- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi MinikPiranha
-
- #25.281
Muhtemelen benim bebeğin de ayakları aşağıda çünkü kasıkta hissediyorum hareketleri. Ayrıntılı da rahim uzunluğunda sorun çıkmamıştı aslında benim ama bakalım bu gittiğimde ne der. Haftaya bugün randevum
Kesinlike katılıyorumkordon bağlatma arkadaşım benim kötü bir anım var
neden diyeceksin benim annem 1995 yılında kordonlarını bağlatmaya karar vermiş ben o zaman 9 10 yaşındayım işte bnm bir erkek kardeşim vardı bnden 3 yaş küçüktü maalesef 95 yılının son ayında bir trafik kazasında kardeşimi kaybettik. sonra bnm üzüntüden dilim tutuldu ilk dönem taktir alan bn ikinci dönem iyi notum yoktu öğretmenlerim sırf özel durumum için bana tekrar taktir vermişlerdi. sonra beni psikoloğa götürdüler git gel git gel kardeşimin olmasına karar verdi doktor ve bir kardeşim oldu şu an da 21 yaşında iyiki var.. İyiki rabbim onu bize nasip etti
demek istediğim rabbimin bize ne sunacağını kimse bilemez. sadece ölüm değil hastalık olur farklı birşey olur karar elbette senin Rabbim hiçbirimize düşmanımıza bile evlat acısı vermesin
Koldan iğne yada eşin korunacak başka çare yokk:)) al benden de o kadar ben tupleri baglaticam artik yeter 3 tane cocuk bu yastan sonra kafayi yemeye niyetim yok fabrika kapanicak
Kız yok yapmayın şu bağlatma işini kaç çeşit korunma yöntemi var :))Bağlama işini bende düşündüm ama cesaret edemiyorum. Benim doktor da sen bilirsin ama ben önermem dünyanın bin türlü hali var dedi kararsız kaldım.
kordon bağlatma arkadaşım benim kötü bir anım var
neden diyeceksin benim annem 1995 yılında kordonlarını bağlatmaya karar vermiş ben o zaman 9 10 yaşındayım işte bnm bir erkek kardeşim vardı bnden 3 yaş küçüktü maalesef 95 yılının son ayında bir trafik kazasında kardeşimi kaybettik. sonra bnm üzüntüden dilim tutuldu ilk dönem taktir alan bn ikinci dönem iyi notum yoktu öğretmenlerim sırf özel durumum için bana tekrar taktir vermişlerdi. sonra beni psikoloğa götürdüler git gel git gel kardeşimin olmasına karar verdi doktor ve bir kardeşim oldu şu an da 21 yaşında iyiki var.. İyiki rabbim onu bize nasip etti
demek istediğim rabbimin bize ne sunacağını kimse bilemez. sadece ölüm değil hastalık olur farklı birşey olur karar elbette senin Rabbim hiçbirimize düşmanımıza bile evlat acısı vermesin
Bağlama işini bende düşündüm ama cesaret edemiyorum. Benim doktor da sen bilirsin ama ben önermem dünyanın bin türlü hali var dedi kararsız kaldım.
Ay canım benim de öyle oldu.. kızım oldu önce 2 yaşında iken tekrar hamile kaldım araları 3 yaş falan ıyi ki de korunmamisim şimdi hem arkadaş hem kardeş gibiler gittigimiz hic bir yerde sıkıldık demezler. Şimdi 3. Geliyor inşallah:)Ben yillarca hamile kalmak icin ugrastim tedavilerden sonra kendiliginden oldu. Oyüzden hamile kalmadan önce derdim ki, birinciyi yapiyim bi daha asla korunmicam. Bu seferde lohusayken tekrar hamile kalirmisim :)
Malesef kuzum yas geregi hormon vb urunler artik alamiyoruz. Esim korundu aha sonuc ortada. Bu benim 4.sezaryenim 1 kaybim var ben baglatmak istemesemde tibbi acidan sorun yarattigi icin dr um baglanacak artik dedi.Koldan iğne yada eşin korunacak başka çare yokk
Allah rahmet eylesin canım. Allah sizlere sabır versin.
başın sağolsun canım
basınız sağolsun canımrabbim yattıgı yerde dinlendirsin size de sabır versın
bu temizleme fırcaları kullanılmıyo diyolar ama dogru mudur bilemedim alsam mı almasam mı die düşünüyorum
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun mübarek ayda. Allah size uzun ömürler versin inşallah..
Korbell kutu bende aldım e bebek ptt kargoya veriyormuş ee evde yokuz biz yakındaki kargolardan birine gelir de alırız diyorduk akşam artık gidip alıcaz biraz uzakta kalıyor. İşyeri adresini de vermedik. Biz baby me pamuk, tırnak makası seti, göğüs pedi, şapka önlük eldiven seti de aldık bakalım
Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Emzik seçiminde kauçuk mu silikon mu tercih ettin, çok kararsızım. Bir de cam biberon mu silikon biberon mu alsam karar veremedim
Basiniz sagolsun canim.. mekani cennet peygamber efendimize komsu olsun insallah..
Başın sağolsun cnm.
Bu konuda napsam diye bende düşünmüyor değilim biz kondomla baya bir korunduk hap kullanmayı düşünmüyorum çünkü bünyemi değiştiriyor
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah. Şu çöp kutusunda gözüm var ama eşimin gözü yok
Biz silikon biberon aldık camı önermedi çocuk bakım uzmanı. Baya detaylı anlatmıştıda nedenini şimdi hatırlamıyorum
Ateş ölçer için en iyisi en ucuz olan her yerde satılan koltuk altından ölçenmiş öyle dedi çocuk doktoru doğum eğitimine katılmıştım.
canım benim de öyle oldu araları 32 ay olacak 3 e ykın ben biraz korkuyorum nasıl büyüyecekler diye herkes çok zor diyor oğlum çok hareketli kızım inşallah iyi olurAy canım benim de öyle oldu.. kızım oldu önce 2 yaşında iken tekrar hamile kaldım araları 3 yaş falan ıyi ki de korunmamisim şimdi hem arkadaş hem kardeş gibiler gittigimiz hic bir yerde sıkıldık demezler. Şimdi 3. Geliyor inşallah:)
Canım iki gün önce ben bebeğin hateketlerini daha çok ve daha yukarda hissediyordum ve karnımında yukarısı da şiş duruyordu. Şimdi 2 gündür bebeğin hareketleri de aşağıda karnımında o büyüklüğü gitti. Anlamadım çok değişik birşey bu hamilelik.
Muhtemelen benim bebeğin de ayakları aşağıda çünkü kasıkta hissediyorum hareketleri. Ayrıntılı da rahim uzunluğunda sorun çıkmamıştı aslında benim ama bakalım bu gittiğimde ne der. Haftaya bugün randevum
Aynen agriyi önemsemesem doğum gerçekleşirmiş yani. Önlem almak şarttı. İğne tedavisi de devam ediyor. Sorunsuz şekilde geçsin bu süreç başka bisi istemiyorum.Anladım cnm çok sağol iyiki fark etmişler de önlemi almişlar. Benim de 3 cm bir aydır öcturüyorum kısalma olmadı çok şükür. Sürekli yatıyorum ben de korkumdan.
Bende 25+1 im hala aşağıda büyümedi öyle top gibi herkez niye çıkmadı diyo bende anlamadım niye çıkmadığını benle aynı haftadakilerin kocaman göbüşleri var bazen üzülüyorum bile çıkmadı diye ama kiloda alıyorum o kilo nereye gidiyo anlamış değilimKızlarr birşey daha. 24 haftanın içindeyim 23+4 olduk karnım hala aşağıda gibi hissediyorum eşim yok yuıkarı çıktı diyor ama göbek deliğimin biraz aşağısında kalıyor hala yemek yiyince falan biraz daha şişiyor da 2 hafta sonraya 6 ay bitmiş oluyor ay olarak bana karnım o kadar da büyümedi gibi geliyor bakıyorum internette ınstagramda bazılarının baya yıkarıda ortalamış karın sanki bende öyle değil sizinde öyle mi dr bebek kese aşağıda falan demedi geçen hafta kilo mu almıyor acaba diyorum 2 gün geri çıkmıştık dr normal demişti gerçi
Ya ben doğum kontrol içmiştim 2 gün o gün ilişki olmuştu ona rağmen hamile kalmıştım bunu bende çok düşünüyorum eşim korunmak istemiyo hatta hemen çocuk istiyo ama ben istemiyorum ilaç zaten içilmiyormuş sütü etkiliyomuş zaten bana pekte fayda etmedi ayşık iğneler nasıl acaba korunma olarak bunu ben şimdiden kara kara düşünüyorumKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
Toplumun kanayan yarası :))günaydın kızlaar 1 haftadır hastayım yeni yeni iyileşiyorum daha
kv konusulmus bol bol okudum bi kısmını bnm kanayan yaramdır kendileri
nişan nikah ceyiz serme düğün hepsinde bi vukuatı var ama saf ayagına yatıp yaptı tabiki kimse art niyet aramadı akıllı cinsten bnmki
Aynen öyle canım en büyük sevgi evlat sevgisiymis çok şükür Rabbime iyi ki varlar. Bende hep öyle söylerim benim en büyük şükür sebebim.Öyle büyük bir aşk ki bu.. bırak ağrıyi siziyi kolunu koparticaz deseler gene doğururdum heralde. Şuan yatağında melekler gibi uyuyor kızım. Ve ben ona baktıkça diyorum ki "aslında o doğana kadar kimseyi sevmemişim, annemi babamı eşimi. Gerçek sevgi evlat sevgisiymiş. Saçının teline dünyayı yakarım. Varsın ağrılar sızılar olsun doğunca en büyük şükür sebebi oluyo bu melekler.
Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
günaydın kızlar. dün annanemi kaybettik. dua eden olursa çok sevinirim.
bu arada internetten joie park yatak ve korbell çok kutusu almıştım. dün gelmişler şirkete ama alamadım tabiki. bugün alıp, akşam bakacağım. bu ürünleri de internetten almıştım. bugün gelecekler.
Eki Görüntüle 2151457
Boşver gitsin çalışsın gözden Irak. .. lohusalikta hiç cekilmiyorlar sen mi lohusas8n kV mi belli olmuyordaha bi iğnesini görmedik bakalım yapıcam edicemler havada ucusuyo ama
evet kibarca bana güvenmeyin sizle ugrasamam diyo
ve calıştıgı işte bebek bakıcılıgı
dimi kuzum ne de düşünür bizi
Bende spiral düşünüyorum. 3 aylık iğne denedim onlar ilk 1 yıl kilo yapıyormuş. Yasmin de kullandım ama onuda unuttuğun zaman oluyorKızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
ben hiç araştırmadım ama öyle bişey varsa elbette düşünülebilir :)Canım başon saolsun
Ama artık kordon bağlatma durumu gelişti, mikrocerrahi ile açılıp tekrar çocuk sahibi olabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?