2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Geçmiş olsun canım ne yaptın sordun mu
Saol canım tşk ederim. Sordum bu dönemde 3 ün altında olması gerekiyor TSH değerinin dedi. dozu yükseltmiştik zaten son tahlilden 1 ay sonra tekrar kan tahlili gerekirse tekrar doz yükselteceğiz dedi. Gelişimini olumsuz etkiler dedi. İhmal etmeyin sizde..

Bende çok gergin değilim ama gün içerisinde az hareket ediyor sabahları falan daha çok ama akşamüzeri başlıyor gece sabaha karşı falan daha çok hareket ediyor. Bu aylık bebeklerinde yeni doğmuş bebekler gibi uyku uyanıklık periyotları oluyormuş benimki gececi olacak annesini uyutmayacak herhalde

Kızlar merhaba,
Şeker yüklemesi yaptırdım bu sabah. 75 gr glikozlu su içtim.. berbat bişi.. Neyse açlık şekerim 79 iken 1 saat sonraki şekerim 75 çıkmış. Yükselmesi gerekmiyormuydu normalde??

Merhaba tatlım
benim ikinci gebeliğim ama ilkinde hiç böyle birşey duymadım şimdide duymadım kii bu tarz şeyleri araştırmamk okumamak en güzeli çünkü anne karnında onlar ben şarkı söyleyince bnimle ritim tutuyor resmen yada merdiven çıkarken ben 1 adım çıkıyorum o 2 tekme atıyor yani onların yaptıkları her hareketi bence olumsuz bişeye bağlama

benim doktorum kötü olan herşeye kulaklarını tıka demişti ilk hamileliğimde ben o yüzden olumsuz kötü olan hiçbir şeye yer vermiyorum Rabbim herşeyin en iyisini bilir. Allah korusun epilepsi hastası herkes doğuştan olmuyor ya da bu hastalığı aşan tandıklarımda var sen bu mübarek günlerde herşeyin hayırlısını iste yeter

gözünü korkutmayayım ama deneyimli bir erkek annesi olarak yandın arkadaşım :)

patisserieyumyum kuzlar sıcak su torbası mantığı aynen. Bebeklerde gaz sancı için ama sıcak su torbasından daha güvenli.

Kiraz, vişne çekirdeklerini temizce yukayıp bir bez torbanın içine koyuyorsun torbaya ister tekrar bir kılıf yap ister öyle kullan. Mikrodalgada ısıtıp koyuyorsun bebeğin karnına.

Teneffüste resmen ayy diye bağırıp sıçradım yerimden, kızım öyle bir tekme attı ki:) önceden gündüzleri hiç hissetmezdim ama maşallah gece gündüz canı ne zaman isterse tekmeliyor da tekmeliyor yavrum:)

Selam kızlar
Dün sinemaya gittik rahatsız oldu benimki ordaki gürültüden bi filmi rahat izletmedi tekmeledi, döndü durdu
Gündüzleri hareketliymiş benimki evde durunca anladım. İşteyken fark edemiyordum kendi tempomdan.
Gecede ben uyurken uyuyor mışıl mışııll umarım aynı tempo doğduğunda da devam eder

Sagol canim.. biriktirelim o zaman insallah ihtiyac duymayiz ama gerekirse kullaniriz

Benimkinin masallahi var ne arayan ne soran ne tahlil ne başka bir sey. Tetanoz icin bile kendim gittim de onu bile yapmadılar gerek yokmuş :{
Benim hemşire nin maşallahı var tetanoz a gitmedim bi kaç kez aradı açmadım eşimi aramış söylemiş. Baya ısrarcı 24 üne kontrolüm var bana diyo ki ben izinliyim seni arayamam sen lütfen unutma:))

Valla benim de sonum öyle olacak bu gidisle kendi evime bile gidesim gelmiyo onları görüyorum geçerken yukarı diye .kendi aileme de birsey hissettirmek istemediğim için off hayat çok zor

Çok iyi yapmışsın canım için rahat olur en azından mutlaka haberlerini bekliyoruz Allahın izniyle herşey yolundadır güzel düşün canım sıkıntı yapma kendine

Benim hemşire nin maşallahı var tetanoz a gitmedim bi kaç kez aradı açmadım eşimi aramış söylemiş. Baya ısrarcı 24 üne kontrolüm var bana diyo ki ben izinliyim seni arayamam sen lütfen unutma:))
Ne güzel işini layıkıyla yapan insanlara bayılıyorum

gözünü korkutmayayım ama deneyimli bir erkek annesi olarak yandın arkadaşım :)

Ayy öyle mi.diyorsun bakalım neler olacak erkek bebekler koliğe daha yatkınmış benim yakınlarımızdan bir kötü bir iyi örneğim var umarım benimki iyi örneğe benzer

Ayy öyle mi.diyorsun bakalım neler olacak erkek bebekler koliğe daha yatkınmış benim yakınlarımızdan bir kötü bir iyi örneğim var umarım benimki iyi örneğe benzer
demedim bişey demedim :) inşallah canım bnmki 4 ay boyunca beni inletmişti ama sonrasında çok çok keyifli bir çocuk oldu şu anda da 4 yaşında oğlum benim en iyi arkadaşım resmen :)

Ah şu kvdeler:) Ben anlaşırım benimkiyle ama ben zaten herkesle anlaşırım
Genelde bende herkesle anlaşırim :)
Bizimki nişanlılık zamanına dayanıyor. Bilezik konusunda sıkıntı çıkardı eşim de sen gelme ozaman altın almaya demiş.
Altın alinacagi gün tutturmus gitmicem diye eşim de birax kirmis onu.o günden bu yana kadın bana aileme karşı mesafeli sanki biz gelme demisiz gibi.gelme dese ne olacak ki sonuçta o onun evladı nisan zamanında yapılacak şey mi demi :) neymiş altınlar o olmadan alınmış bize hicbirsey takmadi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…