- 6 Şubat 2018
- 1.361
- 2.387
- 48
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.261
Basiniz sagolsun. Size sefaatci olsun.. Guzel temennilerin icin de bi kere daha aminn insallahhkordon bağlatma arkadaşım benim kötü bir anım var
neden diyeceksin benim annem 1995 yılında kordonlarını bağlatmaya karar vermiş ben o zaman 9 10 yaşındayım işte bnm bir erkek kardeşim vardı bnden 3 yaş küçüktü maalesef 95 yılının son ayında bir trafik kazasında kardeşimi kaybettik. sonra bnm üzüntüden dilim tutuldu ilk dönem taktir alan bn ikinci dönem iyi notum yoktu öğretmenlerim sırf özel durumum için bana tekrar taktir vermişlerdi. sonra beni psikoloğa götürdüler git gel git gel kardeşimin olmasına karar verdi doktor ve bir kardeşim oldu şu an da 21 yaşında iyiki var.. İyiki rabbim onu bize nasip etti
demek istediğim rabbimin bize ne sunacağını kimse bilemez. sadece ölüm değil hastalık olur farklı birşey olur karar elbette senin Rabbim hiçbirimize düşmanımıza bile evlat acısı vermesin
Canım ben gittim doktora. Bebegim oturmuş ayakları aşağıda. Baskı ve ağrı yapar bu dedi. Benim rahim uzunlugum 30mm olduğu için ve ağrım var dediğin için haftada bir igne verdi pruluton depot. Bunun yanında bir gün kalsiyum bir gün magnezyum almamı söyledi.Aynen canım kendi kendimi korkutuyorum aslında ama işte
Amin inşallah hepimiz sağ sağlim kavuşalım.
Basiniz sagolsun canim.. mekani cennet peygamber efendimize komsu olsun insallah..günaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
bu arada internetten joie park yatak ve korbell çok kutusu almıştım. dün gelmişler şirkete ama alamadım tabiki. bugün alıp, akşam bakacağım. bu ürünleri de internetten almıştım. bugün gelecekler.
Eki Görüntüle 2151457
Ne kadar sanslisin kv nin poposunu kaşı nazar degmesin. Benimde rahim buyume sorunum oldugu icin erken dogum tehtidim var ama benimkiler tatile geliyor bugun.esim olmasa bebek coktan gitmisti ama anlamak istemiyorlar.Bu kadar kayınvalide olayının üzerine ben bi nazar diyeyim o zaman
Ben şu anda evdeyim erken doğum tehdidi yüzünden iş yapmam, eğilmem falan yasak
Hemen koştu geldi bize şu anda bütün her şeyde yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
Gozunuz aydin canim. Saglikla kucagina almayida nasip etsin Rabbim. Biz alindan olcer aldik. Daha dogrusu ilkinde hem alin hem kulak braun almistik ama kulak ve alin arasinda cok fazla derece farki oldugunu gorup isimize yaramayacak diye geri verdik weewell kullaniyoruz simdi tabanca gibi olanlardan.Merhaba kızlar, amniyosentez sonucum temiz çıktı çok şüküralışverişe başlayacağız artık bizde..
Tecrübeliler veya araştırmasını yapmış olanlar ateş ölçer ne alacaksınız? Braun istiyorum ama çok pahalı sanki.
Dijital ölçüm olduğu için bi süre sonra çok sapma gösterebiliyormuş uygun fiyatlı olanlar da. Kulaktan mı alından mı ölçen almalı? Bilemedim.
Bu arada en iyi marka ve sapmasiz olan beurer ama bulmakta zorlanmistim acilden almam gerekiyordu bunu almistimMerhaba kızlar, amniyosentez sonucum temiz çıktı çok şüküralışverişe başlayacağız artık bizde..
Tecrübeliler veya araştırmasını yapmış olanlar ateş ölçer ne alacaksınız? Braun istiyorum ama çok pahalı sanki.
Dijital ölçüm olduğu için bi süre sonra çok sapma gösterebiliyormuş uygun fiyatlı olanlar da. Kulaktan mı alından mı ölçen almalı? Bilemedim.
Yarın dikişler için kontrol var minik insanımı da görücem ki bakalım kaç gram almış 10 günde
Ben yillarca hamile kalmak icin ugrastim tedavilerden sonra kendiliginden oldu. Oyüzden hamile kalmadan önce derdim ki, birinciyi yapiyim bi daha asla korunmicam. Bu seferde lohusayken tekrar hamile kalirmisim :)Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
Bu konuda napsam diye bende düşünmüyor değilim biz kondomla baya bir korunduk hap kullanmayı düşünmüyorum çünkü bünyemi değiştiriyorKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Şu çöp kutusunda gözüm var ama eşimin gözü yokgünaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
bu arada internetten joie park yatak ve korbell çok kutusu almıştım. dün gelmişler şirkete ama alamadım tabiki. bugün alıp, akşam bakacağım. bu ürünleri de internetten almıştım. bugün gelecekler.
Eki Görüntüle 2151457
Biz silikon biberon aldık camı önermedi çocuk bakım uzmanı. Baya detaylı anlatmıştıda nedenini şimdi hatırlamıyorumBaşınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Emzik seçiminde kauçuk mu silikon mu tercih ettin, çok kararsızım. Bir de cam biberon mu silikon biberon mu alsam karar veremedim
Ateş ölçer için en iyisi en ucuz olan her yerde satılan koltuk altından ölçenmiş öyle dedi çocuk doktoru doğum eğitimine katılmıştım.Merhaba kızlar, amniyosentez sonucum temiz çıktı çok şüküralışverişe başlayacağız artık bizde..
Cnm çok sevindim sonuçlarının iyi çıkmasına sağlıkla gelsin inşallah, ben alından ölçer visio focus aldım ateş ölçerler arasında en iyisi diyebilirim hastanelerde de kullanılıyor braunun fiyatlarını bilmiyorum ama bunu bir araştır istersenMerhaba kızlar, amniyosentez sonucum temiz çıktı çok şüküralışverişe başlayacağız artık bizde..
Canım hangi marka aldın biberonu, internetten mi aldınBu konuda napsam diye bende düşünmüyor değilim biz kondomla baya bir korunduk hap kullanmayı düşünmüyorum çünkü bünyemi değiştiriyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Şu çöp kutusunda gözüm var ama eşimin gözü yok
Biz silikon biberon aldık camı önermedi çocuk bakım uzmanı. Baya detaylı anlatmıştıda nedenini şimdi hatırlamıyorum
Ateş ölçer için en iyisi en ucuz olan her yerde satılan koltuk altından ölçenmiş öyle dedi çocuk doktoru doğum eğitimine katılmıştım.
1,5 cm kalmıştı.Canım daha önce sordum ama görmedin sanırım. Rahim uzunluğunu kaç mm iken dikiş atıldı?
Bende de mesafesi kısaldı rahmin bu yüzden bir ay rapor verdi doktor. İşe gidemiyorum evde sıkıntıdan patlıyorum.Ne kadar sanslisin kv nin poposunu kaşı nazar degmesin. Benimde rahim buyume sorunum oldugu icin erken dogum tehtidim var ama benimkiler tatile geliyor bugun.esim olmasa bebek coktan gitmisti ama anlamak istemiyorlar.
Ateş ölçeri braun aldım indirimdeydi. Kulaktan ölçer aldım kardeşimin hastanesindeki hemşireler onu tavsiye etti. Evde kullanmaya başladık bileMerhaba kızlar, amniyosentez sonucum temiz çıktı çok şüküralışverişe başlayacağız artık bizde..
Kiymetini bil canim bugunlerin gir bol bol duş al bol bol uyu gidemedigin arkadaslarini ziyaret et bol bol kuafore git kasinn biyigin cikamasada aldir bak bunlari sonra mumla ararsinBende de mesafesi kısaldı rahmin bu yüzden bir ay rapor verdi doktor. İşe gidemiyorum evde sıkıntıdan patlıyorum.
Kitap oku film izle bi yere kadar götürüyor.
Canım iki gün önce ben bebeğin hateketlerini daha çok ve daha yukarda hissediyordum ve karnımında yukarısı da şiş duruyordu. Şimdi 2 gündür bebeğin hareketleri de aşağıda karnımında o büyüklüğü gitti. Anlamadım çok değişik birşey bu hamilelik.Kızlarr birşey daha. 24 haftanın içindeyim 23+4 olduk karnım hala aşağıda gibi hissediyorum eşim yok yuıkarı çıktı diyor ama göbek deliğimin biraz aşağısında kalıyor hala yemek yiyince falan biraz daha şişiyor da 2 hafta sonraya 6 ay bitmiş oluyor ay olarak bana karnım o kadar da büyümedi gibi geliyor bakıyorum internette ınstagramda bazılarının baya yıkarıda ortalamış karın sanki bende öyle değil sizinde öyle mi dr bebek kese aşağıda falan demedi geçen hafta kilo mu almıyor acaba diyorum 2 gün geri çıkmıştık dr normal demişti gerçi
Muhtemelen benim bebeğin de ayakları aşağıda çünkü kasıkta hissediyorum hareketleri. Ayrıntılı da rahim uzunluğunda sorun çıkmamıştı aslında benim ama bakalım bu gittiğimde ne der. Haftaya bugün randevumCanım ben gittim doktora. Bebegim oturmuş ayakları aşağıda. Baskı ve ağrı yapar bu dedi. Benim rahim uzunlugum 30mm olduğu için ve ağrım var dediğin için haftada bir igne verdi pruluton depot. Bunun yanında bir gün kalsiyum bir gün magnezyum almamı söyledi.
1,5 cm kalmıştı.
bilgilendirme amaclı aramıssa demkBen de ilk kızımda kanamam oldu düşük riskim vardı eşim söylemiş beni aradı kv kurduğu cümle aynen su" kızım noldu kanamam olmuş aman napiyosun sen kürtaj doğumdan daha zor on tane çocuk doğur bi yane kürtaj olma sakın sacmalama" oldu yani böyle bi dengesiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?