2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Günaydın iyi haftalar anneler :)
Şeker yüklemesi sonucumuz çıktı şükür gayet iyi biraz kansızlık varmış kan ilacına başladık.
Kızımında maşallahı var artık bir dk durmuyor uykudan uyandırıyor beni cimcime :)
Az kaldı arkadaşlar doğumlarımıza şaka maka ilk gruba üye olduğumuzdaki heycanımız ile şimdiki heycanlarımız arasında nasıl fark var :)

Rabbim meleklerimizi sağsalim almamızı nasip etsin

Bu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
zaten bir değişik kadın ama çok sinirim bozuldu kızlar anlatamam gece boyu uyuyamadım ya

Boşver canım ilgisizse kendi bilir torununuda sahiplenmesin ozaman. Sen zaten gereken şekilde mesafeliymişsin. Böyle şeyleri takıp gece boyu uyumamazlık falan yapma zaten bebiş doğunca hiç uyuyamayacaz

Boşver canım ilgisizse kendi bilir torununuda sahiplenmesin ozaman. Sen zaten gereken şekilde mesafeliymişsin. Böyle şeyleri takıp gece boyu uyumamazlık falan yapma zaten bebiş doğunca hiç uyuyamayacaz
ya öyle zaten kuzum inan ne anneler gününde ararım ne başka bişeyde ama torunu yani birde kız çocuğu yok ilk kez aileye kız geliyor anlamadım. anlamak için yormayacağım kendimi

Eşinin senin yanında olması çok güzel bence de hiç keyfini bozup uykunu kaçırma değmez .
Ama hamilelik ve hormonlar bende bazı geceler öğrenci velilerine kendimi kurmaktan uyuyamıyorum biliyorum gereksiz lüzumsuz ama yapamıyorum

Ilk defa dudum ilgincmis gercekten

Aynen hormonlardan zaten normalden fazla alıngan olduğumuz tartışmasız bir gerçek. Zoruma gitti ne bileyim. Eşim yanımda çünkü bnm ailemin kendi ailesinden daha çok destek olduğunun farkında

Hiç keyfini kaçırma canım. Eşin de arkanda. Şöyle düşün zaten mesafelisin ama bebekten dolayı sürekli gelip kalmaya çalıştığını düşün, davranışları nasıl bilmiyorum ama rahatsız olursun eminim lohusa döneminde. Uzak olmak mesafeli olmak en iyisi

Öğretmen arkadaşlar YKS'de görev aldınızmı görev çıkmış bana ama sınav 30 haziranda tam 30+0 oluyorum ozamana zorlanırmıyım acaba bilemedim. Hoş sınavda birşey yaptığımızda yok oturuyoruz bol bol.

Kızlar bugün şeker yüklemem var saat 10.30da. Çok susadım. Birşey olurmu ki su içsem? Ac gel demişti ama
canım bişey olmaz sudan diye düşünüyorum
10.30 çok geç değil mi canım? Doktorum bana saat 8 de hastanede ol dedi. Gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içme demişti su bile
canım nasıl yani? gece ben çok su içerim su içmeden duramam ki. dr um bana sadece aç gel dedi

canım seni çok iyi anlıyorum. ben de kv ile görüşmüyorum. ama bak eşin senin arkanda ya bir de eşin doğuma gelsinler diye tuttursaydı?
bakmazsa bakmasın, ilgisiz olsun ne olacak?
hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.
bende kv ile görüşmüyorum .çok fena şeyler yaşadık. kp ya da kaynıma arattırıp kızımla konuşuyor. o kadar yüzsüz ki geçen kızıma doğuma geleceğini söylemiş.farklı şehirlerde yaşıyoruz.gelince benim evimde kalacak çünkü başka kalacak yeri yok.gelmesini istemiyorum ama eşime de kıyamıyorum.sonuçta benim annem gelip kalıyor, eşim de anneme saygıda kusur etmiyor. babaanne olarak onun da görmeye hakkı var diyorum ama benden bişey beklemesin.

Canım görev almak istemeyenler mazeretlerini bildiren bir dilekçe verdiler yskya. 25i sondu dilekçenin. Ben istemedim görev

Bilmiyorum ki cnm sabah 8 de hastanede ol gece 12den sonra da birşey yiyip içme dedi. Tamamen aç kalmak gerekiyormuş bir süre

Canım endişelenme bebekler bu dönemde yüksek seslere tepki verirlermiş irkilirlermiş bende de oluyor. Haftasonu eşimel evi toparlıyorduk badana oldu eşyalar geldi gekecek kadınında babası hastanede gelemedi iş bize kaldı ama eşim hem ben yapıcam diyor hem yapamıyor iki saatte ufacık iş bile bitmedi aksilikler oldu falan bende bağırdım çağırdım o ara bebeğim çok hareketlendi değişik oldu yani uzandım biraz sakinleştim o da sakinleşti internete bakıpta kafanı bulandırma

Ne kadar sanslisiniz uzak olmakla . Benim kV de zamanında bana aileme çok çektirdi. Benim sanssizligim aynı apartmanda oturuyor olmamiz . Geçen gün benim annem yemeğe çagiracagim dedi bende eşime caktirmadan agizlarini ara bakalım gidecekler mi dedim . Oda babasına sormuş neymiş benim ailem arayip sormuyomus. Zamanında her cuma arardi annem ama karşılık görmeyingörmeyince bıraktı artık. Hadi onu geçtim annem sırf ipler kopması diye yemeğe çağırıyor .kp gitmeyecegini söylüyor eşime. Bahanesi de arayıp sormamalariymis. Bende anneme çağırma boşver zaten biryere gitmiyolar dedim kapattım. Böyle arada kalmak ne zormuş bir de aynı apartmanda sürekli yüzlerini görüyorum

Kızlar selam herkese tek tek cevap veremedim burdan yazayım dedim :)

İşim ay sonları çok yoğum oluyor izin almak zorlaşıyor malum özel sektör.. yarın sabaha izin aldım hem gidip kalp atışı dinlerim hem de tetanoz vurunmamıştım onu vurunurum her şey yolundaysa...

Sizleri de haberdar edicem mutlaka.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…