2018 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ;

• Ankete Katılan
    348

Canım doktor dedi ki sürekli pozisyon değiştirmiş bu zamanlarda. Benimki nerdeyse cikiverecek gibi aşağıdan tekmeleyor. Nadiren gibek deligimin orda hareket ediyor. Sorun olsa söylerdi doktorun. Dinlen fırsat buldukça.

Kesinlike katılıyorum

Canım başon saolsun
Ama artık kordon bağlatma durumu gelişti, mikrocerrahi ile açılıp tekrar çocuk sahibi olabiliyorsun.

Bağlama işini bende düşündüm ama cesaret edemiyorum. Benim doktor da sen bilirsin ama ben önermem dünyanın bin türlü hali var dedi kararsız kaldım.

Artık mikrocerrahi ile açılıp yine hamile kalabiliyorsun canım. Ben kesin kararlıyım bağlatıcam. Korunma yöntemlerinin hiçbiri tam korumuyor, prezervatifle de hapla da o kadına takılan zımbırtının adını unuttum onunla da hamile kalan tanıdıklarım var. Doğrusu ben uğraşmam bu yöntemlerle

Ben yillarca hamile kalmak icin ugrastim tedavilerden sonra kendiliginden oldu. Oyüzden hamile kalmadan önce derdim ki, birinciyi yapiyim bi daha asla korunmicam. Bu seferde lohusayken tekrar hamile kalirmisim :)
Ay canım benim de öyle oldu.. kızım oldu önce 2 yaşında iken tekrar hamile kaldım araları 3 yaş falan ıyi ki de korunmamisim şimdi hem arkadaş hem kardeş gibiler gittigimiz hic bir yerde sıkıldık demezler. Şimdi 3. Geliyor inşallah:)

Allah rahmet eylesin canım. Allah sizlere sabır versin.

başın sağolsun canım

basınız sağolsun canım rabbim yattıgı yerde dinlendirsin size de sabır versın

bu temizleme fırcaları kullanılmıyo diyolar ama dogru mudur bilemedim alsam mı almasam mı die düşünüyorum

Başınız sağolsun canım, mekanı cennet olsun inşallah
Emzik seçiminde kauçuk mu silikon mu tercih ettin, çok kararsızım. Bir de cam biberon mu silikon biberon mu alsam karar veremedim

Basiniz sagolsun canim.. mekani cennet peygamber efendimize komsu olsun insallah..

Başın sağolsun cnm.

hepinize teşekkür ederim kızlar.

kaptinn aldım ama kullanılıyor mu hiç bilmiyorum canım. ben de ileride deneyimleyip göreceğim.

dejavu_one ben de aldım çöp kutusunu ama gerçekten gerekli mi bilmiyorum. indirimdeydi attım sepete. koku olmasın istiyorum, onun için ilgimi çekti. balkona çöp koyarız diyenler var ama bizim balkonumuz hem camekanlı kapalı, hem de deneyimli arkadaşlarım balkona gidip gelmek bile bazen zulüm oluyor zamanın olmuyor dediler. deneyip göreceğiz.

angelone ben avent in 0-3 ay için olan yenidoğan emziğini aldım. kullananlar hep memnun yorumlarda. biberonu da avent cam aldım. kendisi tutacağı zaman daha hafif birşey alırım dedim. bir tane de dr. brown biberon alacağım sonra her ihtimale karşı gaz problemi için.

patisserieyumyum cam aldım ben canım. açıkçası bilmiyorum ama diğerleri yenidoğan için çok sağlıklı gelmiyor bana. ne kadar bpa içermez dense de cam daha sağlıklı geliyor ama benim düşüncm bu tabi. ileride kendi tutacağı zaman ben de bpa içermeyen bir plastik biberon alacağım.

canım benim de öyle oldu araları 32 ay olacak 3 e ykın ben biraz korkuyorum nasıl büyüyecekler diye herkes çok zor diyor oğlum çok hareketli kızım inşallah iyi olur

Hareketlerini nerede hissettiğime çok takılmıyorum çünkü sürekli dönüyorlar içimizde ve değişiyor eko çekilirken mesela o kadar döndü ki kadın zor baktı kalbine. Ama karnım olması gerekenden aşağıda gibi geliyor bazılarında daha ortada yukarıda gibi duruyor ve olması gerekenden küçük gibi sanki bazen bende karnım küçüldü sanki diyorum eşim kızıyor ama tabii sabah ile gündüz birşeyler yiyince değişiyor ondan galiba. Bugün yemekte eşimin fakültesinden bir kadınla karşılaştım yemekte onunla aynı haftalarımız baktım onunki de çok yukarıda değil rahatladım biraz

Anladım cnm çok sağol iyiki fark etmişler de önlemi almişlar. Benim de 3 cm bir aydır öcturüyorum kısalma olmadı çok şükür. Sürekli yatıyorum ben de korkumdan.
Aynen agriyi önemsemesem doğum gerçekleşirmiş yani. Önlem almak şarttı. İğne tedavisi de devam ediyor. Sorunsuz şekilde geçsin bu süreç başka bisi istemiyorum.

Bende 25+1 im hala aşağıda büyümedi öyle top gibi herkez niye çıkmadı diyo bende anlamadım niye çıkmadığını benle aynı haftadakilerin kocaman göbüşleri var bazen üzülüyorum bile çıkmadı diye ama kiloda alıyorum o kilo nereye gidiyo anlamış değilim

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)
Ya ben doğum kontrol içmiştim 2 gün o gün ilişki olmuştu ona rağmen hamile kalmıştım bunu bende çok düşünüyorum eşim korunmak istemiyo hatta hemen çocuk istiyo ama ben istemiyorum ilaç zaten içilmiyormuş sütü etkiliyomuş zaten bana pekte fayda etmedi ayşık iğneler nasıl acaba korunma olarak bunu ben şimdiden kara kara düşünüyorum

Toplumun kanayan yarası :))
Birçok evliliğin bitme sebebi kV.
Ama burda en önemli görev erkeğe düşüyor erkeğin annesine artık kendi ailesini kurduğunu belli etmesi lazım.
Ana oğul madem bu kadar seviyorsunuz birbirinzden ayrilamiyorsunuz neden evlenirsiniz ki. Benim eşim öyle bir erkek işte. Eşim bana çok düşkundu aramızdaki sevgiyi ilgiyi gördükçe kV kıskandı hastalandı durdu ben kötüyüm oğlum ben 1 yıla çıkmam oğlum diye diye kendine çekti kocami.

Aynen öyle canım en büyük sevgi evlat sevgisiymis çok şükür Rabbime iyi ki varlar. Bende hep öyle söylerim benim en büyük şükür sebebim.

Kızlar doğumdan sonra nasıl korunmayı düşünüyorsunuz. Ben çok çabuk hamile kalıyorum çok doğurganmışım. Yasmin kullandım 4 yıl bıraktığım ilk ay hamile kaldim:)

Bende bağlatacağım. Zaten artık yaş olarakta başka çocuk yapamam. Eşimde korunamıyor, süpriz bebelerle başbaşa kalıyorum sonra.

Allah sabır versin, başınız sağolsun.

daha bi iğnesini görmedik bakalım yapıcam edicemler havada ucusuyo ama

evet kibarca bana güvenmeyin sizle ugrasamam diyo
ve calıştıgı işte bebek bakıcılıgı

dimi kuzum ne de düşünür bizi
Boşver gitsin çalışsın gözden Irak. .. lohusalikta hiç cekilmiyorlar sen mi lohusas8n kV mi belli olmuyor
benimki de çalışsa yada ona gelemeyecegi bir uğraş çıksa. ..
Bu sefer 5 günden fazla kimseyi istemiyorum dedim

Bende spiral düşünüyorum. 3 aylık iğne denedim onlar ilk 1 yıl kilo yapıyormuş. Yasmin de kullandım ama onuda unuttuğun zaman oluyor
En iyisi spiral taktirmak diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…