2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kalbini ferah tut hic birsey cikmayacak

1 haftadır cok fena gribim..Boğaz ağrısı baş ağrısı burun tıkanıklığı öksürük bir türlü geçmedi bugun doktorum pastil verdi kullanılabiliyor demi kızlar..alttan muayene etti birde mantar çıktı moralim bozuldu 3 günde bir iki kullanımlık fitil verdi gyno lomexın diye kullanıp mantarı biten var mı aranızda ..

bir an once sagligina kavus insallah canim.Allah sabir versin .allah yardimcin olsn

Bugün detaylı ultrason için randevum vardı 15.30 a 11 de beni arıyor hastane doktorumuz bugün hastanede olmayacak diye. Çok sinir oldum zaten 3 hafta önceden bir çok hastanenin randevusu dolu.
Kaç tane hastane aradım 3n son bir hastane aradan randevu verdi yarına. ..
Sinirden patlamaya hazır bomba gibiyim.

Hayırlı günler eylül anneleri bugün kızımla ilk tuvalet eğitimi günüm çok şükür korktuğum kadar zor olmadı ilk olanı 5 dk içinde küçük tuvaletimizi yaptık güle oynaya inşaAllah hep böyle devam eder :)

Bende vajinusmus hastasıydım çok çektim o illetden malesef onun da paikolojik korkusu kalıyor sanırım kaç ayda yendin peki

1 yılda yendim canım evet kesinlikle bu kapalı alan korkum vajinismustan kaynaklı çünkü biliyirsun kendine güvenin sönüyor bu hastalıkta.Tam vajinismusu yendim o ay hamile kaldım hiç kendimi hazırlama fırsatım olmadı.

Kiraza benziyor aynı canım , hoşafını yaptım içiyorum hergün yada 2 günde 1 bardak.Araştırabilirsin zarar vericek bişey değil bildiğin hoşaf.

Hiç kafana takma canım. Bizim detaylı çekilemden önce doktor uyardı,bu haftalarda kalpte çok küçük delikler görülebilir sakın stres yapma dedi. Doğuma kadar kapanıyormuş onlar herhangibir hayati tehlike yaratan şeyler değil dedi. Nifty yaptır için rahat etsin öyle mi böyle mi düşünmezsin en azından. Sağlıkla doğsun bebeğin.

Rabbim sabır versin yar ve yardımcınız olsun inşallah.
Ne denir ki başka bilemedim.

Evet öyleymiş canım çok takmıyorum bende eşimin işyerinden arkadaşının çocuğunda da varmış 6 yaşına kadar kapanır demiş doktor gayet sağlığı da iyiymiş gayet kıpır kıpır hareketli yerinde durmuyor demiş 2 yaşında falan 6 ayda bir kontrole gidiyorlarmış onun daha ileriki aylarda farkedilmiş sizin daha erke farkedilmiş kapanabilir doğuma kadar demiş doktorda zaten çok önemli değil ama eko çektirin emin olalım dedi yani.

Nifty test Acıbademe sormuştuk ikili test zamanı 4.000 dediler burada canım ya ben Bursa'da 2.000 tl imiş ama dedim yerden yere değişiyor dedi ikiside Acıbadem ama çok fark var ayrıca ikili test yapılırken doktorum baktı 1 küsür sorun yok dedi değiştirdiğim kadın doktorda baya baya inceledi hatta detaylı bakan doktor 20 dk ancak bakmıştır benim bu doktorum yarım saatten fazla inceledi çok güzel hatta aynısını yapacak detayı da ama bizim onlar gibi rapor yazma çok küçük şeyleri görme yetkimiz yok dedi ense kalınlığı sınırda olsa söylerdi ki çok dobra bir kadın ikili test pupp değerim düşükmüş mesela erken doğum düşüğe delalet olabilir demişti ilk doktor hiç dememişti detaylarla ilgilenen bir doktor ama ekoyu çektirelim doktoruma yine gidicem ölçsün detaylıda kafasını arkaya doğru götürmüş ondan da öyle çıkmış olabilir dedi

Sağol canım zaten büyük ihtimal belli aralıklarla eko için çağırırlar takip etmek için detaylıyı çeken de zaten açılma olması konusunda çok endişe etmememizi söyledi her ihtimali değerlendirmek lazım kıymetli bebek çünkü başka gözlerinde görmesinde yarar var dedi. Haftaya çarşambaya aldık ekoyu çünkü doktor yurtdışındaymış doğru söylüyorsun bazen çok pimpirikli oluyorum mesela sabaha karşı uyandım ben kaç gündür bebeği hissetmiyorum detaylıda bir şey çıkacak diye ağladım bazen geliyorlar bana ama değiştirebileceğim şeyler değil sonuçta hamileliğimi zehir etmek de istemiyorum kendime

Evet tatlim diger hocadan ziyadesiyle memnunum.. dun ayrintiliya girdik hersey yolundaydi 19+1 de 296 gr olmus haftasiyla uyumlu organlar yerinde ve islevleri simdilik yapiyor gorunuyor.. ancak tsh degerlerim yukseldi yine 2 adim atinca tiss tiss kaliyorum sinirlilik alinganlik tavan hic sorma evde patlamaya hazir bir bomba misali dolaniyorum

geçmiş olsun canım hiç bir sıkıntı çıkmaz inşallah gönlünü ferah tut.

oh hadi gözün aydın. ama tiroit öyle haklısın yan etkileri var maalesef. kime gittin detaylıya?

Bence yüreğini ferah tutmakta fayda var benim arkadaşıma kesin down dediler düşün ki nasıl bir hamilelik yaşadı ama çok şükür allah'a sapasağlam oğlu 2 yaşına geldi bile. Ben dahanonce tüp tedavisi gördüm bebeğim çok küçük beni bıraktı bu sefer allahım kendiliğinden verdi bize tek bir ilaç kullanmadan. Aslında hep biliyoruz hepimiz de başımıza gelmeden anlamıyoruz herşey kader kısmet nasip biz insanoğlu işte öyle kafaya taka taka ki ben pimpiriklinin önde gideniyim kendimize güzel günleri zehir ediyoruz. Mümkün olduğunca düşünme bak yeni doktor o kadar ayrıntıcı kesin bisiler görüp söylerdi. Içine sinmez rahat edemezsen nifty yaptır ben direkt nifty yaptırdım 2 li felan yaptırmadım evet biraz pahalı ama başka şeylerden kısıp buna ayırmak bana doğru gelmişti şimdi sen rahat edemezsen daha büyük sıkıntı olacak kendi yüreğinde hangisi daha ferahlık veriyor onu düşünüp karar ver canım. Inşallah hepimiz sağlıkla kavuşuruz
-Pinkberry- okumasan da yazdıklarımı ben sana yazmadan duramicam. Daha önce bebeğini kaybetmiş bi kadınım ben de. Keşke bu acılar olmasaydı keşke hicbir annenin tek damla gözyaşı akmasaydi çok isterdim. O yollardan geçmiş biri olarak diyorum ki gerçekten allah büyük hiç ummadığın bir anda hayırlı bir evlatla mutluluk denizine sürüklesin seni inşallah.

oh hadi gözün aydın. ama tiroit öyle haklısın yan etkileri var maalesef. kime gittin detaylıya?
Denge de yaptiriyorum canim tolunay hanim'a.. bizim hocanin orayla anlasmasi oldugu icin indirim yapiyorlar. Gitmesende olur ben herseyini gordum saglikli ama icimiz rahat etsin diyorsan git demisti.. perinatalogluk bir durum yok demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…