2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Bende vajinusmus hastasıydım çok çektim o illetden malesef onun da paikolojik korkusu kalıyor sanırım kaç ayda yendin peki

@Papatya_x trueliving_ kızlar Allah yardımcınız olsun. İnşallah o zaman geldiğinde kolaylıkla yaparsınız doğumlarınızı, önemli olan gözümüzü korkutmamak. Ben de düşünsem korkucam ama hiç düşünmemeye çalışıyorum, tek düşündüğüm bebeğimi kucağıma alıp kokusunu içime çekmek oluyor. O zaman da tüm korkularımı unutuyorum.

günaydın kızlar bugün doktor kontrolüm var ayrıntılı %90 kız demişti umarım değişmez sağlıklı olsun da hareketlerini de az az hissediyrum gün içinde işte anlamıyorum akşam eve gidince uzanınca hafif hissediyorum bugün 20+4 oldum şuana kadar 5 kilo aldım bugün kızacak doktor dikkat et diye ama tutamıyorum kendimi yiyorum 74 kiloyum boy 1,65 kurtarıyorum biraz ama yine de fazlayım

Feramat kullanıyordum doktor gyno ferro sanol verdi bu hapı yıllar öncede kullanmıştım ozamanda aynı etkiyi yapmıştı. Midem fena oldu kahvaltı yapamadım doğru düzgün

Dertl etme çok almamışsın 5 kilo normal.

Feramat kullanıyordum doktor gyno ferro sanol verdi bu hapı yıllar öncede kullanmıştım ozamanda aynı etkiyi yapmıştı. Midem fena oldu kahvaltı yapamadım doğru düzgün
Hay allah niye değiştirdi ki. Ben aynı kan hapına devam ediyorum. Kahvaltıdan 2 saat sonra içmeyi dene midesi kötü olanlar öyle yapıyormuş

Nefes cok guzel bir isim ama malum diziden dolayi cok kiside duyacaz gibi. Bana en yakin Masal geldi aralarinda. Saglikla gelsin minik
Cok sagol canim... aslinda cok arayis icinde degilim cunku kizimda da 9 ay boyunca isim aradik aradik sonra esim birden Kumsal olsun dedi bizde kattik. O yuzden beklemedeyim acikcasi ummadik bir isim bulabiliriz diye

Ne yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.

Suyum tamamen bittiği için enfeksiyon oldu ve geçen çarşamba acil sezaryen olmak zorunda kaldım. Çok küçüktü malesef, 1-2 hafta daha dayanabilseydik böyle olmayacaktı. Bendeki enfeksiyonu düşürmek için üç gün daha hastanede kaldık. Birkaç gün oldu eve geleli.

Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdilik hoşçakalın.

canım çok geçmiş olsun Allah sabır versin umarım kalan süreci eşinle, ailenle ve sevdiklerinle birlikte en güzel şekilde atlatırsın. çok düşünmemeye çalış. kafanı dağıtacak şeyler yap, şartlar el veriyorsa kısa bir tatile çıkın hatta. umarım psikolojik olarak sağlıklı bir şekilde atlatırsın.

Canim cok uzuldum rabbim en kisa zamanda toparlanmani nasip eder insallah kendine cok cok iyi bak derdimizden buyuk Rabbimiz var dualarim hep seninleeee

canım cok fazla üzülme olur mu ne gelirse rabbimden
inşallah Allah nasip etsin de sende tekrar sahip ol minicik bi yavruya

-Pinkberry- canım ne yazayım bilemiyorum. Allah dayanma gücü versin. Sonsuza kadar değil cennete kadar ayırdı Rabbim sizi. Çok üzgünüm inşirah salsın yüce Allah gönlüne.

Canim cok kucuk bi alan degil.Hatta ferah.Ama tabii ki bilinmezligin,kendini bilmenin stresi ayri.
Ama ben suan keske ilki gb hicbisy bilmesem diyorum :)
Ama sandigin gb dar bi alan degil,seninle surekli konusuyorlar fln,bebisin cikisi yazdigin sureden kisa suruyor mesela.Onu gorup agliyorsun :)
Bende spinal olmustum igne zaten bazi eli agir insanlarin kan almasindan bile daha hafif canim.Hatta telefonumu ucak moduna alip fotograf icin hemsirelerden birine vermistim :)

Ama bu yazdiklarinin farkinda olup doktorunlada konusursan gercekten ona da yardimci olmus olursun,kendinede.❤
Firsatin olursa gorursun ameliyathaneyide belki icin rahatlar.

Neden degistirdin?
Bende hep kansizlikla ugrasmis biri olarak feramat iyi digerlerine gore diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…