2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Bu erkekleri anlamak öyle Zor ki şimdi hesap sorsan öylesine baktım fln olacak ama böyle bi açıklama yok sinir oluyorum ne diye bakıyor ki ya

Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Bizimkinin instagramı bendede açık olduğu için ona cesaret edemez yoksa oda bakar eminim. Erkekler neden böyle neden merak ederki eskisi napıyorsa yapsın. Sen sakin ol canım bebişini düşün ama bence sor güzelce neden baktın diye

Dertleri ne anlamıyorum bende bir ara görmüştüm baktığını içlerinde mi kalmış merak mı neyse artık sinir bozucu bir durum

Bu erkekleri anlamak öyle Zor ki şimdi hesap sorsan öylesine baktım fln olacak ama böyle bi açıklama yok sinir oluyorum ne diye bakıyor ki ya

Tamam canım bende napsam bilemedim iademi etsem yoksa yapabilirmiyim
İade olabiliyorsa iade et bence canım, bu seçim biraz zorlu gibi

Ahh kızlar ahh bir anlasam dert ne. Biz baksak kıyamet kopar. Sorsam zeytinyağı gibi üste çıkar, bi kulp bulur o haklı çıkar ben dırdırcı. Böyle olunca inanın güvenim zedeleniyor, hep bi acaba oluyor bende ya

ah canım sorma ben de aynı şehirdeydim. hatta çoğu zaman aynı evde kalıyorduk. ama ben major depresyon geçirip öyle ağır ilaçlar kullandım ki anlatamam. en son tartışıp birbirimize girdik. eşimin bi tercih yapması gerekiyordu. ben de çareyi eşime rest çekip iş ve şehir değiştirmekte buldum. eşim tam bi seçim yapamasa da benimle geldi.şimdi eşim ve kızım görüşüyor ama ben görüşmüyorum. çok zor zamanlar geçirdim ama şükür şimdi kafam rahat

canım belki sadece meraktan bakmıştır hemen kötü düşünme.

Kayinvalidesi ile iyi anlasan yok heralde :) Hadi ben de yaziyim bari :) sizler yaziyosunuz ya sunu almis begenmedim falan diye hakli olarak. Ben de diyorum ki acaba bi patik alsaydi da ben de begenmeseydim nasil olurdu. Halbuki aramizda bi problem yok, halbuki bu bebegi yillardir bekliyolar ama iste insan gönlünden kopup da bisi almaz mi?

Meraktan bakıyorlar herhalde ne bileyim nereden akıllarına geliyor ben üste de çıkacak olsa sorardım en azından bildiğini bilsin yani değil mi sinirlenme sen öylesine bakmış ama insan sinir oluyor işte

Hadi işin rast gitsin hayırlı haberlerle gel inşallah. Bende bir Çarşamba sabah izin alıcam şeker yüklemesi için hastaneme gidicem hem de Perşembe sabah alıcam tetanoz için. İkisini aynı gün yapamıyorum çünkü gitmişken sağlık ocağında tamkan sayımı da yaptırıcam bakmak için onda da aç olmam lazım ve bir de 9.30 a kadar kanlar alınıyor yetişemem hastaneden oraya. Geçen hafta randevuya gittim ama 1 ay beklemicem bayramdan hemen öncede doktoruma bir kontrole gidicem şeker yüklemesinde dr görünmeye gerek yokmuş o bakıp arayacakmış

almaz kuzum almaz. benim oğlum 2,5 yaşında daha bi çubuk kraker almadılar. sorsan soyadlarını almış oğlum onların torunuymuş cahiller.

Çok şükür eşimden yana şanslıyım ama o da dediğim gibi bnm ailemin bizim ne kadar arkamzda olduğunu bildiği için ben snn gibi ılımlı düşünemiyorum ya hyr gelemez deyip ortalığı inletirim herhalde ben ama snn gibi olmak isterdim bazen çok bencil davranabiliyorum

mesafeli olduğum halde bu kadr canımı sıkıyor olmasam ya kafama huni takarım ya da gazetinin 3. sayfasında haberim yer alır

Ay nedir bu kayınvalidelerden çekilen benim kaynanam vefat etti 2 sene oldu ama beni hiç istemedi oğluna hem şehir dışından olmam hem yakıştıramaması vs hep çevresinden istemiş. Kendini çok büyük görürürdü kayınpederimdem dolayı oysaki kendi lise mezunu babamla evlenmeden önce işçi olan biri ama işte sonradan görmelik. Kınama gelmedi hiçkimseyi de getirtmedi eşim zor geldi. Nişan zamanı geliyorlar yolda aradı bizde kuafördeyiz tüm takıları alyansları evde unutmuşmuş sözde ki o kadar dikkatli bir insandır ki mahsus sorun çıksın diye. Biz sorun yapmadık amae eşim yolda tekrar alyans aldırmış. Sürekli laf sokardı benim annem yalnız boşanmış kardeşimde 6 aylık evliydim askere gitmişti anneme ayda bir haftasonu gidip kalmam sorun oluyordu 3 saatlik yoldu trenle. Eşyalarımı o seçti oldu bittiye getirdi falan çook şey var yine de görüştüm

Ama bir olay çok dokunmuştu. Kaynım gelmişti yurtdışından hoşgeldine falan gittik haftasonu da arkadaşlarımla piknik planımız vardı eşime sen ilgile gidin bir yerlere dedim ben gittim pazar günü de yemeğe alacaktık ama canı İnegöl köftes istiyormuş bize de 1 saat yemeğe almadım İnegöl'e yemeğe götürdük. Salı günü de kaynım döndü 10 gün kadar kaldı c.tesi piknik harici hep gittim. Neyse salı günü kaynanayı aradım Allah kavuştursun dedim ama nasıl hastayım faranjit olmuştum yatıyorum bana işte piknik sezonunu erken açtın da, neyseki çocuğun yok bir de olsa öyle bir odadan bir odaya gidememezlik yapamazmışım o hastayken bir yandan doyuruyormuş giydiriyormuş falan duy da inanma ikiside bakıcılarla büyümüş. Meğer kaynımı neden eve çağırmamışım yemeğe o olay olmuş. Çok zoruma gitmişti beni çocukla vurması bütün gün ağlamıştım eşim kızmıştı çok gitmicemfalan demişti daha neler neler ama 1 ay hastanede de ben baktım. Kayınpederim harika bir insandır ama o ölünce 16 ay kayınpederimle kaldım

Meraktan bakıyorlar herhalde ne bileyim nereden akıllarına geliyor ben üste de çıkacak olsa sorardım en azından bildiğini bilsin yani değil mi sinirlenme sen öylesine bakmış ama insan sinir oluyor işte
Biraz bekliycem canım, arama geçmişini sildim, eğer bir daha girip bakarsa o zaman kopar kıyamet

Sinirlenmekte haklisin tabi ama eşine güveniyorsan kafana takma bence. Ben eşimi çok seviyorum gene de bazen merak edip ben de bakıyorum.
Güven konusunda çok hassasım ben, en ufak şeyde güvenim sarsılıyor acaba oluyorum. Geçmişte güvenle ilgili çok olumsuz şeyler yaşadım ama tabi bunların eşimle alakası yok ve ona yansıtmak haksızlık olur ama işte insan acaba oluyor

Ben ne zaman uzansam maşallah kıvır kıvır içerde. Gün içerisinde 2 iş yapıp uzanıyorum hemen başlıyor. Ayaktayken veya dışardayken pek fazla hissetmiyorum. Sadece rahatsız bir şekilde oturursam sandalyede hemen tepki veriyor azcik toparlan diyor içerden bana bir de ben nerdeyse hamileliğim boyunca hiç gerilmedim diyebilirim. Hiç bir şeyi kafaya takmiyorum. Sadece 1 sefer üzüldüm çok görümcem düşük yaptı. O zamanda ufakti benim kızım daha net bi şekilde hissedemiyordum hareketlerini. Bence sizde öyle yapın amann hiç birşeyi kafaya takmayın herşey olacağına varır. Bir daha ne zaman hamile olacağız. Bebeğimden önemlisi yok şuan benim için.

Yapma tatlim senin hormonlarda tetikliyor tabi boşuna aranız açılmasın ne gerek var. Onu isteseydi onla evlenirdi zaten. Hiç tadinizi kaçırma bence.

Yapma tatlim senin hormonlarda tetikliyor tabi boşuna aranız açılmasın ne gerek var. Onu isteseydi onla evlenirdi zaten. Hiç tadinizi kaçırma bence.
Doğru diyorsun canım da işte insan üzülüyor eee tabi hormonlar da tavan. Benim için de az uğraşmadı. Hep hayır derdim ama vazgeçmedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…