- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.201
Benimki de geçenlere 2 gün çok az hareket etti ters dönmüş ondandır dedi doktor. Kafası yukarıda olunca öyle olurmuş. Hakikaten bir kaç gün sonra düzeldi. Denek dedim tekrar düz döndü.Bende çok gergin değilim ama gün içerisinde az hareket ediyor sabahları falan daha çok ama akşamüzeri başlıyor gece sabaha karşı falan daha çok hareket ediyor. Bu aylık bebeklerinde yeni doğmuş bebekler gibi uyku uyanıklık periyotları oluyormuş benimki gececi olacak annesini uyutmayacak herhalde
Cnm ayni sikinti benim oglanda da var tek bobreginde takipteyizBebekte idrar torbasında kaçak olması böbreklere birikim sağlıyormuş bebekte böbrek reflüsü deniliyormuş. 2mm şuanlık inşAllah daha da büyümez , 4 mm veya 6mmden sonrası sıkıntı olabliliyordedi doktor. Eğerki büyürse ne yapacagımız neler olacagı hakkında ise bilgi vermedi.
Hayirli haberlerle donersiniz insallah..İnşaAllah canım hem mutluyum detaylı olarak tekrar göreceğim bebeğimi hem de stresliyim ya kalp damarların da bir sorun çıkarsa diye Rabbim korktuklarimiza uğratmasın hiç birimizi :/
Hayırlı uğurlu olsun canım ins sağlıkla gelsin bebiş sende moralini yüksek tut hayırlısı böyleymiş demekkiSelam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Cnm ayni sikinti benim oglanda da var tek bobreginde takipteyiz
canımmm çokkk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinYaa çok sevinirim Allah razı olsun kabul olsun dualarımız inşaallah
güle güle sağlıkla kullanın
hayırlı haberlerle gelirsin inşallahKızlar yarın çocuk kardiyolojiye gideceğim çok heyecanlı ve stresliyim inşaAllah herşey yolunda gider
geçmiş olsun canım magnezyum kullanıyor musunVeee yine bacak ağrısı başlar. 3 hafta önce sol bacak. Şimdi sağ bacak. 3 gün süründürür, ağrıdan yürüyemem, ağlarım, tuvalete bile giderken zorlanırım. Sonra azalarak geçer ağrım. Alıştım artık sanırım napalım, kızıma sağlıkla kavuşmak için yaşayacağım bunları, annelik kolay olmuyormuş:) bir de bir şey fark ettim bacak ağrım olduğunda kasıklarım da ağrıyor üstüne kızım da kasıklarımı tekmeliyor ohhhh
güzel sonuçlarla gelirsin inşallahNamazdan sonra uyuyamadim kızlar son yazilanlari okudum bebislerin cicileri hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar bende bayramdan sonra tasinsamda oğlumun alisverisine baslasam ayyy oglum deyince de tuhaf oluyorum kiza alisinca tabi sabah da seker yüklemem var biraz uyuyabilirim insallah
Selam güzel annelerEylül annelerinden olamadım hatırlayanlarınız vardır belki 10. Haftamda kurtaj oldum ama ocak annelerine adayım nasipse, rabbim çok aratmadı yeniden oldu çok şükür, sağlıkla bebişlerinizi kucaklayın inşaallah arada bakıyorum ben buraya bebişim dursaydı şu kadarlık olacaktık diye iç geçiyorum, dualarınızı eksik etmeyin olur mu Allah bi daha acısını göstermesin hayırlısıyla sağlıkla kucağıma alayım başka bişiy istemiyorum
Valla bende patladim en son söyledikleri kulağıma gelince. O günden beri görüşmüyorum. Vee çok mutluyum çok şükür.Ayy çok güldüm canim içine şeytan kaçmış demen daha bir güldürdü beniya. Benimki de takıntılı iğneye kıla her şeyi kafasına takar. Ilk çocuk da psikolojimi bozdu şöyle yaparsan boğulur böyle yaparsan katılır bilmem ne. Şimdi hiç onu takmıyorum ne salakmisim her söylediğini ciddiye alıyordum aldım da noldu yaranamadım. Şimdi varya fena gelinim cata cat pata pat gidiyorum hepsi tırsıyor benden daha kıymetli oldum.
Saol canım. Magnezyum kullanıyorum ama nafile ille bu ağrı olacak anlamadım gitti. Doktora da gittim çaresi yok olacak bu ağrılar diyorlarcanımmm çokkk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
güle güle sağlıkla kullanın
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah
geçmiş olsun canım magnezyum kullanıyor musun
güzel sonuçlarla gelirsin inşallah
Veee yine bacak ağrısı başlar. 3 hafta önce sol bacak. Şimdi sağ bacak. 3 gün süründürür, ağrıdan yürüyemem, ağlarım, tuvalete bile giderken zorlanırım. Sonra azalarak geçer ağrım. Alıştım artık sanırım napalım, kızıma sağlıkla kavuşmak için yaşayacağım bunları, annelik kolay olmuyormuş:) bir de bir şey fark ettim bacak ağrım olduğunda kasıklarım da ağrıyor üstüne kızım da kasıklarımı tekmeliyor ohhhh
Öyle büyük bir aşk ki bu.. bırak ağrıyi siziyi kolunu koparticaz deseler gene doğururdum heralde. Şuan yatağında melekler gibi uyuyor kızım. Ve ben ona baktıkça diyorum ki "aslında o doğana kadar kimseyi sevmemişim, annemi babamı eşimi. Gerçek sevgi evlat sevgisiymiş. Saçının teline dünyayı yakarım. Varsın ağrılar sızılar olsun doğunca en büyük şükür sebebi oluyo bu melekler.Geçmiş olsun ya anneliğin her gün başka bir ağrısı cıkıyor :)
Aynen öyle hamilelikte ağrılar sızılar, doğduktan sonra bir koruma güdüsü aman hastalanmasın, hasta olunca onunla beraber hasta olmalar, psikolojik olarak çökme, ama bir gülüşüne her şey değer ya:)Geçmiş olsun ya anneliğin her gün başka bir ağrısı cıkıyor :)
bnm kv de de hamile oldugumu öğrenince işe girdi 2 sene calışmam lazım diyoAhhh ahhh kızlar herkesin kv ile farklı olayları var. Benimki de ayrı bir tür. Evlendiktensonra, oğlundan ayrılınca depresyona girdi benimki ilaç bile kullandı, herkese ağladı ben napıcam çok zor diye(bir de yanımda ağlıyor) bir yandan da kendi oğlunu anneme kötülüyor, bekarken yaptıklarını anlatıyor. Karı koca olarak yaşadığımız şeyleri anneme anlatıyor sonra böyle yapıyorsun yapma dediğimde ben öyle bir şey yapmadım deyip yalan söylüyor tabi tepemin tası atıyor başlıyoruz tartışmaya, çirkef yüzü çıkıyor.sen zaten beni kabullenemedin, kıskanıyorsun beni diyor. Zavallı eşim ya siz napıyorsunuz deyince seni paylaşamıyoruz demez mi. Boşan da rahatlayalım cümlesini bile kurdu. Beni oğlumdan ayırmaya kimsenin gücü yetmez dedi. Sanki kim ayırıyorsa. Bu olaylardan sonra araya mesafe koyduk, eşim de arkamda durdu tabi,kv ye kalsa 7/24 evimden çıkmayacaktı ama eşim de çok evimize gelip karışmasını istemedi. Yeri geldi yanımda biz bi aileyiz sana noluyor o benim karım.3.kişilere laf düşmez dedi. Taşındı yaşadığımız yerden üstelik ben hamileyken. Şimdide ben torunumu kimseye emanet etmem gelir bakarım diyor
canııım anlıyorum seni insan geriliyo bnm eşimde öyle cok dikkatsiz araba kullanır. güveniyorum daha hiç kazamız olmadı şükür ama insan ister istemez geriliyoGünaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok
Ahahaha bu iyiymiş işte bebek büyüsün kreşe gidecek yaşa gelsin ozamana kadar çalışırım demek istiyor herhaldebnm kv de de hamile oldugumu öğrenince işe girdi 2 sene calışmam lazım diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?