- 14 Nisan 2013
- 590
- 960
- 103
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.161
kültür farkı değilde insanın yüreğinde Allah korkusu olunca merhamette olur hoşgörü de olur bence bizimkilerin sorunu vicdanları ile. dediğin gibi Rabbim bize güç kuvvet sağlık versin biz kendimiz yaparız çok şükür onlara ihtiyacım yok hiçbir zamanda olmaz inşallah ama her diyorum gene diyeceğim kız evlatları yok onlar bugünü düşünüyorlar yarın görcem ben onları :) eşime de diyorum annen baban hasta olunca diyeceğim vah vah ne olcak şimdi neyse tutun bir hemşire evde baksın artık napçaksınız diyeceğim demeden ölürsem rahat edemem vallaMerhaba hamiş arkadaşlarım
Bugün kendimi iyi hissediyorum çünkü haftaya cuma karne günügerçekten o kadar yorucu geliyor ki okul artık anlatamam. Koskoca göbisim var son 3 ay kaldı nasıl geçecek bilmiyorum.
Kv konusunda yalnız olmadığımı bilmek de iyi geldiben de kv ile çok resmiyim. Farklı kültürlerin insanıyız bunu basta kabul ettim ama gün geçtikçe kv umursamazligi görümce kıskançlığı yetmedi kayin hasetligini gördükçe kalın kalın duvarlar ördüm ben de. Hani derler ya anlatsam roman olur öyle işte kısacası varlıklarını bile hatırlamıyorum böyle çok iyi.
Evlenirken biz ufacık bi katkıları olmadi bebek için katkıları olur mu diye düşünmedim bile. Biz ikimiz çalışıp yapıyoruz benim ailemin katkıları da yetiyor da artıyor zaten eşim de görüyor o yüzden o da ses çıkarmıyor. Bazen eşim için üzülüyorum. gerçekten böyle dandik insanlar içinden bu adam nasıl pırıl pırıl çıkmış hayret ediyorum.
Kısacası biz evimizde mutlu olalım da kötüler kendi yürek karanlığında bogulsun
Ne biçim paylaşım yapmışım yazmak istediğim yarım kalmış, cevapladigimin cümleleri karışık. ..
Yok canim erken oldugundan degil almadigindan :) türkiyeye hamileligim boyunca bi daha gitmicem sonuctau
Allah bol bereket versin size ne güzel düşünüp yapmışsınız. Ama bende senin gibi düşünüyorum önünde 9 ay var koy kenara yavaş yavaş yap ama yap yani
Neyse belki erken diye düşünüyordur. Benim kayınvalidem allah var bir sürü şey aldı el emeğide yaptı sağolsun
Annenin aldıklarına mı bakmadıYazıklar olaın kayınvalidenn geldiği o yaşa o yıllara o senelere,bom boş gelmiş ,insan yaş aldımça olgunlaşır artık der diğer dünya var.al bak eksik ne ise bemde şunu bunu alauım de hemde mübarek ayda..pesBu arada dün çok çok sinir bozucu bir durum yaşamadım annem kayınvalidemi iftara çağırdı bu arada ben kayınvalidem ile inanılmaz mesafeliyim zamanında yaşadıklarımdan dolayı.. Önüme kocaman bir duvar ördüm onlara karşı neyse annem aldı yemeğe yemek bitti annem kızıma aldıklarını gösterdi kadın ucundan tutup ay ne güzel dedi açıp bakmadı bile bende eşime dedim annen madem bu kadar isteksiz kesinlikle doğumuma gelmesini istemiyorum dedim eşimde o öyle bir kadın kendini geliştirememiş gelmesin dedi
zaten bir değişik kadın ama çok sinirim bozuldu kızlar anlatamam gece boyu uyuyamadım ya
Ayy ben o yks yi ysk olarak görmüşüm :)Yks de bende görevliyim. Sınav görevi bizi zorlamaz. Ama seçim görevi çıkarsa, soluğu yüksek seçim kurulunda alacağım. O kesin. Onu asla yapamam.
Canım kendini tut ve böyle şeylere giripte keyfini kaçırma. İnsanız hepimiz, merak duygumuz var maalesef. Bak moralini bozmuşsun boş yere.
Çok çok sevindim, gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Mutlaka bizede haber olur mu ılerleyen aylarda.
bir bakıma iyi oldu çünkü eşim annem babam hepsi ne kadar da dengesiz bir insan olduğuna tanık oldularAnnenin aldıklarına mı bakmadıYazıklar olaın kayınvalidenn geldiği o yaşa o yıllara o senelere,bom boş gelmiş ,insan yaş aldımça olgunlaşır artık der diğer dünya var.al bak eksik ne ise bemde şunu bunu alauım de hemde mübarek ayda..pes
Kalp pis hayatım,mutlu etmek o kadar kolay ki ,al bir takım ,ör ya da ördür bir yelek,al kızım gücüm bunlara yetti giydir torunuma,de sevdir kendini.cidden çok fesatmış canımbir bakıma iyi oldu çünkü eşim annem babam hepsi ne kadar da dengesiz bir insan olduğuna tanık oldular
Canım ben de bakmıştım instadanAyy ben o yks yi ysk olarak görmüşüm :)
Moralim bozulmadı değil, gözlerim doldu ağlayacaktım ama sonra kızımı düşündüm boşverdim:)
aynen işte dedim ya Allah herkese önce yüreğine o korkuyu versin.. Yüreğinde korku olmayandan hiçbişey beklememk lazım benim kayınvalidemin 3 tane evi var kirada ama dışarı çıkar mesela bir çay içmeden geri döner o kadar pis bir huyu var benim kendi ailemde bende dahil yiyip içip gezmeyi seven tipleriz o yüzden çoğu zaman yadırgarım onların yaşamını ben hani olmasa anlarım ama 50 yaşındaki kadın izmirde oturup bnmle ilk kez balık yemeğe dışarı geliyorsa ve bunu uzayda yemek yemişiz gibi lanse ediyorsa gerisini sen düşünKalp pis hayatım,mutlu etmek o kadar kolay ki ,al bir takım ,ör ya da ördür bir yelek,al kızım gücüm bunlara yetti giydir torunuma,de sevdir kendini.cidden çok fesatmış canım
Çok teşekkürler sağlıkla inşallah, Yatak yanına sabitlenip sabitlenmediğini bilmiyorum daha doğrusu öyle bir kriter yoktu kafamda sadece ön kısmının aşağı inmesini istiyordum baştan kolaylık oluyor diye beşiğin marka modeli tahtaravelli toro çeşitli internet sitelerinde var buradan paylaşınca sorun olur mu bilmiyorum istersen özelden yazayım sitenin adınıCanım güle güle kullanın. benimde çok hoşuma gitti. hangi internet sitesinden aldın? beşiğin marka modeli nedir bide? Anne yanı olarak yatağa sabitleniyomu acaba?
Ahh şu merak yok mu merak:) şimdilik boşverdim bir daha olursa söylerim artık canım:)Canım ben de bakmıştım instadanmeraktan ama yoksa kocama deli gibi aşığım. Eminim eşin de sadece merak etmiştir:) kendini üzdüğüne değmez, başka bir durum olsa anlardın zaten.
Canımmm çok sevindim tabbim bu yavrumla bütün üzüntülerin geçer inan ilk hamilelik unutulmuyo mesela ben şimdi 21 mayısta anne olacaktım o gün çok üzüldüm burkuldum ama inşallah bu yavrumu kucağıma alacağım inşallah öyle düşünüyorum sende öyle düşün inşallah kavuşacaksın yavrunlaSelam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Canımmm çok sevindim tabbim bu yavrumla bütün üzüntülerin geçer inan ilk hamilelik unutulmuyo mesela ben şimdi 21 mayısta anne olacaktım o gün çok üzüldüm burkuldum ama inşallah bu yavrumu kucağıma alacağım inşallah öyle düşünüyorum sende öyle düşün inşallah kavuşacaksın yavrunlaSelam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Güle güle kullanın canım Bebeğin mışıl mışıl uyusunEki Görüntüle 2151330 Bizim de geldi besigimiz canlar :)
Aminn kuzum hepimizin insallahGüle güle kullanın canım Bebeğin mışıl mışıl uyusun
Bitti canım çok şükür şifonyer aldik birde eşyaları icin şimdilik yeterli birax büyüsün sonra büyük dolap falan bakarız artik :)Maşallah canım senin büyük ihtiyaçlar bitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?