2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Senin ilk bebek miydi canim..ya bende cok istiyorum var ya o gun e bebek e girdim ayyy mis gibi bebek kokuyordu nasil ozlemisim varya kizim 11 yasinda cok uzun zaman oldu bebek koklamayali
Evet benim ilk olacak inşallah. Ya evet hele o süt kokusu yok mu dünyanın en güzel kokusu. Yeğenim 1 aylık oldu gidince koklamaya doyamıyorum. Yatağın üstünde minicik bedeniyle cirpindigini hayal ediyorum tabi bir de emzirme kısmı var ki oyy kurban olurum yaaaaaaa

Ben bir gün kasık ağrısıyla gittim yanma yoktu ama sıkışınca Ağrı oluyordu daha çok kasıkta o şekilde Baktık çıkmıştı
Bende de ağrı oluyo canım.Saolasın bi baktırıyım bende acaba sağlık ocaklarında bakılıyo mu enfeksiyon var mı yok mu diye

Canım valla bildiğin beni anlatmışsın bende çok korkuyorum hatta dün burda söyledim psikolojik destek dahi almayı düşünüyorum.Ben normal doğumdan korkuyorum, full uyutulup sezeryan olmaktan korkuyorum, epidural ve spinal sezeryanın karışımı olan kombine sezeryan düşünüyorum tabi bundanda korkuyorum ama yapıcak bişeyim yok... ahh ahhh çok dertliyim çok.

Bende de ağrı oluyo canım.Saolasın bi baktırıyım bende acaba sağlık ocaklarında bakılıyo mu enfeksiyon var mı yok mu diye

Ben sağlık ocağında test yaptırdım idrar yolunda enfeksiyon çıktı sonra test sonucunu özeldeki doktoruma götürdüm kasıkların agrıyormu dedi bendede biraz kasık ağrısı vardı ama yanma falan yoktu ilaç vermeden önce idrar kültürü testi yaptırdı ve sonuç olarak ilaç vermeye luzum görmedi kuru kızılcık suyu içiceksin dedi.

Bende öyleyim ama bende belden yapılan iğneden korkuyorum epidural baya rahat sanırım doğum bittikten sonra da ağrın olunca ordan yine ilaç veriyolar anladığım kadarıyla yani biraz karışık bu spinal epidural kafam almıyo iğneden korkuyorım direk bayılıyorum ama kürtajımda tüm uyumuştum bi sıkıntı olmadı rahatdıda o yüzden tümden uyuyayım diyorummm

peki iğneden korkmasaydın genede tamamen uyutulmayımı isterdin ki? Sadece iğne korkusunamı full uyutulanı seçiyorsun?

Tamam canım çok saol.Bakalım bende de çıkıcak mı.Peki kızılcık suyu iyi geldi mi kasık agrında falan azalma oldu mu

Tamam canım çok saol.Bakalım bende de çıkıcak mı.Peki kızılcık suyu iyi geldi mi kasık agrında falan azalma oldu mu

Kızılcığı yeni aldım canım hoşaf yaptım her gün yada bazen 2 günde 1 ortalama bir bardak içiyorum.Anca daha düzene girdi.Doktor aynen şunu dedi idrar yolu enfeksiyonu için özellikle hamilelerde en etkili çözüm kuru kızılcık hoşafı dedi. Kızılcığın faydalarına bir bak kendinde göreceksin canım.

Tamam canım çok saol.Cevap verdiğin için.Bende hiç baktırmadan direk başlıyım kızılcık hoşafına eyer ilaca gerek yoksada ne kadar erken başlarsam o kadar iyi olur

Iyi ki doğmuş kızın mutlu sağlıklı uzun ömrü olsun insallah. Aynı senin yaşadığını kardeşim de yaşadı son anda sezeryan a alındı. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda.

5 gun daha bekledim bide öyle :)
Basını seviyorduk hafif solumda sıkışıp karın derimi bile acitiyordu artik :)
Hatta hic catlamamistim o 5 gunde sol tarafim dayanamamisti artik :)

Amiiiin insallah❤
Tesekkur ederiimm

Maşallah günde ne kadar tüketiyordunuz sütü
En az 2-3 bardak içerdim diş etlerim sorunluydu yemek yerine süt içtiğim olurdu 1 litre içtiğimi bilirim ama kansızlığım yoktu bir de ben pek beslenemiyordm diş etlerim iltahaplanmıştı çiğneyemiyordum bundada öyle olcak diye çok korkuyorum inşaallah olmaz -_-

Amin canım ama ben artık kilosunda değilim bu oğlum o kadar iştahsızki zorla besleniyor ilk 7 ay full doktordaydık midede sorunmu var diye kusuyordu meğer minicik kafasıyla kendi yapıyormuş iştahsızlıktan yemek istmediği için valla bazen nazaramı geldi diyorum topaç gibiydi ama Allah tan tek dileği bu yavrum hayırlı sağlıklı ve iştahlı olsun çok yoruluyorum salonuma halı dayanmıyor hep kusmuk hep yıkamada sıkılsa bile kusuyyo kendini böyle ifade ediyormuş inşaallah bu sağlıklı ve akıllı bebiş olur :))) önemli olan doğduktan sonra yemeleri dualarımız bu yönde olsun 2.5-3 doğsunlar ama yesinler emsinler ya :) ben hep sağdım mesela şırıngayla 7-8 aylık bebeğe süt verdiğimi biliyorum biberon bile turmuyodu ara ara:)

peki iğneden korkmasaydın genede tamamen uyutulmayımı isterdin ki? Sadece iğne korkusunamı full uyutulanı seçiyorsun?
Sıkıntım tam olarak şöyle canım diyelim kan alıyolar vs başka damar yolu kendimi kasmazsam çok rahatım hiç bişey olmuyo ama o an korkup kendimi kasarsam eğer tansiyonum düşüyo sonra nabzım yavaşlıyo geçmişte kalbim yavaşlayıp yoğun bakımda yattığımda oldu malesef bendeki o anki korku ce psikolojiyle alaka iğneden korkmak değilkesinlikle psikolojik bi yardım almam bile gerekli bence ve doğumda korkup bayılırsam yahutda sezeryanda iğne vurulurken ters bi harekt yaparsam diye korkuyorum allah korusun hiç de yaşamadığım için bilmiyorum allah yardımcım olsun ama benimki ileri derecede bi rahatsızlık sanırım kendimide bebiğimide tehlikeye atmakstemiyorum açıkcası sen doğumdan mı korkuyosun canım

Sabahtan akşama kadar iğne yapsınlar, kan alsınlar gıkım çıkmaz öyle bir korkum yok ancak tek korkum doğumhanedeki kapalı alan çünkü kapalı alan korkum var metro, tramvay,asansöŕ gibi şeylere binemiyorum.Doktor bana mesela deseki hadi bakalım 15 dakikada seni bu doğumhaneden çıkarıcam dese güle oynaya girerim oraya.Ama biliyorumki bukadar kısa bir sürede olmıcak ve ben kapalı alandayım diye panik yapıp ağlıcam yada fenalaşıcam... yani canım anlıcan kısaca tek korkum kapalı alan korkusu doğum değil korkum doğumhane

Sezeryan daha kısa sürdüğü için mi sezeryan istiyosun ama doğum haneler o kadar kapalı alanlar değil gerçi ne yalan söyliyim bende kapalı alanda nefes alamam bunu bende çok düşündüm ama kürtaj olduğumda yan tarafımda doğum yapan biri vardı normal bi oda aslında evdekiler gibi sanırım sen ameliyathanelerden korkuyosun sezeryanda oraya geçiliyo ama dediğim gibi o zamanda tümden uyuman lazım uzun sürerse falan riske atmamk için kendini allah yardımcımız olsun paikolojik olan rahatsızlıklar çok kötü hakkımızda hayırlısı canım

Bu arada doktorla konuştun mu bu konuyu o ne diyor canım

Bu arada doktorla konuştun mu bu konuyu o ne diyor canım
Ayda 1 kere felan doktora gidiyorum yarında kontrolum var konuşmayı düşünüyorum ama tamamen uyumak istemediğim kesin bakalım doktor ya cesaret vericek yada beni dahada korkutucak şeyler söylicek.Eski bir vajinismus hastasıyım doktorumda bunu biliyor bu sebeple normal doğum istemiceğıni biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…