2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Ben de bugun başlayacağım alışverişe hangi ildesin cnm hangi avm

Kızlaar yaa kafayı yedim ben galiba 3 gündür peşpeşe eşimin hep beni aldattığını görüyorum rüyamda. Ya başkasıylada evli çocuğu var yada sevgili ve hep sonunda boşanma davası açıyorum ama içimde nasıl bir kıskançlık sinir duygusu sabah öyle uyanıyorum töbe töbe adamı takibe alacam

Yok kafayı yemedin canım ben yetmediysem sende yememissindir. Bu zamanlarda kabus görülürmus sık sık. Ben dunyadaki herkesin zombiye döndüğünü bile gördüm çocuğumu dogurucaz güvenli bir yer arıyordum.

Aaa demekki normal her seferinde çocuğumu düşünüyorum birinde doğurmuş oluyorum daha çok küçük napıcam ben diyorum . Bir diğerinde hamileyken bana bunu nasıl yaptı diyorum falan

Merhaba baya bisey almışsınız. Bizde bayramdan sonra başlıcaz inşallah. Bebek arabasi hangi marka model aldınız. Şu bebek arabaları kafamı çok karıştırıyor. Beğendiğim modeller çok pahalı zaten sadece görünüşlerini beğeniyorum bende. Hiç kullanmadım daha önce. Hem kullanışlı hemde uzun süre gitsin istiyorum hemde hafif olsun istiyorum. Hemde uygun olsun istiyorum ama.

Sabah sabah güldürdünüz beni kızlar şu hormonların bize oyunları nedir böyle anneler günümüz kutlu olsun hepimizin

Birde çok yer kaplamasın benim araba bagaj küçük :) hafif yormayan uygun fiyatlı bulan bana da söylesin lütfen

Ah bu hormonlar bende kendimi görüyorum hep eşimi aldatırken utanç içinde uyaniyorum

Bende görüyorum benzer rüyalar
Geçen bi arkadaşımın eşini,onu aldatırken gördüm ama nasıl gerçekçiydi arkadaşımında hiçbirşeyden haberi Yok
bugünde rüyamda bebeği gördüm
Acıkmış yanağımı emiyordu çok tatlıydı
Bu arada herkesin anneler günü kutlu olsun kızlar
Anne olmayı isteyen herkes umarım anne olur

Yalniz degilsin canim bende oypeyim kabus gorup gorup avliyom esim de diyor ne kadar duygusal oldun sen ama elimde degil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…