2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Iyi dedi ama azcik toplu olsa fena olmaz :)) yiyorum canim meyvemi sut urunlerimi yumurtami yiyorum da sanirim bana mi yariyo ne :))

Kesinlikle aynı fikirdeyim söylediklerin birebir doğru bence.
Doktorum özel günde bile (kadir gecesi gibi) bir gün bile olsa tutmamam konusunda uyardı. Susuzluğun sıkıntı olacağını özellikle belirtti.
ya ben de az once doktoruma mesaj attim oruc tutmamizda bir sakinca var mi ne tavsiye ediyorsunuz diye. Tutabilirsin dedi bana

ben 5 senedir calışıyorum aynı yerde ama rapordan önce istifa edicem o yüzden kafam karısmıstı sanırım alabiliyorum dimi
neden rapordan once istifa ediyorsunuz ki. Analik izniniz gelene kadar calisin sonra analik iznine ayriliyorsunuz 16 hafta izinli sayiliyorsunuz ve SGK o calismadiginiz 16 hafta icin maasinizin 3/2sini PTT de TC numaraniza yatiriyor. Ben olsam analik iznim bitince istifami verirdim. Ben sahsen oyle yapacagim.

Masallah haftasina gore benimki iyi ya heralde 20+5
Ben de 20+5te bugün gittim. 380gr 28cm dedi. Ne büyük ne kücük haftasina göre uyumlu bi bebek dedi. Detayli organ ultrasonunda da hersey yolunda dedi. Yalniz burda detayliya girenler uzun uzun bakildi, 1 saate yakin sürdü falan diye okuduklarim olmustu. Bizimki gayet kisa sürdü tek tek bakti ama carcabuk bitti. Neyseki hersey yolunda dedi ama ben yavas yavas uzun uzun bakar sanmistim.

Iyi dedi ama azcik toplu olsa fena olmaz :)) yiyorum canim meyvemi sut urunlerimi yumurtami yiyorum da sanirim bana mi yariyo ne :))
Ben de ayni senin gibi hissettim. Kilosu normal öyle iri bi bebek diil ama normal dogum icin ideal dedi. Insan sanirim kilosu normalden fazla önden gidiyo gibi cümleler duymayi bekliyo :) saglikli olsunlar insallah

Ah canm sendemi,her gün yiyorum bide doktorlarda tadım varya oranın cok guzel hergün yiyorum valla:)) ayy buarada hamile pantolonu buldum cok guzel sana dicektim tam yazını gördüm 25 liraya hamile kotları var köprübasında hm diye bi butikte:) aklında olsun ben bulamamıstım rahat bi pantolon 2 tane aldm simdi

Bu tetenoz aşısı bu kadar Ağrı yapıyor muydu sizde kolumu hareket ettiremiyorum resmen çok ağrıyor
Ben dün oldum tetanoz, kolumda hafif bi ağrı var sanki bi yere çarpmışım gibi ama dün bir başım ağrıdı ağladım resmen ağrıdan en sonunda mecbur ağrı kesici içtim. Bende baş ağrısı yaptı galiba. Bugün de kolumda hafif bir ağrı var çok ağır bisey kaldıramıyorum onun haricinde iyiyim. Bünyeye göre değişiyor sanırım. Burda bazı annelerin kolunun çok ağrıdığını okumuştum. Geçmiş olsun.

Canım rapordan önce istifa edersen alamazsın doğum iznin bittikten sonra istifa et...
ya olmuyo muymus tuhh neyse o kalsın madem tazminatımı almak istiyorum ben o yüzden raporu bekleyemiyorum sürem doluyo

bende izinliyken daha cok yoruluyorum genelde

Rapordan önce istifa etme. 32. haftada doğum iznine ayrıl. Doğum iznin bittikten sonra istifa et. Eğer doğum izninden önce istifa edersen rapor parası alamazsın..
yok canım bnm ekimde nikahlı cıkıs hakkım doluyo o yüzden raporu bekleyemiyorum

Evet ya dünyaya gelen büyüyor hayat çok hızlı akıyor
bi şu 9 ay gecmedi nedense

Kizlar dun doktora gittik gorduk oglusumuzu cok heycanliydim ayda 1 girince ultrasona insan merak ediyo cok sukur iyimis pasa grami da iyi dedi doktor 340 gr sizin bebisler kacar gr olmuslar
Bana geçen hafta normal doktorum 400 gr dedi. Daha evvel 2li testte baktıklarında 1 hafta önden gidiyordu Ama ayrintiliya bu cuma günü gidicem bakalım neler değişti bende bilmiyorum. Sağlıklı olsunlarda..

Bende 21 haftalik 7.500 almisim

Bende 21+4 oldum 7 kilo aldım çok değil bence yani ne yaparsan yap alınıyor ben çok abartmadığım halde aldım

Canım kaç haftalıksın

Normal gibi bence. Son aylarda dikkat etmek gerekir. Ben de 21+6 yım 5 kilo almışım
Ben bir haftada 1,5 kilo aldım ya ondan şaşırdım galiba böyle gitmez inşallah

Slm kızlar biz geldik :) şükür Rabbime bebeğimiz iyi:) herkes hibi gibi bizde sağlıkla kucağımıza alırız inş! 440 gr 25 cm kızımız olacağıda kesinleşti burnu minik ve ucu kalkık dr burnu havada kız olacak dedi el ayak parmakları uzunca babası gibi kalem parmaklı olacak inş :) bizde haberler böyle gece bile kabuslardan uyuyamamıştım şükür rahatladım Rabbim kimseyş darda bırakmasın kızlar

Biz Hasan Polatkanda Venedik pastanesinde yiyorduk bir de hamamyolunda bir yer var adını unuttum büyük oradan ama ikiside bozmuş tatlarını hele Venedik'te resmen buz parçaları vardı ama Tadımın gerçekten çok güzel. Ben lcw esparktan ki tane keten bir de kot hamile pantolonu aldım daha almam ama aklımda olsun bakarım. Zaten 1 ay sonra rapor hakkım yıllık izin hakkım var onları alıcam sonra da doğum izni başlıyor yani bayramdan sonra iznime çıkıcam artk evde tayt elbise falan takılırım.

Yaa asıl doğumdan sonra hastanede giymeye gecelik pijama sabahlık takımı nereden alıcaz biz

Canım benim de 1 saat kadar sürdü. Dün 15.15 te girdim 16.10 da çıktım odadan. Muayene eden doktora sordun mu peki kısa surmesinin sebebini?

ya bnm nikahlı cıkıs hakkım ekimde doluyo malum raporda kasım aralık gibi biticek yani hakkım doldu mu cıkartmazlar cıkartsalar da ne tazminat ne işsizlik alamam hiç birii o yüzden tazminatlı cıkaym dedm agustosta
ama işte bi umut rapor parasıda alır mıyım diye darastırıyorum

Slm kızlar ben bi geldim bi kayboldum .oglusuma tuvalet eğitimi veriyim bebis gelmeden dedim şükür başardık. .uff ne zormuş.
Bu arada 4.ay kontrolumuze gittik çok şükür iyiymiş. .kız dedi ama bişey almayın dedi ..ayrintilida daha net belli olur dedi hayirlisi artık. .
Şeker yuklemesi yaptirdinizmi kacinci ayda yapiliyodu 5.ay için bişey demedi.drum.acaba geçmi kalirimki merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…