- 3 Kasım 2017
- 598
- 751
- 53
- 36
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.061
Dertleri ne anlamıyorum bende bir ara görmüştüm baktığını içlerinde mi kalmış merak mı neyse artık sinir bozucu bir durumKızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Bu erkekleri anlamak öyle Zor ki şimdi hesap sorsan öylesine baktım fln olacak ama böyle bi açıklama yok sinir oluyorum ne diye bakıyor ki yaKızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Tamam canım bende napsam bilemedim iademi etsem yoksa yapabilirmiyimCanım görev almak istemeyenler mazeretlerini bildiren bir dilekçe verdiler yskya. 25i sondu dilekçenin. Ben istemedim görev
Bizimkinin instagramı bendede açık olduğu için ona cesaret edemez yoksa oda bakar eminim. Erkekler neden böyle neden merak ederki eskisi napıyorsa yapsın. Sen sakin ol canım bebişini düşün ama bence sor güzelce neden baktın diyeKızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Su icmenim bi sakincasi yok. Test yapilcagi gün istedigin kadar su icebilirsin ama ac gelmen gerekiyo demisti doktorum bana.Kızlar bugün şeker yüklemem var saat 10.30da. Çok susadım. Birşey olurmu ki su içsem? Ac gel demişti ama
Dertleri ne anlamıyorum bende bir ara görmüştüm baktığını içlerinde mi kalmış merak mı neyse artık sinir bozucu bir durum
Bu erkekleri anlamak öyle Zor ki şimdi hesap sorsan öylesine baktım fln olacak ama böyle bi açıklama yok sinir oluyorum ne diye bakıyor ki ya
İade olabiliyorsa iade et bence canım, bu seçim biraz zorlu gibiTamam canım bende napsam bilemedim iademi etsem yoksa yapabilirmiyim
Ahh kızlar ahh bir anlasam dert ne. Biz baksak kıyamet kopar. Sorsam zeytinyağı gibi üste çıkar, bi kulp bulur o haklı çıkar ben dırdırcı. Böyle olunca inanın güvenim zedeleniyor, hep bi acaba oluyor bende yaBizimkinin instagramı bendede açık olduğu için ona cesaret edemez yoksa oda bakar eminim. Erkekler neden böyle neden merak ederki eskisi napıyorsa yapsın. Sen sakin ol canım bebişini düşün ama bence sor güzelce neden baktın diye
ah canım sorma ben de aynı şehirdeydim. hatta çoğu zaman aynı evde kalıyorduk. ama ben major depresyon geçirip öyle ağır ilaçlar kullandım ki anlatamam. en son tartışıp birbirimize girdik. eşimin bi tercih yapması gerekiyordu. ben de çareyi eşime rest çekip iş ve şehir değiştirmekte buldum. eşim tam bi seçim yapamasa da benimle geldi.şimdi eşim ve kızım görüşüyor ama ben görüşmüyorum. çok zor zamanlar geçirdim ama şükür şimdi kafam rahatNe kadar sanslisiniz uzak olmakla . Benim kV de zamanında bana aileme çok çektirdi. Benim sanssizligim aynı apartmanda oturuyor olmamiz . Geçen gün benim annem yemeğe çagiracagim dedi bende eşime caktirmadan agizlarini ara bakalım gidecekler mi dedim . Oda babasına sormuş neymiş benim ailem arayip sormuyomus. Zamanında her cuma arardi annem ama karşılık görmeyingörmeyince bıraktı artık. Hadi onu geçtim annem sırf ipler kopması diye yemeğe çağırıyor .kp gitmeyecegini söylüyor eşime. Bahanesi de arayıp sormamalariymis. Bende anneme çağırma boşver zaten biryere gitmiyolar dedim kapattım. Böyle arada kalmak ne zormuş bir de aynı apartmanda sürekli yüzlerini görüyorum
canım belki sadece meraktan bakmıştır hemen kötü düşünme.Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Kızlar selam herkese tek tek cevap veremedim burdan yazayım dedim :)
İşim ay sonları çok yoğum oluyor izin almak zorlaşıyor malum özel sektör.. yarın sabaha izin aldım hem gidip kalp atışı dinlerim hem de tetanoz vurunmamıştım onu vurunurum her şey yolundaysa...
Sizleri de haberdar edicem mutlaka.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Kayinvalidesi ile iyi anlasan yok heralde :) Hadi ben de yaziyim bari :) sizler yaziyosunuz ya sunu almis begenmedim falan diye hakli olarak. Ben de diyorum ki acaba bi patik alsaydi da ben de begenmeseydim nasil olurdu. Halbuki aramizda bi problem yok, halbuki bu bebegi yillardir bekliyolar ama iste insan gönlünden kopup da bisi almaz mi?
Sinirlenmekte haklisin tabi ama eşine güveniyorsan kafana takma bence. Ben eşimi çok seviyorum gene de bazen merak edip ben de bakıyorum.Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Çok şükür eşimden yana şanslıyım ama o da dediğim gibi bnm ailemin bizim ne kadar arkamzda olduğunu bildiği için ben snn gibi ılımlı düşünemiyorum ya hyr gelemez deyip ortalığı inletirim herhalde bencanım bişey olmaz sudan diye düşünüyorum
canım nasıl yani? gece ben çok su içerim su içmeden duramam ki. dr um bana sadece aç gel dedi
canım seni çok iyi anlıyorum. ben de kv ile görüşmüyorum. ama bak eşin senin arkanda ya bir de eşin doğuma gelsinler diye tuttursaydı?
bakmazsa bakmasın, ilgisiz olsun ne olacak?
hiçbir şey senin ve bebeğinin sağlığından önemli değil.
bende kv ile görüşmüyorum .çok fena şeyler yaşadık. kp ya da kaynıma arattırıp kızımla konuşuyor. o kadar yüzsüz ki geçen kızıma doğuma geleceğini söylemiş.farklı şehirlerde yaşıyoruz.gelince benim evimde kalacak çünkü başka kalacak yeri yok.gelmesini istemiyorum ama eşime de kıyamıyorum.sonuçta benim annem gelip kalıyor, eşim de anneme saygıda kusur etmiyor. babaanne olarak onun da görmeye hakkı var diyorum ama benden bişey beklemesin.
mesafeli olduğum halde bu kadr canımı sıkıyor olmasam ya kafama huni takarım ya da gazetinin 3. sayfasında haberim yer alırHiç keyfini kaçırma canım. Eşin de arkanda. Şöyle düşün zaten mesafelisin ama bebekten dolayı sürekli gelip kalmaya çalıştığını düşün, davranışları nasıl bilmiyorum ama rahatsız olursun eminim lohusa döneminde. Uzak olmak mesafeli olmak en iyisi
Biraz bekliycem canım, arama geçmişini sildim, eğer bir daha girip bakarsa o zaman kopar kıyametMeraktan bakıyorlar herhalde ne bileyim nereden akıllarına geliyor ben üste de çıkacak olsa sorardım en azından bildiğini bilsin yani değil mi sinirlenme sen öylesine bakmış ama insan sinir oluyor işte
Güven konusunda çok hassasım ben, en ufak şeyde güvenim sarsılıyor acaba oluyorum. Geçmişte güvenle ilgili çok olumsuz şeyler yaşadım ama tabi bunların eşimle alakası yok ve ona yansıtmak haksızlık olur ama işte insan acaba oluyorSinirlenmekte haklisin tabi ama eşine güveniyorsan kafana takma bence. Ben eşimi çok seviyorum gene de bazen merak edip ben de bakıyorum.
Ben ne zaman uzansam maşallah kıvır kıvır içerde. Gün içerisinde 2 iş yapıp uzanıyorum hemen başlıyor. Ayaktayken veya dışardayken pek fazla hissetmiyorum. Sadece rahatsız bir şekilde oturursam sandalyede hemen tepki veriyor azcik toparlan diyor içerden banaYok be canım duymadim hic öyle bir şey ama normaldir bence ya da çekiç sesinden urkmustur yüksek sesleri anlamlandiramiyorlarmis ama çok irkiliyorlarmis diye duymuştum. Az önce burda yazanlari okuyunca farkettim gercekten benim kızım da gergin oldugumda çok hareketleniyor resmen karnim dalgalaniyor ama bu tam tersi diye biliyordum ben anne yorgun ve gergin olduğunda bunu bir tehdit olarak algılayip top gibi kıvrılirlarmis anne özelikle uzandiginda çok mutlu olur ve oynarlarmis ama bizde durum şuan tam tersi sizde nasıl?
Yapma tatlim senin hormonlarda tetikliyor tabi boşuna aranız açılmasın ne gerek var. Onu isteseydi onla evlenirdi zaten. Hiç tadinizi kaçırma bence.Biraz bekliycem canım, arama geçmişini sildim, eğer bir daha girip bakarsa o zaman kopar kıyamet
Güven konusunda çok hassasım ben, en ufak şeyde güvenim sarsılıyor acaba oluyorum. Geçmişte güvenle ilgili çok olumsuz şeyler yaşadım ama tabi bunların eşimle alakası yok ve ona yansıtmak haksızlık olur ama işte insan acaba oluyor
Doğru diyorsun canım da işte insan üzülüyor eee tabi hormonlar da tavan. Benim için de az uğraşmadı. Hep hayır derdim ama vazgeçmedi:)Yapma tatlim senin hormonlarda tetikliyor tabi boşuna aranız açılmasın ne gerek var. Onu isteseydi onla evlenirdi zaten. Hiç tadinizi kaçırma bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?