- 18 Haziran 2017
- 773
- 1.167
- 113
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #23.581
Benimki toplam 7 dk sürmüs. Esim video cekmisti simdi gördüm. Herseyine tek tek bakildi dedi artik mecbur güvenmek zorundayim doktoruma. Ben yurt disinda oldugum icin burda zaten hep bakmasi ile bitmesi bir oluyo.Canım benim de 1 saat kadar sürdü. Dün 15.15 te girdim 16.10 da çıktım odadan. Muayene eden doktora sordun mu peki kısa surmesinin sebebini?
Anladım canım araştır hangisinden daha fazla hak elde ediyorsan onu yap :)ya bnm nikahlı cıkıs hakkım ekimde doluyo malum raporda kasım aralık gibi biticek yani hakkım doldu mu cıkartmazlar cıkartsalar da ne tazminat ne işsizlik alamam hiç birii o yüzden tazminatlı cıkaym dedm agustosta
ama işte bi umut rapor parasıda alır mıyım diye darastırıyorum
Sağlığı yerinde olsunda gerçekten gerisi boş bunu kötü olaylar okudukça dahada iyi anladım rabbim bizleri sağlıcakla kavuştursun inşallah gerisi gerçekten mühim değil bazı bebekler var ya öyle doğuma kadar saklıyolar süpriz bebek diyolar falan nadir anne adayımızda sensin alışverişide beyaz ağırlıklı yaparsın yine göstermezseAynen canım olsun ya dün ister istemez strese girdim inan cinsiyet benim için en en son düşünce sadece merak iştedoktor ters bir durum var diyecek diye çok stres yaptım bütün vücudumu ateş bastı güvendim ama doktora çünkü Prof tu 1 saate yakın her tarafını inceledi biraz hareketli olduğu için doktor da güldü bu nasıl bebek Allahım fır fır dönüyor tam kalbine bakacağım hemen arkasını dönüyor dedi güldürdü rahatlattı beni en son masadan kalkarken sordum cinsiyetini işte 80 kız gibi ama erkekte olabilir dedi son umudum detaylı olandı ama benim bebeğim bize sürpriz yapacak anlaşılan
Anladım canım dediğin gibi yurt dışı olduğu için onlarda prosedür öyledir. Doktorun herşey yolunda dediyse boşver ha 1 saat ha 7 dk hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter ne kaldı şunun şurasında 2 3 ay sonra göreceğiz kuzularimiziBenimki toplam 7 dk sürmüs. Esim video cekmisti simdi gördüm. Herseyine tek tek bakildi dedi artik mecbur güvenmek zorundayim doktoruma. Ben yurt disinda oldugum icin burda zaten hep bakmasi ile bitmesi bir oluyo.
senelerdir calışıyoruz bence bütün haklarımızı vermeliler hakediyoruz yani ama işte bu bizim düşüncemiz iş verenle devleet öyle düşünmüyoAnladım canım araştır hangisinden daha fazla hak elde ediyorsan onu yap :)
Ya kız sa şanslı ablasının hiç giyilmemiş bir sürü kıyafeti var erkekse artık bir süre pembe giyerizSağlığı yerinde olsunda gerçekten gerisi boş bunu kötü olaylar okudukça dahada iyi anladım rabbim bizleri sağlıcakla kavuştursun inşallah gerisi gerçekten mühim değil bazı bebekler var ya öyle doğuma kadar saklıyolar süpriz bebek diyolar falan nadir anne adayımızda sensin alışverişide beyaz ağırlıklı yaparsın yine göstermezse
Evet venedik cok bozdu ya,ben vişnelik taraflarını cok seviyorum biz batıkentteyiz cok sakin kalıyo sevmiyorum,ben defactodan almıstım cok esnedi giyemiyorum simdi,bu aldıklarım yeter bana baya bi:) yaa sorma ben bu ara mayoya taktm tatilde ne giycem diye hamile mayosu bulamıyorum internettende güvenemiyorum beden olayına,gecelik falanda düsünmek lazm ben daha okısma gelemedim:))Biz Hasan Polatkanda Venedik pastanesinde yiyorduk bir de hamamyolunda bir yer var adını unuttum büyük oradan ama ikiside bozmuş tatlarını hele Venedik'te resmen buz parçaları vardı ama Tadımın gerçekten çok güzel. Ben lcw esparktan ki tane keten bir de kot hamile pantolonu aldım daha almam ama aklımda olsun bakarım. Zaten 1 ay sonra rapor hakkım yıllık izin hakkım var onları alıcam sonra da doğum izni başlıyor yani bayramdan sonra iznime çıkıcam artk evde tayt elbise falan takılırım.
Yaa asıl doğumdan sonra hastanede giymeye gecelik pijama sabahlık takımı nereden alıcaz biz
Canım söylediklerine istifleme daldım ama benimde iç karnım çok dar daha 5 buçuk aylık ama 7 8 aylık gibi oldu karnım. Geçen sene kolonoskopiye girdiğimde doktor iç karnın çok dar bağırsakların bile çok dolanıyor bu yüzden demişti. Yani herkesin anatomisi gerçekten çok farklıymış :)Arkadaşlar benim gibi iç karnı dar olan var mı? Gorumcem 7 aylık hamile onun için karnı olduğu için küçük duruyor karnı yayılmış yani. Ben de 6 ay içindeyim karnım sanki 8 aylık gibi dedim acaba suyum mu fazla doktor suyumun gayet iyi olduğunu söyledi iç karnın dar dedi sadece.
Evet insallah yeterki saglikla kucaklarimiza alalim sonra kismetse her saniyesini görücez.Anladım canım dediğin gibi yurt dışı olduğu için onlarda prosedür öyledir. Doktorun herşey yolunda dediyse boşver ha 1 saat ha 7 dk hiç önemli değil sağlıklı olsunlar yeter ne kaldı şunun şurasında 2 3 ay sonra göreceğiz kuzularimizi
Olsun canım veririz inşallah sağsalim doğuralım da zayıflama kürleri konuşuruz burda :))23 canım fazla gitti bnm kilo doktorumda öyle dedi ..
Aminnnn canım inşallahKucuk kuzularimiz
Inşallah canım o günleride göreceğiz kucagimiza alacağız.
Geçer kuzum geçer bak ben 25.haftaya geldim şaka gibi geliyor banaya olmuyo muymus tuhh neyse o kalsın madem tazminatımı almak istiyorum ben o yüzden raporu bekleyemiyorum sürem doluyo
bende izinliyken daha cok yoruluyorum genelde
yok canım bnm ekimde nikahlı cıkıs hakkım doluyo o yüzden raporu bekleyemiyorum
bi şu 9 ay gecmedi nedense
Cnm bebekler tuzlandigi zaman teni kokmazmis.. tabi ki tutan var futmayan var kizimda yapmamistim ama bunda denicem bakalim olucak mi gercektenya neden kiiii ben cesaret edemem öyle şeylere mantıgı neymiş onun
inşallah bişey yoktur canımm belki bebek yapıyordur haber ver bizedeKızlar Pazar günü bağdaç kurmuş oturdum sonra sol kasığımda bi Ağrı oluştu ve bugün öğleden sonra dan itibaren dayanılmaz hale geldi adım atmakta oturup kalkmakta zorlanıyorum teyzem geliyor hastaneye gideceğim. İncindi mi zedelendi mi başka bişey mi
Evet 24. Haftada ayrılıyoruz ama mesela ben 8. Ya da 9. Hafta gibi ayakta çalışması gebeliğe zararlıdır gibi bisiler yazan bir rapor aldım doktorumdan ve o günden beri nöbet tutmuyorum. Yani 24. Haftayı beklemeden de ayrılabilirsin24.haftayı doldurunca denildi bana başka bir hocamızda öyle yaptı diye biliyorum ama araştırmakta fayda var canım teşekkürler.
Orda varolan bir acı kıpırdattıkça dayanılmaz oluyor zor yürüyorum. Doktoru aradım minoset veya başla bi ağrı kesici fitil alabilirsin dedi bağları zedelemişsindir muhtemelen dedi yarın sabah gideceğim. Bu akşamda evin yakınında bi tıp merkezine gideceğim teyzem gelinceinşallah bişey yoktur canımm belki bebek yapıyordur haber ver bizede
Kızın kokuyor mu:)) hurafeler be canımCnm bebekler tuzlandigi zaman teni kokmazmis.. tabi ki tutan var futmayan var kizimda yapmamistim ama bunda denicem bakalim olucak mi gercekten
CAnim o herkesin kendi dusuncesi saygi duyuyorum kimseye zaten yapin demiyorum ben yapicam diyorum kalkip da bebegi saatlerce tuzda tutacak halimiz yok heralde.....Bebek cildinin hassasligina girmeyebile luzum duymuyorum. Balik mi bizim gozumuzden sakindiklarimiz kac bebek bu tuzlama sehir efsanesi yuzunden agir yaniklara magruz kaliyor lutfen yapmayin.. istediginiz kadar tuzlayin cilt bakteri uretmeye meyil gosterdigi anda kokar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?