2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
-Pinkberry- Allah gönlüne ferahlık versin,yardımcın olsun...Kendini iyilestirecek bi sensin yine...Umarım cabuk atlatırsın.Cok gecmis olsun.Cok uzuldum...

Çok üzüldüm,allah sabır versin.. inşallah en kısa sürede toparlanır bu süreci en az hasarla atlatırsın..

canım ben hep kuaföre gidiyorum. en başında doktoruma da danışmıştım. "öyle bir ağda sir yaparken kasılmayla bebeğe birşey olacak olsa ohhoo yandık vallahi" demişti bana. şimdiye kadar da bir sorun yaşamadım. çok rahat ediyorum ama yine de sen bilirsin tabi.

abimin eşi 3 yıl önce normal doğumda epidural yaptırmıştı. anlattığı kadarıyla hiç korkulacak birşey değilmiş. hissetmiyorsun bile dedi. ama dediğin gibi sabit durmak gerekiyor. kendine güvenemiyorsan doktorunla görüş tabiki ama daha erken bence bunları kendine stres yapman için :) kendini de bebeğini de şimdiden germe bunları düşünüp :) illa ki bir şekilde doğuracaksın içini ferah tut sen.

ne diyeceğimi bilemedim. eşine de sana da allah sabır versin canım.

Hay allah niye değiştirdi ki. Ben aynı kan hapına devam ediyorum. Kahvaltıdan 2 saat sonra içmeyi dene midesi kötü olanlar öyle yapıyormuş
Artık öyle yapıcam yemekten sonra içmeyi düşünüyorum. Doktor değişti hapta değişti benim :)

Of of ne desek nafile senin için ama dualarımda olucaksın en kısa sürede atlatır bu durumu, sağlıklı bir gebeliğe kavuşursun. Rabbim yardımcın olsun dikkat et kendine

Canım ne desem bilemiyorum Rabbim inşallah bugünleri unutturacak bir evlat nasip etsin tekrar sana. Sana da eşine de sabırlar diliyorum umarım en kısa zamanda toparlanırsın kaderin önüne geçemiyoruz malesef dualarımda olacaksın arkadaşım

Canım kelimeler yetersiz kaldı şuan. Bir an önce toparlanmanız dileğiyle, allah yardımcınız olsun

Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Bebeğim genel hatlarıyla iyi olmakla birlikte, kalbinde 1 mm lik bir delik görüldü doktor bunun renkli bakmadan kaynaklanan dalgalanmalardan da görülebileceğini belki birşey olmadığını olsa bile kötü etki etmeyeceğini çok çok küçük olduğunu ve büyük ihtimal kapanacağını söyledi. Ama tüp bebek olması 10 yıl beklenmiş bir bebek olmasından dolayı çocuk kardiyoloğunda eko çektirmenmizi söyledi. Bir de ense kalınlığı sınırda çıktı. Oysa 12. haftada 1 küsürdür gayet iyiydi doktor değiştirdim o da çok detaylı baktı bir sorun görmedi illa birşey var demiyorum diğer bulgular normal ama nifty önerebilirim dedi. Bebeğin duruş pozisyonunda da ölçüm öyle çıkmış olabilir dedi. 2 doktor varmış bu alanda eko çeken iyi dedikleri birine haftaya çarşambaya aldık yurtdışındaymış. Ense kalınlığı içinde kendi doktoruma gidip tekrar baktırıcaz ama nifty düşünmüyoruz.

Onun harici herşeyi iyiydi 400 gr 24 cm olmuş doktor iyi dedi. Rahim ağzı boyu, suyu, kan akışı, kemik yapısı falan gayet iyi kalbin diğer fonksiyonlar damarları gayet iyi inşallah ekoda birşey görülmez. Dua edin kızlar ileride açılma olmasından korkuyorum

canım benim de sağlık ocağında yapılan tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama doktorum onlar çok sağlıklı olmuyor koku yanma ağrı varsa kültür yapalım dedi. ama yok ben de öyle şeyler. eğer zararı yoksa madem ben de içeyim kuru kızılcık suyu neymiş nasıl içiliyormuş

Cnm insallah bir sorun cikmaz zaten depik dahi olsa zamanla kapaniyormus bir sıkınti olmaz yani rabbim hepimizin evladini korusun dua edicem senin icin de

Allah sabır versin eşine ve sana .. inşallah kısa zamanda toparlarsın kendiniz..

-Pinkberry- Allah sana ve eşine sabır versin. Ne denir ki bu durumda. Güçlü olmaya çalış canım. Umarım en kısa sürede atlatırsın bu durumu. Allah bir yerden kapadıysa bir yerden mutlaka acar. Bir an evvel o açık kapıyı bulman dileğiyle...

Korkma canım bir sey olmaz sen gerekli tetkiklerini yaptır ama sonuç güzel gelecek yüreğini ferah tut. Bir de açılma olmasından korkuyorum diye yazmissin bunu onceden de yazmıştın yapma kötüyü çağırma korktugunla sinanirsin unutma ben bunu hep yaşadım simdi de yaşıyorum dualarim seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…