olmadım. Sezeryan ağrılıdır,sonrasında göbek kalır vs vs çok şey dendi hiçbirini dinlemedim. Elbet ağrı var ama ölümcül ağrı değil zaten hastane ağrıyı en az hissetmen için elinden geleni yapıyor ağrı kesiciler vs gibi.. göbek falanda kalmıyor. 40 gün sonra gayet dümdüzdü göbeğim ve 34 beden olarak devam ettim hayatıma. Eğer sezeryan korkunç bişey olsaydı bunu tecrübe eden birisi olarak şuanda doğuma dair inanılmaz korkularım olurdu ama hiç yok..
5 bitti 6 ayının ilk haftasındasın en kolay böyle oluyoBunu bende anlamıyorum şimdi ben 22+3'deyim 6 aylıkmıyız yoksa 5 mi demem lazım
Güzelmiş canım Akar ismini ilk defa duyuyorum ama Mert güzel olmuş yanına
İnşallah canım dua kaderi değistirirmis bol bol dua edelim birbirimize bu melekleri rahmimize koyup bugüne getirmeyi nasip eden rabbim saglikla dogurmayi da nasip eder inşallahEn iyisini doktorun bilir canım ama bizimkide bende ki sorun için değil tüm hastalarına veriyor benim takibi yapan doktorda aynı şeyleri söyledi tüp bebekte bu bir rutin oldu diyor Herkese veriyorlar ama ben sana kullan yada kullanma diyemem diyor doktorun vermişse bırak diyemem ama gerekliliği tartışmalıymış işte Allah’a emanet ilerliyoruz sonumuzda selamet olur inş bakarsın plasentan olması gereken yere gider seninde Benimde Allah büyük
Canım hiç korkma düşüncelerini güzelce dile getir. Bak ne güzel sezeryan istiyorum demişsin, ama normal doğuma çamur atmadan fikrini belirtmişsin :) sonuçta kim neyi istiyorsa saygı duyuyoruz diğer tarafı karalamadan :) hakkımızda hayırlısı olsun bi şekilde doğacaklar ama nasılBu göbek kalır olayı bence eski sezeryanlar için geçerli eskiden şartlar bu kadar iyi değildi şimdi dikiş bile incecik oluyo göbekte kalmıyo arkadaşımdan biliyorum sezeryan olduğu halde benden düz vallabende sezeryan istiyorum normal yapamam diye düşünüyorum çok nazlıyımdır ağrı eşiğim çok düşüktür bu yüzden sezeryan istiyorum ama buraya yazmıyorum topa tüfeğe tutarlar diye kimseylede tartışmak istemiyorum etrafımda bile saçmala ne sezeryanı çok zor diyenler oluyo burdada ama bn çok korkuyorum hatta seseryandaki belden iğneden bile korkuyorum tümden uyumak istiyrom ama herkez den bi ses çıkıyo malesef düşüncemi içimde saklıyorum şimdilik bu arada doktora kendi isteğimle sezeryanstiyorum diyince yapıyorlar dimi
Bende var canım 2 gündür sağa sola dönüp yatınca artıyo bi gerginlik şişlik sanki mide göğüs tarafına doğru daha çok bi ağrı var..bide sırtıma da vuruyo..kuyruk sokumu da başladı aynı zamanda..amniosentEzle alakası yoksa tabi..kızlar aranızda benim gibi karnının içi acıyan var mı. 3 gündür devam eden ağrı var. 1 ay önce kadar gene oldu doktor bir şey yok dedi. bebek büyüdükçe ağrı yaparmış. sizin de mi aynı ? ben etrafımda böyle bir acıdan bahsedeni duymadım.
Canım idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısı yapabilir onu kontrol ettirmekte fayda var ara araKızlar merhaba.nerdeyse 1 haftadır kasık ağrılarım yine başladı.Sizde durumlar nasıl.Kasiklarım ağırdıkça tedirgin oluyorum resmen strese girdim.Napıcam bilmiyorum.Dinlen derseniz onu yapıyorum zaten wc olmazsa ayağa kalktığım yok nerdeyse.Rahim ağzı boyu normal dedi doktorum ama yine de erken doğum korkusu sardı
Anladim canim... kiz senin eylul annelrinde ne isin var agustosta yaparsin sen dogumuBugun tam 24 haftalık kuzum zaten
imkanin varsa özele git arkadaşım her ayrıntıyı anlatıyorlar biz annem ben eşim birlikte girdik odayaAyyyyyyyy cok guzel bazi uerperde 10 dk. Suruyor diyorlar acaba devlet yada ozel farkediyor mu. Bende yarin gidicem ama ozele mi devlete mi gitsem karar veremedim
sağol canimGözün aydın canım :)
hadi hayırlısi ile:)Süper o zaman haftaya bizim de varda detaylı ultrasonumuz heyecanı başladı şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?