2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
İşte atsan atılmıyor satsan satılmıyor, akrabalık böyle bişey sabrediyorsun sevdiklerin için. Yeğenin kardeşin iyi olsun istiyor gerisine da bir şekilde kAtlanıyorsun.

Allah bizleri de iyi kvalide yapsın evlatlarımıza da iyi eşler iyi eş aileleri nasip etsin inşallah

Biraz geri planda kaldıysa demek kıskanmış kadıncağız ilgi çekmek istemiş!

Biliyor musun aslında kızın ailesi olaya müdahil olup kızlarının arkasında durduğunda pek bir kıymetleniyor o gelin. Bir arkadaşımın annesi bizim yanımızda damadına etmediğini bırakmadı, oğlan üç gün boşanacağım dedi dördüncü gün benim ailem bundan sonra eşim dedi :)) tabi tasvip etmiyorum ama deveye diken yaranıyor.

Verdiler ya işte 100 tl ye neler neler alırım ben kızıma :)) bir miktar birikmişimiz var onu harcıyorum, borsada paramız var onu bozdururum ihtiyaç duyarsam, annemin maaş kartı da bende ihtiyacım yok aslında vermek isteseler ben kabul etmem ama insan bir sorsunlar istiyor.

Aynen almayan almiyor.. para mal mulk girla kv kpde benim ikinci evliligim bu arada ilkinden 1 oglum var esimin hic cocugu yoktu cocuk hasretiyle yanip kavruluyoruz hic beklemeyin cocuk diye diretip evliligimin daha tadini cikaramadan hanile buldum kendimi hamileyiz dedik aman bi sevinc naralari filan dogum oldu kv gorumcenin oglundan kalan eskileri çıkılayıp gelmis geldigi gibi çöpe attim. Hadi olmasa anlarim ama var dunya turu yapmis insanlarda parami olmaz ayol.. kaynimin cocuklari oldu ne yapti? Benide yanina alip sen biliyorsun ben anlamiyorum diyerek a dan z ye dosedi ee o oglan bizimki kizdi kiymetliyi onlar dogurdu bizim kiz tu kakaaa. Ve yarin gelicekler iste bu sebeple hizmet filan hic edesim yok.. 1 aydir eltinin cocugunu bakiyolardi bize gelince gezme ayarla oglusum cok bunaldim dedi oglusuda kapadokya yaptircak kiyamadi anasina

Doğru diyon canım cekiyoz bakalım nereye kadar :)

Ohh ne güzel bulmuşlar kolayını böyle kayırmak nedir ya kız erke torun mu var birine yapıyorsan bari öbürüne de biraz olsun yap. Amaan Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin de beraberce yapalım benim kaynanam sağ olup yapsa bile söyler dururdu kesin şunu aldım şöyle güzel aldım diye artık deli ederdi beni kendimden biliyorum. Boşver herkes kendi ederini belirliyor işte böyle

Kv den konuşulmuş ben iyi anlaşırım bana karışmaz etmez gerçekten sağolsun ama grlin görünki herkez birinden çekiyo bende bi elti var düşman başına allahım 10 kv ye bedel yediğimin içtiğimin hesabınj bilir ben bi yere giidnce kocamla kv ye gidip yemeğe gitmişler der oda kızar sananr istediklerini yapsınlar gençler bi daha genç olmuycaklar diye anlıycanız herkez birinden çekiyo eltimle en ufak sorun budur yani daha neler neler var allah bana sabır versinn

Kızlar kasığına sancı giren var mı benim bugün çok ağrıyor. Kalkarken de sancı giriyor normal mi acaba ve karım çok sert taş gibi resmen gün içinde böyle oluyor sabah daha iyi ama sorun mu var diyorum bel ağrısı falan da olunca

Aynen bu yuzden yarin olacak diye simdiden tasalanmaya basladim. Dogumumda da annemde sagolsun ayni iki dunur karsilikli oturup kuvozdeki cocuguma gidip gelip onlara hizmet ettim yaptigim yemegi bunlarda yer diyerek ayirmadilar bile lohusa halimle kocamla kendime yeniden yemek yaptim. Bunlari hatirladikca kv kisisini bi kasik suda bogasim geliyor ama akillandim bu dogumda cocugumu alip kapanicam odaya zift yesinler ben kendime hazirlarim biseyler..

Rahim duvarlarin gerildigi icin giriyor o agrilar yorulduysan dinlenme moduna gir kasilmalarin duzenli mi ona bak.. yok degilse alistirma sancilaridir onlar korkma

Rahim duvarlarin gerildigi icin giriyor o agrilar yorulduysan dinlenme moduna gir kasilmalarin duzenli mi ona bak.. yok degilse alistirma sancilaridir onlar korkma

Canım işyerindeyim oturuyorum haliyle yatamıyorum şu an ama bu kadar olmazdı kasıklarıma giriyor karnımda çok sert kasılma olsa bebekte bir yere toplanıyormuş sanırım öyle birşey yok

Canım işyerindeyim oturuyorum haliyle yatamıyorum şu an ama bu kadar olmazdı kasıklarıma giriyor karnımda çok sert kasılma olsa bebekte bir yere toplanıyormuş sanırım öyle birşey yok
Magnezyum almiyorsan almaya baslamalisin.. bebek kasilmis icinde artik gunde 1 kere hic olmazsa bu durusu sergileyecek annesi korkma mumkunse kisa birkac adim at sekil degistirir o

amin canım

canım hazıra dağ mı dayanır? aslında mecburlar vermeye ama işte insan gurur yapıyor

u
Allah bol bereket versin size ne güzel düşünüp yapmışsınız. Ama bende senin gibi düşünüyorum önünde 9 ay var koy kenara yavaş yavaş yap ama yap yani

Yok canim valla almadi. Ben de cok sasirdim ve kirildim söyledim de beklentimi. Icimde tutamadim yani. Belki begenmezsiniz ne alacagimi bilemedim gibi bi cevap aldim...
Neyse belki erken diye düşünüyordur. Benim kayınvalidem allah var bir sürü şey aldı el emeğide yaptı sağolsun

Amaaann canımızı sıkmayalim bosverin kV leri zamanla takmamayi öğreneceğiz. Kocalarimizi çocuklarımızı sahiplenelim aile olan biziz.benim esimde her akşam yemekten sonra anasını arar 30 dk konuşur iki sevgili gibiler bu yüzden eşim ailr
Kesinlikle katılıyorum, kız anneleri hep çekimser , ama güçlü olsalar kızlarının arkasında olduğunu görse erkekler o zaman daha kıymetli oluyor gelin.

Ne biçim paylaşım yapmışım yazmak istediğim yarım kalmış, cevapladigimin cümleleri karışık. ..

Selam güzel anneler Eylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum

Benimde arada ayağa kalkınca oluyor sancı ama bişey batıyor gibi sonra geçiyor hemen.
Eğer sancı dediğin adet ağrısı gibiyse ve düzenli aralıklarla oluyorsa ( 10 dk da bir gibi )doktorunla görüş.
Bel ağrısı cogumuzda vardır şimdi hem kilo aldık hem karnimiz büyüdü, gün içinde ayakta kalmak yada oturmak ağrı yapabiliyor. Is yerinde olunca yavaş ayağa kalk 1 2 adım at. Yarım saatte bir hareket et canım.

Merhaba hamiş arkadaşlarım
Bugün kendimi iyi hissediyorum çünkü haftaya cuma karne günü gerçekten o kadar yorucu geliyor ki okul artık anlatamam. Koskoca göbisim var son 3 ay kaldı nasıl geçecek bilmiyorum.
Kv konusunda yalnız olmadığımı bilmek de iyi geldi ben de kv ile çok resmiyim. Farklı kültürlerin insanıyız bunu basta kabul ettim ama gün geçtikçe kv umursamazligi görümce kıskançlığı yetmedi kayin hasetligini gördükçe kalın kalın duvarlar ördüm ben de. Hani derler ya anlatsam roman olur öyle işte kısacası varlıklarını bile hatırlamıyorum böyle çok iyi.
Evlenirken biz ufacık bi katkıları olmadi bebek için katkıları olur mu diye düşünmedim bile. Biz ikimiz çalışıp yapıyoruz benim ailemin katkıları da yetiyor da artıyor zaten eşim de görüyor o yüzden o da ses çıkarmıyor. Bazen eşim için üzülüyorum. gerçekten böyle dandik insanlar içinden bu adam nasıl pırıl pırıl çıkmış hayret ediyorum.
Kısacası biz evimizde mutlu olalım da kötüler kendi yürek karanlığında bogulsun

Hayırlı olsun sağlıkla tamamlayın inşallah bu süreci, Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Imkanin varsa bol bol uzan dinlen.
Korkuların var haklısın ama önce onları atmaya çalış kafandan, hep iyi düşün hep iyiyi çağır. Dua ile her şey yoluna girer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…