2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
cok sevindim.insallah sag salim kicagina alirsin

Kızlar bugün hep kasıklarımda adet olacakmış hissi var. Çok yormadım da bugün kendimi ama ağrı oldukça tuhaf hissediyorum kendimi. Kontrolüme daha 1 hafta var ama korkuyorum şuan kötü bişey olacak diye

Benim de bugün öğlen oldu cnm. Ayaklarımin altına yastık koyup uzandım geçti. Yarın doktoruma soracağım ama endişe ettim ben de.

Yok canım aynı şeyleri bende yaşıyorum bebek büyüdükçe normsl dye düşünüyorum

Ya o kadar korkuyorum ki yA aynısı olursa diye ama elimden dua etmekten başka bişiy gelmiyor

Seni gördüğüme çok sevindim canım ya, hem de hamilesin çok mutlu oldum. Sağlıkla gelsin miniğin ya çok şükür
Evet canım kürtajdan sonra 2 ay ara verdik 3. Ay hemen oldu bebişimiz rabbim bekletmedi hemen verdi çok şükür sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görmek nasip olur inşaallah o kadar korkuyorum ki o yüzden dualarınızı istiyorum

Evet bak seninki iyimiş elin iyisi ancak bu kadar olur e bazı sürtüşmeler anne kız arasında bile oluyor..

Veee yine bacak ağrısı başlar. 3 hafta önce sol bacak. Şimdi sağ bacak. 3 gün süründürür, ağrıdan yürüyemem, ağlarım, tuvalete bile giderken zorlanırım. Sonra azalarak geçer ağrım. Alıştım artık sanırım napalım, kızıma sağlıkla kavuşmak için yaşayacağım bunları, annelik kolay olmuyormuş:) bir de bir şey fark ettim bacak ağrım olduğunda kasıklarım da ağrıyor üstüne kızım da kasıklarımı tekmeliyor ohhhh

Ayy çok güldüm canim içine şeytan kaçmış demen daha bir güldürdü beni ya. Benimki de takıntılı iğneye kıla her şeyi kafasına takar. Ilk çocuk da psikolojimi bozdu şöyle yaparsan boğulur böyle yaparsan katılır bilmem ne. Şimdi hiç onu takmıyorum ne salakmisim her söylediğini ciddiye alıyordum aldım da noldu yaranamadım. Şimdi varya fena gelinim cata cat pata pat gidiyorum hepsi tırsıyor benden daha kıymetli oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…