2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
aynen ya app olsa bende çıkmam :) ben girdim geçen hafta bugün :) kızımı gördüm çok şükür

Kızlar 24.haftadan sonra okulda nöbet tutmuyoruz diye biliyorum doktordan rapor almak gerekirmiş ama doktor randevum okullar kapanınca sağlık ocaklarından alınabiliyor mu bu rapor ? Aranızda bu şekilde 24 haftayı tamamlayıp nöbetten muaf olan var mı ? Malum çocuklar çok fazla koşturuyor ve mutlaka o gün mutlaka bir tanesi çarpıyor ve insan tedirgin oluyor ..

hayırlısı olsun. peki dr unuz bu hastalığın tekrar edebileceğini söyledi mi? benimki böyle dedi çok moral bozucu...

kızlar bugün eşim sigortayı aradı ben işten ayrılıcam bebek olunca onu sormak için.

bebek olmadan 1 sene içinde 120 gün kesintisiz sigorta varsa cocuk parasına hak akzanabiliyomusuz öyle demişler dogru mu acaba bilgisi olan var mı

Son dört ay için geçerli diye biliyorum ben kesintisiz sigortayı ama buna sağlık nedeniyle alınan raporlar falan dahil değil.

Cafeler mi var dikkat et hasret0587 gibi yuruyuse ciktim deyip HER molada ne bulursan yeme

Cafeler mi var dikkat et hasret0587 gibi yuruyuse ciktim deyip HER molada ne bulursan yeme

Dimi ya o zaman fena. Yok canım tatlı falan değil de dondurmaya fena sarmış durumdayım külahta dondurma yiyorum top top haftasonu hele çarşıya falan çıkarsak dondurmasız dönmüyorum o biraz kötü olabilir

dejavu_one canım yanlış hatırlamıyorsam doktorun mime hanımdı ..Mine hanım ilaç olarak neleri kullandırıyor sana ayrıca decavit kullanıyor musun ?

Benim tüp bebek olduğu için coraspinim var doğuma kadar kullanıcam kan sulandırıcı önlem olarak. Onun dışında eski doktorum megadyn yazmıştı multivatimin onu değiştirmedi onu kullanıyorum, d vitaminim sınırda çıktı ama çok sorun değilmiş ama o değeri korumak için d vitamini hap kullanıyorum o kadar aslında balık çok seviyorum ama hamileliğimden beri evde yapamıyorum dışarıda da her zaman fırsat olmuyor omega mı alsam bir de diyorum ama öncelikle balık yemeye dikkat edicem.

Bildiğim kadarıyla doğuma 12 hafta kala verilmiyor nöbet görevi. Bize denk gelmiyor tatil oluyor zaten okul

Son dört ay için geçerli diye biliyorum ben kesintisiz sigortayı ama buna sağlık nedeniyle alınan raporlar falan dahil değil.
ben 5 senedir calışıyorum aynı yerde ama rapordan önce istifa edicem o yüzden kafam karısmıstı sanırım alabiliyorum dimi

Kizlar dün detaylı ultrasona girdim çok şükür bebeğim sağlıklı . Çok hareketli bir bebek biraz zor olsa da yüzünü gördüm çok güzel fındık gibi ağzı burnu vardı 3 4 sn görebildim hemen döndü kuzum . Normal de SAT a göre eylül 10'du beklenen doğum tarihim eylül 3'e indirdiler. MaşaAllah 1 hafta önden gidiyoruz 31 cm boyunda 700 gr ağırlığındaymış . %80 kız dedi doktorum %20 erkek olabilirmiş çok hareket ettiği için yine net görülmedi cinsiyeti

Allah bagislasin canim kiz da olsa erkek de basimin taci sadece insanlarin bilmis bilmis konuşmaları canimi sıkıyor bende sorayim dedim:) ama icimdeki kiz aski baska ama erkege hazirliyorum kendimi:)
Herkesi takma kafana çocuk büyüyen e kadar konuşulacak büyüyünce işi eşi okulu konuşulacak çok bilmisler hep konuşacak.
Olan sana olur şimdiden her şeyi kendimize dert ediniyoruz ileriki yaşlarda hep hastalıklar çıkıyor. Bende ilk hamileligimde çok üzüldüm her şeyi kafama taktım. Keşke umursamasaydim.
Kız erkek farketmez Allah sağlıklı ve hayırlı evlat versin.
Tebrik ederim Rabbim kucağına da almayi nasip etsin.

Sitede öğrenemeyen tek sen kaldın sanırım çok nazlı çıktı bu annesi sizi baya uğraştıcak durumunun iyi olmasına da çok sevindim hayırlısıyla al kucağına inşallah

Ölçülü olduktan sonra canimizin istediğini yemeliyiz bence kackere hamile olacağız tadını çıkaralım Ohhh yarasin.

Anladım canım teşekkür ederim bende kan hapı magnezyum aynı zamanda kan sulandırıcı iğneye başlayınca coraspirini kesti ama sağlık Ocağı vitamin verince aklıma takıldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…