2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Sitede öğrenemeyen tek sen kaldın sanırım çok nazlı çıktı bu annesi sizi baya uğraştıcak durumunun iyi olmasına da çok sevindim hayırlısıyla al kucağına inşallah
Aynen canım olsun ya dün ister istemez strese girdim inan cinsiyet benim için en en son düşünce sadece merak işte doktor ters bir durum var diyecek diye çok stres yaptım bütün vücudumu ateş bastı güvendim ama doktora çünkü Prof tu 1 saate yakın her tarafını inceledi biraz hareketli olduğu için doktor da güldü bu nasıl bebek Allahım fır fır dönüyor tam kalbine bakacağım hemen arkasını dönüyor dedi güldürdü rahatlattı beni en son masadan kalkarken sordum cinsiyetini işte 80 kız gibi ama erkekte olabilir dedi son umudum detaylı olandı ama benim bebeğim bize sürpriz yapacak anlaşılan

Sitede öğrenemeyen tek sen kaldın sanırım çok nazlı çıktı bu annesi sizi baya uğraştıcak durumunun iyi olmasına da çok sevindim hayırlısıyla al kucağına inşallah
Aynen canım olsun ya dün ister istemez strese girdim inan cinsiyet benim için en en son düşünce sadece merak işte doktor ters bir durum var diyecek diye çok stres yaptım bütün vücudumu ateş bastı güvendim ama doktora çünkü Prof tu 1 saate yakın her tarafını inceledi biraz hareketli olduğu için doktor da güldü bu nasıl bebek Allahım fır fır dönüyor tam kalbine bakacağım hemen arkasını dönüyor dedi güldürdü rahatlattı beni en son masadan kalkarken sordum cinsiyetini işte 80 kız gibi ama erkekte olabilir dedi son umudum detaylı olandı ama benim bebeğim bize sürpriz yapacak anlaşılan

Dogru soyluyorsun cok tesekkur ederim Amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah

24.haftayı doldurunca denildi bana başka bir hocamızda öyle yaptı diye biliyorum ama araştırmakta fayda var canım teşekkürler.
Canım internetten araştırdım ben doğuma 3 ay kala verilemez yazıyor. Hafta hesabına vurunca 28 hafta oluyor. Ama doktordan rica edersen şu kadar haftalıktır nöbet tutamaz diye rapor verirse tutmazmışsın

hayırlısı olsun. peki dr unuz bu hastalığın tekrar edebileceğini söyledi mi? benimki böyle dedi çok moral bozucu...
Ben ameliyat oldum ve sonraki smear temiz çıktı Doğumdan sonra tekrar smear olacak. Tekrarlayacağına pek ihtimal vermedi ama Olabiliyormuşta

ben 5 senedir calışıyorum aynı yerde ama rapordan önce istifa edicem o yüzden kafam karısmıstı sanırım alabiliyorum dimi

Rapordan önce istifa etme. 32. haftada doğum iznine ayrıl. Doğum iznin bittikten sonra istifa et. Eğer doğum izninden önce istifa edersen rapor parası alamazsın..

Kizlar dun doktora gittik gorduk oglusumuzu cok heycanliydim ayda 1 girince ultrasona insan merak ediyo cok sukur iyimis pasa grami da iyi dedi doktor 340 gr sizin bebisler kacar gr olmuslar

Ölçülü olduktan sonra canimizin istediğini yemeliyiz bence kackere hamile olacağız tadını çıkaralım Ohhh yarasin.

Bence de canım valla ne canım isterse yiyorum gerçi ne biçim hamileysem hiç şunu canım istiyor demiyorum yani. Ama iştah fena açıldı o ayrı her karnım kazındığında yesem 10 kilo almış olurdum. 1 ay sonra izine çıkıcam evdeyken bilemiyorum

Masallah haftasina gore benimki iyi ya heralde 20+5
İyi canım Maasallah boşver kilo filan sıkıntı değil doğduktan sonra da yerine gelir yeter ki sağlıklı olsunlar kuzular :) bol bol muz kaşar peyniri ye eğer doktor düşük kilosu derse gerçi daha küçükler son 2 ay da birden kilo alıyor kuzular canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…