- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.041
Boşver canım ilgisizse kendi bilir torununuda sahiplenmesin ozaman. Sen zaten gereken şekilde mesafeliymişsin. Böyle şeyleri takıp gece boyu uyumamazlık falan yapma zaten bebiş doğunca hiç uyuyamayacazBu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
zaten bir değişik kadın ama çok sinirim bozuldu kızlar anlatamam gece boyu uyuyamadım ya
ya öyle zaten kuzum inan ne anneler gününde ararım ne başka bişeyde ama torunu yani birde kız çocuğu yok ilk kez aileye kız geliyor anlamadım. anlamak için yormayacağım kendimiBoşver canım ilgisizse kendi bilir torununuda sahiplenmesin ozaman. Sen zaten gereken şekilde mesafeliymişsin. Böyle şeyleri takıp gece boyu uyumamazlık falan yapma zaten bebiş doğunca hiç uyuyamayacaz
Bu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
zaten bir değişik kadın ama çok sinirim bozuldu kızlar anlatamam gece boyu uyuyamadım ya [/QUO
Eşinin senin yanında olması çok güzel bence de hiç keyfini bozup uykunu kaçırma değmez .Bu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
zaten bir değişik kadın ama çok sinirim bozuldu kızlar anlatamam gece boyu uyuyamadım ya
Ilk defa dudum ilgincmis gercektenGazlı bebekler için özellikle canım ya da karınları ağrıdığında ben teflon tavada ısıtıp temiz bir bez torbaya koyardım kızımın karnına ayaklarının altına koyuyardım. Çok işe yarıyor gazlar pıt pıt çıkıyordu
10.30 çok geç değil mi canım? Doktorum bana saat 8 de hastanede ol dedi. Gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içme demişti su bile
Aynen hormonlardan zaten normalden fazla alıngan olduğumuz tartışmasız bir gerçek. Zoruma gitti ne bileyim. Eşim yanımda çünkü bnm ailemin kendi ailesinden daha çok destek olduğunun farkındaEşinin senin yanında olması çok güzel bence de hiç keyfini bozup uykunu kaçırma değmez .
Ama hamilelik ve hormonlar bende bazı geceler öğrenci velilerine kendimi kurmaktan uyuyamıyorum biliyorum gereksiz lüzumsuz ama yapamıyorum
Hiç keyfini kaçırma canım. Eşin de arkanda. Şöyle düşün zaten mesafelisin ama bebekten dolayı sürekli gelip kalmaya çalıştığını düşün, davranışları nasıl bilmiyorum ama rahatsız olursun eminim lohusa döneminde. Uzak olmak mesafeli olmak en iyisiBu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
canım bişey olmaz sudan diye düşünüyorumKızlar bugün şeker yüklemem var saat 10.30da. Çok susadım. Birşey olurmu ki su içsem? Ac gel demişti ama
canım nasıl yani? gece ben çok su içerim su içmeden duramam ki. dr um bana sadece aç gel dedi10.30 çok geç değil mi canım? Doktorum bana saat 8 de hastanede ol dedi. Gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içme demişti su bile
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de kv ile görüşmüyorum. ama bak eşin senin arkanda ya bir de eşin doğuma gelsinler diye tuttursaydı?Bu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
Canım görev almak istemeyenler mazeretlerini bildiren bir dilekçe verdiler yskya. 25i sondu dilekçenin. Ben istemedim görevÖğretmen arkadaşlar YKS'de görev aldınızmı görev çıkmış bana ama sınav 30 haziranda tam 30+0 oluyorum ozamana zorlanırmıyım acaba bilemedim. Hoş sınavda birşey yaptığımızda yok oturuyoruz bol bol.
Bilmiyorum ki cnm sabah 8 de hastanede ol gece 12den sonra da birşey yiyip içme dedi. Tamamen aç kalmak gerekiyormuş bir sürecanım bişey olmaz sudan diye düşünüyorum
canım nasıl yani? gece ben çok su içerim su içmeden duramam ki. dr um bana sadece aç gel dedi
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de kv ile görüşmüyorum. ama bak eşin senin arkanda ya bir de eşin doğuma gelsinler diye tuttursaydı?
bakmazsa bakmasın, ilgisiz olsun ne olacak?
hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.
bende kv ile görüşmüyorum .çok fena şeyler yaşadık. kp ya da kaynıma arattırıp kızımla konuşuyor. o kadar yüzsüz ki geçen kızıma doğuma geleceğini söylemiş.farklı şehirlerde yaşıyoruz.gelince benim evimde kalacak çünkü başka kalacak yeri yok.gelmesini istemiyorum ama eşime de kıyamıyorum.sonuçta benim annem gelip kalıyor, eşim de anneme saygıda kusur etmiyor. babaanne olarak onun da görmeye hakkı var diyorum ama benden bişey beklemesin.
Kızlar ya bişi sorucam, bugün eşim balkonda iş yapıyordu, ahşap oyuyordu, yani düzenli aralıklarla çekiçle vuruyordu. Bebek heralde başı tam sol göğsümün altında, tam 3 defa çok değişik hareketler yaptı. Yani hıçkırık değil de sanki nöbet geçiriyormuş gibi istemsiz hareketler yapıyormuş gibi, çok hızlı titriyormuş gibi. Acayip kafama takıldı. Bir de düzenli sese bu tepkiyi verince, epilepsi falan Allah korusun. Türkçe konu ile ilgili bişi bulamadım ama ingilizce çok fazla örnek buldum. Anne karnında epilepsi krizi geçiriliyormuş ama bu hissettiklerimin normal olduğu da yazıyor... off çok moralim bozuldu. Duyan eden, buna benzer hareketler hisseden var mı?? 11inde doktor randevum, doktora telle falan da sormak istemiyorum yüz yüze konuşmak anlatmak en sağlıklısı...
benim de haftaya çarşamba olacak bana su içebilirsin dedi10.30 çok geç değil mi canım? Doktorum bana saat 8 de hastanede ol dedi. Gece 12 den sonra hiçbir şey yiyip içme demişti su bile
Ne kadar sanslisiniz uzak olmakla . Benim kV de zamanında bana aileme çok çektirdi. Benim sanssizligim aynı apartmanda oturuyor olmamiz . Geçen gün benim annem yemeğe çagiracagim dedi bende eşime caktirmadan agizlarini ara bakalım gidecekler mi dedim . Oda babasına sormuş neymiş benim ailem arayip sormuyomus. Zamanında her cuma arardi annem ama karşılık görmeyingörmeyince bıraktı artık. Hadi onu geçtim annem sırf ipler kopması diye yemeğe çağırıyor .kp gitmeyecegini söylüyor eşime. Bahanesi de arayıp sormamalariymis. Bende anneme çağırma boşver zaten biryere gitmiyolar dedim kapattım. Böyle arada kalmak ne zormuş bir de aynı apartmanda sürekli yüzlerini görüyorumcanım bişey olmaz sudan diye düşünüyorum
canım nasıl yani? gece ben çok su içerim su içmeden duramam ki. dr um bana sadece aç gel dedi
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de kv ile görüşmüyorum. ama bak eşin senin arkanda ya bir de eşin doğuma gelsinler diye tuttursaydı?
bakmazsa bakmasın, ilgisiz olsun ne olacak?
hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.
bende kv ile görüşmüyorum .çok fena şeyler yaşadık. kp ya da kaynıma arattırıp kızımla konuşuyor. o kadar yüzsüz ki geçen kızıma doğuma geleceğini söylemiş.farklı şehirlerde yaşıyoruz.gelince benim evimde kalacak çünkü başka kalacak yeri yok.gelmesini istemiyorum ama eşime de kıyamıyorum.sonuçta benim annem gelip kalıyor, eşim de anneme saygıda kusur etmiyor. babaanne olarak onun da görmeye hakkı var diyorum ama benden bişey beklemesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?