2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Ha eylul ha ocak muhim olan saglikla dunyaya hayirli olacak evlat getirebilmen tebrik ederim.. umarim toprak grubu olur oglaklari severim

Ne güzel siylemissin "kötüler kendi yüreklerinin karanlığında bogulsun "diye bundan sonra felsefem bu olsun.
Rabbim bizede hep temiz niyet iyi düşünceler versin bizler iyi anneler iyi kV ler olalım.

Benim oglum da gaz sorunu nerdeyse hic yasamadik cook rahat atlattik o sureci şükürler olsun bi doğuralim ben sana vereceğim tuyolari :)

Ay valla çok makbule geçer en korktuğum şey kolik olması biliyorum etrafımdan zorluğunu olmayan hiç olmuyor olanda çok fena doğurayım hemen sana bakıcam

Bi öncekinde çok uzerine düşmüştüm ilk gebeliğimdi daha 4. Haftada herkese söylemiştik Sevinçle şimdi daha sakin davranıyorum ilk kontrolüme gittim ama eşim hariç kimse hamile olduğumu bilmiyor 15. Haftaya kadar da söylememe kararı aldık, yatıyorum dinleniyorum çok şükür çalışmıyorum, rabbimin emanetine iyi bakmaya çalışıyorum

Vallahi Allah bilir ama benim gözümde yatacak yerleri yok ben doğum yaptigimda da ilk gün hastaned2yiz annem de yanimda kv ve kp akşam anca gelebildiler. Bende onlar gelince anneme dedim 5 dk dışarı çıkıp bi nefes alalim. Biz bahçeye inip.gelene kadar hem benim yemeğimi hem anneminkini hem de babamın aldığı ekmek aralarını yemişler. Odaya geldik yemek yok. Hiç düşünmezler yani bu insanlar napicak hastane de diye. Gelirken de 2 tane meyve suyu almışlar saolsunlar tek aldıkları o oldu zaten.

Hatırladım seni canım çok sevindim maşallah :) inşallah bu bebişin sağlıkla seninle kalırda doğum yaparsın. Dua edicem sana :)

Çok sinir oldum ya yemeği yemek nedir doğum yapmış kadına yapılırmı bu. Bazı insanlar hem görgüsüz hem düşüncesiz ne biçim insanlar var ya asıl onun yemek alıp gelmesi lazım

Zift yesinler.. benim kendi annemde boyle dusuncesiz o yuzden kalkipda esime annen bunu yapti bu sefer gelmesinler lazim degiller diyemiyorum o yuzden cozumu boyle buldum kizima kendimize kadar yemek yaparim ister yesinler ister ac kalsinlar yeter umrumda degil kimse. 72 gun kanama cektim sebebi belki lohusalikta popom yer gormedigindendi.

Benimki oglumda her aldığını anlattı durdu herkese.ben aldım ben ettim, annem in aldıklarını kıskandı kenara itti benimkini giydir dedi annem baktı kaldı hiç cevap vermedi sustu. Bende ne yaptım kV nin yanında hiç giydirmedim aldıklarını :)))
Ama o yokken giydirdim sonuçta emek verilmiş dedim sadece o görmedi.
Şimdi kızım olacak diyor ki ben bişey almayacagim bu sefer (alma aman alma laf edeceğine olmasın daha iyi hem aldıklarını gördükçe sinirleniyorum seni hatırlayıp )

Hatırladım seni canım çok sevindim maşallah :) inşallah bu bebişin sağlıkla seninle kalırda doğum yaparsın. Dua edicem sana :)
Yaa çok sevinirim Allah razı olsun kabul olsun dualarımız inşaallah

Inan bende aynıydım 2. 'de doğumdan 3 4 gün sonra eşime dedim ki ben galiba sakat kalıcam kambur gibi doğrulamıyorum. Ama yatmayı bırak oturmak bile lükstu benim için. Bu sefer kimseyi istemiyorum eşime dedim kendi annemi de başkasını da yemeği dışardan söylerim evde dağınık kalsın biraz.

Ayy ne kötü kv varmış ya Allah yardım etsin
Benimkide açıksözlülüdür bazen kırılırım ama genel olarak severim
Sağolsun durumu iyidir hep sorar oğluma beşik arabayı o aldı yatak yorgan kıyafet baya uğraştı bana Doğum hediyesi harçlık verdi oğluma altın taktı
kendi ailemde hep almak istediler ama ben durumları çok yok diye hep herşeyi var dedim
Gene de annem büyük altın taktı
sadece lohusaykrn kaç oğluma çirkin dedi diye baya üzülmüştüm:)iştw baya açık sözlü
Bende şakayla karışık senin oğlun çirkin demekki oğlu da çirkin oldu dedim
Ufak tefek alınsamda iyidir
Geçen eşim konuşuyor telde
Misafir falan geldi dedi tembihliyor yardım et kıza diye :)

her çocuk bir değil ya öyle diyelim kendimize artk :)

evet olması normal bebeğin şu an ayakları aşağı doğrudur muhtemelen o her hareketinde baskı uygulayabilir korkulacak bişey yok yani merak etme

Yks de bende görevliyim. Sınav görevi bizi zorlamaz. Ama seçim görevi çıkarsa, soluğu yüksek seçim kurulunda alacağım. O kesin. Onu asla yapamam.

Kızlar moralim çok bozuldu. Eşim instagram hesabından eski sevgilisinin profiline bakmış resmen ya. Nasıl sinirlendim

Canım kendini tut ve böyle şeylere giripte keyfini kaçırma. İnsanız hepimiz, merak duygumuz var maalesef. Bak moralini bozmuşsun boş yere.

Çok çok sevindim, gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mutlaka bizede haber olur mu ılerleyen aylarda.

Haklisin insan kendi yukunu cekemezken bide luzumsuz kisilerin varliklariyla ugrasiyor. En guzelini yapiyorsun benim koca kisisi biraz ana babaci ben desemde dinlemez getirir onlari. Bide surat sallar istemedim diye en iyisi sus bildigini oku..

Merhaba canım hoşgeldin hatırlıyorum seni:) Allah bu sefer tamamına erdirsin zamanında sağlıkla kucağına al minnakını inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…