- 28 Ocak 2018
- 170
- 137
- 18
- 30
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.561
Iyi dedi ama azcik toplu olsa fena olmaz :)) yiyorum canim meyvemi sut urunlerimi yumurtami yiyorum da sanirim bana mi yariyo ne :))İyi canım Maasallah boşver kilo filan sıkıntı değil doğduktan sonra da yerine gelir yeter ki sağlıklı olsunlar kuzular :) bol bol muz kaşar peyniri ye eğer doktor düşük kilosu derse gerçi daha küçükler son 2 ay da birden kilo alıyor kuzular canım.
ya ben de az once doktoruma mesaj attim oruc tutmamizda bir sakinca var mi ne tavsiye ediyorsunuz diye. Tutabilirsin dedi banaKesinlikle aynı fikirdeyim söylediklerin birebir doğru bence.
Doktorum özel günde bile (kadir gecesi gibi) bir gün bile olsa tutmamam konusunda uyardı. Susuzluğun sıkıntı olacağını özellikle belirtti.
Normal gibi bence. Son aylarda dikkat etmek gerekir. Ben de 21+6 yım 5 kilo almışımKızlar bugün tartıldım 7 kilo almışım 22+4teyim çokmu sizce
neden rapordan once istifa ediyorsunuz ki. Analik izniniz gelene kadar calisin sonra analik iznine ayriliyorsunuz 16 hafta izinli sayiliyorsunuz ve SGK o calismadiginiz 16 hafta icin maasinizin 3/2sini PTT de TC numaraniza yatiriyor. Ben olsam analik iznim bitince istifami verirdim. Ben sahsen oyle yapacagim.ben 5 senedir calışıyorum aynı yerde ama rapordan önce istifa edicem o yüzden kafam karısmıstı sanırım alabiliyorum dimi
Ben de 20+5te bugün gittim. 380gr 28cm dedi. Ne büyük ne kücük haftasina göre uyumlu bi bebek dedi. Detayli organ ultrasonunda da hersey yolunda dedi. Yalniz burda detayliya girenler uzun uzun bakildi, 1 saate yakin sürdü falan diye okuduklarim olmustu. Bizimki gayet kisa sürdü tek tek bakti ama carcabuk bitti. Neyseki hersey yolunda dedi ama ben yavas yavas uzun uzun bakar sanmistim.Masallah haftasina gore benimki iyi ya heralde 20+5
Ben de ayni senin gibi hissettim. Kilosu normal öyle iri bi bebek diil ama normal dogum icin ideal dedi. Insan sanirim kilosu normalden fazla önden gidiyo gibi cümleler duymayi bekliyo :) saglikli olsunlar insallahIyi dedi ama azcik toplu olsa fena olmaz :)) yiyorum canim meyvemi sut urunlerimi yumurtami yiyorum da sanirim bana mi yariyo ne :))
Ah canm sendemi,her gün yiyorum bide doktorlarda tadım varya oranın cok guzel hergün yiyorum valla:)) ayy buarada hamile pantolonu buldum cok guzel sana dicektim tam yazını gördüm 25 liraya hamile kotları var köprübasında hm diye bi butikte:) aklında olsun ben bulamamıstım rahat bi pantolon 2 tane aldm simdiDimi ya o zaman fena. Yok canım tatlı falan değil de dondurmaya fena sarmış durumdayım külahta dondurma yiyorum top top haftasonu hele çarşıya falan çıkarsak dondurmasız dönmüyorum o biraz kötü olabilir
Ben dün oldum tetanoz, kolumda hafif bi ağrı var sanki bi yere çarpmışım gibi ama dün bir başım ağrıdı ağladım resmen ağrıdan en sonunda mecbur ağrı kesici içtim. Bende baş ağrısı yaptı galiba. Bugün de kolumda hafif bir ağrı var çok ağır bisey kaldıramıyorum onun haricinde iyiyim. Bünyeye göre değişiyor sanırım. Burda bazı annelerin kolunun çok ağrıdığını okumuştum. Geçmiş olsun.Bu tetenoz aşısı bu kadar Ağrı yapıyor muydu sizdekolumu hareket ettiremiyorum resmen çok ağrıyor
ya olmuyo muymus tuhh neyse o kalsın madem tazminatımı almak istiyorum ben o yüzden raporu bekleyemiyorum sürem doluyoCanım rapordan önce istifa edersen alamazsın doğum iznin bittikten sonra istifa et...
bende izinliyken daha cok yoruluyorum geneldeGüya bugün boş günüm, evde yatıp dinlenmem lazım, zaten haftasonundan beri gribim. Ama nerdeeee. Ev işiyle uğraş dışarı çık gel, daha yemek yapılacak, quiz hazırlanacak offf off biz kadınların işi zor valla :)
yok canım bnm ekimde nikahlı cıkıs hakkım doluyo o yüzden raporu bekleyemiyorumRapordan önce istifa etme. 32. haftada doğum iznine ayrıl. Doğum iznin bittikten sonra istifa et. Eğer doğum izninden önce istifa edersen rapor parası alamazsın..
bi şu 9 ay gecmedi nedenseEvet ya dünyaya gelen büyüyor hayat çok hızlı akıyor
Bana geçen hafta normal doktorum 400 gr dedi. Daha evvel 2li testte baktıklarında 1 hafta önden gidiyordu Ama ayrintiliya bu cuma günü gidicem bakalım neler değişti bende bilmiyorum. Sağlıklı olsunlarda..Kizlar dun doktora gittik gorduk oglusumuzu cok heycanliydim ayda 1 girince ultrasona insan merak ediyo cok sukur iyimis pasa grami da iyi dedi doktor 340 gr sizin bebisler kacar gr olmuslar
ya olmuyo muymus tuhh neyse o kalsın madem tazminatımı almak istiyorum ben o yüzden raporu bekleyemiyorum sürem doluyo
İşsizlik maaşını çıkışını yaparlarsa alırsın. Son dört ay sgkdan kesinti olmaması şartıyla. Eğer 32. haftada izne ayrılırsan doğum iznine doğum izni bittiğinde rapor paranı alırsın. İş yeri de çıkışını yaparsa eğer işsizlikten falan da faydalanabilirsin diye biliyorum. Ki bende şu an dediğim şeyi yapmaya çalışıyorum :)
AmiiinYarın benimde detaylı günüm. Heyecanlı gibiyim değil gibiyim. Allah hayır haberler duyursun inşallah. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebeklerimizi.
Bende 21 haftalik 7.500 almisim
Bende 21+4 oldum 7 kilo aldım çok değil bence yani ne yaparsan yap alınıyor ben çok abartmadığım halde aldım
Canım kaç haftalıksın11 kilo aldım
Ben bir haftada 1,5 kilo aldım ya ondan şaşırdım galiba böyle gitmez inşallahNormal gibi bence. Son aylarda dikkat etmek gerekir. Ben de 21+6 yım 5 kilo almışım
Ah canm sendemi,her gün yiyorum bide doktorlarda tadım varya oranın cok guzel hergün yiyorum valla:)) ayy buarada hamile pantolonu buldum cok guzel sana dicektim tam yazını gördüm 25 liraya hamile kotları var köprübasında hm diye bi butikte:) aklında olsun ben bulamamıstım rahat bi pantolon 2 tane aldm simdi
Canım benim de 1 saat kadar sürdü. Dün 15.15 te girdim 16.10 da çıktım odadan. Muayene eden doktora sordun mu peki kısa surmesinin sebebini?Ben de 20+5te bugün gittim. 380gr 28cm dedi. Ne büyük ne kücük haftasina göre uyumlu bi bebek dedi. Detayli organ ultrasonunda da hersey yolunda dedi. Yalniz burda detayliya girenler uzun uzun bakildi, 1 saate yakin sürdü falan diye okuduklarim olmustu. Bizimki gayet kisa sürdü tek tek bakti ama carcabuk bitti. Neyseki hersey yolunda dedi ama ben yavas yavas uzun uzun bakar sanmistim.
İşsizlik maaşını çıkışını yaparlarsa alırsın. Son dört ay sgkdan kesinti olmaması şartıyla. Eğer 32. haftada izne ayrılırsan doğum iznine doğum izni bittiğinde rapor paranı alırsın. İş yeri de çıkışını yaparsa eğer işsizlikten falan da faydalanabilirsin diye biliyorum. Ki bende şu an dediğim şeyi yapmaya çalışıyorum :)
23 canım fazla gitti bnm kilo doktorumda öyle dedi ..Canım kaç haftalıksın
Ben bir haftada 1,5 kilo aldım ya ondan şaşırdım galiba böyle gitmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?