- 31 Aralık 2017
- 12.133
- 32.162
- 548
- 37
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #22.901
kalbini ferah tut hic birsey cikmayacakKızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Bebeğim genel hatlarıyla iyi olmakla birlikte, kalbinde 1 mm lik bir delik görüldü doktor bunun renkli bakmadan kaynaklanan dalgalanmalardan da görülebileceğini belki birşey olmadığını olsa bile kötü etki etmeyeceğini çok çok küçük olduğunu ve büyük ihtimal kapanacağını söyledi. Ama tüp bebek olması 10 yıl beklenmiş bir bebek olmasından dolayı çocuk kardiyoloğunda eko çektirmenmizi söyledi. Bir de ense kalınlığı sınırda çıktı. Oysa 12. haftada 1 küsürdür gayet iyiydi doktor değiştirdim o da çok detaylı baktı bir sorun görmedi illa birşey var demiyorum diğer bulgular normal ama nifty önerebilirim dedi. Bebeğin duruş pozisyonunda da ölçüm öyle çıkmış olabilir dedi. 2 doktor varmış bu alanda eko çeken iyi dedikleri birine haftaya çarşambaya aldık yurtdışındaymış. Ense kalınlığı içinde kendi doktoruma gidip tekrar baktırıcaz ama nifty düşünmüyoruz.
Onun harici herşeyi iyiydi 400 gr 24 cm olmuş doktor iyi dedi. Rahim ağzı boyu, suyu, kan akışı, kemik yapısı falan gayet iyi kalbin diğer fonksiyonlar damarları gayet iyi inşallah ekoda birşey görülmez. Dua edin kızlar ileride açılma olmasından korkuyorum
bir an once sagligina kavus insallah canim.Allah sabir versin .allah yardimcin olsnNe yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Suyum tamamen bittiği için enfeksiyon oldu ve geçen çarşamba acil sezaryen olmak zorunda kaldım. Çok küçüktü malesef, 1-2 hafta daha dayanabilseydik böyle olmayacaktı. Bendeki enfeksiyonu düşürmek için üç gün daha hastanede kaldık. Birkaç gün oldu eve geleli.
Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdilik hoşçakalın.
Bende vajinusmus hastasıydım çok çektim o illetden malesef onun da paikolojik korkusu kalıyor sanırım kaç ayda yendin peki
canım benim de sağlık ocağında yapılan tahlillerde idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama doktorum onlar çok sağlıklı olmuyor koku yanma ağrı varsa kültür yapalım dedi. ama yok ben de öyle şeyler. eğer zararı yoksa madem ben de içeyim kuru kızılcık suyu neymiş nasıl içiliyormuş
Hiç kafana takma canım. Bizim detaylı çekilemden önce doktor uyardı,bu haftalarda kalpte çok küçük delikler görülebilir sakın stres yapma dedi. Doğuma kadar kapanıyormuş onlar herhangibir hayati tehlike yaratan şeyler değil dedi. Nifty yaptır için rahat etsin öyle mi böyle mi düşünmezsin en azından. Sağlıkla doğsun bebeğin.Kızlar ayrıntılı ultrasondan geldim. Bebeğim genel hatlarıyla iyi olmakla birlikte, kalbinde 1 mm lik bir delik görüldü doktor bunun renkli bakmadan kaynaklanan dalgalanmalardan da görülebileceğini belki birşey olmadığını olsa bile kötü etki etmeyeceğini çok çok küçük olduğunu ve büyük ihtimal kapanacağını söyledi. Ama tüp bebek olması 10 yıl beklenmiş bir bebek olmasından dolayı çocuk kardiyoloğunda eko çektirmenmizi söyledi. Bir de ense kalınlığı sınırda çıktı. Oysa 12. haftada 1 küsürdür gayet iyiydi doktor değiştirdim o da çok detaylı baktı bir sorun görmedi illa birşey var demiyorum diğer bulgular normal ama nifty önerebilirim dedi. Bebeğin duruş pozisyonunda da ölçüm öyle çıkmış olabilir dedi. 2 doktor varmış bu alanda eko çeken iyi dedikleri birine haftaya çarşambaya aldık yurtdışındaymış. Ense kalınlığı içinde kendi doktoruma gidip tekrar baktırıcaz ama nifty düşünmüyoruz.
Onun harici herşeyi iyiydi 400 gr 24 cm olmuş doktor iyi dedi. Rahim ağzı boyu, suyu, kan akışı, kemik yapısı falan gayet iyi kalbin diğer fonksiyonlar damarları gayet iyi inşallah ekoda birşey görülmez. Dua edin kızlar ileride açılma olmasından korkuyorum
Ne yazsam bilemiyorum. Üyeliği dondurmak için girdim aslında. Bildirimlere bile bakamadım. Yazdıklarınızı okumaya hazır değilim henüz. Ama iyi dilekleriniz ve mesajlarınız için teşekkürler.
Suyum tamamen bittiği için enfeksiyon oldu ve geçen çarşamba acil sezaryen olmak zorunda kaldım. Çok küçüktü malesef, 1-2 hafta daha dayanabilseydik böyle olmayacaktı. Bendeki enfeksiyonu düşürmek için üç gün daha hastanede kaldık. Birkaç gün oldu eve geleli.
Umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız. Şimdilik hoşçakalın.
Hiç kafana takma canım. Bizim detaylı çekilemden önce doktor uyardı,bu haftalarda kalpte çok küçük delikler görülebilir sakın stres yapma dedi. Doğuma kadar kapanıyormuş onlar herhangibir hayati tehlike yaratan şeyler değil dedi. Nifty yaptır için rahat etsin öyle mi böyle mi düşünmezsin en azından. Sağlıkla doğsun bebeğin.
kalbini ferah tut hic birsey cikmayacak
Korkma canım bir sey olmaz sen gerekli tetkiklerini yaptır ama sonuç güzel gelecek yüreğini ferah tut. Bir de açılma olmasından korkuyorum diye yazmissin bunu onceden de yazmıştın yapma kötüyü çağırma korktugunla sinanirsin unutma ben bunu hep yaşadım simdi de yaşıyorum dualarim seninle
Evet tatlim diger hocadan ziyadesiyle memnunum.. dun ayrintiliya girdik hersey yolundaydi 19+1 de 296 gr olmus haftasiyla uyumlu organlar yerinde ve islevleri simdilik yapiyor gorunuyor.. ancak tsh degerlerim yukseldi yinehııı o madde kötü olmuş canım ben atlamışım orayı. senin şuan gittiğin doktor da çok iyi ama, hastaneyi ayarlayabilirsen devam edebilirsin. biz de iyiyiz şükür, kızım 20 cm 295 gr ı en son geçen hafta :) pazartesi günü de detaylı ultrasonum var bakalım. sen girdin mi detaylıya?
geçmiş olsun canım hiç bir sıkıntı çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut.Sağol canım zaten büyük ihtimal belli aralıklarla eko için çağırırlar takip etmek için detaylıyı çeken de zaten açılma olması konusunda çok endişe etmememizi söyledi her ihtimali değerlendirmek lazım kıymetli bebek çünkü başka gözlerinde görmesinde yarar var dedi. Haftaya çarşambaya aldık ekoyu çünkü doktor yurtdışındaymış doğru söylüyorsun bazen çok pimpirikli oluyorum mesela sabaha karşı uyandım ben kaç gündür bebeği hissetmiyorum detaylıda bir şey çıkacak diye ağladım bazen geliyorlar bana ama değiştirebileceğim şeyler değil sonuçta hamileliğimi zehir etmek de istemiyorum kendime
oh hadi gözün aydın. ama tiroit öyle haklısın yan etkileri var maalesef. kime gittin detaylıya?Evet tatlim diger hocadan ziyadesiyle memnunum.. dun ayrintiliya girdik hersey yolundaydi 19+1 de 296 gr olmus haftasiyla uyumlu organlar yerinde ve islevleri simdilik yapiyor gorunuyor.. ancak tsh degerlerim yukseldi yine2 adim atinca tiss tiss kaliyorum sinirlilik alinganlik tavan hic sorma evde patlamaya hazir bir bomba misali dolaniyorum
Kan uyusmazliklarimin hepsini dogum sonrasi raporla alip hastanede yaptirdim.. kendinizde depodan getirtip yaptirabiliyorsunuz ama ne luzum var epey pahali logam aşılari..Kızlar kan uyuşmazlığı ignesini nerde yaptirdiniz yaptıran varsa ne kadar fiyati bilgisi olan var mı
Bence yüreğini ferah tutmakta fayda var benim arkadaşıma kesin down dediler düşün ki nasıl bir hamilelik yaşadı ama çok şükür allah'a sapasağlam oğlu 2 yaşına geldi bile. Ben dahanonce tüp tedavisi gördüm bebeğim çok küçük beni bıraktı bu sefer allahım kendiliğinden verdi bize tek bir ilaç kullanmadan. Aslında hep biliyoruz hepimiz de başımıza gelmeden anlamıyoruz herşey kader kısmet nasip biz insanoğlu işte öyle kafaya taka taka ki ben pimpiriklinin önde gideniyim kendimize güzel günleri zehir ediyoruz. Mümkün olduğunca düşünme bak yeni doktor o kadar ayrıntıcı kesin bisiler görüp söylerdi. Içine sinmez rahat edemezsen nifty yaptır ben direkt nifty yaptırdım 2 li felan yaptırmadım evet biraz pahalı ama başka şeylerden kısıp buna ayırmak bana doğru gelmişti şimdi sen rahat edemezsen daha büyük sıkıntı olacak kendi yüreğinde hangisi daha ferahlık veriyor onu düşünüp karar ver canım. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruzSağol canım zaten büyük ihtimal belli aralıklarla eko için çağırırlar takip etmek için detaylıyı çeken de zaten açılma olması konusunda çok endişe etmememizi söyledi her ihtimali değerlendirmek lazım kıymetli bebek çünkü başka gözlerinde görmesinde yarar var dedi. Haftaya çarşambaya aldık ekoyu çünkü doktor yurtdışındaymış doğru söylüyorsun bazen çok pimpirikli oluyorum mesela sabaha karşı uyandım ben kaç gündür bebeği hissetmiyorum detaylıda bir şey çıkacak diye ağladım bazen geliyorlar bana ama değiştirebileceğim şeyler değil sonuçta hamileliğimi zehir etmek de istemiyorum kendime
Denge de yaptiriyorum canim tolunay hanim'a.. bizim hocanin orayla anlasmasi oldugu icin indirim yapiyorlar. Gitmesende olur ben herseyini gordum saglikli ama icimiz rahat etsin diyorsan git demisti.. perinatalogluk bir durum yok demisti.oh hadi gözün aydın. ama tiroit öyle haklısın yan etkileri var maalesef. kime gittin detaylıya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?