- 1 Nisan 2015
- 3.241
- 4.629
- 333
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.221
Günaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
Allahtan araba konusunda eşim sonunda düzeldi. Biz 13. yılımızı dolduruyoruz sevgililikte bu nedenle çok kez kaza yaptık sinirlenir tartışırken arabayı deli gibi sürerdi tabi böyle olunca baya bir kaza yaptık. Çok da küfür ederdi ay hatırlamak istemiyorum o sürüşlerini. 1 yıldır çok sakin çok rahat hiç küfür yok. Tabi bunu başarabilmek için az başının etini yemedim adamıncanııım anlıyorum seni insan geriliyo bnm eşimde öyle cok dikkatsiz araba kullanır. güveniyorum daha hiç kazamız olmadı şükür ama insan ister istemez geriliyo
aynen benden bişey beklemeyin diyo yaniAhahaha bu iyiymiş işte bebek büyüsün kreşe gidecek yaşa gelsin ozamana kadar çalışırım demek istiyor herhalde
geçmiş olsun canımgünaydın kızlaar 1 haftadır hastayım yeni yeni iyileşiyorum daha
kv konusulmus bol bol okudum bi kısmını bnm kanayan yaramdır kendileri
nişan nikah ceyiz serme düğün hepsinde bi vukuatı var ama saf ayagına yatıp yaptı tabiki kimse art niyet aramadı akıllı cinsten bnmki
canım eşini çok iyi anlıyorum çünkü benim de trafikte içimden canavar çıkıyor resmenGünaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
ay ne güzel bak kadın sizi düşünmüş, torununa kreş parası biriktirmek için çalışmaya başlamışbnm kv de de hamile oldugumu öğrenince işe girdi 2 sene calışmam lazım diyo
Ahhh canım seni öyle çok anlıyorum ki, çünkü aynısını yaşıyorum. Hamile olduğumu unutuyor resmen. Kaç kere uyarıyorum ama nafile. İlle öndeki aracın dibine girecek selektör yapacak, o ani frenler yok mu. Çok sinir oluyorum.Günaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
Hahaha kibarca bebeğe bakamam diyor yani :)bnm kv de de hamile oldugumu öğrenince işe girdi 2 sene calışmam lazım diyo
İnşaAllah canım hem mutluyum detaylı olarak tekrar göreceğim bebeğimi hem de stresliyim ya kalp damarların da bir sorun çıkarsa diye Rabbim korktuklarimiza uğratmasın hiç birimizi :/
Ahhh ahhh kızlar herkesin kv ile farklı olayları var. Benimki de ayrı bir tür. Evlendiktensonra, oğlundan ayrılınca depresyona girdi benimki ilaç bile kullandı, herkese ağladı ben napıcam çok zor diye(bir de yanımda ağlıyor) bir yandan da kendi oğlunu anneme kötülüyor, bekarken yaptıklarını anlatıyor. Karı koca olarak yaşadığımız şeyleri anneme anlatıyor sonra böyle
darısı bize o zaman yaAllahtan araba konusunda eşim sonunda düzeldi. Biz 13. yılımızı dolduruyoruz sevgililikte bu nedenle çok kez kaza yaptık sinirlenir tartışırken arabayı deli gibi sürerdi tabi böyle olunca baya bir kaza yaptık. Çok da küfür ederdi ay hatırlamak istemiyorum o sürüşlerini. 1 yıldır çok sakin çok rahat hiç küfür yok. Tabi bunu başarabilmek için az başının etini yemedim adamın
Canım babannesi bebeğin çok ihtiyacı olacak yardımda bulunurum diye işe bile girmiş, kaldı mı böyle koca yürekli insanlar halaaynen benden bişey beklemeyin diyo yanineyse ki ben zaten 2 sene kendim bakmak istiyodum
Etrafımda öyle çok var ki esin gibilerden. Sakın olacağını sanmıyorum gül geç alışmaya çalış bence. Benim eşim de hızlı kullanır yani bana göre dikkatsizdir ona sorsan mükemmel kullanır. Oda benle dalga geçer çok yavaş kullanıyorsun diye.Günaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
daha bi iğnesini görmedik bakalım yapıcam edicemler havada ucusuyo amageçmiş olsun canım
canım eşini çok iyi anlıyorum çünkü benim de trafikte içimden canavar çıkıyor resmen
sinir oluyorum hatalı kullananlara
ay ne güzel bak kadın sizi düşünmüş, torununa kreş parası biriktirmek için çalışmaya başlamış
evet kibarca bana güvenmeyin sizle ugrasamam diyoHahaha kibarca bebeğe bakamam diyor yani :)
dimi kuzum ne de düşünür biziCanım babannesi bebeğin çok ihtiyacı olacak yardımda bulunurum diye işe bile girmiş, kaldı mı böyle koca yürekli insanlar hala
Benim eniştem le bi yola çok küfürler havada ucusuyo:) sanki adam belayı çekiyo gibi. Bi gün birlikteyiz gibi adamın biri bize bakıp bakıp dil cikariyo:)) delimidir nedir tabi bizimki dayanamadı e5 in orta yerinse durdu başladılar kavga etmeye:)) trafik de insanı çileden çıkarıyorlar ben bile çoğu zaman bağırıp çağırıyorum vallahi.Allahtan araba konusunda eşim sonunda düzeldi. Biz 13. yılımızı dolduruyoruz sevgililikte bu nedenle çok kez kaza yaptık sinirlenir tartışırken arabayı deli gibi sürerdi tabi böyle olunca baya bir kaza yaptık. Çok da küfür ederdi ay hatırlamak istemiyorum o sürüşlerini. 1 yıldır çok sakin çok rahat hiç küfür yok. Tabi bunu başarabilmek için az başının etini yemedim adamın
canııım anlıyorum seni insan geriliyo bnm eşimde öyle cok dikkatsiz araba kullanır. güveniyorum daha hiç kazamız olmadı şükür ama insan ister istemez geriliyo
Hahaha çok iyiymiş yaa, şaka gibi :) söyle bari sizin bebeğe bakıcılık yapsın, para yabancıya gitmesindaha bi iğnesini görmedik bakalım yapıcam edicemler havada ucusuyo ama
evet kibarca bana güvenmeyin sizle ugrasamam diyo
ve calıştıgı işte bebek bakıcılıgı
dimi kuzum ne de düşünür bizi
tabikide artık kendimizden cok düşündügümüz biri daha varBizimde hiç kazamız olmadı iyi kullanır kendine göre dikkatlidir ama ben geriliyorum o anda birşey olacak diye normalde o kadar takmıyorum ama hamilelikle daha hassasım zaten bir kaza olsa uğraşıcaz oralarda
ay yok kuzum alt komsumda bebek bakıyo ona baktırırm kreşe vermezsem. kv ye gebe kalmak istemem iyiliği dokunmasın sonra kırk yıl söylerHahaha çok iyiymiş yaa, şaka gibi :) söyle bari sizin bebeğe bakıcılık yapsın, para yabancıya gitmesintövbe yaa ayy bi garipler
canım herkesin hamileliği bir olmaz kiKızlarr birşey daha. 24 haftanın içindeyim 23+4 olduk karnım hala aşağıda gibi hissediyorum eşim yok yuıkarı çıktı diyor ama göbek deliğimin biraz aşağısında kalıyor hala yemek yiyince falan biraz daha şişiyor da 2 hafta sonraya 6 ay bitmiş oluyor ay olarak bana karnım o kadar da büyümedi gibi geliyor bakıyorum internette ınstagramda bazılarının baya yıkarıda ortalamış karın sanki bende öyle değil sizinde öyle mi dr bebek kese aşağıda falan demedi geçen hafta kilo mu almıyor acaba diyorum 2 gün geri çıkmıştık dr normal demişti gerçi
Belki okumussundur gecende kizimla ikimizde aracta magandanin biri yuzunden buyuk bir kazayi kil payi atlatmistik bebek yaklasik 3 saat hareketsiz kaldi sonrasinda kasilmalara basladi bu olabilir sende de eger boyle bisey olursa drunu ara sana gerekli onlemleri aldiracaktir. Inanin cok sinir oluyorum bu tarz olaylara mahal verenlere. Esinizde olsa yaninda can tasidigini onunda bi yerden bi yere gitmek icin bir vasita oldugunu yollarinda yaris pisti olmadigini aklindan cikarmamasi gerek. Gecmis olsun.Günaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
Erkeklerde haklı şimdi bağırmakta küfür etmekte ben haksız demiyorum :) ama bir insan araba sürdüğü her saniye küfür edince saçma oluyor benim eşim öyleydi yani :)Benim eniştem le bi yola çok küfürler havada ucusuyo:) sanki adam belayı çekiyo gibi. Bi gün birlikteyiz gibi adamın biri bize bakıp bakıp dil cikariyo:)) delimidir nedir tabi bizimki dayanamadı e5 in orta yerinse durdu başladılar kavga etmeye:)) trafik de insanı çileden çıkarıyorlar ben bile çoğu zaman bağırıp çağırıyorum vallahi.
Günaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?