- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.121
İşte atsan atılmıyor satsan satılmıyor, akrabalık böyle bişey sabrediyorsun sevdiklerin için. Yeğenin kardeşin iyi olsun istiyor gerisine da bir şekilde kAtlanıyorsun.Aynen canım ya annemin emekli maaşı bağlandı geçen eylülde haberi de alınca zaten hemen ben bunu şunu yaparım dedi bana geldiğinde beğendiğim bir pike takımını lohusa yatağım için aldı. 10 lu hastane çıkışı mama sandalyesi geceliğin falan da benden dedi ki ancak kendine yetiyor parası. Sağolsun kayınpederimde oda parasını verdi. Kaynanam da derdi be alacağım odasını diye o konuda hakkını yiyemem rahmetlinin ama kaynanam hediye alırsa verirse markasına kadar överdi.
Mesele yapıp yapmamak da değil biz yaptık ama ailesi yine değerli oldu inan hep bir kulp buldu. Annemle gittilr gecelik bakmaya vay niye kendisi gitmemiş. Kiloluydu zaten hamile olunca daha da kilo almıştı beden yok istediği model değilmiş. Yapmışız ama söylemişiz ya gelen teyzemler falan görmek istediler eşyaları gösterdik olay da bu. Şimdi görüşmüyoruz gelin hanımda evi de ayırdılar asla da bizim aldıklarımızı değil kendi annesnin aldığı iki parçayı internetlere koydu canım anneannemiz diye. Helali hoş olsun yiğenime yaptım ama onun yaptıklarına çok üzüldüm
Biraz geri planda kaldıysa demek kıskanmış kadıncağız ilgi çekmek istemiş!Beni bırak ailem dicek mis ki dünür yokken altın mi alınır o da gelsin dicek mis benim annem.
Yahu benim annem çarşıya gelince öğrendi onun gelmedigini ve gelmeyecegini. Herkes ona göre hareket etsin istiyor .ondan fitil oluyor benim aileme şimdi. Altın almaya gelemedi diye nikah a kimse gelmicek dedi benim ailemden için. Daha neler neler nikah günümde ağlayarak gittim . Daha neler neler de benim ailem hep susuyo kız anneleri hep fedakar
canım hiç yalnız değilsin bu kkonuda çünkü benimki de ne nişanda ne düğünde hiçbir şey takmadı. düğünde kendine elbise bile almadı(ki eşim ilk çocuk.insan evladı evlenirken özeir sonuçta) param yok diye. düğünden sonra bankada 120 milyar parası olduğunu öğrendim ve ben şok .
ama şimdi diyorum ki iyi ki hiçbir kuruşu yok bende
benim kv de bu hamileliğimde hiçbir şey almadı
çok tanıdık geldi bana. aynı şeytandan bir tane de bende var. bir insanın bir tane bile arkadaşı/komşusu vs olmaz mı? benimki herkesle küs. kardeşleri daahil.
amin canım.
pardon ama küçük çocukla nasıl para harcamayacakmışsın? sen para harcamayacaksan o zaman sana para göndersinler madem öyle
maşallah canım allah bozmasın
malesef kız anneleri hep fedakar oluyor
canım hiç yalnız değilsin bu kkonuda çünkü benimki de ne nişanda ne düğünde hiçbir şey takmadı. düğünde kendine elbise bile almadı(ki eşim ilk çocuk.insan evladı evlenirken özeir sonuçta) param yok diye. düğünden sonra bankada 120 milyar parası olduğunu öğrendim ve ben şok .
ama şimdi diyorum ki iyi ki hiçbir kuruşu yok bende
benim kv de bu hamileliğimde hiçbir şey almadı
çok tanıdık geldi bana. aynı şeytandan bir tane de bende var. bir insanın bir tane bile arkadaşı/komşusu vs olmaz mı? benimki herkesle küs. kardeşleri daahil.
amin canım.
pardon ama küçük çocukla nasıl para harcamayacakmışsın? sen para harcamayacaksan o zaman sana para göndersinler madem öyle
maşallah canım allah bozmasın
malesef kız anneleri hep fedakar oluyor
Aynen almayan almiyor.. para mal mulk girla kv kpde benim ikinci evliligim bu arada ilkinden 1 oglum var esimin hic cocugu yoktu cocuk hasretiyle yanip kavruluyoruz hic beklemeyin cocuk diye diretip evliligimin daha tadini cikaramadan hanile buldum kendimi hamileyiz dedik aman bi sevinc naralari filan dogum oldu kv gorumcenin oglundan kalan eskileri çıkılayıp gelmis geldigi gibi çöpe attim. Hadi olmasa anlarim ama var dunya turu yapmis insanlarda parami olmaz ayol.. kaynimin cocuklari oldu ne yapti? Benide yanina alip sen biliyorsun ben anlamiyorum diyerek a dan z ye dosedi ee o oglan bizimki kizdi kiymetliyi onlar dogurdu bizim kiz tu kakaaa. Ve yarin gelicekler iste bu sebeple hizmet filan hic edesim yok.. 1 aydir eltinin cocugunu bakiyolardi bize gelince gezme ayarla oglusum cok bunaldim dedi oglusuda kapadokya yaptircak kiyamadi anasinaCanım almayan almıyor inan ki hani belki ilerleyen zamanlarda alır arkadaşın kayınvalidesi ama ana şunu söyleyeyim gelinimiz geçen sene doğum yaptı onların bizimde ailemizin ilk torunu. İnan annesi pazardan iki takım almış bir de ayakkabı. Tamam baba mevslimlik çalışıyor falan ama iki tane ağabey var çalışan 9 ay insan hem hiç mi kenarına koymaz hiç olmazsa bir nevresim al yorgan yaptır ya da ne bileyim hastane çıkışı gibi al. Herşeyi annem ve be yaptık ben düzdüm çoğu şeyini zaten çünkü annemin maaşı bağlanmamıştı kardeşim eve bakıyordu ben kiralarını veriyordum bir oturuyorlardı annemde beşiği içinin yatağını gecelik sabahlık vs aldı ama yaranamadı da. Ve inan mevlide geldi son dakika yengme ben mutfaktayız yapılacak birşey varmı bile demedi eli boş. Annemin arkadaşları hatta onların arkadaşları bile bir küçük birşey alırken bu anneanne hiçbirşey getirmediği gibi misafir gibi de yedi içti kalktı valla çok şaşırmıştım
Doğru diyon canım cekiyoz bakalım nereye kadar :)Biraz geri planda kaldıysa demek kıskanmış kadıncağız ilgi çekmek istemiş!
Biliyor musun aslında kızın ailesi olaya müdahil olup kızlarının arkasında durduğunda pek bir kıymetleniyor o gelin. Bir arkadaşımın annesi bizim yanımızda damadına etmediğini bırakmadı, oğlan üç gün boşanacağım dedi dördüncü gün benim ailem bundan sonra eşim dedi :)) tabi tasvip etmiyorum ama deveye diken yaranıyor.
Aynen almayan almiyor.. para mal mulk girla kv kpde benim ikinci evliligim bu arada ilkinden 1 oglum var esimin hic cocugu yoktu cocuk hasretiyle yanip kavruluyoruz hic beklemeyin cocuk diye diretip evliligimin daha tadini cikaramadan hanile buldum kendimi hamileyiz dedik aman bi sevinc naralari filan dogum oldu kv gorumcenin oglundan kalan eskileri çıkılayıp gelmis geldigi gibi çöpe attim. Hadi olmasa anlarim ama var dunya turu yapmis insanlarda parami olmaz ayol.. kaynimin cocuklari oldu ne yapti? Benide yanina alip sen biliyorsun ben anlamiyorum diyerek a dan z ye dosedi ee o oglan bizimki kizdi kiymetliyi onlar dogurdu bizim kiz tu kakaaa. Ve yarin gelicekler iste bu sebeple hizmet filan hic edesim yok.. 1 aydir eltinin cocugunu bakiyolardi bize gelince gezme ayarla oglusum cok bunaldim dedi oglusuda kapadokya yaptircak kiyamadi anasina
Aynen bu yuzden yarin olacak diye simdiden tasalanmaya basladim. Dogumumda da annemde sagolsun ayni iki dunur karsilikli oturup kuvozdeki cocuguma gidip gelip onlara hizmet ettim yaptigim yemegi bunlarda yer diyerek ayirmadilar bile lohusa halimle kocamla kendime yeniden yemek yaptim. Bunlari hatirladikca kv kisisini bi kasik suda bogasim geliyor ama akillandim bu dogumda cocugumu alip kapanicam odaya zift yesinler ben kendime hazirlarim biseyler..Ohh ne güzel bulmuşlar kolayını böyle kayırmak nedir ya kız erke torun mu var birine yapıyorsan bari öbürüne de biraz olsun yap. Amaan Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin de beraberce yapalım benim kaynanam sağ olup yapsa bile söyler dururdu kesin şunu aldım şöyle güzel aldım diye artık deli ederdi beni kendimden biliyorum. Boşver herkes kendi ederini belirliyor işte böyle
Rahim duvarlarin gerildigi icin giriyor o agrilar yorulduysan dinlenme moduna gir kasilmalarin duzenli mi ona bak.. yok degilse alistirma sancilaridir onlar korkmaKızlar kasığına sancı giren var mı benim bugün çok ağrıyor. Kalkarken de sancı giriyor normal mi acaba ve karım çok sert taş gibi resmen gün içinde böyle oluyor sabah daha iyi ama sorun mu var diyorum bel ağrısı falan da olunca
Rahim duvarlarin gerildigi icin giriyor o agrilar yorulduysan dinlenme moduna gir kasilmalarin duzenli mi ona bak.. yok degilse alistirma sancilaridir onlar korkma
Magnezyum almiyorsan almaya baslamalisin.. bebek kasilmis icinde artik gunde 1 kere hic olmazsa bu durusu sergileyecek annesi korkma mumkunse kisa birkac adim at sekil degistirir oCanım işyerindeyim oturuyorum haliyle yatamıyorum şu an ama bu kadar olmazdı kasıklarıma giriyor karnımda çok sert kasılma olsa bebekte bir yere toplanıyormuş sanırım öyle birşey yok
amin canımİşte atsan atılmıyor satsan satılmıyor, akrabalık böyle bişey sabrediyorsun sevdiklerin için. Yeğenin kardeşin iyi olsun istiyor gerisine da bir şekilde kAtlanıyorsun.
Allah bizleri de iyi kvalide yapsın evlatlarımıza da iyi eşler iyi eş aileleri nasip etsin inşallah
canım hazıra dağ mı dayanır? aslında mecburlar vermeye ama işte insan gurur yapıyorVerdiler ya işte 100 tl ye neler neler alırım ben kızıma :)) bir miktar birikmişimiz var onu harcıyorum, borsada paramız var onu bozdururum ihtiyaç duyarsam, annemin maaş kartı da bende ihtiyacım yok aslında vermek isteseler ben kabul etmem ama insan bir sorsunlar istiyor.
uCanım almayan almıyor inan ki hani belki ilerleyen zamanlarda alır arkadaşın kayınvalidesi ama ana şunu söyleyeyim gelinimiz geçen sene doğum yaptı onların bizimde ailemizin ilk torunu. İnan annesi pazardan iki takım almış bir de ayakkabı. Tamam baba mevslimlik çalışıyor falan ama iki tane ağabey var çalışan 9 ay insan hem hiç mi kenarına koymaz hiç olmazsa bir nevresim al yorgan yaptır ya da ne bileyim hastane çıkışı gibi al. Herşeyi annem ve be yaptık ben düzdüm çoğu şeyini zaten çünkü annemin maaşı bağlanmamıştı kardeşim eve bakıyordu ben kiralarını veriyordum bir oturuyorlardı annemde beşiği içinin yatağını gecelik sabahlık vs aldı ama yaranamadı da. Ve inan mevlide geldi son dakika yengme ben mutfaktayız yapılacak birşey varmı bile demedi eli boş. Annemin arkadaşları hatta onların arkadaşları bile bir küçük birşey alırken bu anneanne hiçbirşey getirmediği gibi misafir gibi de yedi içti kalktı valla çok şaşırmıştım
Neyse belki erken diye düşünüyordur. Benim kayınvalidem allah var bir sürü şey aldı el emeğide yaptı sağolsunYok canim valla almadi. Ben de cok sasirdim ve kirildim söyledim de beklentimi. Icimde tutamadim yani. Belki begenmezsiniz ne alacagimi bilemedim gibi bi cevap aldim...
Kesinlikle katılıyorum, kız anneleri hep çekimser , ama güçlü olsalar kızlarının arkasında olduğunu görse erkekler o zaman daha kıymetli oluyor gelin.Biraz geri planda kaldıysa demek kıskanmış kadıncağız ilgi çekmek istemiş!
Biliyor musun aslında kızın ailesi olaya müdahil olup kızlarının arkasında durduğunda pek bir kıymetleniyor o gelin. Bir arkadaşımın annesi bizim yanımızda damadına etmediğini bırakmadı, oğlan üç gün boşanacağım dedi dördüncü gün benim ailem bundan sonra eşim dedi :)) tabi tasvip etmiyorum ama deveye diken yaranıyor.
Ne biçim paylaşım yapmışım yazmak istediğim yarım kalmış, cevapladigimin cümleleri karışık. ..Amaaann canımızı sıkmayalim bosverin kV leri zamanla takmamayi öğreneceğiz. Kocalarimizi çocuklarımızı sahiplenelim aile olan biziz.benim esimde her akşam yemekten sonra anasını arar 30 dk konuşur iki sevgili gibiler bu yüzden eşim ailr
Kesinlikle katılıyorum, kız anneleri hep çekimser , ama güçlü olsalar kızlarının arkasında olduğunu görse erkekler o zaman daha kıymetli oluyor gelin.
Benimde arada ayağa kalkınca oluyor sancı ama bişey batıyor gibi sonra geçiyor hemen.Canım işyerindeyim oturuyorum haliyle yatamıyorum şu an ama bu kadar olmazdı kasıklarıma giriyor karnımda çok sert kasılma olsa bebekte bir yere toplanıyormuş sanırım öyle birşey yok
Hayırlı olsun sağlıkla tamamlayın inşallah bu süreci, Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Imkanin varsa bol bol uzan dinlen.Selam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?