- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.141
Ha eylul ha ocak muhim olan saglikla dunyaya hayirli olacak evlat getirebilmen tebrik ederim.. umarim toprak grubu olur oglaklari severimSelam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Ne güzel siylemissin "kötüler kendi yüreklerinin karanlığında bogulsun "diye bundan sonra felsefem bu olsun.Merhaba hamiş arkadaşlarım
Bugün kendimi iyi hissediyorum çünkü haftaya cuma karne günügerçekten o kadar yorucu geliyor ki okul artık anlatamam. Koskoca göbisim var son 3 ay kaldı nasıl geçecek bilmiyorum.
Kv konusunda yalnız olmadığımı bilmek de iyi geldiben de kv ile çok resmiyim. Farklı kültürlerin insanıyız bunu basta kabul ettim ama gün geçtikçe kv umursamazligi görümce kıskançlığı yetmedi kayin hasetligini gördükçe kalın kalın duvarlar ördüm ben de. Hani derler ya anlatsam roman olur öyle işte kısacası varlıklarını bile hatırlamıyorum böyle çok iyi.
Evlenirken biz ufacık bi katkıları olmadi bebek için katkıları olur mu diye düşünmedim bile. Biz ikimiz çalışıp yapıyoruz benim ailemin katkıları da yetiyor da artıyor zaten eşim de görüyor o yüzden o da ses çıkarmıyor. Bazen eşim için üzülüyorum. gerçekten böyle dandik insanlar içinden bu adam nasıl pırıl pırıl çıkmış hayret ediyorum.
Kısacası biz evimizde mutlu olalım da kötüler kendi yürek karanlığında bogulsun
Benim oglum da gaz sorunu nerdeyse hic yasamadik cook rahat atlattik o sureci şükürler olsun bi doğuralim ben sana vereceğim tuyolari :)
Bi öncekinde çok uzerine düşmüştüm ilk gebeliğimdi daha 4. Haftada herkese söylemiştik Sevinçle şimdi daha sakin davranıyorum ilk kontrolüme gittim ama eşim hariç kimse hamile olduğumu bilmiyor 15. Haftaya kadar da söylememe kararı aldık, yatıyorum dinleniyorum çok şükür çalışmıyorum, rabbimin emanetine iyi bakmaya çalışıyorumHayırlı olsun sağlıkla tamamlayın inşallah bu süreci, Rabbim kucağına almayi nasip etsin. Imkanin varsa bol bol uzan dinlen.
Korkuların var haklısın ama önce onları atmaya çalış kafandan, hep iyi düşün hep iyiyi çağır. Dua ile her şey yoluna girer.
Gerçekten sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun başka ne istenir ki çok dua ediyorumHa eylul ha ocak muhim olan saglikla dunyaya hayirli olacak evlat getirebilmen tebrik ederim.. umarim toprak grubu olur oglaklari severim
Vallahi Allah bilir ama benim gözümde yatacak yerleri yok ben doğum yaptigimda da ilk gün hastaned2yiz annem de yanimda kv ve kp akşam anca gelebildiler. Bende onlar gelince anneme dedim 5 dk dışarı çıkıp bi nefes alalim. Biz bahçeye inip.gelene kadar hem benim yemeğimi hem anneminkini hem de babamın aldığı ekmek aralarını yemişler. Odaya geldik yemek yok. Hiç düşünmezler yani bu insanlar napicak hastane de diye. Gelirken de 2 tane meyve suyu almışlar saolsunlar tek aldıkları o oldu zaten.Aynen bu yuzden yarin olacak diye simdiden tasalanmaya basladim. Dogumumda da annemde sagolsun ayni iki dunur karsilikli oturup kuvozdeki cocuguma gidip gelip onlara hizmet ettim yaptigim yemegi bunlarda yer diyerek ayirmadilar bile lohusa halimle kocamla kendime yeniden yemek yaptim. Bunlari hatirladikca kv kisisini bi kasik suda bogasim geliyor ama akillandim bu dogumda cocugumu alip kapanicam odaya zift yesinler ben kendime hazirlarim biseyler..
Hatırladım seni canım çok sevindim maşallah :) inşallah bu bebişin sağlıkla seninle kalırda doğum yaparsın. Dua edicem sana :)Selam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Çok sinir oldum ya yemeği yemek nedir doğum yapmış kadına yapılırmı bu. Bazı insanlar hem görgüsüz hem düşüncesiz ne biçim insanlar var ya asıl onun yemek alıp gelmesi lazımVallahi Allah bilir ama benim gözümde yatacak yerleri yok ben doğum yaptigimda da ilk gün hastaned2yiz annem de yanimda kv ve kp akşam anca gelebildiler. Bende onlar gelince anneme dedim 5 dk dışarı çıkıp bi nefes alalim. Biz bahçeye inip.gelene kadar hem benim yemeğimi hem anneminkini hem de babamın aldığı ekmek aralarını yemişler. Odaya geldik yemek yok. Hiç düşünmezler yani bu insanlar napicak hastane de diye. Gelirken de 2 tane meyve suyu almışlar saolsunlar tek aldıkları o oldu zaten.
Zift yesinler.. benim kendi annemde boyle dusuncesiz o yuzden kalkipda esime annen bunu yapti bu sefer gelmesinler lazim degiller diyemiyorum o yuzden cozumu boyle buldum kizima kendimize kadar yemek yaparim ister yesinler ister ac kalsinlar yeter umrumda degil kimse. 72 gun kanama cektim sebebi belki lohusalikta popom yer gormedigindendi.Vallahi Allah bilir ama benim gözümde yatacak yerleri yok ben doğum yaptigimda da ilk gün hastaned2yiz annem de yanimda kv ve kp akşam anca gelebildiler. Bende onlar gelince anneme dedim 5 dk dışarı çıkıp bi nefes alalim. Biz bahçeye inip.gelene kadar hem benim yemeğimi hem anneminkini hem de babamın aldığı ekmek aralarını yemişler. Odaya geldik yemek yok. Hiç düşünmezler yani bu insanlar napicak hastane de diye. Gelirken de 2 tane meyve suyu almışlar saolsunlar tek aldıkları o oldu zaten.
Benimki oglumda her aldığını anlattı durdu herkese.ben aldım ben ettim, annem in aldıklarını kıskandı kenara itti benimkini giydir dedi annem baktı kaldı hiç cevap vermedi sustu. Bende ne yaptım kV nin yanında hiç giydirmedim aldıklarını :)))Ohh ne güzel bulmuşlar kolayını böyle kayırmak nedir ya kız erke torun mu var birine yapıyorsan bari öbürüne de biraz olsun yap. Amaan Allah eşlerimize sağlık sıhhat versin de beraberce yapalım benim kaynanam sağ olup yapsa bile söyler dururdu kesin şunu aldım şöyle güzel aldım diye artık deli ederdi beni kendimden biliyorum. Boşver herkes kendi ederini belirliyor işte böyle
Insan olsa zaten yapmaz işte bu yüzden diyorum ya o bir şeytan.Çok sinir oldum ya yemeği yemek nedir doğum yapmış kadına yapılırmı bu. Bazı insanlar hem görgüsüz hem düşüncesiz ne biçim insanlar var ya asıl onun yemek alıp gelmesi lazım
Yaa çok sevinirim Allah razı olsun kabul olsun dualarımız inşaallahHatırladım seni canım çok sevindim maşallah :) inşallah bu bebişin sağlıkla seninle kalırda doğum yaparsın. Dua edicem sana :)
Inan bende aynıydım 2. 'de doğumdan 3 4 gün sonra eşime dedim ki ben galiba sakat kalıcam kambur gibi doğrulamıyorum. Ama yatmayı bırak oturmak bile lükstu benim için. Bu sefer kimseyi istemiyorum eşime dedim kendi annemi de başkasını da yemeği dışardan söylerim evde dağınık kalsın biraz.Zift yesinler.. benim kendi annemde boyle dusuncesiz o yuzden kalkipda esime annen bunu yapti bu sefer gelmesinler lazim degiller diyemiyorum o yuzden cozumu boyle buldum kizima kendimize kadar yemek yaparim ister yesinler ister ac kalsinlar yeter umrumda degil kimse. 72 gun kanama cektim sebebi belki lohusalikta popom yer gormedigindendi.
her çocuk bir değil ya öyle diyelim kendimize artk :)Benimki de ilk 6 ay mucize gibi bir bebekti emer gaz cikarir uyurdu asıl bombayi ek gidaya gecince patlatti felegim şaştı resmen 10 tane doğurayim gece gündüz yardimsiz bakayım ama ek gidaya ben alistirmayayim hala psikolojim hazır değil :)
evet olması normal bebeğin şu an ayakları aşağı doğrudur muhtemelen o her hareketinde baskı uygulayabilir korkulacak bişey yok yani merak etmeKızlar kasığına sancı giren var mı benim bugün çok ağrıyor. Kalkarken de sancı giriyor normal mi acaba ve karım çok sert taş gibi resmen gün içinde böyle oluyor sabah daha iyi ama sorun mu var diyorum bel ağrısı falan da olunca
Öğretmen arkadaşlar YKS'de görev aldınızmı görev çıkmış bana ama sınav 30 haziranda tam 30+0 oluyorum ozamana zorlanırmıyım acaba bilemedim. Hoş sınavda birşey yaptığımızda yok oturuyoruz bol bol.
Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim
Selam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Haklisin insan kendi yukunu cekemezken bide luzumsuz kisilerin varliklariyla ugrasiyor. En guzelini yapiyorsun benim koca kisisi biraz ana babaci ben desemde dinlemez getirir onlari. Bide surat sallar istemedim diye en iyisi sus bildigini oku..Inan bende aynıydım 2. 'de doğumdan 3 4 gün sonra eşime dedim ki ben galiba sakat kalıcam kambur gibi doğrulamıyorum. Ama yatmayı bırak oturmak bile lükstu benim için. Bu sefer kimseyi istemiyorum eşime dedim kendi annemi de başkasını da yemeği dışardan söylerim evde dağınık kalsın biraz.
Merhaba canım hoşgeldin hatırlıyorum seni:) Allah bu sefer tamamına erdirsin zamanında sağlıkla kucağına al minnakını inşallah.Selam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
İnşaallah canım inşaallahMerhaba canım hoşgeldin hatırlıyorum seni:) Allah bu sefer tamamına erdirsin zamanında sağlıkla kucağına al minnakını inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?