- 21 Ocak 2018
- 397
- 551
- 18
- 41
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.241
Geçmiş olsun canım ben de Kızılcık kompostosu ictim hep bol su iç stres yapma iki günde bir şey olmazKızlar ben acilde idrar testi yaptırdım lökosit sayısı 100 çıkmış doktorda yok haftasonu nasıl geçer bu keseyi delebiliyormuş enfeksiyon çok korkuyorum 10 gün önce 25 çıkmıştı bir içimlik toz kullandım monurol geçmişti yine olmuş
Gidemedim doktora bugün ve yarın çalışmıyor devlettede alttan baktıkları için acil bölümde kasılıyorum gittikçe artarsa mecbur gidicem kasılmlar oluyodu zaten ama malesef çoğaldı kendini kasıp bırakıyo sürekli çok fazla enfeksiyon geçiren biri olduğum için keseyle alakalı bi sorun yoktur diye dua ediyorum sadece bide üstüne ağrı olunca en azından ağrılarım azaldı şimdilik pazartesi gidicem korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur bu enfeksiyon beni delirticek artıkCanım iyi misin inş önemli birşey yoktur magnezyum eksikliğide bahsettiğin şikayetleri yapıyormuş akıntı bu dönemde artık gösterirmiş dün bir doktorun videosunda duydum
seni tebrik ediyorum canım en doğrusu böyle yetiştirmek. Kayınvalidem eşime suyunu bile getirmiş şimdi çay demliyorum aşkım çay getirsene diyorum tamam içmiyorum ben ozaman diyor kavga ediyoruz. Bazı anneler oğluna iş yaptırınca kız gibi yetiştiriyorsun diyorlar ama öyle değil ileride eşine annesine yardım ediyor böyle yetişen erkeklerAhahaa ay çok iyiymiskaçarsa kocaya görürsün o zaman ben eşime bütün işleri oğluma yaptıracam kizim olursa sadece kızıma yüklenip oğlumu kadınlari ezen hizmetçi gibi gören erkekler gibi yetiştirmiycem dedim bu konuda çok hassasım. Tabi eşim Allah'a şükür merhametli insan hep yardim eder bana ama etmeyenleri gordukce sinir oluyorum. erkek kardeşimi de ben yetistirdim sayılır şimdi bulasik bile yıkıyor anneme. Aman oğlum yorulmasn aman şöyle olmasn aman böyle olmasn erkektir herşeyi yapar diyen annelerden olmayı nasip etmesin rabbim
Maşallah canım gülmüş resmen :) ayy bende böyle net birşey istiyorum ya çok güzel olmuş resmi :)Herkese selaaam
Ayrıntılıdan geldim bugün. Özel bir görüntüleme merkezinde uzman radyaloga baktırdım (istanbul sonomed - nahit bey) ben çok memnun kaldım ben sormadan her detayı söyledi. Yurtdışından ödül almış bir doktormuş zaten sonradan araştırdım.. şu an için çok şükür bir sıkıntı yok. Bir 4d resim de benden geliyor :)Eki Görüntüle 2145925
Maşallah ya nasıl net. Çok sevindim güzel haberlere :) salı günü de bizim var detaylımız inşallah bizee güzel haberler alırız :)Herkese selaaam
Ayrıntılıdan geldim bugün. Özel bir görüntüleme merkezinde uzman radyaloga baktırdım (istanbul sonomed - nahit bey) ben çok memnun kaldım ben sormadan her detayı söyledi. Yurtdışından ödül almış bir doktormuş zaten sonradan araştırdım.. şu an için çok şükür bir sıkıntı yok. Bir 4d resim de benden geliyor :)Eki Görüntüle 2145925
Gidemedim doktora bugün ve yarın çalışmıyor devlettede alttan baktıkları için acil bölümde kasılıyorum gittikçe artarsa mecbur gidicem kasılmlar oluyodu zaten ama malesef çoğaldı kendini kasıp bırakıyo sürekli çok fazla enfeksiyon geçiren biri olduğum için keseyle alakalı bi sorun yoktur diye dua ediyorum sadece bide üstüne ağrı olunca en azından ağrılarım azaldı şimdilik pazartesi gidicem korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur bu enfeksiyon beni delirticek artık
Batman’dayım ben baktım Burda bulamadım internetten isterim bendeAynen bendede enfeksiyon çıktı doktor ilaç yazmadı kuru kızılcık aldırdı onu tüketiyorum hoşaf yapıp.
Karnımın bi tarafına toplanıyor yumruk şeklinde eline geliyo hatta normal de korkmayın diyolar ama çok tekrarlıyosa erken doğum riski falan diyolar inşallah kötü bişey çıkmaz pazartesi günü sabah gidicemGeçmiş olsun canım merak etme kolaycana atlatırsın enfeksiyonu.Kasılma olduğu nasıl anlaşılıyor ki?
seni tebrik ediyorum canım en doğrusu böyle yetiştirmek. Kayınvalidem eşime suyunu bile getirmiş şimdi çay demliyorum aşkım çay getirsene diyorum tamam içmiyorum ben ozaman diyor kavga ediyoruz. Bazı anneler oğluna iş yaptırınca kız gibi yetiştiriyorsun diyorlar ama öyle değil ileride eşine annesine yardım ediyor böyle yetişen erkekler
Maşallah canım gülmüş resmen :) ayy bende böyle net birşey istiyorum ya çok güzel olmuş resmi :)
Benim de acıyor bir haftadır göbek deliğimin sol tarafı içten. Fıtık mı diye düşünüyorum. Çarşamba ayrıntılıya gidicem o zaman sorucam
Önelikle çok geçmiş olsun canım rahim ağzı uzunluğun sınırın üstünde en azından çok şükür inşallah sonuna kadar geliriz kasılma olayı 18 haftadan beri oluyo ama dün çok oldu akıntım çok oluyo ve kasık dan bele vuran ağrım olduğu için korkuyorum aslında inşallah pazartesi güzel haberler alırım bende hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızıSelam annisler
Benim her günüm duayla geçiyor.
Bugün riskli gebelik uzmanına gittim, vajinal rahim ağzı uzunluğuna baktı 3.05 cm çıktı, korkma bu bizi rahat götürür yeter ki istirahat et, uzun yolculuk yapma dedi. 300 TL karşılığında bir heyet raporu aldık! Sağlık olsun...
Bebeğin iri ve biraz suyun fazla dedi. Açlık tokluk sekerim de iyi çıkıyor ama hayırlısı artık.
trueliving_ bu kasılma olayını çok araştırdım. Düzenli değilse ve şiddeti giderek artmiyorsa korkma. Bir de büyük tuvaletin varmış gibi bir his oluyormuş.
sevcan642 canım senin bebiş artist olacak galiba ne güzel pozlar vermiş masallah
Önelikle çok geçmiş olsun canım rahim ağzı uzunluğun sınırın üstünde en azından çok şükür inşallah sonuna kadar geliriz kasılma olayı 18 haftadan beri oluyo ama dün çok oldu akıntım çok oluyo ve kasık dan bele vuran ağrım olduğu için korkuyorum aslında inşallah pazartesi güzel haberler alırım bende hepimiz sağlıcakla alalım kuzularımızı
Nasil güzel bi görüntü masallah bayildimHerkese selaaam
İnşallah normaldir canım kızardı benim etrafı 2 gundur çok agryo hassasiyeti çok arttı bebeğim yağı sÜrdum rahatlattı birazBenim de acıyor bir haftadır göbek deliğimin sol tarafı içten. Fıtık mı diye düşünüyorum. Çarşamba ayrıntılıya gidicem o zaman sorucam
Aa evet ben hatırladım o resimini yorum da yapmıştım çok değişiğime gitmişti hatta Hiç bilmediğim için benim şuan bebek daha yukarda olduğu için sanırım yukarıda oluyo doktordan bilgi alınca yazıcam ya bide enfeksiyonun bebeğe zarar vermesinden korkuyorum kronik benim iltihap enfeksiyon geçmiyo çocukluğumdan beri hatta böbrektede kum düşürüyorum inşallah ağrılar ondandır diyorum yavrum iyi olsun da allahım şu 4 ayı sağlıcakla tamamlamamızı nasip eder inşallahÇok şükür canım, inşallah
Benim tek tarafa toplanma hissim nerdeyse 10. Haftadan 18. Haftaya kadar oldu karnım çoğunlukla yamuk gibiydi ozellikle idrar sıkışıkken. Buraya resim bile atmisligim vardı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.
Aynı şeyi ben sol kasığa doğru yaşadım. İdrar yolu enfeksiyonundan bobreklere kadar baktılar bir sorun yoktu. Fitiktan da suphelendik ama bişey çıkmadı.
Bir gün doktora gittiğimde tesadüf o an çok acıyordu aynı yerim. Hemen doktora gösterdim burası çok acıyor diye, meğerse bebiş kafasını ve elini dayamiş oraya.
Aa evet ben hatırladım o resimini yorum da yapmıştım çok değişiğime gitmişti hatta Hiç bilmediğim için benim şuan bebek daha yukarda olduğu için sanırım yukarıda oluyo doktordan bilgi alınca yazıcam ya bide enfeksiyonun bebeğe zarar vermesinden korkuyorum kronik benim iltihap enfeksiyon geçmiyo çocukluğumdan beri hatta böbrektede kum düşürüyorum inşallah ağrılar ondandır diyorum yavrum iyi olsun da allahım şu 4 ayı sağlıcakla tamamlamamızı nasip eder inşallah
Ebe hemşire ödemin varmı diyo ama onun nasıl anlaşıldığını bilmiyorum sadece ellerimde şişlik yok ama bunu biliyorum inşallah iyidir yavrularımız bu arada kasılmaların gün içinde kaç kez oluyoBende de çok kasılma oluyor. Hatta daha hareketlerini hissetmeden kasılmalar başladı. Dra sordum, normal dedı ama ilk gebeliğimde böyle olmamıştım. İnternetten baktım baya, sancınız yoksa ve düzenli aralıklarla olmuyorsa normal yazıyor. Artık seyrıne bıraktım. Ödemim var benımde, canım sıkılıyor oldukça. Hayırlısı artık. İnşallah pazartesı ıyı haberlerle dönersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?