- 7 Ocak 2018
- 27.571
- 80.032
- 598
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.821
Ya ben ozele gidicektim ablam aklimi celdi 2 dk suruyor bos yere gitme dedi o yuzden bende sordum hani devlette daha kisa mi bakiyorlar dedimimkanin varsa özele git arkadaşım her ayrıntıyı anlatıyorlar biz annem ben eşim birlikte girdik odaya
Allahin izni ile hersey yolunda giderse sartlar da musaitse tabi ki kendin karar verebilirsin dogumunu nasil yapmak istedigine. Bende anlamiyorum bu normal dogum sezeryan dogum kavgasini. Hele ki normal dogum diye tutturan doktorlari hic anlamiyorum. Ben de ilk dogumumu sezeryan yaptim sadece hastane de yattim. Artik eskisi gibi zor degil sezeryan dogumlar. Her iki dogum seklinin de kendine gore riskleri var. Sadece catir catir dogurunca anne olundugunu savunan bir kitle var ki ona deginmek bile istemiyorum. Burda cogu arkadas ilk dogumunu yapacak. Sezeryanin riski su normalin bu diye telaslandirmaya gerek yok kimseyi. Belki cogumuzun planladigi gibi olmayacak zaten. Herkesin kendi vucudu kendi bebegi kendi karari. Saygi duyalim. Hepimiz saglikla kucaklariz insallah bebeklerimizi. Nasil dunyaya geldikleri onemli degil. Saglikla gelsinler.Bu göbek kalır olayı bence eski sezeryanlar için geçerli eskiden şartlar bu kadar iyi değildi şimdi dikiş bile incecik oluyo göbekte kalmıyo arkadaşımdan biliyorum sezeryan olduğu halde benden düz vallabende sezeryan istiyorum normal yapamam diye düşünüyorum çok nazlıyımdır ağrı eşiğim çok düşüktür bu yüzden sezeryan istiyorum ama buraya yazmıyorum topa tüfeğe tutarlar diye kimseylede tartışmak istemiyorum etrafımda bile saçmala ne sezeryanı çok zor diyenler oluyo burdada ama bn çok korkuyorum hatta seseryandaki belden iğneden bile korkuyorum tümden uyumak istiyrom ama herkez den bi ses çıkıyo malesef düşüncemi içimde saklıyorum şimdilik bu arada doktora kendi isteğimle sezeryanstiyorum diyince yapıyorlar dimi
Normal de bende kendim agda ile alirdim. 2 aydir kuafore gidiyorum. Ilk hamileligim de de goremeyeye baslayinca kuafore gitmistim. Bende sagini solunu kanatip enfeksiyon riski tasiyacagina git kuafore. Utanilacak bisey yok. Onlar neleri goruyorlar. Isi o onlarinda oyle dusun. Cikinca arkamizdan konusuyorlarsa onu bilemicem :) Bir denersin cok kasilirsan devam ettirmezsin.Kızlar bugün duş aldım malum aşağı bölgeyi de jiletle alıyorum baya zamandır zaten ağda yapamıyordum çok acıyordu önceden çok güzel alırdım neyse ama artık karnım büyüdüğünden görmekte zorlanıyorum alınacak duruma gelmesi için bekliyorum her duşta almıyorum batık oluyor yoksa ama 1 hafta önceye göre bile daha zorlandığımı gördüm gerdiremiyorum da yanları ve kanatıyorum ne yapsam kuaföre mi gitsem ki hiç.gitmedim utanıyorum ve kasarsam diye korkuyorum
Ben 2 ay önce kuaföre gittim.Ve dudak kısmını yardı nerdeyse,Bi kanama oldu.Doktor dikiş atacsktı.Hamileyim diye atmadı.Kuaförde sıkıntı oluyor.Bende ne yapacağımı şaşırdımKızlar bugün duş aldım malum aşağı bölgeyi de jiletle alıyorum baya zamandır zaten ağda yapamıyordum çok acıyordu önceden çok güzel alırdım neyse ama artık karnım büyüdüğünden görmekte zorlanıyorum alınacak duruma gelmesi için bekliyorum her duşta almıyorum batık oluyor yoksa ama 1 hafta önceye göre bile daha zorlandığımı gördüm gerdiremiyorum da yanları ve kanatıyorum ne yapsam kuaföre mi gitsem ki hiç.gitmedim utanıyorum ve kasarsam diye korkuyorum
Size çok ısındımAnladim canim... kiz senin eylul annelrinde ne isin var agustosta yaparsin sen dogumu
Bende hic yok. Kiz bebek benimki de.
Ben normalde ağda kullanıyordum ama hamilelikte cesaret edemedim ters bir şey olur yada kasılırım diye bu konu benide düşündürüyor bakalım nasıl olacak lazer en güzeli ama sürekli tedavilerde olduğum içim başlayamadım hiç hep ya hamile kalırsam yarım kalır diyeKızlar bugün duş aldım malum aşağı bölgeyi de jiletle alıyorum baya zamandır zaten ağda yapamıyordum çok acıyordu önceden çok güzel alırdım neyse ama artık karnım büyüdüğünden görmekte zorlanıyorum alınacak duruma gelmesi için bekliyorum her duşta almıyorum batık oluyor yoksa ama 1 hafta önceye göre bile daha zorlandığımı gördüm gerdiremiyorum da yanları ve kanatıyorum ne yapsam kuaföre mi gitsem ki hiç.gitmedim utanıyorum ve kasarsam diye korkuyorum
Canım normalde idrar yaparken hiç bi sıkıntım yok.İdrarda yanma falan oluyomuş heralde öyle olunca bilmiyorum ki bi baktırsam mıCanım idrar yolu enfeksiyonu kasık ağrısı yapabilir onu kontrol ettirmekte fayda var ara ara
Ben bir gün kasık ağrısıyla gittim yanma yoktu ama sıkışınca Ağrı oluyordu daha çok kasıkta o şekilde Baktık çıkmıştıCanım normalde idrar yaparken hiç bi sıkıntım yok.İdrarda yanma falan oluyomuş heralde öyle olunca bilmiyorum ki bi baktırsam mı
Bende dün dışarıda yemek yedim aynısı oldu yemekten mi gebelikten mi anlayamadım sabah yine olduKızlaar mide ekşimesi.başlayan var mı midemde baskı oldu bu akşam ve ağzıma acı su geldi erken değilmi ya daha off yarın detaylıda iyi haberler alırım inşallah
kızlar aranızda benim gibi karnının içi acıyan var mı. 3 gündür devam eden ağrı var. 1 ay önce kadar gene oldu doktor bir şey yok dedi. bebek büyüdükçe ağrı yaparmış. sizin de mi aynı ? ben etrafımda böyle bir acıdan bahsedeni duymadım.
öylede böylede çıkcak sonuçta en güzeli doğurduktan sonra yavrularımızla kucaklaşmak benim için önemli olan bu doğum şekli pekte önemli değilCanım hiç korkma düşüncelerini güzelce dile getir. Bak ne güzel sezeryan istiyorum demişsin, ama normal doğuma çamur atmadan fikrini belirtmişsin :) sonuçta kim neyi istiyorsa saygı duyuyoruz diğer tarafı karalamadan :) hakkımızda hayırlısı olsun bi şekilde doğacaklar ama nasıl
Anladim canim hayirlisi rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallahSize çok ısındımbı de kız kardeşim 41.haftada doğurdu eylüle sarkabilir yani canım
Iyi ki doğmuş kızın mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun insallah. Aynı senin yaşadığını kardeşim de yaşadı son anda sezeryan a alındı. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.Doğum konusunda en büyük tavsiyem kendinizi hicbisyden korkutmayin.
Allah buyuk insana oyle bir guc veriyor ki...
Yeter ki saglik olsun,Allah dermansiz dertler vermesin...
Ve dogum seklinden bin kat daha onemli buyume sekli buna odaklanin❤
Hic aklinizi bulandirmayin.
Kadin olmak guzel,en guzel yanida bu guclu maneviyatla bu guzell mucizelerin en yakin sahidi olmak❤
Bende kizimda hersey normaldi guzelde bi hamilelik gecirmistim ama 40.haftada kızım normal baş gelişken son haftada döndü ve makat gelisliydi artik.Iste sonrasi yasananlar ve mecburi sezeryan.
Sadece kendimi hic korkutmamistim hep dua ettim hayirlisi icin.Demek ki bunda bi hayir varmis demektende kendimi alamadim,sukrettim.
Simdi 4 yasinda persembe gunu dogum gununu kutlayacaz :)
Onlar icin herseye deger❤
Onca animiz var,dogumla ilgili aklima gelen ilk sey yanagima yanagini dayadiklari an❤o yumusacik kokusu❤
Simdi de hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum sadece...
En cok kadin kadini yaralamamali...
Benim de çok oluyo canım gaviscon sürüp kullanıyorum çok iyi geliyo merak etme bişey yoktur.Kızlaar mide ekşimesi.başlayan var mı midemde baskı oldu bu akşam ve ağzıma acı su geldi erken değilmi ya daha off yarın detaylıda iyi haberler alırım inşallah
Ayy aminn İnsallah koklamak öpmek için sabırsızlanıyorumAnladim canim hayirlisi rabbim saglikli bir sekilde kucagimiza almayi nasip eder insallah
Senin ilk bebek miydi canim..ya bende cok istiyorum var ya o gun e bebek e girdim ayyy mis gibi bebek kokuyordu nasil ozlemisim varya kizim 11 yasinda cok uzun zaman oldu bebek koklamayaliAyy aminn İnsallah koklamak öpmek için sabırsızlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?