- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.881
Çok üzüldüm,allah sabır versin.. inşallah en kısa sürede toparlanır bu süreci en az hasarla atlatırsın..Ne yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Suyum tamamen bittiği için enfeksiyon oldu ve geçen çarşamba acil sezaryen olmak zorunda kaldım. Çok küçüktü malesef, 1-2 hafta daha dayanabilseydik böyle olmayacaktı. Bendeki enfeksiyonu düşürmek için üç gün daha hastanede kaldık. Birkaç gün oldu eve geleli.
Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdilik hoşçakalın.
Kızlar bugün duş aldım malum aşağı bölgeyi de jiletle alıyorum baya zamandır zaten ağda yapamıyordum çok acıyordu önceden çok güzel alırdım neyse ama artık karnım büyüdüğünden görmekte zorlanıyorum alınacak duruma gelmesi için bekliyorum her duşta almıyorum batık oluyor yoksa ama 1 hafta önceye göre bile daha zorlandığımı gördüm gerdiremiyorum da yanları ve kanatıyorum ne yapsam kuaföre mi gitsem ki hiç.gitmedim utanıyorum ve kasarsam diye korkuyorum
Sıkıntım tam olarak şöyle canım diyelim kan alıyolar vs başka damar yolu kendimi kasmazsam çok rahatım hiç bişey olmuyo ama o an korkup kendimi kasarsam eğer tansiyonum düşüyo sonra nabzım yavaşlıyo geçmişte kalbim yavaşlayıp yoğun bakımda yattığımda oldu malesef bendeki o anki korku ce psikolojiyle alaka iğneden korkmak değilkesinlikle psikolojik bi yardım almam bile gerekli bence ve doğumda korkup bayılırsam yahutda sezeryanda iğne vurulurken ters bi harekt yaparsam diye korkuyorum allah korusun hiç de yaşamadığım için bilmiyorum allah yardımcım olsun ama benimki ileri derecede bi rahatsızlık sanırım kendimide bebiğimide tehlikeye atmakstemiyorum açıkcası sen doğumdan mı korkuyosun canım
Ne yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Suyum tamamen bittiği için enfeksiyon oldu ve geçen çarşamba acil sezaryen olmak zorunda kaldım. Çok küçüktü malesef, 1-2 hafta daha dayanabilseydik böyle olmayacaktı. Bendeki enfeksiyonu düşürmek için üç gün daha hastanede kaldık. Birkaç gün oldu eve geleli.
Artık öyle yapıcam yemekten sonra içmeyi düşünüyorum. Doktor değişti hapta değişti benim :)Hay allah niye değiştirdi ki. Ben aynı kan hapına devam ediyorum. Kahvaltıdan 2 saat sonra içmeyi dene midesi kötü olanlar öyle yapıyormuş
Of of ne desek nafile senin için ama dualarımda olucaksın en kısa sürede atlatır bu durumu, sağlıklı bir gebeliğe kavuşursun. Rabbim yardımcın olsun dikkat et kendineNe yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Doktor gyno ferro sanol daha iyi dedi bende daha önce kullandım midemi kötü yaptı diyemedim. Feramat iyiydi yaNeden degistirdin?
Bende hep kansizlikla ugrasmis biri olarak feramat iyi digerlerine gore diye dusunuyorum.
Ne yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Canım kelimeler yetersiz kaldı şuan. Bir an önce toparlanmanız dileğiyle, allah yardımcınız olsunNe yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
canım benim de sağlık ocağında yapılan tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama doktorum onlar çok sağlıklı olmuyor koku yanma ağrı varsa kültür yapalım dedi. ama yok ben de öyle şeyler. eğer zararı yoksa madem ben de içeyim kuru kızılcık suyu neymiş nasıl içiliyormuşBen sağlık ocağında test yaptırdım idrar yolunda enfeksiyon çıktı sonra test sonucunu özeldeki doktoruma götürdüm kasıkların agrıyormu dedi bendede biraz kasık ağrısı vardı ama yanma falan yoktu ilaç vermeden önce idrar kültürü testi yaptırdı ve sonuç olarak ilaç vermeye luzum görmedi kuru kızılcık suyu içiceksin dedi.
Cnm insallah bir sorun cikmaz zaten depik dahi olsa zamanla kapaniyormus bir sıkınti olmaz yani rabbim hepimizin evladini korusun dua edicem senin icin deKızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Bebeğim genel hatlarıyla iyi olmakla birlikte, kalbinde 1 mm lik bir delik görüldü doktor bunun renkli bakmadan kaynaklanan dalgalanmalardan da görülebileceğini belki birşey olmadığını olsa bile kötü etki etmeyeceğini çok çok küçük olduğunu ve büyük ihtimal kapanacağını söyledi. Ama tüp bebek olması 10 yıl beklenmiş bir bebek olmasından dolayı çocuk kardiyoloğunda eko çektirmenmizi söyledi. Bir de ense kalınlığı sınırda çıktı. Oysa 12. haftada 1 küsürdür gayet iyiydi doktor değiştirdim o da çok detaylı baktı bir sorun görmedi illa birşey var demiyorum diğer bulgular normal ama nifty önerebilirim dedi. Bebeğin duruş pozisyonunda da ölçüm öyle çıkmış olabilir dedi. 2 doktor varmış bu alanda eko çeken iyi dedikleri birine haftaya çarşambaya aldık yurtdışındaymış. Ense kalınlığı içinde kendi doktoruma gidip tekrar baktırıcaz ama nifty düşünmüyoruz.
Onun harici herşeyi iyiydi 400 gr 24 cm olmuş doktor iyi dedi. Rahim ağzı boyu, suyu, kan akışı, kemik yapısı falan gayet iyi kalbin diğer fonksiyonlar damarları gayet iyi inşallah ekoda birşey görülmez. Dua edin kızlar ileride açılma olmasından korkuyorum
Allah sabır versin eşine ve sana .. inşallah kısa zamanda toparlarsın kendiniz..Ne yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Insallah canim dualarimdasin haberdar et bizi çıkıncaKızlar günaydın.
Bugün ayrıntılımız var, inşallah herşey yolunda çıkar, dua edin lütfen bana
Korkma canım bir sey olmaz sen gerekli tetkiklerini yaptır ama sonuç güzel gelecek yüreğini ferah tut. Bir de açılma olmasından korkuyorum diye yazmissin bunu onceden de yazmıştın yapma kötüyü çağırma korktugunla sinanirsin unutma ben bunu hep yaşadım simdi de yaşıyorum dualarim seninleKızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Bebeğim genel hatlarıyla iyi olmakla birlikte, kalbinde 1 mm lik bir delik görüldü doktor bunun renkli bakmadan kaynaklanan dalgalanmalardan da görülebileceğini belki birşey olmadığını olsa bile kötü etki etmeyeceğini çok çok küçük olduğunu ve büyük ihtimal kapanacağını söyledi. Ama tüp bebek olması 10 yıl beklenmiş bir bebek olmasından dolayı çocuk kardiyoloğunda eko çektirmenmizi söyledi. Bir de ense kalınlığı sınırda çıktı. Oysa 12. haftada 1 küsürdür gayet iyiydi doktor değiştirdim o da çok detaylı baktı bir sorun görmedi illa birşey var demiyorum diğer bulgular normal ama nifty önerebilirim dedi. Bebeğin duruş pozisyonunda da ölçüm öyle çıkmış olabilir dedi. 2 doktor varmış bu alanda eko çeken iyi dedikleri birine haftaya çarşambaya aldık yurtdışındaymış. Ense kalınlığı içinde kendi doktoruma gidip tekrar baktırıcaz ama nifty düşünmüyoruz.
Onun harici herşeyi iyiydi 400 gr 24 cm olmuş doktor iyi dedi. Rahim ağzı boyu, suyu, kan akışı, kemik yapısı falan gayet iyi kalbin diğer fonksiyonlar damarları gayet iyi inşallah ekoda birşey görülmez. Dua edin kızlar ileride açılma olmasından korkuyorum
12. haftadan sonra bıraktımGünaydın kızlar progestan kullanan arkadaşlar doktorunuz bıraktırdı mı devam mı ediyorsunuz ?
Anladım canım bana da bugun bıraktırdı..12. haftadan sonra bıraktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?