2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Benimki de geçenlere 2 gün çok az hareket etti ters dönmüş ondandır dedi doktor. Kafası yukarıda olunca öyle olurmuş. Hakikaten bir kaç gün sonra düzeldi. Denek dedim tekrar düz döndü.

Cnm ayni sikinti benim oglanda da var tek bobreginde takipteyiz

Hayırlı uğurlu olsun canım ins sağlıkla gelsin bebiş sende moralini yüksek tut hayırlısı böyleymiş demekki

Namazdan sonra uyuyamadim kızlar son yazilanlari okudum bebislerin cicileri hayırlı olsun güzel günlerde kullansınlar bende bayramdan sonra tasinsamda oğlumun alisverisine baslasam ayyy oglum deyince de tuhaf oluyorum kiza alisinca tabi sabah da seker yüklemem var biraz uyuyabilirim insallah

Yaa çok sevinirim Allah razı olsun kabul olsun dualarımız inşaallah
canımmm çokkk sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

güle güle sağlıkla kullanın

Kızlar yarın çocuk kardiyolojiye gideceğim çok heyecanlı ve stresliyim inşaAllah herşey yolunda gider
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

geçmiş olsun canım magnezyum kullanıyor musun

güzel sonuçlarla gelirsin inşallah

günaydın kızlar
dün gece karnımın sol tarafına dayandı kızım resmen çıkacak gibiydi.o kadar zorladı ki sancı girdi. çok canım acıdı.ne yataktan doğrulabildim ne dönebildim. en son sancı dayanılmaz olunca annem sesime geldi. annem masaj yapa yapa bebişi o taraftan gönderince rahatladım

Aminnn Rabbim acısını göstermesin demek ki bu yavrucağın yaşayacak ömrü varmış.
Sizden hiç ayrılmasın inşallah çok sevindimm

Valla bende patladim en son söyledikleri kulağıma gelince. O günden beri görüşmüyorum. Vee çok mutluyum çok şükür.

Saol canım. Magnezyum kullanıyorum ama nafile ille bu ağrı olacak anlamadım gitti. Doktora da gittim çaresi yok olacak bu ağrılar diyorlar

Geçmiş olsun ya anneliğin her gün başka bir ağrısı cıkıyor :)

Öyle büyük bir aşk ki bu.. bırak ağrıyi siziyi kolunu koparticaz deseler gene doğururdum heralde. Şuan yatağında melekler gibi uyuyor kızım. Ve ben ona baktıkça diyorum ki "aslında o doğana kadar kimseyi sevmemişim, annemi babamı eşimi. Gerçek sevgi evlat sevgisiymiş. Saçının teline dünyayı yakarım. Varsın ağrılar sızılar olsun doğunca en büyük şükür sebebi oluyo bu melekler.

günaydın kızlaar 1 haftadır hastayım yeni yeni iyileşiyorum daha

kv konusulmus bol bol okudum bi kısmını bnm kanayan yaramdır kendileri
nişan nikah ceyiz serme düğün hepsinde bi vukuatı var ama saf ayagına yatıp yaptı tabiki kimse art niyet aramadı akıllı cinsten bnmki

Aynen öyle hamilelikte ağrılar sızılar, doğduktan sonra bir koruma güdüsü aman hastalanmasın, hasta olunca onunla beraber hasta olmalar, psikolojik olarak çökme, ama bir gülüşüne her şey değer ya:)

Ahhh ahhh kızlar herkesin kv ile farklı olayları var. Benimki de ayrı bir tür. Evlendiktensonra, oğlundan ayrılınca depresyona girdi benimki ilaç bile kullandı, herkese ağladı ben napıcam çok zor diye(bir de yanımda ağlıyor) bir yandan da kendi oğlunu anneme kötülüyor, bekarken yaptıklarını anlatıyor. Karı koca olarak yaşadığımız şeyleri anneme anlatıyor sonra böyle yapıyorsun yapma dediğimde ben öyle bir şey yapmadım deyip yalan söylüyor tabi tepemin tası atıyor başlıyoruz tartışmaya, çirkef yüzü çıkıyor.sen zaten beni kabullenemedin, kıskanıyorsun beni diyor. Zavallı eşim ya siz napıyorsunuz deyince seni paylaşamıyoruz demez mi. Boşan da rahatlayalım cümlesini bile kurdu. Beni oğlumdan ayırmaya kimsenin gücü yetmez dedi. Sanki kim ayırıyorsa. Bu olaylardan sonra araya mesafe koyduk, eşim de arkamda durdu tabi,kv ye kalsa 7/24 evimden çıkmayacaktı ama eşim de çok evimize gelip karışmasını istemedi. Yeri geldi yanımda biz bi aileyiz sana noluyor o benim karım.3.kişilere laf düşmez dedi. Taşındı yaşadığımız yerden üstelik ben hamileyken. Şimdide ben torunumu kimseye emanet etmem gelir bakarım diyor

Günaydın kızlar. Çok gerildim bu sabah. Eşimi hep uyarıyorum trafikte daha sakin olması konusunda ama olmuyor birkaç gün iyi sonra yine birşey oluyor. Sabah da işe geliyoruz tam biz geçeceğimiz sırada yanda minibüs vardı ve çıktı baya yani yolu kapadı artık çıkacak yapacak birşey yok eşim durmak yerine üzerine gitmeye başladı korna falan dedim napıyorsun kaza mı olsun çıktı artık bu inadın ne bırak geçsin falan derken daha o mevzu kapanmadan bu sefer yanımızda bir araba belirdi yan yanayayız eşim gaza basıyor adam basıyo yarışıyorlar yan tarafta dönüş kısmı yani trafik var sıkıştık inada bindirdi ya dedim mahsus mu yapıyorsun sen gerildiğimi bile bile dedim bağırdım ağladım bu kadar da insan anlaşyışsız olmaz ki onlarca kere uyardım inatlaşma yapma bak hamileyim geriliyorum diye özür diliyor yine aynı. Geçenlerde de oldu yine kayınpederindeydik ev boyanıyor diye çıktım direkt odaya yemek falan yemedim söz verdi sakin olucam hız yapmıcam inatlaşmıcam diye yine aynı o kadar bağırdım ki korkuyorum şimdi bebekte de tık yok

bnm kv de de hamile oldugumu öğrenince işe girdi 2 sene calışmam lazım diyo

canııım anlıyorum seni insan geriliyo bnm eşimde öyle cok dikkatsiz araba kullanır. güveniyorum daha hiç kazamız olmadı şükür ama insan ister istemez geriliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…