2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
kültür farkı değilde insanın yüreğinde Allah korkusu olunca merhamette olur hoşgörü de olur bence bizimkilerin sorunu vicdanları ile. dediğin gibi Rabbim bize güç kuvvet sağlık versin biz kendimiz yaparız çok şükür onlara ihtiyacım yok hiçbir zamanda olmaz inşallah ama her diyorum gene diyeceğim kız evlatları yok onlar bugünü düşünüyorlar yarın görcem ben onları :) eşime de diyorum annen baban hasta olunca diyeceğim vah vah ne olcak şimdi neyse tutun bir hemşire evde baksın artık napçaksınız diyeceğim demeden ölürsem rahat edemem valla

Yok canim erken oldugundan degil almadigindan :) türkiyeye hamileligim boyunca bi daha gitmicem sonucta

Annenin aldıklarına mı bakmadıYazıklar olaın kayınvalidenn geldiği o yaşa o yıllara o senelere,bom boş gelmiş ,insan yaş aldımça olgunlaşır artık der diğer dünya var.al bak eksik ne ise bemde şunu bunu alauım de hemde mübarek ayda..pes

Ayy ben o yks yi ysk olarak görmüşüm :)
Moralim bozulmadı değil, gözlerim doldu ağlayacaktım ama sonra kızımı düşündüm boşverdim:)

bir bakıma iyi oldu çünkü eşim annem babam hepsi ne kadar da dengesiz bir insan olduğuna tanık oldular

Ayy ben o yks yi ysk olarak görmüşüm :)
Moralim bozulmadı değil, gözlerim doldu ağlayacaktım ama sonra kızımı düşündüm boşverdim:)
Canım ben de bakmıştım instadan meraktan ama yoksa kocama deli gibi aşığım. Eminim eşin de sadece merak etmiştir:) kendini üzdüğüne değmez, başka bir durum olsa anlardın zaten.

Kalp pis hayatım,mutlu etmek o kadar kolay ki ,al bir takım ,ör ya da ördür bir yelek,al kızım gücüm bunlara yetti giydir torunuma,de sevdir kendini.cidden çok fesatmış canım
aynen işte dedim ya Allah herkese önce yüreğine o korkuyu versin.. Yüreğinde korku olmayandan hiçbişey beklememk lazım benim kayınvalidemin 3 tane evi var kirada ama dışarı çıkar mesela bir çay içmeden geri döner o kadar pis bir huyu var benim kendi ailemde bende dahil yiyip içip gezmeyi seven tipleriz o yüzden çoğu zaman yadırgarım onların yaşamını ben hani olmasa anlarım ama 50 yaşındaki kadın izmirde oturup bnmle ilk kez balık yemeğe dışarı geliyorsa ve bunu uzayda yemek yemişiz gibi lanse ediyorsa gerisini sen düşün Allah'tan benim ailem bu zihniyette değil ve eşimde onlara benzememiş kendini geliştirebilmiş çok şükür. o da ailesinin nasıl insanlar olduğunun farkında o bile asla aramaz sormaz.

Canım güle güle kullanın. benimde çok hoşuma gitti. hangi internet sitesinden aldın? beşiğin marka modeli nedir bide? Anne yanı olarak yatağa sabitleniyomu acaba?
Çok teşekkürler sağlıkla inşallah, Yatak yanına sabitlenip sabitlenmediğini bilmiyorum daha doğrusu öyle bir kriter yoktu kafamda sadece ön kısmının aşağı inmesini istiyordum baştan kolaylık oluyor diye beşiğin marka modeli tahtaravelli toro çeşitli internet sitelerinde var buradan paylaşınca sorun olur mu bilmiyorum istersen özelden yazayım sitenin adını

Canımmm çok sevindim tabbim bu yavrumla bütün üzüntülerin geçer inan ilk hamilelik unutulmuyo mesela ben şimdi 21 mayısta anne olacaktım o gün çok üzüldüm burkuldum ama inşallah bu yavrumu kucağıma alacağım inşallah öyle düşünüyorum sende öyle düşün inşallah kavuşacaksın yavrunla

Canımmm çok sevindim tabbim bu yavrumla bütün üzüntülerin geçer inan ilk hamilelik unutulmuyo mesela ben şimdi 21 mayısta anne olacaktım o gün çok üzüldüm burkuldum ama inşallah bu yavrumu kucağıma alacağım inşallah öyle düşünüyorum sende öyle düşün inşallah kavuşacaksın yavrunla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…