- 9 Mart 2015
- 2.186
- 2.573
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.241
çok sıkıntılı bir konu gerçekten ikinci gebeliğim tekrar bebek düşünmüyorum tabi kısmet olursa yapacak bir şey yok ama tedbir almak lazım oğlum doğduğunda eve her ay test alırdım 9 ay adet olmadım çok korkmuştum o küçükken hamile kalacam diye ben de istediğim ay hamile kaldım Rabbime çok şükür ama artık doğumdan sonra sprial deneyecem ben doktorum %99 o dediKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
Allah rahmet eylesin canım. Allah sizlere sabır versin.günaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
bu arada internetten joie park yatak ve korbell çok kutusu almıştım. dün gelmişler şirkete ama alamadım tabiki. bugün alıp, akşam bakacağım. bu ürünleri de internetten almıştım. bugün gelecekler.
Eki Görüntüle 2151457
başın sağolsun canımgünaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
bu arada internetten joie park yatak ve korbell çok kutusu almıştım. dün gelmişler şirkete ama alamadım tabiki. bugün alıp, akşam bakacağım. bu ürünleri de internetten almıştım. bugün gelecekler.
Eki Görüntüle 2151457
ben sprial kullanmayı düşünüyorum riske atamam ama doktorla da bi konusmak lazım tabkiiKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
Benim eşim de böyle canım. İleri sürüş tekniklerini biliyor kursunu almış gençken, araba yarışı pistinde gibi sürüyor. Ben ayağımla frene basar gibi yapıyorum o kadar olayın içine giriyor ve geriliyorum ki ellerimin içleri terliyor bacaklarım kasılıyor ama eşim kendini değiştiremiyor. Geçen gün önümüzdeki araç yavaş gidiyordu cidden gıcık bir şofördü ama tek şerit yolda adamı solladı aynası aynamızı çarptırttı falan yüzümü kapadım elimle kaza oldu sandım bir de benim tarafımdaki ayna, adam sola kırıverse orda olan bana olucak. Çok gerildim ağladım. Niye ağlıyosun hep böyle lullanıyorum bilmiyomusun diyo, hamileyken kullanma dedim ya kasılıyorum çok mu zor yani düzgün kullanmak anlamıyorum. Ben çok dikkatli titiz kullandığım için bana mı aşırı geliyor bilmiyorum
Benim kayinvalidem de öyledirBu kadar kayınvalide olayının üzerine ben bi nazar diyeyim o zaman
Ben şu anda evdeyim erken doğum tehdidi yüzünden iş yapmam, eğilmem falan yasak
Hemen koştu geldi bize şu anda bütün her şeyde yardımcı oluyorlar sağolsunlar.
basınız sağolsun canımgünaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
Eki Görüntüle 2151457
günaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
Eki Görüntüle 2151457
Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
hareket etmedigi zaman bende strese griyorm dürtüorm karnımı baya rahatsız ediyorum :) inşallah saglıklıdır canım cumartesi görünce için rahat ederHerkese selam
Aile hekimliğine gidip tetanozu vurundum ancak şanssızlığım yakamı bırakmadı tabi el dopplerleri arızalıymış kalbini dinleyemediler.. şaka gibi değil mi?
Cumartesi kendi doktoruma randevum var artık ondan öğrenicem nasıl olduğunu bebeğin.. bugun sabah soğuk gazoz içtim yine hareket hissettim şükür inşallah her şey yolundadır..
bnmkide ben 1 haftadır yatak döşek yatıyorum bi kere bile aramadıBenim kayinvalidem de öyledirbisey olsa bana hemen koşar gelir annem gibi. Nazar değmesin..
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallahgünaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
Eki Görüntüle 2151457
Bağlama işini bende düşündüm ama cesaret edemiyorum. Benim doktor da sen bilirsin ama ben önermem dünyanın bin türlü hali var dedi kararsız kaldım.Ben 3. Çocuğu düşünmediğim için ve en garantili yöntem olduğundan kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum canım
Ben de ilk kızımda kanamam oldu düşük riskim vardı eşim söylemiş beni aradı kv kurduğu cümle aynen su" kızım noldu kanamam olmuş aman napiyosun sen kürtaj doğumdan daha zor on tane çocuk doğur bi yane kürtaj olma sakın sacmalama" oldu yani böyle bi dengesiz.bnmkide ben 1 haftadır yatak döşek yatıyorum bi kere bile aramadı
normalde olsa iş cıkısları fln arar yemege gelin vs derdi
kordon bağlatma arkadaşım benim kötü bir anım varBen 3. Çocuğu düşünmediğim için ve en garantili yöntem olduğundan kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum canım
:)) al benden de o kadar ben tupleri baglaticam artik yeter 3 tane cocuk bu yastan sonra kafayi yemeye niyetim yok fabrika kapanicakKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?