- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.081
Saol canım tşk ederim. Sordum bu dönemde 3 ün altında olması gerekiyor TSH değerinin dedi. dozu yükseltmiştik zaten son tahlilden 1 ay sonra tekrar kan tahlili gerekirse tekrar doz yükselteceğiz dedi. Gelişimini olumsuz etkiler dedi. İhmal etmeyin sizde..Geçmiş olsun canım ne yaptın sordun mu
Ben ne zaman uzansam maşallah kıvır kıvır içerde. Gün içerisinde 2 iş yapıp uzanıyorum hemen başlıyor. Ayaktayken veya dışardayken pek fazla hissetmiyorum. Sadece rahatsız bir şekilde oturursam sandalyede hemen tepki veriyor azcik toparlan diyor içerden banabir de ben nerdeyse hamileliğim boyunca hiç gerilmedim diyebilirim. Hiç bir şeyi kafaya takmiyorum. Sadece 1 sefer üzüldüm çok görümcem düşük yaptı. O zamanda ufakti benim kızım daha net bi şekilde hissedemiyordum hareketlerini. Bence sizde öyle yapın amann hiç birşeyi kafaya takmayın herşey olacağına varır. Bir daha ne zaman hamile olacağız. Bebeğimden önemlisi yok şuan benim için.
Merhaba tatlımKızlar ya bişi sorucam, bugün eşim balkonda iş yapıyordu, ahşap oyuyordu, yani düzenli aralıklarla çekiçle vuruyordu. Bebek heralde başı tam sol göğsümün altında, tam 3 defa çok değişik hareketler yaptı. Yani hıçkırık değil de sanki nöbet geçiriyormuş gibi istemsiz hareketler yapıyormuş gibi, çok hızlı titriyormuş gibi. Acayip kafama takıldı. Bir de düzenli sese bu tepkiyi verince, epilepsi falan Allah korusun. Türkçe konu ile ilgili bişi bulamadım ama ingilizce çok fazla örnek buldum. Anne karnında epilepsi krizi geçiriliyormuş ama bu hissettiklerimin normal olduğu da yazıyor... off çok moralim bozuldu. Duyan eden, buna benzer hareketler hisseden var mı?? 11inde doktor randevum, doktora telle falan da sormak istemiyorum yüz yüze konuşmak anlatmak en sağlıklısı...
gözünü korkutmayayım ama deneyimli bir erkek annesi olarak yandın arkadaşım :)Bende çok gergin değilim ama gün içerisinde az hareket ediyor sabahları falan daha çok ama akşamüzeri başlıyor gece sabaha karşı falan daha çok hareket ediyor. Bu aylık bebeklerinde yeni doğmuş bebekler gibi uyku uyanıklık periyotları oluyormuş benimki gececi olacak annesini uyutmayacak herhalde
Nasil kiz o
Ay ay ay erkek bebekler zaten daha gazlı-kolik oluyormuş Allah esirgesin uslu sakin bebekler olsun bizimkiler inşallahhgözünü korkutmayayım ama deneyimli bir erkek annesi olarak yandın arkadaşım :)
yorum yapıp kimsenin gözünü korkutmayacağım :) her bebek bir değil elbetteAy ay ay erkek bebekler zaten daha gazlı-kolik oluyormuş Allah esirgesin uslu sakin bebekler olsun bizimkiler inşallahh
Benimkinin masallahi var ne arayan ne soran ne tahlil ne başka bir sey. Tetanoz icin bile kendim gittim de onu bile yapmadılar gerek yokmuş :{Kızlar benim sağlık ocağı 2 dır kan idrar yapiyo 24 unde tekrar yapılacak sizinkiler nasıl
Sagol canim.. biriktirelim o zaman insallah ihtiyac duymayiz ama gerekirse kullanirizpatisserieyumyum kuzlar sıcak su torbası mantığı aynen. Bebeklerde gaz sancı için ama sıcak su torbasından daha güvenli.
Kiraz, vişne çekirdeklerini temizce yukayıp bir bez torbanın içine koyuyorsun torbaya ister tekrar bir kılıf yap ister öyle kullan. Mikrodalgada ısıtıp koyuyorsun bebeğin karnına.
Benim hemşire nin maşallahı var tetanoz a gitmedim bi kaç kez aradı açmadım eşimi aramış söylemiş. Baya ısrarcı 24 üne kontrolüm var bana diyo ki ben izinliyim seni arayamam sen lütfen unutma:))Benimkinin masallahi var ne arayan ne soran ne tahlil ne başka bir sey. Tetanoz icin bile kendim gittim de onu bile yapmadılar gerek yokmuş :{
Valla benim de sonum öyle olacak bu gidisle kendi evime bile gidesim gelmiyo onları görüyorum geçerken yukarı diye .kendi aileme de birsey hissettirmek istemediğim için off hayat çok zorah canım sorma ben de aynı şehirdeydim. hatta çoğu zaman aynı evde kalıyorduk. ama ben major depresyon geçirip öyle ağır ilaçlar kullandım ki anlatamam. en son tartışıp birbirimize girdik. eşimin bi tercih yapması gerekiyordu. ben de çareyi eşime rest çekip iş ve şehir değiştirmekte buldum. eşim tam bi seçim yapamasa da benimle geldi.şimdi eşim ve kızım görüşüyor ama ben görüşmüyorum. çok zor zamanlar geçirdim ama şükür şimdi kafam rahat
canım belki sadece meraktan bakmıştır hemen kötü düşünme.
Çok iyi yapmışsın canım için rahat olur en azından mutlaka haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle herşey yolundadır güzel düşün canım sıkıntı yapma kendineKızlar selam herkese tek tek cevap veremedim burdan yazayım dedim :)
İşim ay sonları çok yoğum oluyor izin almak zorlaşıyor malum özel sektör.. yarın sabaha izin aldım hem gidip kalp atışı dinlerim hem de tetanoz vurunmamıştım onu vurunurum her şey yolundaysa...
Sizleri de haberdar edicem mutlaka.. dualarınızı eksik etmeyin lütfen.
Ne güzel işini layıkıyla yapan insanlara bayılıyorumBenim hemşire nin maşallahı var tetanoz a gitmedim bi kaç kez aradı açmadım eşimi aramış söylemiş. Baya ısrarcı 24 üne kontrolüm var bana diyo ki ben izinliyim seni arayamam sen lütfen unutma:))
gözünü korkutmayayım ama deneyimli bir erkek annesi olarak yandın arkadaşım :)
demedim bişey demedim :) inşallah canım bnmki 4 ay boyunca beni inletmişti ama sonrasında çok çok keyifli bir çocuk oldu şu anda da 4 yaşında oğlum benim en iyi arkadaşım resmen :)Ayy öyle mi.diyorsun bakalım neler olacak erkek bebekler koliğe daha yatkınmış benim yakınlarımızdan bir kötü bir iyi örneğim var umarım benimki iyi örneğe benzer
Genelde bende herkesle anlaşırim :)Ah şu kvdeler:) Ben anlaşırım benimkiyle ama ben zaten herkesle anlaşırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?