2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

canııım anlıyorum seni insan geriliyo bnm eşimde öyle cok dikkatsiz araba kullanır. güveniyorum daha hiç kazamız olmadı şükür ama insan ister istemez geriliyo
Allahtan araba konusunda eşim sonunda düzeldi. Biz 13. yılımızı dolduruyoruz sevgililikte bu nedenle çok kez kaza yaptık sinirlenir tartışırken arabayı deli gibi sürerdi tabi böyle olunca baya bir kaza yaptık. Çok da küfür ederdi ay hatırlamak istemiyorum o sürüşlerini. 1 yıldır çok sakin çok rahat hiç küfür yok. Tabi bunu başarabilmek için az başının etini yemedim adamın

geçmiş olsun canım

canım eşini çok iyi anlıyorum çünkü benim de trafikte içimden canavar çıkıyor resmen
sinir oluyorum hatalı kullananlara

bnm kv de de hamile oldugumu öğrenince işe girdi 2 sene calışmam lazım diyo
ay ne güzel bak kadın sizi düşünmüş, torununa kreş parası biriktirmek için çalışmaya başlamış

Ahhh canım seni öyle çok anlıyorum ki, çünkü aynısını yaşıyorum. Hamile olduğumu unutuyor resmen. Kaç kere uyarıyorum ama nafile. İlle öndeki aracın dibine girecek selektör yapacak, o ani frenler yok mu. Çok sinir oluyorum.

İnşaAllah canım hem mutluyum detaylı olarak tekrar göreceğim bebeğimi hem de stresliyim ya kalp damarların da bir sorun çıkarsa diye Rabbim korktuklarimiza uğratmasın hiç birimizi :/

İnşallah hersey yolundadır. Rabbım evlatla sınamasın hiçbirimizi.

Oy oy oy walla aşmış sizinkiler. Bizimde arada bırbırımize kırıldığımız zamanlar oluyor ama tanıştığımız ilk gunden beri hep mesafeli olduk birbirimize. Bu sayede haklarımızı koruyabildik
Çok kıskanıyorlar demekki bu kadar kötülük yapılır mı yoksa.

darısı bize o zaman ya
bzen gün içinde işim oluyo eşim iş için kullandıgı kamyonetle gelip lıyo ben aman allahım bi araba bu kadar savrulabilir mi sallanabilir mi ve hızlı gidebilir mi

Etrafımda öyle çok var ki esin gibilerden. Sakın olacağını sanmıyorum gül geç alışmaya çalış bence. Benim eşim de hızlı kullanır yani bana göre dikkatsizdir ona sorsan mükemmel kullanır. Oda benle dalga geçer çok yavaş kullanıyorsun diye.

daha bi iğnesini görmedik bakalım yapıcam edicemler havada ucusuyo ama
Hahaha kibarca bebeğe bakamam diyor yani :)
evet kibarca bana güvenmeyin sizle ugrasamam diyo
ve calıştıgı işte bebek bakıcılıgı

Canım babannesi bebeğin çok ihtiyacı olacak yardımda bulunurum diye işe bile girmiş, kaldı mı böyle koca yürekli insanlar hala
dimi kuzum ne de düşünür bizi

Benim eniştem le bi yola çok küfürler havada ucusuyo:) sanki adam belayı çekiyo gibi. Bi gün birlikteyiz gibi adamın biri bize bakıp bakıp dil cikariyo:)) delimidir nedir tabi bizimki dayanamadı e5 in orta yerinse durdu başladılar kavga etmeye:)) trafik de insanı çileden çıkarıyorlar ben bile çoğu zaman bağırıp çağırıyorum vallahi.

canııım anlıyorum seni insan geriliyo bnm eşimde öyle cok dikkatsiz araba kullanır. güveniyorum daha hiç kazamız olmadı şükür ama insan ister istemez geriliyo

Bizimde hiç kazamız olmadı iyi kullanır kendine göre dikkatlidir ama ben geriliyorum o anda birşey olacak diye normalde o kadar takmıyorum ama hamilelikle daha hassasım zaten bir kaza olsa uğraşıcaz oralarda

daha bi iğnesini görmedik bakalım yapıcam edicemler havada ucusuyo ama

evet kibarca bana güvenmeyin sizle ugrasamam diyo
ve calıştıgı işte bebek bakıcılıgı

dimi kuzum ne de düşünür bizi
Hahaha çok iyiymiş yaa, şaka gibi :) söyle bari sizin bebeğe bakıcılık yapsın, para yabancıya gitmesin tövbe yaa ayy bi garipler

Kızlarr birşey daha. 24 haftanın içindeyim 23+4 olduk karnım hala aşağıda gibi hissediyorum eşim yok yuıkarı çıktı diyor ama göbek deliğimin biraz aşağısında kalıyor hala yemek yiyince falan biraz daha şişiyor da 2 hafta sonraya 6 ay bitmiş oluyor ay olarak bana karnım o kadar da büyümedi gibi geliyor bakıyorum internette ınstagramda bazılarının baya yıkarıda ortalamış karın sanki bende öyle değil sizinde öyle mi dr bebek kese aşağıda falan demedi geçen hafta kilo mu almıyor acaba diyorum 2 gün geri çıkmıştık dr normal demişti gerçi

Bizimde hiç kazamız olmadı iyi kullanır kendine göre dikkatlidir ama ben geriliyorum o anda birşey olacak diye normalde o kadar takmıyorum ama hamilelikle daha hassasım zaten bir kaza olsa uğraşıcaz oralarda
tabikide artık kendimizden cok düşündügümüz biri daha var
artık ban bişey olursa değil bebegime bişey olursa diye düşünüyoruz

Hahaha çok iyiymiş yaa, şaka gibi :) söyle bari sizin bebeğe bakıcılık yapsın, para yabancıya gitmesin tövbe yaa ayy bi garipler
ay yok kuzum alt komsumda bebek bakıyo ona baktırırm kreşe vermezsem. kv ye gebe kalmak istemem iyiliği dokunmasın sonra kırk yıl söyler

canım herkesin hamileliği bir olmaz ki
dr sorun yok dediyse yoktur bence
benim ilk hamileliğimde karnım küçücüktü ama bu hamileliğimde kocaman
ilk hamileliğimde hep yukarıdaydı bunda aşağıda
sen takılma böyle şeylere bence

Belki okumussundur gecende kizimla ikimizde aracta magandanin biri yuzunden buyuk bir kazayi kil payi atlatmistik bebek yaklasik 3 saat hareketsiz kaldi sonrasinda kasilmalara basladi bu olabilir sende de eger boyle bisey olursa drunu ara sana gerekli onlemleri aldiracaktir. Inanin cok sinir oluyorum bu tarz olaylara mahal verenlere. Esinizde olsa yaninda can tasidigini onunda bi yerden bi yere gitmek icin bir vasita oldugunu yollarinda yaris pisti olmadigini aklindan cikarmamasi gerek. Gecmis olsun.

Erkeklerde haklı şimdi bağırmakta küfür etmekte ben haksız demiyorum :) ama bir insan araba sürdüğü her saniye küfür edince saçma oluyor benim eşim öyleydi yani :)

Benim eşim de böyle canım. İleri sürüş tekniklerini biliyor kursunu almış gençken, araba yarışı pistinde gibi sürüyor. Ben ayağımla frene basar gibi yapıyorum o kadar olayın içine giriyor ve geriliyorum ki ellerimin içleri terliyor bacaklarım kasılıyor ama eşim kendini değiştiremiyor. Geçen gün önümüzdeki araç yavaş gidiyordu cidden gıcık bir şofördü ama tek şerit yolda adamı solladı aynası aynamızı çarptırttı falan yüzümü kapadım elimle kaza oldu sandım bir de benim tarafımdaki ayna, adam sola kırıverse orda olan bana olucak. Çok gerildim ağladım. Niye ağlıyosun hep böyle lullanıyorum bilmiyomusun diyo, hamileyken kullanma dedim ya kasılıyorum çok mu zor yani düzgün kullanmak anlamıyorum. Ben çok dikkatli titiz kullandığım için bana mı aşırı geliyor bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…