2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348
Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
çok sıkıntılı bir konu gerçekten ikinci gebeliğim tekrar bebek düşünmüyorum tabi kısmet olursa yapacak bir şey yok ama tedbir almak lazım oğlum doğduğunda eve her ay test alırdım 9 ay adet olmadım çok korkmuştum o küçükken hamile kalacam diye ben de istediğim ay hamile kaldım Rabbime çok şükür ama artık doğumdan sonra sprial deneyecem ben doktorum %99 o dedi

günaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
bu arada internetten joie park yatak ve korbell çok kutusu almıştım. dün gelmişler şirkete ama alamadım tabiki. bugün alıp, akşam bakacağım. bu ürünleri de internetten almıştım. bugün gelecekler.

Bu kadar kayınvalide olayının üzerine ben bi nazar diyeyim o zaman
Ben şu anda evdeyim erken doğum tehdidi yüzünden iş yapmam, eğilmem falan yasak
Hemen koştu geldi bize şu anda bütün her şeyde yardımcı oluyorlar sağolsunlar.

Allah rahmet eylesin canım. Allah sizlere sabır versin.

başın sağolsun canım

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
ben sprial kullanmayı düşünüyorum riske atamam ama doktorla da bi konusmak lazım tabkii

Yok o kadar değil dikkatlidir çok gereksiz hız yapmaz ama çok inattır ve acelecidir bir şeride geçecekse hemen geçecek ya da biriyle inada bindirebiliyor birinin solayacağını görünce gaza basabiliyor ya da biri çıkmasın diye ya da aynaya bakmadan manevra yapabiliyor kazamız hiç yok ama ben geriliyorum daha geçen gün tartıştık bu konuda özür diledi ben ne emeklerle hamile kaldım birşey olsa tekrar sil baştan yani kaldıramam

Herkese selam
Aile hekimliğine gidip tetanozu vurundum ancak şanssızlığım yakamı bırakmadı tabi el dopplerleri arızalıymış kalbini dinleyemediler.. şaka gibi değil mi?

Cumartesi kendi doktoruma randevum var artık ondan öğrenicem nasıl olduğunu bebeğin.. bugun sabah soğuk gazoz içtim yine hareket hissettim şükür inşallah her şey yolundadır..

Benim kayinvalidem de öyledir bisey olsa bana hemen koşar gelir annem gibi. Nazar değmesin..

basınız sağolsun canım rabbim yattıgı yerde dinlendirsin size de sabır versın

bu temizleme fırcaları kullanılmıyo diyolar ama dogru mudur bilemedim alsam mı almasam mı die düşünüyorum

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun mübarek ayda. Allah size uzun ömürler versin inşallah..

Korbell kutu bende aldım e bebek ptt kargoya veriyormuş ee evde yokuz biz yakındaki kargolardan birine gelir de alırız diyorduk akşam artık gidip alıcaz biraz uzakta kalıyor. İşyeri adresini de vermedik. Biz baby me pamuk, tırnak makası seti, göğüs pedi, şapka önlük eldiven seti de aldık bakalım

Ben 3. Çocuğu düşünmediğim için ve en garantili yöntem olduğundan kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum canım

hareket etmedigi zaman bende strese griyorm dürtüorm karnımı baya rahatsız ediyorum :) inşallah saglıklıdır canım cumartesi görünce için rahat eder

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Emzik seçiminde kauçuk mu silikon mu tercih ettin, çok kararsızım. Bir de cam biberon mu silikon biberon mu alsam karar veremedim

bnmkide ben 1 haftadır yatak döşek yatıyorum bi kere bile aramadı
normalde olsa iş cıkısları fln arar yemege gelin vs derdi
Ben de ilk kızımda kanamam oldu düşük riskim vardı eşim söylemiş beni aradı kv kurduğu cümle aynen su" kızım noldu kanamam olmuş aman napiyosun sen kürtaj doğumdan daha zor on tane çocuk doğur bi yane kürtaj olma sakın sacmalama" oldu yani böyle bi dengesiz.

Ben 3. Çocuğu düşünmediğim için ve en garantili yöntem olduğundan kordonlarımı bağlatmayı düşünüyorum canım
kordon bağlatma arkadaşım benim kötü bir anım var

neden diyeceksin benim annem 1995 yılında kordonlarını bağlatmaya karar vermiş ben o zaman 9 10 yaşındayım işte bnm bir erkek kardeşim vardı bnden 3 yaş küçüktü maalesef 95 yılının son ayında bir trafik kazasında kardeşimi kaybettik. sonra bnm üzüntüden dilim tutuldu ilk dönem taktir alan bn ikinci dönem iyi notum yoktu öğretmenlerim sırf özel durumum için bana tekrar taktir vermişlerdi. sonra beni psikoloğa götürdüler git gel git gel kardeşimin olmasına karar verdi doktor ve bir kardeşim oldu şu an da 21 yaşında iyiki var.. İyiki rabbim onu bize nasip etti

demek istediğim rabbimin bize ne sunacağını kimse bilemez. sadece ölüm değil hastalık olur farklı birşey olur karar elbette senin Rabbim hiçbirimize düşmanımıza bile evlat acısı vermesin

:)) al benden de o kadar ben tupleri baglaticam artik yeter 3 tane cocuk bu yastan sonra kafayi yemeye niyetim yok fabrika kapanicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…